Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και το βέβαιο είναι ότι, κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Ιουλίου, οι μέρες κι οι νύχτες θα μοιάζουν πράγματι με καλοκαίρι. Εξαίρεση αποτελούν οι πρώτες μέρες και το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με την καθημερινότητά μας να δυσκολεύει αρκετά, μέσα από κοσμικά πιεστικά γεγονότα που δε θ’ αφήσουν την προσωπική μας ζωή ανεπηρέαστη. Αυτοί που θα βιώσουν τις περισσότερες αναταραχές είναι οι πολύπαθοι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί κι οι Υδροχόοι. Ψυχραιμία κι υπομονή ώστε ν’ αντεπεξέλθουμε σ’ αυτό το ιδιαίτερο φινάλε του Ιουλίου.

 

 

Κριός

Κριάρι μου, ο Ιούλιος για σένα είναι ένας μήνας διφορούμενος. Στο μεγαλύτερο μέρος του, πρέπει να φροντίσεις ν’ ασχοληθείς με οικογενειακά ζητήματα όπως και με τα οικονομικά σου. Βέβαια μπορεί τελικά ν΄ αναγκαστείς να το κάνεις, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που θα συμβούν. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι η σχέση σου πρέπει να μπει στο περιθώριο, ειδικά μάλιστα αν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις με το ταίρι σου. Ενδέχεται να μην είσαι σε θέση να κατανοήσεις τη στάση και τη συμπεριφορά του απέναντί σου. Αντί να επιρρίπτεις ευθύνες αποκλειστικά και μόνο στο άλλο σου μισό, εξέτασε προσεκτικά και τη δική σου συμπεριφορά, ώστε ν΄ αντιληφθείς και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Προτίμησε να συμβιβαστείς με μία κατάσταση, ή και να οπισθοχωρήσεις σ’ έναν τυχών διαπληκτισμό, από το να ωθήσεις τα πράγματα μεταξύ σας στα άκρα. Από τις 19/7 με την είσοδο του Ερμή στο Λιοντάρι κι από τις 22/7  με την είσοδο του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο, η ερωτική ανανέωση κι η συναισθηματική ικανοποίηση είναι βέβαιη. Οι τρυφερές στιγμές με το ταίρι σου θα βοηθήσουν να λύσετε τα ζητήματα που υπήρχαν μεταξύ σας και να προετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ο Ιούλιος επιφυλάσσει έντονο φλερτ κι ερωτικές επικοινωνίες, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ακόμη και με πρόσωπα του παρελθόντος σου. Ασφαλώς κι όλο αυτό το πισωγύρισμα μπορεί να βγει σε δικό σου καλό, αρκεί να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται για κάτι τοξικό ή για μία ακόμη λάθος ερωτική επιλογή. Σ΄ άλλα νέα, τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο, αν και προς το τέλος του μήνα ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια στις επιδιώξεις σου.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) επικεντρώνεται στα επαγγελματικά σου, τον κοινωνικό σου κύκλο και γενικότερα τη δημόσια εικόνα σου, αναδεικνύοντας μια επιτυχία που καλείσαι να διαχειριστείς χωρίς υπερβολή και με μετριότητα. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) εγκαινιάζει την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών σου. Παράλληλα δημιουργεί τις ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα, είτε είσαι αδέσμευτος είτε δεσμευμένος.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου, ο Ιούλιος ξεκινά με εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, στις οποίες πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος κι υπομονετικός. Μην κάνεις οποιαδήποτε παράτολμη κίνηση που μπορεί να πυροδοτήσει περισσότερο το δύσκολο κλίμα που επικρατεί. Παρολ΄ αυτά όμως, η εσωτερική σου ένταση μπορεί να διοχετευθεί εποικοδομητικά στην πραγματοποίηση νέων επαγγελματικών σχεδίων που πρόκειται να σου αποφέρουν και μεγαλύτερα οικονομικά οφέλη. Παράλληλα, η οικογένεια είναι ένας τομέας που πρόκειται να σ’ απασχολήσει αρκετά κι αυτόν τον μήνα, με διάφορα ζητήματα που θα κληθείς να διαχειριστείς. Εάν είσαι δεσμευμένος, μην παραμελείς τον σύντροφό σου και τις επιθυμίες του, αλλά προσπάθησε να ικανοποιήσεις αρκετά απ΄ τα αιτήματά του. Η ερωτική σας επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά και σταθεροποιεί τη μεταξύ σας σύνδεση. Το ενδεχόμενο μίας συγκατοίκησης είναι πολύ πιθανό. Αν είσαι ελεύθερος, οι νέες γνωριμίες κι οι ερωτικές επαφές θα ΄χουν την τιμητική τους. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προκύψει μια επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος. Προσοχή χρειάζεται κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, με κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που είναι ικανά να δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Αν δεν παραμείνεις ψύχραιμος το ενδεχόμενο ενός χωρισμού είναι πιθανό.

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω (13/7) θ’ αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις διάφορες καταστάσεις στη ζωή σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Αλλάζεις φιλοσοφία απέναντι στη ζωή γενικότερα και σ΄ αυτό ενδέχεται να σε βοηθήσουν πρόσωπα με διαφορετικές από σένα πεποιθήσεις. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) κάνει πιο έντονη την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα στην οικογένεια και τη σχέση σου, κάτι που θα πετύχεις, εφόσον κι εσύ εκφράσεις ελεύθερα όλα όσα αισθάνεσαι και δεν αποσυντονιστείς από κάποιες βίαιες ανατροπές.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ο Ιούλιος από το ξεκίνημά του σου δείχνει το καλό του πρόσωπο. Σου προσφέρει τις ευκαιρίες αλλά και τη διάθεση ν’ αποκαταστήσεις τις όποιες διαφορές προέκυψαν στη σχέση σου με το ταίρι σου, κατά το προηγούμενο διάστημα. Μέχρι και τις 18/7, πρόκειται για ένα διάστημα εξαιρετικό που ευνοεί τα ταξίδια και την καλοπέραση. Αν μάλιστα, περιορίσεις τα καυστικά σχόλια προς το ταίρι σου -που εμπεριέχουν αρκετή δόση ζήλιας-, η σχέση κι η μεταξύ σας επαφή θα βελτιωθεί σημαντικά. Επειδή όμως, η κυκλοθυμία σου θα είναι έντονη αυτήν την περίοδο, προσπάθησε να τη διαχειριστείς, επειδή η όποια αστάθεια στη συμπεριφορά σου είναι ικανή να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μάλιστα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Εάν είσαι αδέσμευτος, η γοητεία σου -ιδιαίτερα μέχρι τα μέσα του Ιουλίου- φέρνει κοντά σου νέα πρόσωπα που επιθυμούν να συνάψουν σχέση μαζί σου και πρόκειται να στο εκφράσουν. Προσοχή χρειάζεται στις επιλογές σου, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν κρυφές πτυχές στη ζωή τους που μελλοντικά θα σ’ απογοητεύσουν. Πιο απλά, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή μπορεί να σου παρουσιάζουν ένα ιδανικό παρόν, που όμως απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Σ΄ άλλα νέα, ο οικονομικός τομέας εξελίσσεται θετικά αυτόν τον μήνα. Παράλληλα, νέα επαγγελματικά σχέδια μπορούν επίσης να επιτευχθούν.

Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω (13/7) να σε επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά, καλείσαι ν’ αποβάλλεις οτιδήποτε τοξικό υφίσταται στη ζωή σου, που μπορεί ν΄ αφορά σε μια σχέση ή μια κατάσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τερματίσεις και μια προβληματική επαγγελματική συνεργασία. Προσοχή στον εγωκεντρισμό. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) σου δίνει το προβάδισμα, μέσω της επικοινωνίας, να κερδίσεις τις εντυπώσεις των οικείων σου και του συντρόφου σου. Η ανάγκη σου να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα θα εκπληρωθεί. Παράλληλα θα ΄χεις την ευκαιρία να προωθήσεις και νέα επαγγελματικά σχέδια.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ο Ιούλιος είναι ένας όμορφος μήνας και μάλιστα κατά το δεύτερο μισό του γίνεται ομορφότερος.  Η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο (18/7) εγκαινιάζει ένα διάστημα με περισσότερη συναισθηματική ικανοποίηση, καλοπέραση κι απόλαυση. Μάλιστα, το διάστημα αυτό ενδείκνυται για τις θερινές διακοπές σου. Αρκεί να ταξιδέψεις σε μέρη γνώριμα, που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα περάσεις όμορφα, είτε με το άλλο σου μισό είτε με φίλους και παρέες. Η συναισθηματική ασφάλεια και  σταθερότητα παίζουν μεγάλο ρόλο για σένα αυτόν τον μήνα. Γι΄ αυτό φρόντισε να ‘χεις πλάι σου πρόσωπα που γνωρίζεις καλά ότι σ’ αγαπούν και σε στηρίζουν. Εάν διατηρείς σχέση, εκμεταλλεύσου τα Σαββατοκύριακα, ιδιαίτερα κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, για σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα, που θ’ ανανεώσουν το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα δημιουργήσουν την προοπτική εξέλιξης της σχέσης σας, μακροπρόθεσμα. Φρόντισε μόνο να μην εκδηλώνεις ζήλια και κτητική συμπεριφορά. Εάν είσαι αδέσμευτος, ο Ιούλιος μπορεί να σου προσφέρει νέες γνωριμίες, έντονο φλερτ, κατακτήσεις, ακόμη κι ερωτικές εξομολογήσεις. Ταυτόχρονα όμως, μπορεί να σου προσφέρει και δύσκολες στιγμές, εάν εξακολουθείς να κάνεις λάθος επιλογές στον έρωτα. Αν μάλιστα αυτή η λανθασμένη επιλογή αφορά σ΄ έναν ανεκπλήρωτο παρελθοντικό έρωτα, η προδοσία κι η απογοήτευση είναι δεδομένες. Σ΄ άλλα νέα, προς το τέλος του μήνα, ενδέχεται να κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις κάποια ζητήματα που θ΄ ανακύψουν στη δουλειά σου και μπορεί ν΄ αφορούν και σε μία συνεργασία.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) φέρνει εξελίξεις είτε στη σχέση σου, είτε σε μια επαγγελματική συνεργασία, είτε και σε μια νέα γνωριμία. Οι εξελίξεις αυτές ενδέχεται να σ’ αναστατώσουν, όμως εσύ αισθάνεσαι σίγουρος για τα συναισθήματά σου και μπορείς επιτέλους να εκφράσεις ανοιχτά τις επιθυμίες σου, ώστε να νιώσεις πληρότητα κι ασφάλεια. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) προμηνύει επέκταση στον οικονομικό τομέα. Πρόκειται για μια περίοδο που μπορείς να υπογράψεις συμφωνίες ή και να επενδύσεις κεφάλαια, ώστε ν΄ αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε κάθε περίπτωση, σχεδίασε σωστά τις κινήσεις σου, χωρίς να βιάζεσαι.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αρχικά ο Ιούλιος -ιδιαίτερα απ΄ τις αρχές του- θα σε κάνει να τρέχεις να καλύψεις επαγγελματικές υποχρεώσεις και δουλειές που ανακύπτουν ακόμη και την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βρεις χρόνο, είτε για σένα είτε για την προσωπική σου ζωή. Και θα σ’ απογοητεύσω ακόμη περισσότερο, επειδή οφείλω να σου πω ότι το σκηνικό αυτό θα κρατήσει μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο. Ιδιαίτερα κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, η σχέση σου περνά από σαράντα κύματα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Σε κάθε περίπτωση, μην αντιδράσεις και σίγουρα απόφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Άσε το χρόνο να κυλήσει κι αυτός θα σου δείξει τον δρόμο που πρέπει ν΄ ακολουθήσεις. Να ξέρεις ότι τα μυστικά, τα ψέματα κι οι υπεκφυγές δεν αποτελούν λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύπτει. Αντίθετα, το πιο πιθανό είναι να οδηγήσουν σε οριστική ρήξη. Βέβαια, από τις 19/7 δέχεσαι τη στήριξη του Ερμή στο ζώδιό σου κι από τις 22/7 αυτήν του Ήλιου, που σ’ επιδοτούν επικοινωνιακά, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να δημιουργείς την ισορροπία μέσα στο ανισόρροπο κλίμα που θα βιώνεις. Τα οικονομικά σου βαίνουν καλώς κι είναι περιττό ν΄ ανησυχείς και γι΄ αυτά. Αισθηματικά, για σένα που είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν -από τις 19/7 και μετά- ευκαιρίες και προτάσεις για εξόδους και νέες γνωριμίες, στις οποίες και πρέπει να επικεντρωθείς. Μην αναλώνεις τον χρόνο σου σ’ έναν απαγορευμένο έρωτα που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ψέματα. Αν ενδώσεις η απογοήτευση είναι δεδομένη.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) στρέφει το ενδιαφέρον σου σ’ επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, που ενδεχομένως αυξηθούν και σε πιέσουν. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση, ώστε να χαλαρώσεις κι όχι να πιέσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου. Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο (28/7) σε γεμίζει αυτοπεποίθηση, λάμψη και δύναμη για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες, σχέδια και στόχους, σ’ επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κάνεις το επόμενο βήμα, αν καταφέρεις ασφαλώς να ξεπεράσεις το σκόπελο που θα προηγηθεί.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, o Ιούλιος είναι ένας μήνας που, για σένα, εμπεριέχει επαγγελματικές εξελίξεις, κοινωνική δικτύωση, νέες γνωριμίες κι επαφές με φίλους -του παρόντος αλλά και του παρελθόντος. Βέβαια, σε γενικές γραμμές παραμένει ο πονοκέφαλος που σου δημιουργείται από τον οικονομικό τομέα, καθώς ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού, λόγω εκτάκτων εξόδων που αναγκάστηκες να καλύψεις. Όμως, δε σε φοβάμαι, επειδή θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τη χρυσή τομή. Παράλληλα, χρειάζεται να προσέξεις και την υγεία σου, επειδή το άγχος ενδέχεται να σου δημιουργήσει κάποια μικρά προβλήματα, που όμως δεν πρέπει ν΄ αγνοήσεις. Αισθηματικά, εσύ που είσαι δεσμευμένος, το μεγαλύτερο διάστημα του Ιουλίου θα δεις τη σχέση σου ν’ ανανεώνεται. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο σύντροφός σου να εκπληρώσει ένα σημαντικό σου όνειρο. Η χαρά κι οι απρόσμενες εκπλήξεις καλά κρατούν κι αυτό ασφαλώς βελτιώνει σημαντικά την ψυχολογία σου και ταυτόχρονα την υγεία σου. Αν είσαι αδέσμευτος, οι νέες γνωριμίες μέσω του κοινωνικού σου κύκλου θα ΄χουν την τιμητική τους. Επίσης, δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας που θα σ’ ανανεώσει ψυχικά αλλά κι εμφανισιακά. Στα δύσκολα νέα του μήνα -και για τους δεσμευμένους και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου- είναι η εμφάνιση ενός ανεκπλήρωτου ή και παρελθοντικού έρωτα, στον οποίο πρέπει ν’ απαντήσετε αρνητικά. Η προδοσία αφενός, είναι πολύ πιθανή, αφετέρου η αποκάλυψη αυτής της ενδεχόμενης επανασύνδεσης ανατρέπει τα θετικά δεδομένα του παρόντος.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) σου προσφέρει συναισθηματική ικανοποίηση, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Η ανάγκη σου να εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου και τις σκέψεις σου, στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που επιθυμείς, θα ενδυναμώσει τη μεταξύ σας σύνδεση. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) σου προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, όσον αφορά στον ψυχισμό σου. Μπορείς ν’ απαλλαγείς από τραύματα του παρελθόντος, να διώξεις πρόσωπα και καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο και σ΄ αρρωσταίνουν και να βελτιώσεις σημαντικά την ψυχολογία σου, αυξάνοντας παράλληλα και την αυτοπεποίθησή σου.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που υπόσχεται επαγγελματικές προτάσεις κι άνοδο στον τομέα της καριέρας, αλλά και διακοπές, χωρίς όμως να καταφέρνεις να ξεκουραστείς απόλυτα -κάτι που πρόκειται να κάνεις τον επόμενο μήνα. Τα οικονομικά σου επίσης είναι ένας τομέας που πρόκειται να σ΄ απασχολήσει αρκετά και μάλιστα τα κοινά οικονομικά -είτε με τον σύντροφο είτε με άλλα πρόσωπα-, που σου ασκούν πίεση για να βρεθούν λύσεις, οι οποίες θα ικανοποιήσουν αμφότερα τα εμπλεκόμενα μέρη. Αισθηματικά, πρέπει να βρεις τη δύναμη να μην υποκύπτεις σε τυχόν συναισθηματικούς και ψυχολογικούς εκβιασμούς του συντρόφου σου, στην περίπτωση που η σχέση σας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε κοινά συμφέροντα, χωρίς αισθηματικό υπόβαθρο. Από την άλλη, ενδέχεται να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, ώστε ν΄ αντιληφθείς αυτό που πραγματικά επιθυμείς από τον σύντροφό σου ή και τις σχέσεις γενικότερα και μετά να το προβάλλεις και να το υποστηρίξεις. Σε κοινωνικό επίπεδο, ιδιαίτερα από τις 18/7 και μετά, δέχεσαι αναγνώριση αλλά και σημαντική στήριξη από πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Για σένα που είσαι ελεύθερος, οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σου στον τομέα των σχέσεων.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) στρέφει το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια και στις στενές σου προσωπικές σχέσεις γενικότερα. Ενδεχομένως θελήσεις να έχεις πλάι σου μόνο εκείνα τα πρόσωπα που θεωρείς οικογένεια και που θα σε βοηθήσουν να παλέψεις με την ανασφάλεια και τις υποσυνείδητες φοβίες σου. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) σου προσφέρει τις ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα σε κοινωνικό επίπεδο, μέσα από νέες γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, ενώ δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να έχει προοπτικές εξέλιξης, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις αυτό που εσύ επιθυμείς από μια σχέση.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ο Ιούλιος στο ξεκίνημά του θα σου δείξει το σκληρό του πρόσωπο στις σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Συνεχείς εντάσεις και παρεξηγήσεις σου ασκούν πίεση και σε κουράζουν ψυχολογικά, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρχουν όμορφες κι ήρεμες στιγμές, αλλά και κάποιες άλλες εποικοδομητικές που υπόσχονται τη γέννηση νέων και πολλά υποσχόμενων συνεργασιών. Σε κάθε περίπτωση  προσπάθησε -σε στιγμές εντάσεων, είτε με τον σύντροφο είτε με συνεργάτες σου- να μη γίνεσαι επικριτικός και να μην τους επιρρίπτεις συνεχώς ευθύνες. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, αρχίζει να πνέει ούριος άνεμος στη ζωή σου, με ιδιαίτερη εύνοια στα ταξίδια και τις εκδρομές. Πρόκειται επιπλέον για ένα διάστημα που μπορείς ν’ αναζωπυρώσεις το ερωτικό πάθος με το ταίρι σου, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες, εάν είσαι ελεύθερος. Επιθυμίες κι όνειρα εκπληρώνονται. Επίσης, δεν αποκλείεται και μια επισημοποίηση, στην περίπτωση που η σχέση σου έχει περάσει τις δοκιμασίες του προηγούμενου διαστήματος με άριστα. Προσοχή πρέπει να δείξεις προς το τέλος του μήνα, που αναμένονται ανατροπές στην οικογένεια και στον γάμο ή και στις σχέσεις σου -προσωπικές κι επαγγελματικές- γενικότερα, που αν τις διαχειριστείς χωρίς να εκδηλώσεις επιθετικότητα κι εκδικητικότητα, θ’ αποφύγεις σφοδρές αντιπαραθέσεις και ρήξεις.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και ‘ ανανεωθείτε συναισθηματικά. Αν είσαι αδέσμευτος, οι ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες είναι πολλές και δεν πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) δημιουργεί τις βάσεις για νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα, με πιθανό το ενδεχόμενο αλλαγής καριέρας, εφ’ όσον η μέχρι τώρα πορεία σου σε δυσαρεστεί. Παράλληλα, η προσωπικότητά σου κερδίζει τις εντυπώσεις  προσώπων που έχουν τη δυνατότητα να  προσφέρουν νέες προοπτικές στη ζωή σου.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου, παρ’ όλο που ο Ιούλιος θα σου φέρει κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, εσύ δεν πτοείσαι. Δεν είσαι διατεθειμένος ν΄ αφήνεις τον οποιοδήποτε  να ρίχνει τη διάθεσή σου. Βέβαια, πολλές φορές θα γίνεσαι επιθετικός με τους άλλους, όμως θα είσαι σε θέση να διαχειριστείς τις εσωτερικές σου εντάσεις, ώστε ν’ αποφεύγεις το ενδεχόμενο δημιουργίας παρεξηγήσεων. Άλλωστε, σε αισθηματικό επίπεδο, αν είσαι δεσμευμένος, διανύεις ένα πολύ καλό διάστημα που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε γάμο. Από την άλλη, μπορεί οι συγκυρίες να σε ωθήσουν να λάβεις αυτή τη μεγάλη απόφαση για την πορεία της σχέσης σου. Εξάλλου κι η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή κι επιπλέον μπορεί να υποστηρίξει αυτήν τη σημαντική αλλαγή στην προσωπική σου ζωή. Περισσότερο ικανοποιητικό -συναισθηματικά- προβλέπεται το διάστημα από τις 19/7 με τον Ερμή στο Λιοντάρι κι από τις 22/7,  με τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο. Πρόκειται για μια περίοδο κατάλληλη για διακοπές, για διασκέδαση αλλά και ξεκούραση. Όμως και για σένα που είσαι αδέσμευτος, ο Ιούλιος είναι ένας μήνας πολλά υποσχόμενος, στον ερωτικό τομέα, με αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, γεμάτες από ερωτικό πάθος ή και για αναζωπύρωση παρελθοντικών σχέσεων. Ωστόσο, αφέσου ελεύθερος στο να βιώσεις όλα όσα σου προσφέρονται -χωρίς να διατηρείς μεγάλες προσδοκίες- και μην πέφτεις στην παγίδα κάποιων ψευδαισθήσεων.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) βάζει στο στόχαστρο τα οικονομικά σου αλλά και τις σταθερές αξίες στη ζωή σου. Μια ανατροπή ενδέχεται ν’ απειλήσει τα συμφέροντά σου κι αυτό να σε πιέσει αρκετά. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) όμως, έρχεται να σου θυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Ευχάριστες μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και πνευματική και ψυχική ανάταση είναι κάποια μόνο από τα δώρα της. Φρόντισε όμως, σε κάθε περίπτωση, να μην παραμελείς υποχρεώσεις που τυχόν προκύψουν, στ’ όνομα της απόλαυσης.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ο Ιούλιος υπόσχεται καλή κοινωνική ζωή κι ακόμη καλύτερες προοπτικές στις προσωπικές σου σχέσεις, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Χρειάζεται μόνο να μάθεις να εκφράζεις ανοιχτά και χωρίς φόβο τα συναισθήματά σου. Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ο σύντροφός σου ή το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, ν’ αντιλαμβάνονται από μόνοι τους τα αισθήματά σου. Αν το κάνεις, θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Από τις 18/7 που η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Καρκίνο, οι σχέσεις σου βελτιώνονται κι ο έρωτας ανθίζει και πάλι στη ζωή σου.  Για σένα που είσαι αδέσμευτος, οι νέες ερωτικές γνωριμίες δε θα λείψουν, οι οποίες ολοένα και θ’ αυξάνονται κατά το δεύτερο μισό του μήνα, βελτιώνοντας εξαιρετικά τη διάθεσή σου. Μάλιστα, το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να κάνεις και τις διακοπές σου, αφού λάβεις υπόψιν σου ότι κι η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή, συγκριτικά με τα προηγούμενα διαστήματα. Προσοχή χρειάζεται προς το τέλος του μήνα, που πρέπει ν’ αποφύγεις να εμπλακείς ξανά σε μια σχέση παρελθοντική η οποία έχει αποδείξει την τοξικότητά της. Ενδεχομένως κάποια γεγονότα ν΄ ανασύρουν και πάλι στην επιφάνεια πληγές που προέρχονται από το ερωτικό σου παρελθόν, στο οποίο πρέπει να γυρίσεις οριστικά την πλάτη. Σκέψου μόνο το παρόν και το μέλλον που προβλέπονται αισιόδοξα και βαθιά συναισθηματικά. Επιπλέον, χρειάζεται να δώσεις προσοχή και στην υγεία σου αλλά και στη φυσική σου κατάσταση.

Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο (13/7) δείχνει τ’ αποτελέσματα της προσπάθειάς σου για την πραγματοποίηση ενός στόχου, τα οποία θα είναι θετικά. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται κι αντιλαμβάνεσαι τη δύναμη που διαθέτεις. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ για να μη διακινδυνεύσεις τα κεκτημένα σου, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) δημιουργεί τις συγκυρίες για ν΄ απαλλαγείς από παρελθοντικά τραύματα, να συγχωρήσεις ένα πρόσωπο που σε πλήγωσε ή και να πλησιάσεις ένα ερωτικό  απωθημένο.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το πρώτο μισό του Ιουλίου προβλέπεται ήσυχο και πιο χαλαρό, σε αντίθεση με το τελευταίο δεκαήμερο που πρόκειται να δοκιμάσει και πάλι τις αντοχές σου. Σε γενικότερες γραμμές, ο τομέας οικογένεια κι ο κοινωνικός σου κύκλος θα παίξουν σημαντικό ρόλο από τις αρχές του μήνα. Διάφορα οικογενειακά ζητήματα κι εκκρεμότητες που απαιτούν διευθέτηση σε πιέζουν. Χρειάζεται, όμως, ν΄ ασχοληθείς μαζί τους και θα το κάνεις. Παράλληλα, φρόντισε να βρίσκεις χρόνο για ξεκούραση και να μην παραμελείς τη σχέση σου. Εξάλλου, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σ’ εμποδίσει από το να κανονίζεις με το ταίρι σου κάποιες σύντομες, έστω, αποδράσεις, που θα τονώσουν τον έρωτά σας. Από την άλλη, εάν είσαι αδέσμευτος, μην αρνηθείς προτάσεις εξόδου με φίλους και παρέες από τις οποίες υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψει μια καλή νέα γνωριμία.  Το μυστικό είναι, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, να επιλέγεις πρόσωπα που μαζί τους περνάς ευχάριστα, αλλά και ν’ ασχολείσαι με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν. Περισσότερο ρομαντικό κι ερωτικό προβλέπεται το διάστημα από τις 19/7, με τον Ερμή στο Λιοντάρι κι από τις 22/7  με τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, με τις σχέσεις σου να έρχονται σε πρώτο πλάνο. Προσοχή χρειάζεται το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, καθώς αναβιώνουν οι εκλείψεις του προηγούμενου διαστήματος. Αν δε συγκρατήσεις την έπαρσή σου και δεν αποφύγεις παρελθοντικές λανθασμένες συμπεριφορές, θ’ αντιμετωπίσεις έντονους καβγάδες και ρήξεις.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή. Θα θελήσεις ν΄ απομονωθείς για να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να κάνεις τον δικό σου απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σου. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συγχωρήσεις τον εαυτό σου, μέχρι τη Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7), που σε βάζει στη διαδικασία να ερωτευθείς ένα νέο πρόσωπο αν είσαι ελεύθερος, ή αν είσαι δεσμευμένος, να ερωτευθείς και πάλι τον σύντροφό σου.

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, μπορεί η δουλειά να μη σου άφηνε αρκετό ελεύθερο χρόνο για ν’ αφιερώσεις στη σχέση σου, ο Ιούλιος όμως θα σ’ αποζημιώσει, ακόμη κι αν το τέλος του θα είναι κάπως επιβαρυμένο με υποχρεώσεις. Με τον Ερμή στον φιλικό Καρκίνο (5/7) και με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο (18/7), το βέβαιο είναι ότι θα έχεις τον χρόνο που χρειάζεσαι για να περνάς όμορφα με το ταίρι σου. Η σχέση σου βαδίζει πάνω σε σταθερές βάσεις, το πάθος δυναμώνει κι η μαγεία χρωματίζει τη σχέση σας.  Όσο ο χρόνος περνά, αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια για τα συναισθήματα του συντρόφου σου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που αμφισβητείς τον εαυτό σου, για όλα όσα διαισθάνεσαι αναφορικά με το ταίρι σου και τη σχέση σας, όμως πρέπει να μάθεις να διαχειρίζεσαι την όποια ανασφάλειά σου. Στο τέλος, όλα όσα καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις τακτοποιούνται, καθώς οι κινήσεις σου είναι σωστά στοχευμένες. Αλλά και με τον Άρη στον Ταύρο (5/7), οι επαφές σου με φίλους, γείτονες και συγγενείς αυξάνονται, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις και τις διακοπές σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ο μήνας αυτός προσφέρεται για εξόδους, μετακινήσεις αλλά και για διακοπές, όπου οι νέες γνωριμίες είναι βέβαιες. Αρκεί να έχεις ανοιχτά τα ματάκια σου και να βλέπεις καθαρά αυτόν που έχεις απέναντί σου κι όχι αυτόν που θα ήθελες να έχεις. Πιο απλά, μην παραμυθιάζεις και μην παραμυθιάζεσαι. Με το πέρασμα του Ερμή στο Λιοντάρι (19/7) και του Ήλιου στο ίδιο ζώδιο (22/7), οι ευθύνες της καθημερινότητας ξεκινούν και πάλι να σε πιέζουν, αλλά θα τη βρεις την άκρη.

Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω (13/7) σε φέρνει κοντά σε φίλους, παρέες κι ομάδες που τυχόν συμμετέχεις, ενώ ένα πρόβλημα με κάποιο φιλικό πρόσωπο δείχνει να λύνεται κι ο καθένας ν΄ ακολουθεί τον δικό του δρόμο. Η Νέα Σελήνη στο Λιοντάρι (28/7) σου δίνει τη δύναμη να βάλεις ένα στοπ στις απαιτήσεις των άλλων και να μάθεις να δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες κι επιθυμίες.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου