Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 30/12 στον άξονα Καρκίνου -Αιγόκερου θα μας συντροφεύει τις πρώτες μέρες του 2021 και μας μιλάει για επιστροφή στο σπίτι και στις ρίζες μας, αφού εκεί κρύβεται η ασφάλεια κι η ηρεμία που αναζητούμε. Ο Άρης είναι στις τελευταίες μέρες του Κριού και πραγματοποιεί όψη με τον Πλούτωνα, κάτι που θα μας αναγκάσει να προβούμε σε κινήσεις που θα αλλάξουν το τοπίο, ειδικά στον ερωτικό τομέα, αφού ο πυροδότης Άρης δεν αφήνει καμία σχέση που το πάθος της έχει ξεθωριάσει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Δε θα είναι λίγες οι σχέσεις που η αρχή της χρονιάς θα τις βρει διαλυμένες ενώ όσες επιβιώσουν θα μετουσιωθούν σε κάτι πολύ καλύτερο. Η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη μας κάνει να θέλουμε να βγούμε, να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε με το ταίρι μας ή να αναζητήσουμε νέο σύντροφο. Τέλος, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει να βρούμε τα λόγια για να πούμε όλα όσα έχουμε στο μυαλό μας.

 

 

Κριός

Όταν ο δικός σου κυβερνήτης Άρης, που βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου για λίγες μέρες, κάνει όψη με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τότε το πάθος που έχεις ξεχάσει σε κάποιο ντουλάπι κλεισμένο έρχεται ξανά για να αναζητήσει το χαμένο έδαφος. Εάν λοιπόν η σχέση σου έχει μπει σε μια ρουτίνα που σε κάνει να βαριέσαι τα ενδεχόμενα είναι δύο: αναζωπυρώνεται η κατάσταση ανάμεσά σας κι εσείς κάνετε ανάσταση εν μέσω Χριστουγέννων ή αποφασίζετε από κοινού να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Σε αυτό βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει και ένα νέο φλερτ που φέρνει η Αφροδίτη από τον Τοξότη. Πρόσεξε μόνο γιατί μόλις η γλυκιά μας περάσει στον Αιγόκερω θα δεις πως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι. Το ίδιο ισχύει και για σένα που ακόμη είσαι αδέσμευτος. Προτού κάνεις βιαστικές κινήσεις θα πρέπει να έχεις αφήσει το χρόνο να περάσει και να σου δείξει το ποιόν της άλλης πλευράς.

 

Pillowfight: Λέων. Μόνο ο αρχηγός της ζούγκλας μπορεί να κατανοήσει τον αρχηγό του ζωδιακού κύκλου.

Goodnight: Παρθένος. Τι τον χρειάζεσαι εσύ τον μανιακό με την καθαριότητα; Να σου λείπει μέρες που είναι.

 

 

Ταύρος

Με τον Ουρανό στο δικό σου ζώδιο εσύ δε βαριέσαι ποτέ. Σε λίγο πρόκειται να μπει κι ο Άρης εκεί και τότε θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος. Γιατί ναι, μέχρι και γάμο μπορεί να έχουμε. Εάν λοιπόν η σχέση σου πατάει σε γερά θεμέλια, τότε θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για το επόμενο βήμα. Εάν όμως υπάρχουν προβλήματα που δε γεφυρώνονται, δε θα είναι απίθανο να πάρεις την απόφαση που αποφεύγεις εδώ και καιρό. Άλλωστε η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα δε θα σου αφήσει περιθώριο να κρατήσεις κρυφά όλα όσα θέλεις να πεις στο ταίρι σου εδώ και καιρό. Για σένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι, τότε θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη μόνο εφήμερα φλερτάκια και ανούσιες καταστάσεις μπορεί να σου φέρει, ενώ μόλις μετακινηθεί στον Αιγόκερω τα πράγματα σοβαρεύουν κι έχεις μια καλή ευκαιρία για να βρεις κάποιο πρόσωπο για να αράξεις.

 

Pillowfight: Παρθένος. Κι οι δύο είσαστε η χαρά της ζωής αυτό το διάστημα οπότε θα τα πάτε μια χαρά.

Goodnight: Ζυγός. Η γκρίνια του δεν είναι κάτι που μπορείς να αντέξεις.

 

 

Δίδυμος

Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες να κάνει όψη με τον Ερμή, που είναι κυβερνήτης σου, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος είτε να πεις είτε να ακούσεις πράγματα που δε θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Ειδικά εάν αφορά μια κατάσταση που είναι μυστική, θα πρέπει να προετοιμαστείς για αποκαλύψεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω. Προσοχή λοιπόν εάν κρατάς κρυφά πράγματα από το ταίρι σου ή εάν υπάρχουν δύο πρόσωπα στη ζωή σου γιατί μάλλον θα βγουν στο φως τα πάντα κι εσύ δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς. Για σένα που ακόμη είσαι μόνος σου, μια αλήθεια που θα μάθεις θα σε πονέσει κι ίσως αφορά μια σχέση σου παρελθοντική. Ίσως κάτι υπήρχε εκεί που δεν ήταν όπως πίστευες και τώρα θα αποκαλυφθεί η πραγματική αιτία για τον χωρισμό σας. Το παρελθόν όμως δεν είναι κάτι που αλλάζει, οπότε πάρε το μάθημα που πρέπει και προχώρα μπροστά.

 

Pillowfight: Ζυγός. Ίσως ο μόνος που μπορείς να αντέξεις τώρα με τον ανάδρομο Ερμή.

Goodnight: Σκορπιός. Εσείς οι δύο ποτέ δεν μπορούσατε να συνεννοηθείτε, πόσο μάλλον τώρα.

 

 

Καρκίνος

Πανσέληνος και μάλιστα στο δικό σου ζώδιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι για ένα και μόνο πράγμα. Η διαίσθησή σου είναι στο ζενίθ της και δεν πέφτει ποτέ έξω. Εάν λοιπόν κάτι σου λέει πως το 2021 θα είναι η χρονιά σου, να ξέρεις πως έχεις πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθείς. Σε αυτό βοηθάει και η όψη του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η λογική και το συναίσθημα πάνε χέρι-χέρι και αυτός ο συνδυασμός είναι ο ιδανικός για σένα. Το άτομο που έχεις δίπλα σου σού προσφέρει όλα εκείνα που επιθυμείς και ξέρεις πλέον πως δίπλα του θα είσαι πολύ χαρούμενος. Όσο για σένα που είσαι ακόμη αγκαλιά με τη μοναξιά, να ξέρεις πως από την επόμενη εβδομάδα που η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω κι ο Άρης στον Ταύρο τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την ανοίξεις.

 

Pillowfight: Σκορπιός. Παραδέξου το, πάντα τον θαύμαζες για την ηρεμία που έχει.

Goodnight: Τοξότης. Ούτε που θέλεις να τον ακούσεις. Κι αυτό δεν είναι φαινόμενο σημερινό.
Λέων

Με την Πανσέληνο στον 12ο σου οίκο να μιλάει για το φως που πρέπει να ρίξεις στον εσωτερικό σου κόσμο και τον Ήλιο στον 6ο σου οίκο, τότε να θυμάσαι πως εσύ, οι φοβίες σου, όσα κρατάς κρυμμένα και βέβαια η καθημερινότητά σου θα είναι τα βασικά θέματα που θα σε απασχολήσουν. Κι αν στην καθημερινότητά σου λάβουμε υπόψη μας πως υπάρχει κάποιο ταίρι, τότε να ξέρεις πως έρχεται κυκεώνας αποκαλύψεων. Μπορεί να του πεις τι πραγματικά νιώθεις για εκείνο, από την απόλυτη αγάπη μέχρι το πως σου έχει περάσει, ή να του πεις πράγματα που θα ήθελες να σου προσφέρει κι ακόμη δεν το κάνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πού πατάτε και να λύσετε τα όποια θέματα υπάρχουν ανάμεσά σας. Για σένα που είσαι ακόμη μόνος σου, ήρθε η ώρα να δεις πού κάνεις λάθος και να το διορθώσεις, αλλιώς η νέα χρονιά δε θα έχει και μεγάλες διαφορές με την προηγούμενη.

 

Pillowfight: Τοξότης. Είσαι από τους ελάχιστους που μπορείς να αποκωδικοποιήσεις την τρέλα του.

Goodnight: Αιγόκερως. Ήταν και παραμένει πολύ προσγειωμένος για τα γούστα σου.

 

 

Παρθένος

Τον τομέα της κοινωνικότητας πρόκειται να επηρεάσει η Πανσέληνος στον Καρκίνο κι αυτό δηλώνει πως μέσα από τις παρέες σου ή τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες είσαι μέλος μπορεί να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα. Ειδικά όσο είναι στο κομμάτι των ερώτων σου ο Ήλιος και σύντομα θα μπει εκεί κι η Αφροδίτη, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως πολύ σύντομα θα αλλάξεις το status σου στα κοινωνικά δίκτυα σε In a relationship. Αλλά και για σένα που είσαι ήδη σε μια σχέση φροντίζει το σύμπαν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά ύστερα από τις μέρες που περάσατε χώρια, είτε σωματικά είτε ψυχικά. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ο ένας στον άλλο, αφού μαζί περνάτε πολύ καλύτερα και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν, ακόμα κι αν δεν έχουν να κάνουν με τη σχέση σας, αλλά με εξωγενείς παράγοντες.

 

Pillowfight: Αιγόκερως. Τώρα που έχει κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, τον βλέπεις με άλλα μάτια.

Goodnight: Υδροχόος. Πότε δεν μπόρεσες να τον καταλάβεις, αλλά ούτε και μπήκες στον κόπο να το δοκιμάσεις.

 

 

Ζυγός

Τον άξονα καριέρα-οικογένεια πρόκειται να επηρεάσει η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο κι αυτό έχει δύο ερμηνείες, πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Από τη μια μπορεί ένας νέος έρωτας να ξεπηδήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον κι αυτό να περιπλέξει τα πράγματα πολύ. Μπορεί να είναι ένα άτομο ανώτερο ιεραρχικά από σένα κι αυτό θα φέρει πολλά κουτσομπολιά και δυσκολίες ή να είναι κάποιο πρόσωπο που η θέση του επηρεάζει τη δική σου με κάποιον τρόπο. Από την άλλη, μπορεί να μην έχει να κάνει με την εργασία, αλλά με το σπίτι σου και εν τέλει να πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις σε μια συμβίωση με το άτομο που είσαστε μαζί. Προτού όμως κάνεις την πρόταση αυτή, βεβαιώσου πως δεν είναι νωρίς ή πως και το άλλο άτομο έχει την ίδια επιθυμία. Γιατί υπάρχει μια πιθανότητα να βρεθείς εμπρός μιας δυσάρεστης έκπληξης. Γενικά η συμβουλή μου είναι να σκεφτείς πολύ πριν μπλέξεις τις καταστάσεις.

 

Pillοwfight: Υδροχόος. Πώς τα καταφέρνεις και τον φέρνεις σε μια ισορροπία είναι απορίας άξιο.

Goodnight: Ιχθύς. Παρά είναι ρομαντικός για τα δικά σου γούστα, που χρειάζεσαι κάτι πιο πικάντικο.

 

 

Σκορπιός

Η όψη του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες με τον Ερμή από τον Αιγόκερω θα είναι πολύ φιλική προς εσένα και πρόκειται να σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα στο πλάι του συντρόφου σου. Οι στιγμές σας μαζί θα είναι το βάλσαμο που ψάχνεις για να γιατρέψεις τις πληγές σου από άλλες πηγές και να χαλαρώσεις. Κι εννοείται πως η Πανσέληνος θα βάλει κι εκείνη το χεράκι της για να είναι ακόμα πιο μοναδική η αλλαγή του χρόνου. Για σένα που ακόμη κοιμάσαι αγκαλιά με τη μοναξιά και για σένα φροντίζει το σύμπαν. Μπορεί να μην έχει έρθει ακόμα το ιδανικό σου ταίρι, αλλά όλο και κάτι κινείται σε αυτόν τον τομέα, οπότε σου φτιάχνουν τη διάθεση το φλερτ κι οι περιπέτειες. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από την επόμενη εβδομάδα θα φέρει μια πολύ θετική διάθεση στην επικοινωνία σου κι έτσι θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις.

 

Pillowfight: Ιχθυς. Ο ρομαντικός του ζωδιακού με συνδυασμό με τη δική σου ένταση δεν πρόκειται να σας αφήσει ήρεμους.

Goodnight: Κριός. Πολύ αγύριστο κεφάλι για να τα βάλεις μαζί του.

 

 

Τοξότης

Όταν η Πανσέληνος του μήνα χτυπάει τον 8ο σου οίκο, που μεταξύ άλλων μιλάει και για το σεξ, τότε θα πρέπει να προετοιμαστείς για στιγμές έντονου πάθους που τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά. Σε αυτό συνηγορεί κι ο Άρης από τον φιλικό σου Κριό για λίγες ακόμη μέρες. Είσαι ασυγκράτητος κι αυτό θα κάνει το ταίρι σου να τρομάξει προς στιγμήν αλλά εν τέλει θα σε ακολουθήσει σε νύχτες ατελείωτης απόλαυσης. Για σένα που ακόμα δεν υπάρχει εκείνος ο εκλεκτός, τότε μη μου στεναχωριέσαι. Η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο σε βοηθάει να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να κοιτάξεις προς τη σωστή πλευρά, εκεί όπου κρύβεται το άλλο σου μισό. Λίγη προσοχή όμως, καθώς ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες μπορεί να μη σε αφήνει να δεις στο 100% μια κατάσταση που ίσως δεν είναι προς όφελός σου. Άσε λίγο τον χρόνο να σου δείξει τις πραγματικές προθέσεις της άλλης πλευράς και τότε παίρνεις τις αποφάσεις σου.

 

Pillowfight: Κριός. Πώς τα καταφέρνετε εσείς και κάνετε χωριό είναι μυστήριο ακόμα και για μένα.

Goodnight: Ταύρος. Μπορεί και η ελευθερία να είναι μια μορφή απόλαυσης, αλλά ο Ταύρος δεν έχει αυτό στον νου του.

 

 

Αιγόκερως

Μπορεί να σου έχω υποσχεθεί τα καλύτερα, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι. Αυτό όμως θα είναι για πολύ λίγο, αφού μόλις φύγει ο Άρης από τον Κριό κι η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο την επόμενη εβδομάδα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Αλλά προς το παρόν, να είσαι προετοιμασμένος πως κάτι από τα παλιά έρχεται για να σε τρομάξει και να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία, την οποία όμως δύσκολα θα τη δώσεις. Οπότε βρίσκεις τη δύναμη να ρίξεις οριστικά την αυλαία σ’ αυτήν την ιστορία. Δεν παίζει ρόλο εάν είσαι αδέσμευτος ή δεσμευμένος, αφού το παρελθόν δε νοιάζεται γι’ αυτό. Από κει και πέρα, ο Ποσειδώνας θα σε κάνει να βγάλεις μια γκρίνια προς το ταίρι σου, αφού βλέπεις πλέον καθαρά πως τα πράγματα δεν είναι αρμονικά ανάμεσά σας. Εάν όντως κάτι δεν πάει καλά, μπορείς να το συζητήσεις ήρεμα με το ταίρι σου, αφού με την γκρίνια δεν βγάλεις πολλά.

 

Pillowfight: Ταύρος. Ως άρχοντας των απολαύσεων, να ξέρεις πως «θα φας καλά».

Goodnight: Δίδυμος. Ούτε καν να σου περνάει από το μυαλό. Σε αποσυντονίζει.

 

 

Υδροχόος

Βρίσκεσαι στη μέση μιας πολύ σημαντικής όψης, του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες και του Ερμή από τον Αιγόκερω, οπότε μπορεί να μην επηρεάζεσαι άμεσα, αλλά δε θα σε αφήσει κι αμέτοχο όλο αυτό. Ο Ερμής από τον 12ο σου οίκο δε θα αφήσει τις κρυφές σου σκέψεις να μείνουν για πολύ ακόμα κρυμμένες, είτε αφορούν το ταίρι σου είτε κάποιο άτομο που θα ήθελες για ταίρι. Ο Ποσειδώνας σου δίνει θάρρος, έστω και πλασματικά, για να πεις εκείνα που θέλεις κι ο αποδέκτης τους να τα ακούσει με προσοχή και να τα λάβει υπόψη του. Την έκβαση δεν μπορώ να την ξέρω, αλλά σίγουρα ο Δίας από το δικό σου ζώδιο θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι θετική και προς όφελός σου. Η Πανσέληνος πρόκειται να κάνει τα μαγικά της για να κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη, οπότε δεν πρόκειται να βαρεθείς αυτές τις μέρες.

 

Pillowfight: Δίδυμος. Τα δύο παλαβά του ζωδιακού μόνο μεταξύ σας θα μπορούσατε να βγάλετε άκρη.

Goodnight: Καρκίνος. Εάν δεν είσαι ο ιδιοκτήτης βιομηχανίας χαρτομάντιλων, μην το προσπαθήσεις καν.

 

 

Ιχθύς

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιήθηκε στον 5ο σου οίκο, εκείνον που μιλάει για τον έρωτα αλλά και για τους απογόνους σου. Είναι πιθανόν λοιπόν το ένα από τα δύο -ή και τα δύο ταυτόχρονα- να έρθουν να σου χτυπήσουν την πόρτα στην εκπνοή του του έτους. Για σένα που είσαι δεσμευμένος είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ψυχικά και σωματικά, αλλά και να σου μπει στο μυαλό η απόκτηση ενός νέου μέλους ή και να σας προλάβει η σκέψη με την άφιξή του. Για σένα που ακόμη δηλώνεις μόνος σου, τότε πολύ σύντομα -ακόμα και πριν προλάβεις να τελειώσεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο- μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα κάποιο άτομο που θα σε κάνει να ερωτευτείς όσο δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ στη ζωή σου. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ήλιος από τον Αιγόκερω, αφού μέσα από την κοινωνικό σου κύκλο θα βρεις το άλλο σου μισό.

 

Pillowfight: Καρκίνος. Είσαστε κι οι δύο ρομαντικές και τρυφερές ψυχές, οπότε μια χαρά θα τα πάτε.

Goodnight: Λέων. Έχεις όρεξη να θαυμάζεις μέχρι και το χώμα που πατάει; Ήμουν σίγουρη πως δεν έχεις.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα