desktop3

Το καλοκαίρι έφτασε μαζί με τη λαχτάρα μας να ξεφύγουμε απ’ τον σκληρό χειμώνα που μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Χαμογελάστε γιατί όπως και να ΄χει, μια αποζημίωση θα την πάρουμε. Ακόμη κι αν οι πλανήτες δεν υπόσχονται σε όλους αιώνιες αγάπες, μοιραίους έρωτες κι ασυγκράτητα πάθη, σίγουρα θα χαρίσουν αρκετές ευχάριστες κι ανέμελες στιγμές. Μην το δένετε, όμως, και κόμπο. Πλανήτες είναι αυτοί κι αυτό που θέλουν θα το κάνουν. Προς το παρόν αυτό που κι εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να τους συμβουλευτούμε.

 

Κριός

Κριάρι μου καλό, το καλοκαίρι ξεκινά εκρηκτικά. Πριν αρχίζεις να πετάς βεγγαλικά απ΄ τη χαρά σου, να σου εξηγήσω ότι το πάρτι γίνεται απ΄ τους πλανήτες για τη θολούρα και τη σύγχυση που μας δημιουργούν. Η αυλαία της θερινής περιόδου ανοίγει με την τελευταία έκλειψη, στις 11/6 και την κυρίαρχη δυσμενή τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού. Εσύ οργανώνεις ταξιδάκια με ή χωρίς αμόρε κι ο Ουρανός γελάει που σου χαλά τα σχέδια. Μην τα βάψεις όμως μαύρα, γιατί ο Κυβερνήτης σου Άρης στο Λιοντάρι, παρέα με την Αφροδίτη στην ίδια θέση προς το τέλος Ιουνίου, σε διαβεβαιώνει ότι οι διακοπές σου ξεκινούν. Φρόντισε μέχρι τότε να ΄χεις ξεκαθαρίσει με το παρελθόν. Βλέπεις είναι κι ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 23/6 και δε σ΄ αφήνει να προχωρήσεις μπροστά. Όλο και κάποιος πρώην εμφανίζεται κι εσύ σκέφτεσαι να δώσεις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Αν είσαι σίγουρος με τις ευχές μου, αν και μια πισινή πρέπει να κρατήσεις.

Απ΄ την άλλη αν έχεις σχέση «φύλαγε τα ρούχα σου, να ‘χεις τα μισά», όπως λέει κι η σοφή παροιμία. Ο «δικαστής» Κρόνος παραμονεύει και σε δυσμενή όψη με την Αφροδίτη, στις αρχές Ιουλίου, «χαρίζουν» χωρισμό, βάζοντας τη σφραγίδα τους, που γράφει «οριστικός». Και πάλι μην τα βάψεις μαύρα. Ακόμη κι αν αυτό συμβεί, οι διακοπές σου δε χάνονται. Η Νέα Σελήνη στις 10/7  ευνοεί τα νέα ξεκινήματα που επιθυμείς να κάνεις. Μέχρι και το τέλος Ιουλίου διασκεδάζεις με το κοκτέιλ στο χέρι, με ή/και χωρίς ταίρι. Σε συμβουλεύω να το κάνεις, γιατί ο Αύγουστος στο ξεκίνημά του επιφυλάσσει ανατροπές κι αναστατώσεις. Ενδέχεται ν΄ αναγκαστείς κάτι ν΄ αλλάξεις κι ίσως πιεστείς αρκετά για να το κάνεις. Το αλλόκοτο αυτό διάστημα διαρκεί μέχρι το Δεκαπενταύγουστο. Απ΄ τις 17/8 και μετά η Αφροδίτη στο απέναντι από σένα ζώδιο του Ζυγού, κάτι καλό θα σου φέρει. Κι αυτό το καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί για σένα όμορφα. Το αν η ομορφιά αυτή εξακολουθεί να υφίσταται και το Σεπτέμβρη, θα δείξει.

Fate: Τοξότης, για διακοπές γεμάτες ένταση και φλόγα ή Υδροχόος για ένα εκστατικά σοφιστικέ καλοκαίρι.

Too Late: Ζυγός, γιατί σου δίνει φρούδες ελπίδες. Σκορπιός, γιατί υπόσχεται μόνο έντονες βραδιές, χωρίς ελπίδα για σχέση.

 

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε γνωρίζω καλά με πόση λαχτάρα περίμενες το καλοκαίρι για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, μετά από έναν χειμώνα που πραγματικά έκανε τα νευράκια σου σμπαράλια. Ο Ιούνιος ξεκινά με τη δυσμενή τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού. Όπως και να ΄χει θα σου θυμίσει για λίγο το Φεβρουάριο που σε πίεσε πολύ. Δε θέλω ηττοπάθειες. Για ολόκληρο, σχεδόν, τον Ιούνιο θα ‘χεις την Αφροδίτη στον Καρκίνο σύμμαχό σου. Αυτό σημαίνει πολλές ερωτικές επικοινωνίες, φλερτ και νέες γνωριμίες, είτε μέσω διαδικτύου είτε διά ζώσης, που έχουν τα φόντα να καταλήξουν σε σχέση. Γλυκαίνεις καλό μου και βγάζεις την ανάλαφρη πλευρά σου, που μαγνητίζει τους άλλους.

Αν διατηρείς σχέση οργάνωσε κάποιες κοντινές καλοκαιρινές εξορμήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ‘ρθετε ακόμη πιο κοντά. Οφείλω όμως να σε προειδοποιήσω ότι θα υπάρξουν στιγμές που την ανάλαφρη πλευρά σου θα διαδέχεται η αγχωτική και νευρική. Ο Άρης μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα βρίσκεται στο Λιοντάρι, μια θέση μάχης για σένα. Πρόσεξε το διάστημα αυτό να μην ξεσπάς το άγχος σου στο ταίρι σου. Φαντάζομαι ότι θέλεις κι εσύ να κάνεις διακοπές ζευγαρωμένος. Στις 10/7 η σύνοδος Άρη-Αφροδίτης σε δυσμενή όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στο ζώδιό σου προμηνύει αιφνίδιες ανατροπές στα αισθηματικά, γι΄ αυτό να μην προκαλείς την τύχη σου. Άλλωστε απομένουν λίγες μόνο μέρες και το πιο ερωτικό για σένα διάστημα ξεκινά.  Από τις 22/7 μέχρι τις 16/8 η Αφροδίτη στο πολύ φιλικό ζώδιο της Παρθένου σου προσφέρει τις καλύτερες προοπτικές για πανέμορφες διακοπές και σημαντικές ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Ειδικά για τους ελεύθερους ο Αύγουστος απ΄ το ξεκίνημά του υπόσχεται ξαφνικούς έρωτες, μέσω γνωριμιών είτε απ’ το φιλικό κύκλο είτε μέσω συλλογικών δραστηριοτήτων. Μήπως φέτος να κάνεις κάμπινγκ; Υπάρχουν και τα οργανωμένα ξέρεις.

Fate: Παρθένος ή Αιγόκερως, για περισσότερη σταθερότητα, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη.

Too Late: Υδροχόος, γιατί η ελευθερία στη σχέση δε σου ταιριάζει.

 

Δίδυμος

Αγαπημένε Δίδυμε το καλοκαίρι ξεκινά με σένα να προσπαθείς να κλείσεις τους ανοιχτούς λογαριασμούς είτε με το παρελθόν είτε και με το παρόν σου.  Δύο συνεχόμενες εκλείψεις στο δικό σου άξονα να δημιουργούν αστάθεια κι ανασφάλεια, δεν τις λες και ασήμαντες. Παρόλ΄ αυτά η δεύτερη και τελευταία της θερινής περιόδου, που πραγματοποιείται στις 10/6, έχει την ικανότητα να σου δείξει νέους ορίζοντες ή/και να τους διευρύνει, εφόσον κι εσύ έχεις, πλέον, κατανοήσει τα σφάλματα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να κάνεις δεύτερες σκέψεις για την υπάρχουσα σχέση σου, αν αυτή συνεχίζει να δοκιμάζεται. Πρόσεξε τις απιστίες-αμαρτίες γιατί οι απειλές της άλλης πλευράς θα γίνουν πράξη. Απ’ την άλλη ενδέχεται να παλεύεις ανάμεσα στο αισθηματικό παρελθόν και το παρόν.

Μην ξεχνάς ότι ο Κυβερνήτης σου Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου. Αν με ρωτάς για το αποτέλεσμα αυτής της μάχης, σου λέω ότι η συγκεκριμένη επιστροφή πιθανότατα ν’ αποδειχθεί καταστροφή. Φτιάξε λοιπόν τη βαλίτσα σου, πετώντας όλα τα συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος και σάλπαρε είτε για νέα μέρη και νέους έρωτες είτε με τη σχέση σου για επανένωση. Έχε στο νου σου, αν είσαι αδέσμευτος, ότι ο Άρης απ΄ το Λιοντάρι μέχρι και το τέλος Ιουλίου ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Αυτό είναι και το καλύτερο διάστημα για να οργανώσεις τις διακοπές σου. Αν πάλι προτιμάς τον Αύγουστο, να ξέρεις ότι απ’ το Δεκαπενταύγουστο και μετά που η Αφροδίτη εισέρχεται στον πολύ φιλικό Ζυγό, είναι ένα πολύ ερωτικό διάστημα για σένα και ικανό να σταθεροποιήσει τις ρευστές συναισθηματικές καταστάσεις. Δε μπορώ να πω ότι είναι και το καλύτερο καλοκαίρι, όμως κάτι θα σου δώσει κι ίσως αυτό το ένα να ΄ναι πολύ καλύτερο απ΄ τα πολλά που κάποιοι άλλοι έχουν να λάβουν.

Fate: Υδροχόος, γιατί είναι ο μόνος που καταφέρνει να διεγείρει και το μυαλό σου. Λέων γιατί σε εξιτάρει το έντονο ταμπεραμέντο του.

Too Late: Κριός, γιατί οι εφήμερες σχέσεις δεν σου ταιριάζουν.

 

Καρκίνος

Αγαπημένε Καρκίνε η αυλαία του φετινού καλοκαιριού ανοίγει με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, που σε κάνει πρωταγωνιστή του Ιουνίου. Ομορφαίνεις καλό μου ομορφαίνεις, γοητεύεις, ερωτεύεσαι και σ΄ ερωτεύονται. Τα συναισθηματικά σου μπορεί να πέρασαν από σαράντα κύματα, εξαιτίας του Άρη που ήρθε και κόλλησε στο κεφαλάκι σου απ΄ τον προηγούμενο μήνα και τα νευράκια σου χτύπησαν κόκκινο. Στις 11/6 αποχωρεί και οι ευκαιρίες για αναθέρμανση των ερωτικών σου διαδέχονται η μία την άλλη. Νέες γνωριμίες με προοπτικές υπόσχεται, επιπλέον, για σένα ο Ιούνιος και καλά θα κάνεις να τον εκμεταλλευτείς. Αλλά ξέρω ακριβώς τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Έναν πρώην, που ένεκα ανάδρομου Ερμή επέστρεψε ή εσύ τον περιμένεις να επιστρέψει και αυτός ούτε που λέει να εμφανιστεί. Τα παρελθοντικά συναισθηματικά ζητήματα συνεχίζουν να σε καίνε, ωστόσο πρέπει να φροντίσεις να ξεμπερδεύεις μ΄ αυτά, γιατί τα καινούρια είναι πολύ καλύτερα.

Πριν αρχίσεις να πετάς τη σκούφια σου είτε από χαρά είτε από γκρίνια, οφείλω Καρκινάκι να σε προειδοποιήσω και για την επεισοδιακή έξοδο του Ιουνίου. Η Πανσέληνος που συνοδεύεται απ’ τη δυσμενή όψη της αντίθεσης Πλούτωνα-Αφροδίτης κι ανασύρει στην επιφάνεια απιστίες, χειριστικές τάσεις, εμμονές και ζήλιες, θα καταστρέψουν εντελώς το όμορφο διάστημα που προηγήθηκε. Γι΄ αυτό προσέχεις για να έχεις. Και τι θα ΄χεις; Ένα Δία, σύμμαχό σου απ΄ το ζώδιο των Ιχθύων, που μέχρι το τέλος Ιουλίου, θα κάνει όλα όσα μπορεί για να σου προσφέρει ακόμη περισσότερες συναισθηματικές ευκαιρίες. Δεν αποκλείονται και για σένα οι ξαφνικοί έρωτες στο ξεκίνημα του Αυγούστου. Πρόσεξε, όμως, να καθαρίζεις συχνά τα ροζ γυαλιά σου, γιατί ο ήλιος δε θα κάψει μόνο τα ματάκια σου αλλά και σένα τον ίδιο, αν αργότερα διαπιστώσεις αυτό που λέμε: «ήταν πολύ καλό για να ΄ναι αληθινό». Κι εσύ επιθυμείς κι έναν όμορφο Σεπτέμβριο. Έτσι δεν είναι;

Fate: Σκορπιός, γιατί μόνο μαζί του μπορείς να ζήσεις ένα εκρηκτικό καλοκαίρι. Ταύρος, γιατί κι οι δύο αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Too Late: Τοξότης, γιατί μπορεί να ΄ναι ωραία η τρέλα του, αλλά δεν ταιριάζει στην ήρεμη φύση κι ιδιοσυγκρασία σου.

 

Λέων

Αγαπημένο μου Λιοντάρι ο χειμώνας σου ‘πεσε αρκετά βαρύς και το μόνο που περιμένεις είναι αυτό το καλοκαίρι για να πάρεις μια ανάσα. Πολλές ανάσες θα πάρεις κι όχι μόνο μια. Η έκλειψη Ηλίου στις 10/6 δεν είναι αρνητική για σένα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Δεν αποκλείεται μάλιστα για τους ελεύθερους να υπάρξει μια ξαφνική νέα ερωτική γνωριμία με εξαιρετικές προοπτικές. Παράλληλα ο Άρης στο ζώδιό σου, θα σου προσφέρει ενέργεια, λάμψη κι ενθουσιασμό. Βέβαια το αισθηματικό παρελθόν καραδοκεί και κάπου εκεί τα πράγματα μπλέκονται. Ίσως η επιστροφή αυτή να σημαίνει κλείσιμο του κύκλου κι αυτό θα φανεί. Στα μέσα Ιουνίου η δυσμενής τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού που ΄ναι κι η αιτία όλων των δεινών, που προηγήθηκαν το χειμώνα στον τομέα σχέσεις, επανέρχεται.

Και τι σε ρωτά η όψη αυτή; Έμαθες καλά το μάθημά σου που αφορά στις σχέσεις; Εάν ναι, όλα καλά. Εάν όμως δεν το έμαθες, σε περιμένει άλλο ένα γερό κρας τεστ που ελπίζω να το περάσεις με άριστα. Επειδή στη συνέχεια η θεά του Έρωτα, Αφροδίτη, κάνει την είσοδό της στο ζώδιό σου και θα σου φέρει πολλά δώρα. Λάμπεις όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κάνεις. Μέχρι και το τέλος του Ιουλίου που φιλοξενείς τον Άρη και την Αφροδίτη, η ζωή σου θα ΄ναι γεμάτη από άκρως ερωτικές κι αναζωογονητικές στιγμές. Το διάστημα αυτό θα σε αποζημιώσει για τον περίεργο Αύγουστο που ακολουθεί. Η ανατρεπτική Νέα Σελήνη στις 8/8 φέρνει ξαφνικά γεγονότα που δημιουργούν ανατροπές κι οδηγούν σε αλλαγές. Απ΄ όλα έχει το μενού. Απιστίες, χωρισμούς, διαζύγια, πισωγυρίσματα σε καταστάσεις που δεν ξεκαθαρίστηκαν οριστικά και ξαφνικές επισημοποιήσεις. Πάρε μια βαθιά αναπνοή και να ΄χεις στο μυαλό σου ότι η εξέλιξη των καταστάσεων αυτών θα φανεί προς το τέλος του Αυγούστου με την Πανσέληνο.

Fate: Τοξότης και Κριός, γιατί ερωτεύεστε το ίδιο εκρηκτικά και παθιασμένα.

Too Late: Υδροχόος και Ιχθύς, γιατί τα «παιχνίδια φαντασίας» μπορεί να σ΄ εξιτάρουν αλλά όταν αυτά διαρκούν, εσύ βαριέσαι.

 

 

Παρθένος

Αγαπημένε Παρθένε το καλοκαίρι που τόσο πολύ επιθυμούσες να ΄ρθει για να ξεφύγεις απ΄ τις σκοτούρες της καθημερινότητας και τα προβλήματα στη δουλειά, που απ΄ το ξεκίνημα του έτους σε κυνηγούν, έφτασε. Και μπορώ να πω ότι ξεκινά με όμορφες προοπτικές. Θέλοντας και μη, παύεις ν΄ ασχολείσαι με τη ρουτίνα που σε κατατρώει κι επικεντρώνεσαι στον τομέα έρωτας. Ο Δίας στον Ιχθύ, ειδικά για σένα που γεννήθηκες τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου είτε στη σύναψη σοβαρής σχέσης είτε στην επισημοποίηση εάν είσαι δεσμευμένος, με όλα τα θετικά σενάρια να παίζουν επικίνδυνα.

Σ΄ αυτό συνηγορεί και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, που για τον Ιούνιο δημιουργεί το εύφορο έδαφος για να πετύχεις όλα όσα επιδιώκεις με τη βοήθεια των φίλων σου. Απ΄ την άλλη βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπλέξεις την έννοια της φιλίας με τον έρωτα. Εξάλλου κι ο Κυβερνήτης σου Ερμής κινείται ανάδρομα και περιπλέκει ακόμη περισσότερο τις καταστάσεις, κάνοντάς σε είτε να δίνεις είτε και να λαμβάνεις λάθος μηνύματα. Σε κάθε περίπτωση η Πανσέληνος του Ιουνίου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή- ιδιαίτερα εάν είσαι ερωτευμένος. Ακόμη πιο ευνοϊκό είναι και το διάστημα από τις 22/7 μέχρι και τα μέσα Αυγούστου που η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει θαύματα. Σ΄ ερωτεύονται κι εσύ ερωτεύεσαι ακόμη περισσότερο. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ένα ερωτικό και παθιασμένο καλοκαίρι με πολλά απ΄ τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Και μάλλον είναι στο δικό σου χέρι η πραγματικότητα αυτή να ΄χει διάρκεια.

Fate: Ταύρος, γιατί αυτός σου προσφέρει όλα όσα επιθυμείς. Σκορπιός, γιατί είναι ο μόνος που σ΄ εξιτάρει.

Too Late: Ζυγός, γιατί εσύ δε θέλεις ασάφεια στη σχέση.

 

Ζυγός

Αγαπημένε Ζυγέ δεν ξέρω από πού ν΄ αρχίσω και που να σταματήσω μ΄ αυτό το καλοκαίρι. Μάλλον θα σου μείνει αξέχαστο κι αυτό επιδέχεται πολλές και διαφορετικές ερμηνείες. Ο Ιούνιος απ΄ τη μια σε κάνει ν΄ αναρωτιέσαι τι συμβαίνει με τη αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα θα περάσεις όμορφα, με μεγάλες πιθανότητες να γίνεις διπλός κι όχι στα κιλά. Αν, όμως, είσαι δεσμευμένος αυτό που σκέφτεσαι είναι αν η σχέση αυτή οδεύει κάπου κι αν αυτό το κάπου βρίσκεται κάπου συγκεκριμένα. Τα μπλέξαμε ε; Αυτό το μπέρδεμα κυριαρχεί στο όμορφο μυαλουδάκι σου, μαζί με ερωτήματα του τύπου «μοιράζομαι με τον άλλο τα ίδια όνειρα και στόχους»; Μην νομίζεις ότι εκείνος δεν καταλαβαίνει όλα όσα σκέφτεσαι. Αντιλαμβάνεται τα πάντα και θα το καταλάβεις κι εσύ προς το τέλος Ιουνίου με τη δύσκολη όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, που θα βγουν όλα στη φόρα.

Απιστίες-αμαρτίες, αδιαφορίες αλλά κι ερωτήσεις που απαιτούν τελεσίδικες απαντήσεις. Κάπως θα καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις και να στρίψεις, όχι δια του αρραβώνος αλλά πιο ύπουλα κι υπόγεια. Τουλάχιστον για τον Ιούλιο θα ΄ναι πιο ήρεμα τα πράγματα. Ο Άρης με την Αφροδίτη στο Λιοντάρι θα σου προσφέρουν όμορφες και ξεκούραστες στιγμές κυρίως με φίλους. Τα ζητήματα, όμως, που ‘χεις βάλει στον πάγο θα τριγυρίζουν στο μυαλό σου. Προς το τέλος Ιουλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο ενδέχεται τα νέα για τα αισθηματικά σου να ‘ναι απογοητευτικά. Κάνε λίγη υπομονή, γιατί απ’ τα μέσα Αυγούστου, φιλοξενείς την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο κι όλες οι καταστάσεις αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν. Εσύ ομορφαίνεις περισσότερο κι αυτό σημαίνει ότι οι μετοχές σου ανεβαίνουν. Εάν είσαι ελεύθερος εξαρτάται από σένα αν θα περάσεις ακόμη καλύτερα. Εάν είσαι δεσμευμένος ίσως αποφασίσεις να δώσεις ένα τέλος σε μια κατάσταση που τελικά δεν βρίσκει αυτό το κάπου, που λέγαμε. Αν όμως υπάρχει ένας κοινός προορισμός, αυτός θα φανεί στην Πανσέληνο της 22/8.

Fate: Ιχθύς και Σκορπιός, γιατί μόνο αυτοί οι δύο εξάπτουν τη φαντασία σου και μπορούν να κάνουν και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

Too Late: Κριός, γιατί δεν αντέχεις να σου φωνάζουν και να σε διατάζουν.

 

Σκορπιός

Αγαπημένε μου Σκορπιέ ένα θα σου πω για να σε ανακουφίσω, γιατί γνωρίζω πόσο πολύ πιέστηκες με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, την οικογένεια και το σπίτι, αλλά και μ΄ όλες τις ανατροπές που βιώνεις απ΄ την αρχή του χρόνου. Το καλοκαίρι αυτό κάπως θα σε αποζημιώσει. Αν εξαιρέσουμε τις μέρες κοντά στις 15/6 με τη δυσμενή τετράγωνη όψη Κρόνου-Ουρανού να κάνει την επανεμφάνισή της για να μας πιέσει και πάλι λίγο ή πολύ όλους, το υπόλοιπο διάστημα προμηνύεται σαφώς καλύτερο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο απ΄ τη μια κι ο Δίας στους Ιχθείς απ΄ την άλλη λειτουργούν σαν μαξιλαράκια ασφαλείας στο όμορφο κεφαλάκι σου. Όπως και να ΄χει το διάστημα αυτό μέχρι και τις αρχές Ιουλίου προσφέρεται για διακοπές. Με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά κι αν σκέφτεστε ένα απόγονο αυτή είναι κι η κατάλληλη εποχή.

Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ κι οι νέες γνωριμίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον ερωτισμό σου, δίχως ν΄ αποκλείεται το ενδεχόμενο δημιουργίας σχέσης είτε με διαφορά ηλικίας είτε με εντελώς διαφορετική απ΄ τη δική σου κουλτούρα, είτε και με κάποιον από ξένη χώρα. Η 24/6 είναι μια ημερομηνία που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, καθώς η δύσκολη όψη του Κυβερνήτη σου Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και τσακωμούς. Αν ξεφύγεις απ΄ τα δίχτυα του, ο Ιούλιος θα ΄ναι επίσης ένας όμορφος μήνας που πρέπει να εκμεταλλευθείς, γιατί ο Αύγουστος φέρνει αναστατώσεις μέσα από κάποια ξαφνικά γεγονότα. Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου μπορεί και πάλι ν’ ανατρέψει κάποια δεδομένα στη ζωή σου, αλλά μάλλον είναι κάτι που, ήδη, έχεις βιώσει και θα βιώσεις ξανά μέσα στο έτος. Ό,τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό λένε κι έχουν δίκιο. Ειδικά εσύ το γνωρίζεις καλύτερα απ΄ όλους.

Fate: Καρκίνος και Ιχθύς, γιατί μόνοι αυτοί ερεθίζουν τη φαντασία σου.

Too Late: Κριός, καμία ισορροπία ανάμεσά σας.

 

Τοξότης

Αγαπημένε Τοξότη με τις δύο εκλείψεις στο δικό σου άξονα, ήδη, γεύεσαι πολλές αλλαγές στις σχέσεις σου. Και δεν φτάνουν μόνο αυτές, αλλά έχεις και τον ανάδρομο Ερμή να κόβει βόλτες στον τομέα αυτό και να προκαλεί σεισμικές δονήσεις στην προσωπική σου ζωή. Για σένα το μενού του Ιουνίου εμπεριέχει πολλά ξεκαθαρίσματα αλλά και συναισθηματικά μπερδέματα. Ίσως μια σχέση διακοπεί ή μπορεί να ξεκινήσει ή/και ν’ αλλάξει μορφή. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι μπλεγμένος ανάμεσα σε δύο πρόσωπα και να μην μπορείς ν΄ αποφασίσεις με ποιο απ΄ τα δύο θα συνεχίσεις. Ασφαλώς και δεν εννοούμε μόνο για τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Απ΄ την άλλη υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός νέου ξαφνικού έρωτα.

Κάνε υπομονή και αφιέρωσε χρόνο για να παρατηρήσεις και να σκεφτείς τι ακριβώς εσύ επιθυμείς, καθώς ο Ιούλιος είναι ένας εντελώς διαφορετικός μήνας. Η Αφροδίτη στο Λιοντάρι το μεγαλύτερο μέρος του, αλλά και το Δεκαπενταύγουστο που κάνει την είσοδό της στο Ζυγό, αφενός θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις πολλά απ΄ όσα εκτυλίσσονται μέσα σου αλλά και μπροστά σου. Είτε θα συμβαδίσεις με τον άνθρωπο της επιλογής σου είτε ελεύθερος κι ωραίος θα βάλεις πλώρη για άλλες ..παραλίες. Μπορεί και να θελήσεις να παραμείνεις μόνος σου, για ν΄ απολαύσεις ό,τι σου προσφέρεται χωρίς οποιαδήποτε δέσμευση. Ή απλώς να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου. Σε κάθε περίπτωση εσύ μόνο γνωρίζεις τον εαυτό σου κι όλα όσα μπορούν να σου προσφέρουν χαρά κι ικανοποίηση κι αυτό το καλοκαίρι θα προσπαθήσεις να ακούσεις αυτό που μόνο εκείνος σου ψιθυρίζει.

Fate: Κριός και Λέων, επειδή απλώς ταιριάζουν τα χνώτα σας.

Too Late: Καρκίνος, επειδή απλώς δε μπορεί να κατανοήσει το συναισθηματικό σου κόσμο.

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε μου Αιγόκερε με τον Άρη στον Καρκίνο απ΄ τον Απρίλιο, βίωσες τα πάνδεινα σε όλες τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις. Τσακωμοί, εντάσεις, απομακρύνσεις, πάγωμα, ξεπάγωμα και πάλι τα ίδια κι όλα αυτά μαζί σε πίεσαν και σε στρέσαραν στο μέγιστο βαθμό. Το κλίμα, όμως, δείχνει κάπως να ‘χει ηρεμήσει κι εσύ ο ίδιος να ‘χεις γλυκάνει. Και θα γλυκάνεις ακόμη περισσότερο με την Αφροδίτη, που ήδη βρίσκεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει στο ίδιο ζώδιο μέχρι και το τέλος Ιουνίου. Πρόκειται για ένα ευνοϊκό διάστημα που μπορείς να κανονίσεις με το σύντροφό σου ή με το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει ή/και με τους φίλους σου κάποιες σύντομες αποδράσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από μια καθημερινότητα που σου δημιουργεί πονοκέφαλο. Σε συμβουλεύω να το κάνεις, καθώς η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί σημαντικά και θα σου δοθεί η ευκαιρία να πλησιάσεις ανθρώπους με τους οποίους είχες απομακρυνθεί.

Γενικότερα να ΄χεις στο μυαλό σου ότι το διάστημα αυτό έχεις τη δυνατότητα να κάνεις και νέες γνωριμίες, όμως μην επενδύσεις από τώρα σε μια νέα σχέση, καθώς αυτό που προέχει είναι ν’ αντιληφθείς εάν έχεις πάρει τα μαθήματά σου απ΄ τα σφάλματα του παρελθόντος. Προς το τέλος του Ιουνίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου και τη δυσμενή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Εκεί που κάτι καλό αρχίζει να σχηματίζεται στον ορίζοντα, αρκεί μια στιγμή για να διαλυθεί. Προσπάθησε να διαχειριστείς, τυχόν, συναισθηματικές εμμονές και περισσότερο απ΄ όλα τη γλώσσα σου, που κάποιες φορές κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Ο Ιούλιος είναι ένας καλύτερος μήνας με τη Νέα Σελήνη στις 10/7, που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα σχέσεις. Το καλύτερο, όμως, διάστημα για να οργανώσεις τις διακοπές σου είναι προς το τέλος Ιουλίου μέχρι και το Δεκαπενταύγουστο που η αγαπημένη Αφροδίτη θα βρίσκεται στον πολύ φιλικό Παρθένο και τις μέρες εκείνες όλα είναι δυνατό να συμβούν.

Fate: Ιχθύς και Παρθένος, επειδή κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν.

Too Late: Ζυγός και Υδροχόος, γιατί είναι οι μόνοι που θα σε βγάλουν εκτός ορίων, κι εσύ αυτό δεν το αντέχεις.

 

Υδροχόος

Αγαπημένε μου Υδροχόε ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού δημιουργεί στα αισθηματικά σου αστάθεια κι αβεβαιότητα ένεκα των δύο εκλείψεων κι ιδιαίτερα της Ηλιακής που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6. Αν σ΄ αυτές προσθέσουμε και τον αγαπημένο Ερμή που, ήδη, κινείται ανάδρομα στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου, δένει το γλυκό ή μάλλον το πικρό. Με λίγα λόγια βρίσκεσαι σε μια περίεργη ψυχολογική κατάσταση.  Δε γνωρίζεις αλλά και δεν έχεις την όρεξη ή τη δυνατότητα να βρεις τον τρόπο, ο οποίος θα σε βοηθήσει να κινηθείς είτε με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει είτε με το σύντροφό σου, ώστε να ΄χεις θετικά αποτελέσματα. Σαφώς και δε χρειάζεται να ανησυχείς. Πρόκειται μόνο για ένα σύντομο διάστημα που ίσως πρέπει να το βιώσεις, ώστε να ξεκαθαρίσεις πρώτα εσύ ο ίδιος τα δικά σου συναισθήματα και τις επιθυμίες σου και μετά να τα εξωτερικεύσεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Σε πληροφορώ ότι θα το κάνεις και μάλιστα προς το τέλος του Ιουνίου οι καταστάσεις αλλά και τα ίδια τα πρόσωπα ξεκινούν να δείχνουν την πραγματική τους υπόσταση. Έτσι κι εσύ ξεκινάς να ξεκαθαρίζεις όλες τις καταστάσεις και μέσα σου και με τους άλλους.  Και φτάνουμε στο πιο όμορφο διάστημα του καλοκαιριού, που για σένα είναι ο Ιούλιος. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι, στις 27/6, η οποία και θα παραμείνει για σχεδόν ολόκληρο το μήνα δημιουργεί τις καλύτερες προοπτικές με όλα τα σενάρια να τίθενται στο τραπέζι. Μια νέα ερωτική γνωριμία, μια νέα σχέση, μια επισημοποίηση, μια συμβίωση κι ένας γάμος είναι όλα αυτά τα καλούδια που οι πλανήτες σχεδιάζουν για σένα. Φρόντισε να εκμεταλλευθείς προς όφελός σου το διάστημα αυτό, γιατί ο Αύγουστος μπαίνει με σκληρή διάθεση. Η δυναμική Νέα Σελήνη στις 8/8 φέρνει ξαφνικά γεγονότα και δημιουργεί ανατροπές, που δε θα σ΄ αφήσουν ανεπηρέαστο. Ίσως αναγκαστείς και πάλι να αλλάξεις κάτι στην προσωπική σου ζωή. Όμως ο Αύγουστος θα σου δείξει και το καλό του πρόσωπο ειδικά απ΄ τις 17/8 με την Αφροδίτη στο Ζυγό, αλλά και με την τυχερή Πανσέληνο στις 22/8 που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου.

Fate: Κριός και Δίδυμος, γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να παίξουν το παιχνίδι του φλερτ με τους δικούς σου όρους.

Too Late: Λέων, γιατί απλώς δε βγάζεις άκρη μαζί του.

 

Ιχθύς

Αγαπημένο μου Ψαράκι απ΄ το ξεκίνημα του Ιουνίου μέχρι και το τέλος του με την Αφροδίτη στον ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου, φαίνεται ότι διανύεις το πιο όμορφο διάστημα του έτους. Βέβαια θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου την ανάδρομη πορεία του Ερμή που διαρκεί μέχρι το τέλος του μήνα και να προσέξεις ιδιαίτερα τα νέα  πρόσωπα που γνωρίζεις. Εσύ τείνεις να τους βαφτίζεις πρίγκιπες του παραμυθιού κι ο Ιούλιος έρχεται για να σου αποδείξει ότι ήταν απλώς μεταμφιεσμένοι βάτραχοι. Μην επενδύεις συναισθηματικά και μην εξιδανικεύεις ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, που δεν έχεις τεστάρει με τον τρόπο που εσύ μόνο ξέρεις. Η Πανσέληνος στο τέλος του Ιουνίου με τη δυσμενή όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην κρεβατοκάμαρά σου.

Αν όμως εκμεταλλευτείς, με την καλή πάντοτε έννοια, την ένταση, μεταμορφώνοντάς την σε πάθος, θα περάσεις σίγουρα καλύτερα σ΄ αυτήν την κρεβατοκάμαρα και θ’ αποφύγεις το ενδεχόμενο μιας ρήξης. Φιλοξενείς το Δία στο ζώδιό σου μέχρι και το τέλος του Ιουλίου κι αυτό είναι μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να σε συνοδεύσει το 2022, που ο Δίας θα παραμείνει για σχεδόν ένα έτος πάνω σου. Απ’ το τέλος του Ιουλίου και σχεδόν για ολόκληρο τον Αύγουστο το κλίμα είναι, επίσης, ευνοϊκό για διακοπές, ξεκούραση, έρωτες, φλερτ και νέες γνωριμίες που έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε σχέση. Δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο μίας επανένωσης με πρόσωπο του κοντινού παρελθόντος. Εάν είσαι δεσμευμένος έρχεσαι ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου και μαζί απολαμβάνετε τις χαρές του έρωτα.

Fate: Αιγόκερως και Ζυγός, γιατί μόνο αυτοί οι δύο μπορούν να ικανοποιήσουν τις βαθύτερες επιθυμίες σου, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Too Late: Κριός, γιατί εσύ μόνο τρέχεις να καλύψεις τις επιθυμίες του.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου