nikh-moym

Φαντάσου να μπορούσες να προκαθορίσεις την επιτυχία σου σε κάθε τομέα της ζωής σου, κοιτάζοντας απλώς έναν χάρτη. Να μπορούσες να βρεις το τέλειο timing για να ταξιδέψεις σ’ ένα νέο μέρος ή να μετακομίσεις στο εξωτερικό με βάρκα την ελπίδα. Θα μπορούσες να βρεις το τέλειο αστρολογικά μέρος για σένα, ώστε όλα όσα έχεις στο μυαλό σου να έχουν τις καλύτερες προοπτικές για να γίνουν πραγματικότητα. Λίγο η θέληση, λίγο τα άστρα που το λένε, πολύ θέλει;

Η αστροχαρτογραφία λοιπόν, βλέπει πριν από εσένα για εσένα. Αν αναζητάς να ταξιδέψεις, να μετεγκατασταθείς ή να ξεκινήσεις ένα νέο επιχειρησιακό πλάνο, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κι αυτόν τον χάρτη. Μόλις συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, αυτός όχι μόνο θα εντοπίσει το πού ακριβώς βρισκόταν ο κάθε πλανήτης την ώρα που γεννήθηκες, αλλά σύμφωνα με το πού βρίσκονταν θα σου δείξει τα ιδανικά και τα λιγότερο ιδανικά μέρη για να βρεθείς, σε παγκόσμια μάλιστα εμβέλεια, μέσα από γραμμές!

Έτυχε ποτέ να βρεθείς στο Λονδίνο και να νιώσεις σαν το σπίτι σου; Λες και όλο το μέρος σε αγκαλιάζει ή λες και ζούσες εκεί στην προηγούμενη ζωή σου; Αυτό το συναίσθημα ίσως να οφείλεται επειδή πιθανότατα βρισκόταν στη γραμμή αυτή η Αφροδίτη -η οποία οφείλεται για το αίσθημα της αγάπης και της στοργής. Φυσικά θα υπάρχουν και λιγότερο ευνοϊκές γραμμές στο χάρτη σου, που δε θα  χαρακτηρίζονται όμως κακές. Αντίθετα είναι πιο προκλητικές, ενώ άλλες θα σου φαίνονται πιο υποστηρικτικές, ανάλογα με το τι θες να κάνεις. Για παράδειγμα, αν μια επικείμενη μετακόμιση στη Σεούλ, διατρέχεται από τη γραμμή του Κρόνου, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να πας εκεί. Μπορεί να σε προϊδεάζει για την ανανέωση που θα έρθει έπειτα από μια δυσκολία, ώστε να ξεκινήσεις να αλλάζεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Χρησιμοποιούνται μάλιστα πολλά σάιτ γι’ αυτόν τον σκοπό, τα οποία μάλιστα πατώντας σε κάποιο σημείο στον χάρτη ή σε κάποια γραμμή, βλέπεις στο πλάι εξονυχιστικές πληροφορίες σχετικά με το γεωγραφικό μέρος και τους πλανήτες που σ΄απασχολούν, καθώς και μια μικρή δική του εκτίμηση σύμφωνα με τις πληροφορίες που του έχεις εισαγάγει. Τι χρειάζεται να ξέρεις; Την ημερομηνία που γεννήθηκες, την ακριβής ώρα και το μέρος. Και για να το διαβάσεις και να καταλαβαίνεις πού παν τα τέσσερα, θα σου πω και λίγα λόγια για τον κάθε πλανήτη, ώστε να έχεις έναν μπούσουλα πριν μπεις στα βαθιά.

 

Ήλιος
Όπως φανερώνει και η ιδιότητά του, τα μέρη που πέφτουν κατά μήκος του, θα σου επιτρέψουν να λάμψεις και να ζήσεις μια καλύτερη ζωή. Επιπλέον θεωρείται και η γραμμή φήμης.

 

Φεγγάρι
Αντιπροσωπεύει κυρίως τη συναισθηματική σου πλευρά, τη ζωή, το σπίτι και την οικογένεια. Μέρη που σχετίζονται με το φεγγάρι, τείνουν να σε κάνουν ν’ αισθάνεσαι πιο άνετα, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις.

 

Ερμής
Ο υπεύθυνος κοινωνικοποίησης και γενικής δικτύωσης. Σου εξασφαλίζει τις ιδανικές επαγγελματικές και κοινωνικές συνθήκες για να ανέλθεις όσο πιο ψηλά γίνεται, ενώ παράλληλα ευνοεί και την αξιοποίηση των συγγραφικών σου δεξιοτήτων!

 

Αφροδίτη
Ο πλανήτης αυτός δεν ευνοεί μόνο την αγάπη, τις σχέσεις και τις απολαύσεις αλλά και γενικά το στιλ και τις τέχνες. Είναι ένα μέρος που θα αισθάνεσαι και θα φαίνεσαι πιο όμορφα, θα έχεις καλή κοινωνική και οικονομική ζωή καθώς και μια πολύ όμορφη σχέση.

 

Άρης
Κάτι μου λέει ότι αυτός ο πλανήτης θα σου αρέσει. Αντιπροσωπεύει αρχικά τη δράση, το πάθος αλλά και τις επιθυμίες σου. Σ’ εκείνο το σημείο του χάρτη θα ζήσεις μια μεγάλη περιπέτεια.

 

Δίας
Σαν το αφεντικό του ζωδιακού, ο Δίας πρόκειται να σου φέρει τύχη και αισιοδοξία ενώ παράλληλα θα ευνοήσει τις αποφάσεις που θα πάρεις, γιατί με τόση αισιοδοξία που θα σ’ οπλίσει, θα είσαι έτοιμος για πολλά ρίσκα! Είναι το γούρι σου, εκμεταλλεύσου τον!

 

Κρόνος
Εδώ μας γειώνει λίγο ο Κρόνος μιας και αποτελεί τη φωνή της λογικής μας. Το καλό είναι ότι θα βρεθείς χωρίς οφειλές και με τα πάντα οργανωμένα και προγραμματισμένα. Δεδομένου ότι αποτελεί, την πιο απαιτητική γραμμή, αντιπροσωπεύει την πειθαρχία, τους κανόνες και την τάξη.

 

Ουρανός
Εδώ πετάς στα σύννεφα. Πετάς την παλιά σου ζωή. Ένα είναι το σίγουρο. Η γραμμή αυτή του Ουρανού εκφράζει την επανάσταση. Σε μέρη που διέρχονται απ’ αυτήν τη γραμμή, δε θα γυρίσεις ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος.

 

Ποσειδώνας
Θες να ζήσεις μια ζωή πνευματικής ευεξίας; Να ανακαλύψεις τα μυστήρια της ζωής και να συνδεθείς με το ασυνείδητό σου; Να ζήσεις άνευ όρων χωρίς να φοβάσαι την ένταση και την αναστάτωση που θα φέρουν στη ζωή σου όλα αυτά; Βρες τη γραμμή του.

 

Πλούτωνας
Κάποιοι φοβούνται αυτήν τη γραμμή γιατί συμβολίζει τον θάνατο και την αναγέννηση, όμως με σωστή αξιοποίηση και μετάφραση της οδηγίας αυτής, μπορεί να συμβολίζει το τέλος μιας ζωής που δε σε ικανοποιεί και την ευκαιρία να ζήσεις τη ζωή που ονειρευόσουν.

 

Extra tip: Μέσα σ’ όλα, μην ξεχάσεις να ελέγξεις τη θέση του φεγγαριού και της πανσελήνου κι αυτό μιας και ανάλογα με την προσωπικότητά αλλά και τον αστρολογικό σου χάρτη, το φεγγάρι ελέγχει τη συμπεριφορά σου. Μπορεί ν’ επηρεάσει την ποιότητα του ύπνου σου, την αποδοτικότητά και την ενέργειά σου (κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης). Έτσι θα νιώθεις περισσότερη κούραση. Κι έπειτα, όσο γεμίζει το φεγγάρι θα νιώθεις περισσότερη ανανέωση που θα αντικατασταθεί με έντονα συναισθήματα -ίσως και άγχος όσο πλησιάζει η πανσέληνος. Γι’ αυτό οργάνωσέ τα όλα καλά, τώρα που έχεις τα μέσα! Η επιτυχία μπορεί να έχει και συνταγή τελικά και να βρίσκεται στα άστρα!

Συντάκτης: Νίκη Χατζηευστρατίου
Επιμέλεια κειμένου: Ζηνοβία Τσαρτσίδου