Τα μπαρ πάντα τα θεωρούσα τους καλύτερους χώρους διασκέδασης, δεν είναι τόσο θορυβώδη όσο τα κλαμπ ούτε τόσο χαλαρά όσα οι καφετέριες.

Κάπου στο δεύτερο ποτό σου, έρχεται ένα τρίτο κερασμένο. Κοιτάς απέναντι από την μπάρα στο τραπέζι στο βάθος. Ψηλός, καστανός, ενδιαφέρον. Τον σταμπάρεις, τον γνωρίζεις και γυρνάς σπίτι μαζί του μπορώντας την επόμενη μέρα με ένα κεφάλι τούμπανο να κατηγορήσεις το αλκοόλ. Τι γίνεται, όμως όταν αυτή η ξεπέτα σου μπήκε στην λίστα πάνω απ’ όλες τις άλλες;

Ήταν ο χαρακτήρας του που σου κάνε ένα κλικ παραπάνω, ή οι γλώσσες των σώματών σας είχαν την τέλεια επικοινωνία; Δεν έχει σημασία όμως, διαγράφεις κάθε σενάριο από το μυαλό σου, γιατί μια ξεπέτα σχέση δεν γίνεται.

Έρχομαι τώρα εγώ, να στα αναιρέσω όλα αυτά.  

Εγώ απεχθάνομαι τις ταμπέλες όσο και τα πρωινά ξυπνήματα. Τις παίρνω, τις αναλύω και τις αναιρώ. Στο παράλληλο σύμπαν που ζω εγώ, το one night stand σου μπορεί να μην είναι μόνο μιας βραδιάς.

Πιστεύω πολύ στην δύναμη των σωμάτων και δίνω βάση στην επικοινωνία τους. Τα σώματα και οι κινήσεις μιλάνε και δείχνουν το πόσο ταιριάζουμε με τον άλλον, αφήνουν όλες τους τις αισθήσεις ενεργές για να νοιώσουν την αλληλεπίδρασή τους με όλη της την ένταση.

Πιστεύω στην δύναμη και την ένταση του σεξ άσχετα αν είναι τυχαίο ή προγραμματισμένο. Μέσα από την σεξουαλική επαφή φανερώνονται πολλά στοιχεία που είναι απαραίτητα για την δημιουργία σχέσης. 

Μέσα από αυτή την έντονη διέγερση των αισθήσεων φανερώνεται η επικοινωνία δυο ανθρώπων. Δεν είναι τα πάντα εγκεφαλικά, ούτε βγαίνουν από μέσα μας με την μορφή λέξεων, όπως αρεσκόμαστε να υποστηρίζουμε εμείς οι γυναίκες.

Η αλληλεπίδραση και η αλληλοσυμπλήρωση που έχουν δυο κορμιά κατά την ερωτική τους επαφή λειτουργούν σαν γέφυρες επικοινωνίας τους προς τον εγκέφαλο. Στέλνουν μηνύματα για το τί είναι καλό και τί κακό, τί όμορφο και τί άσχημο. Βρίσκεις, ακόμη μέσα στο σεξ, το πάθος, την έλξη και την καύλα. Είναι η έλξη που σας κάνει να μην μπορείτε να βγάλετε ο ένας τον άλλον από το μυαλό σας. Είναι το πάθος που χρωματίζει κατακόκκινη την κάθε σου μέρα. Είναι η καύλα που έχετε μεταξύ σας, που σας κάνει θηρία να ξαναβρεθείτε.

Έχουμε μάθει πλέον να λειτουργούμε μηχανικά σε όλες τις καταστάσεις, τις ονομάσαμε και τους δώσαμε ιδιότητες, ώστε να μην μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όριά τους. Σταματήσαμε να δρούμε αυθόρμητα και τρέξαμε να ελέγξουμε κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα και κάθε στιγμή, παύοντας να δίνουμε βάση στα ένστικτά μας. 

Στο σεξ βρίσκεις και τον σεβασμό. Ο σεβασμός θα φανεί στα φιλιά που δειλά σου δίνει δίπλα στην μπάρα χωρίς να ξέρει τις προθέσεις σου, αλλά και στην ορμή και την ένταση με την οποία σου σκίζει τα ρούχα, όταν ξέρει πως αυτό θέλεις να κάνει.

Δεν θα είναι όλα τα συμπεράσματά σου σωστά, αλλά δεν θα είναι και όλα λάθος. Θα δώσεις βάση στην ενέργειά σας και την αίσθηση που σου δημιουργεί. Θα πρέπει να ξεπεράσεις τον ενθουσιασμό, τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και να δεις πιο βαθιά στο αν πραγματικά υπάρχει αυτή η σπίθα μέσα σας που μπορεί να γίνει φωτιά ολόκληρη.  

Τον έρωτα τον συναντάς καθημερινά, άλλες φορές περνάει απλά από δίπλα σου, άλλες κάθεται για καφέ από πίσω σου και απλά κρυφακούς τις συζητήσεις του και άλλες έρχεται μπροστά σου και σου φωνάζει να εμπιστευτείς τις αυθόρμητες ορμές σου, αυτές τις δυνατές και ξεκάθαρες ορμές.

Ο έρωτας δεν μπαίνει σε καλούπια ούτε έχει κρεμασμένες πάνω του ταμπέλες. Είναι αυθόρμητος και θυελλώδης. Θέλει να πάρεις ρίσκα γι’ αυτόν και να μην αρκεστείς στο να περιμένεις μερόνυχτα πάνω από το τηλέφωνο.

Βρες το θάρρος και το θράσος σου και ξεκίνα να πιστεύεις πως όλα είναι δυνατά. Εξάλλου, όπως θα έπρεπε να έλεγε ο τέταρτος νόμος της κίνησης του Νεύτωνα, αν ένα σώμα κινείται τόσο γαμάτα όσο το δικό σου, τότε σε παρακαλώ, δώσε μου τον αριθμό σου.

 

Συντάκτης: Δανάη Νάκου