Article of the day: Η ιστορία που δεν ήξερες για τα minions, από τη Μαρία Πακιακιό.

%cf%82%ce%b4%cf%81%ce%b5

Ο Μάρτιος μας κλείνει πονηρά το μάτι, αφήνοντας υπονοούμενα για τις αλλαγές που έρχονται και θα ΄ναι καθοριστικές. Απόδειξη η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) που μας γεμίζει συναίσθημα και τύχη, προσφέροντάς μας ευκαιρίες για νέα όνειρα κι ελπιδοφόρα ξεκινήματα, αλλά και η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) που δίνει λύσεις προσθέτοντας πάντοτε τη λογική και την ειλικρίνεια που απαιτείται για μια αρμονική συναισθηματική συνύπαρξη. Ασφαλώς και θα υπάρξουν στιγμές που θα επικρατεί έντονη αστάθεια και παρασκήνιο, που όταν αποκαλυφθεί θα σοκάρει. Η αισιοδοξία είναι το όπλο για να ξεπεραστεί οποιαδήποτε δυσκολία, αρκεί να στηρίζεται σε ρεαλιστικές βάσεις.

 

 

Κριός

Κριάρι μου το ξεκίνημα του μήνα συγκεντρώνει τα βλέμματα των άλλων πάνω σου, συμπεριλαμβανομένου και του αγαπημένου σου συντρόφου. Όμως η χαρά σου δε θα ΄χει διάρκεια, επειδή σε περιμένουν δοκιμασίες, που θα σε κάνουν ν’ αντιμετωπίσεις τις σκιές που βλέπεις μπροστά σου και τις φοβίες που ΄χεις μέσα σου, με αποκλειστικό σκοπό να σε οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα. Αν πράγματι τα κάνεις, έχειν καλώς. Αν όμως δεν, θα κυριαρχήσουν τα πάθη και ο φανατισμός σου και τότε όποιον πάρει ο χάρος. Συγκράτησε τον παρορμητισμό σου, ώστε μετά να μην αναρωτιέσαι γιατί ο αγαπημένος σου σύντροφος το ‘βάλε στο πόδια ή το επίδοξο ταίρι σου κάνει πια ότι δε σε ξέρει. Όλο αυτό το σενάριο θα φουντώσει προς τα μέσα του μήνα με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Το happy ή unhappy end εξαρτάται από σένα και μόνο. Και δε φτάνει που ‘χεις το συναισθηματικό αυτό πονοκέφαλο να σε τρελαίνει, έρχονται και τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα για να βάλουν το κερασάκι στην τούρτα. Επειδή ο κύριος φταίχτης είναι ο Ουρανός, που λατρεύει το απρόβλεπτο, το άγνωστο και το αντισυμβατικό, σε συμβουλεύω να πας με τα νερά του. Ακολούθησε, λοιπόν, τη μη πεπατημένη οδό, για σένα ασφαλώς, και στο τέλος θα δεις ότι όλα θ’ αποβούν σε δικό σου όφελος και μόνο.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) επικεντρώνεται στην υγεία σου, ψυχική και σωματική. Αγκάλιασε τον εαυτό σου, φρόντιζέ τον και πρόσθεσε αρκετές χαλαρωτικές στιγμές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Κάνε κι ένα διαλογισμό και μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το γιατρό σου για το καθιερωμένο τσεκ απ. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) θα δείξει κατά πόσο σε φρόντισες, όπως σου αρμόζει. Απ΄ την άλλη πάλι ενδέχεται να σου αποκαλυφθεί κι ένα παρασκήνιο, που αρχικά μπορεί να σε αιφνιδιάσει. Σε δεύτερη, όμως, φάση, αφού κάτσεις και βάλεις το μυαλουδάκι σου να δουλέψει, θ΄ αντιληφθείς πως ότι έγινε, αποσκοπούσε στο δικό σου καλό.

 

 

Ταύρος

Ταύρε μου ο Μάρτιος ξεκινά με έντονη ευαισθησία και συναισθηματικές υπερβολές, που μόνο καλό δεν κάνουν στη σχέση σου αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Ίσως οι συγκυρίες σε εξαναγκάσουν ν’ αντικρίσεις την πικρή αλήθεια κάποιων καταστάσεων που βιώνεις με το ταίρι σου, ή/και ν’ αντιληφθείς ότι τα μηνύματα που σου δίνει δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρα. Ίσως αναγκαστείς να κλείσεις το κεφάλαιο αυτό της ζωής σου, όχι όμως και τόσο αναίμακτα. Απ΄ την άλλη ενδέχεται να τραβήξει την προσοχή σου ένα πρόσωπο σαγηνευτικό, που, όμως, ενδέχεται να κρύβει παγίδες. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις εξέτασε όλες τις παραμέτρους και τα δείγματα που σου ΄χει δείξει. Επειδή στην πορεία του μήνα έρχονται και πάλι ανατροπές, που ναι μεν έχεις συνηθίσει, όμως και πάλι θα αισθανθείς να ξεβολεύεσαι. Παρ΄ όλα αυτά διαθέτεις πλέον τη δύναμη να ανταπεξέρχεσαι σε ό,τι προκύπτει ξαφνικά, ενώ επικοινωνιακά νιώθεις την ελευθερία να εκφράζεις ανοιχτά τις επιθυμίες σου στο ταίρι σου και γενικότερα στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι. Προς τα μέσα του μήνα και μετά οι ανατροπές γίνονται εντονότερες κι εσύ θα νιώσεις ξανά αστάθεια, ανασφάλεια αλλά κι έναν αδιόρατο φόβο για το τι μέλλει γενέσθαι. Εκτός αν έχεις αποφασίσει πια ν’ αγκαλιάσεις το άγνωστο και να δεχθείς τη νέα μορφή που παίρνουν οι σχέσεις σου, είτε αυτό αφορά στον αισθηματικό τομέα είτε στον επαγγελματικό. Με λίγα λόγια οι αναταράξεις στη ζωή σου έχουν μέλλον.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) επικεντρώνεται στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε δραστηριότητες που σχετίζονται με συλλόγους που, τυχόν, ανήκεις. Κάτι καλό φαίνεται στον ορίζοντα. Κάποιο κέρδος από έναν φίλο, ή/και μια νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσω κάποιου φίλου, ή ακόμη και η ανάληψη της ηγετικής θέσης στην ομάδα που συνεργάζεσαι. Όλ΄ αυτά εφόσον δεν παραμυθιάζεις τον εαυτό σου. Επειδή η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) ενδέχεται να σου αποδείξει ότι αυτό το παραμύθι στο οποίο υπέβαλες τον εαυτό σου ήταν πολύ καλό για να ΄ναι αληθινό.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου ο Μάρτιος στο ξεκίνημά του θα φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή, αλλά και στα οικονομικά σου. Νιώθεις έντονα την ανάγκη ν’ αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς και τα θέλεις εδώ και τώρα, είτε αυτό μεταφράζεται σε συναισθήματα είτε σε χρήματα. Γίνεσαι διεκδικητικός με το ταίρι σου, επιδιώκοντας να σου παραδοθεί ψυχή τε και σώματι, εκφράζοντας, όμως, ταυτόχρονα κι έντονη ζήλια που καταπιέζει ακόμη κι εσένα τον ίδιο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και κάποια έξτρα έξοδα και να σε αποσυντονίσουν περισσότερο. Πρόσεξε να διοχετεύσεις σωστά και με μέτρο την έντονη κτητικότητά σου, επειδή αυτή είναι ικανή να σε παρασύρει σε άλλες παράλληλες.. αγκαλιές, προκειμένου να σβήσεις το πάθος που σε διακατέχει. Κι εκεί που νομίζεις ότι τα ‘χεις όλα, θα μείνεις με το τίποτα. Ευτυχώς που στις 6 Μαρτίου και μετά το πλανητικό σκηνικό σου ταιριάζει περισσότερο και σίγουρα θα την βρεις την άκρη. Αν έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξιδάκι με το ταίρι σου ή ακόμη και για δουλειά, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στο πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση να ΄σαι προσεκτικός στις παντός είδους μετακινήσεις σου, επειδή τα μπλοκαρίσματα θα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Γενικότερα προσπάθησε να παραμένεις ειλικρινής στη σχέση σου με το ταίρι σου, αλλά και με τους ανθρώπους που συναλλάσσεσαι, επειδή προς τα μέσα του μήνα ενδέχεται να εκτεθείς. Μπορεί βέβαια να συμβεί και το αντίστροφο. Ν΄ απογοητευτείς επειδή πίστεψες σε κάτι που αρχικά φαινόταν χρυσός, αλλά τελικά αποδεικνύεται άνθρακας.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) προσφέρεται για νέα ευνοϊκά ξεκινήματα στην καριέρα σου. Και φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, γιατί η δημοφιλία σου αυξάνεται και αυτό σημαίνει ότι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα για να προβάλλεις τον εαυτό σου και να λάμψεις. Πρόσεξε μόνο την τάση σου να υπερβάλλεις σε ό,τι λες και υπόσχεσαι στους άλλους. Επειδή ακολουθεί η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) και ενδεχομένως αποδειχθεί ότι όλα αυτά που έταζες ήταν λαγοί με πετραχήλια. Ή ότι εσύ ήσουν αυτός που τελικά παραμυθιάστηκες.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου ο Μάρτης στο ξεκίνημά του μοιάζει με σκωτσέζικο ντους. Απ΄ τη μια το ερωτικό πάθος κυριαρχεί και σε κάνει να πετάς στα ουράνια, απ’ την άλλη σε προσγειώνει απότομα, προσφέροντάς σου μόνο απογοήτευση αλλά και την αίσθηση ενός τέλους που μόνο τρόμο σου προκαλεί. Κι αν πράγματι αποδεχτείς αυτό το τέλος, αφήνοντας πίσω σου ό,τι επιμένει μόνο να σε πονά και να μην εξελίσσεται, η νέα που θα ακολουθήσεις, είναι ελπιδοφόρα και σου υπόσχεται μια αγάπη, φτιαγμένη στα δικά σου μέτρα και σταθμά. Αν, όμως, εξακολουθήσεις να παλεύεις για να σώσεις ό,τι δε σώζεται, η κατάσταση που βιώνεις δε θα ΄χει γυρισμό. Όλη αυτή τη συναισθηματική ανακατωσούρα έρχεται να συμπληρώσει και το οικονομικό κομμάτι. Και μιλάμε για ανακατωσούρα, επειδή απ΄ τη μια θα πιάνεις πολλά χρήματα στα χέρια σου, απ΄ την άλλη λόγω εκτάκτων υποχρεώσεων θα τα ξοδεύεις χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Το σκηνικό αυτό θα γίνει εντονότερο προς τα μέσα του μήνα. Και σαν να μην έφταναν όλ’ αυτά έρχονται και κάποια επιπλέον σκηνικά που θα επηρεάσουν κυρίως τις φιλικές σου σχέσεις και σίγουρα όχι ευχάριστα. Να ΄σαι, όμως, σίγουρος, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε λατρεύουν και σε στηρίζουν σε οποιαδήποτε περίσταση. Αυτή τη φορά δεν αποκλείεται να λάβεις ένα χέρι βοηθείας και από ένα πρόσωπο που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με την προσφορά του.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) σε βάζει στη διαδικασία να οραματίζεσαι ταξίδια σε άλλη γη σε άλλα μέρη, αλλά με κάποιον που ξέρεις και σε ξέρει. Απ΄ την άλλη οι επαφές με πρόσωπα που ζουν μακριά σου αυξάνονται, ενώ οι ευκαιρίες για να ξεκινήσεις νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια ή/και μια ξένη γλώσσα θα ‘ναι πολλές. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) σε κάνει να δεις κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου ή αυτές θα παραμείνουν μόνο στο μυαλό και την ψυχή σου. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις και τις επαφές με φίλους, συγγενείς και αδέρφια, που αν τις χειριστείς με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς.

 

 

Λέων

Λιοντάρι μου ο Μάρτιος ξεκινά φωνάζοντάς σου να ‘σαι και να παραμείνεις εγκρατής, όσον αφορά αφενός στα συναισθηματικά σου αφετέρου στην υγεία σου. Τι σημαίνει αυτό. Αν αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σου, μην διακινδυνεύσεις να την καταστρέψεις για ένα ερωτικό πάθος που, ενδέχεται, να επιθυμείς να βιώσεις με ένα πρόσωπο απ΄ το χώρο που εργάζεσαι. Απ΄ την άλλη αν είσαι ελεύθερος μπορείς να το ζήσεις, αρκεί να ΄χεις στο μυαλό σου ότι η ιστορία αυτή μπορεί να καταλήξει σε μια μάχη αντιζηλίας, εμμονής και τοξικότητας. Παράλληλα πρόσεξε πολύ τη διατροφή σου, αποφεύγοντας κάθε είδους υπερβολή, καθώς ενδέχεται, λόγω του υπέρμετρου συναισθηματισμού σου, να ξεσπάσεις στο φαγητό. Μην το κάνεις. Κι επειδή τα ευτράπελα εξακολουθούν να συμβαίνουν κι αυτό το μήνα, ετοιμάσου για φοβερές και τρομερές ανατροπές στις σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες μέσα από γεγονότα που σε εξαναγκάζουν σε αλλαγές.  Απ΄ τη μια δεν το λες και πολύ δυσάρεστο, επειδή ενδεχομένως να χρειάζεσαι έναν αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σου. Απ΄ την άλλη, όμως, σίγουρα αυξάνουν ακόμη περισσότερο την αστάθεια και την ανασφάλεια μέσα σου. Όπως, όμως, έχουμε ξαναπεί ο Ουρανός ως ο κύριος υπεύθυνος για τις ανατροπές και αλλαγές που, ήδη, έχεις βιώσει, και εξακολουθείς να βιώνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αγαπά τα τολμηρά παιδιά, που δεν φοβούνται ν΄ αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες. Αυτό σημαίνει ότι αν αποδεχθείς τις αιφνίδιες αλλαγές κάνοντας εσύ ο ίδιος την ανατροπή, οι εξελίξεις για σένα θα ΄ναι θετικές.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) προσφέρει μια τονωτική ένεση στα οικονομικά σου, που θα δεις ν΄ αυξάνονται σημαντικά. Απ΄ την άλλη ενδέχεται και τα οικονομικά του συντρόφου σου να πάρουν την άνω βόλτα κι εσύ να ‘σαι ο πρώτος που θα την απολαύσεις. Παράλληλα η ερωτική σου διάθεση είναι ιδιαίτερα έντονη, όμως μπορεί να σε παρασύρει σε απαγορευμένα μονοπάτια. Η  Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) φέρνει στη επιφάνεια οποιαδήποτε μορφή εξαπάτησης, γι΄ αυτό να ΄χεις το νου σου σ’ ένα παρασκήνιο που μπορεί ν΄ αφορά στους ανθρώπους που συνδιαλέγεσαι, κυρίως για οικονομικά ζητήματα.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου ο Μάρτιος ξεκινά για σένα με έντονο συναίσθημα κι ερωτική διάθεση, που μπορεί να απογειώσει τη σχέση σου. Μπορεί, όμως, και να την προσγειώσει απότομα, μέσα από κάποιες καταστάσεις που ενδέχεται ν΄ αφορούν και στη ζωή του συντρόφου σου. Και κάπως έτσι θα κληθείς να δώσεις τη μάχη ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Μια μάχη γεμάτη πάθος κι εμμονές που η κατάληξή της περιλαμβάνει δύο και μόνο σενάρια. Την αιώνια αληθινή και μεταμορφωτική ένωση ή τη διάλυση. Η επιλογή ανήκει σε σένα. Κι αν τελικά περάσεις το τεστ του μεταμορφωτικού Πλούτωνα φρόντισε στην πορεία να περιορίσεις τις απαιτήσεις και τους κανόνες που, ενδεχομένως, θελήσεις να θέσεις στην άλλη πλευρά, αν εξακολουθείς βέβαια να τη θέλεις στο πλάι σου. Απ΄ την άλλη και η καθημερινότητά σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και ιδιαίτερα από τα μέσα Μαρτίου και μετά θα υποστεί αλλαγές. Τη στιγμή που θα οργανώνεις τα αγαπημένα σου προγράμματα, κάτι θα γίνεται και όλα θα ανατρέπονται. Γίνε τολμηρός και αντιμετώπισε τις ανατροπές με χαμόγελο, αλλά και δεκτικότητα. Το καλύτερο βέβαια σενάριο είναι να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές που, ήδη, έχεις αντιληφθεί ότι πρέπει να γίνουν, αλλά τις φοβάσαι. Μέσα στο καθημερινό αλαλούμ που βιώνεις και μέσα στη δουλειά σου, θα υπάρξουν και κάποια τυχερά. Είτε μια πρόταση απ΄ το εξωτερικό είτε ακόμη και ένα νέο φλερτ.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) σου μιλάει για έρωτα, για σχέσεις και συνεργασίες και σου δίνει το έναυσμα να προχωρήσεις σ’ αυτό που βαθιά επιθυμείς, είτε αυτό λέγεται επισημοποίηση σχέσης είτε και μια νέα επαγγελματική δουλειά. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες, πάντοτε, όμως, με γνώμονα τη λογική και την ειλικρίνεια. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο (18/3) εμπεριέχει πλάνη και απάτη κι ενδέχεται να σου αποδείξει ότι τα μεγάλα λόγια που άκουσες δεν ήταν παρά μόνο φύκια με μεταξωτές κορδέλες. Εδώ ξέχνα τη λογική κι εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και μόνο.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου η οικογένεια βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου απ΄ το ξεκίνημα του μήνα. Κι ενώ νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι κοντά τους, προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια, τοποθετώντας τον καθένα σας σε θέση μάχης για το ποιος θα επικρατήσει. Κάτι τελειώνει αναγκαστικά και οφείλεις ν’ αποδεχθείς. Απ΄ την άλλη ενδέχεται να κλείσεις οριστικά τον κύκλο σου μ΄ ένα πρόσωπο του παρελθόντος, που το μόνο που σας «ένωνε» ήταν η μάχη της υπεροχής. Στη συνέχεια το κλίμα αλλάζει με τις σχέσεις σου να έρχονται στο προσκήνιο. Αισθάνεσαι ελεύθερος και ωραίος να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου με ή/και χωρίς το ταίρι σου. Και η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση αυτή σου αρέσει. Βέβαια απ΄ τα μέσα Μαρτίου και μετά τα πάντα ανατρέπονται και προκειμένου να επιβιώσεις, μην είσαι σίγουρος για τίποτα και για κανέναν. Ειδικά αν θεωρείς δεδομένη τη σχέση σου με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, το παιχνίδι έχει χαθεί. Εκτός αν αποφασίσεις να κάνεις εσύ ο ίδιος την ανατροπή πριν σε προλάβουν τα γεγονότα. Άλλωστε προτιμάς να αιφνιδιάζεις απ΄ το αντίστροφο. Το αν ο αιφνιδιασμός αυτός θα ΄ναι ευχάριστος ή δυσάρεστος εξαρτάται απ΄ το τι θέλεις πραγματικά για να ΄σαι ευτυχισμένος. Ο πονοκέφαλος συνεχίζεται με ανατροπές και εκπλήξεις και στα οικονομικά σου. Αν προτιμήσεις να ρισκάρεις, πιθανότατα θα βγεις κερδισμένος.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) επικεντρώνεται στη δουλειά σου και τη φυσική σου κατάσταση και υγεία, που δείχνουν να βελτιώνονται, αρκεί να βάλεις κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Παράλληλα η καθημερινότητά σου αλλάζει μορφή, μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες που αγγίζουν την ψυχή αλλά και το σώμα σου. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) χρειάζεται προσοχή. Αφενός ενδέχεται να σε εκθέσει σε εποχικές ιώσεις, αφετέρου να σε εμπλέξει σε ίντριγκες και παρασκηνιακές ενέργειες, με αποτέλεσμα να εκτεθείς στους άλλους ή/και σ΄ αυτόν τον άλλο που επιθυμείς.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου τίποτα και κανένας δε μπορεί να χαλάσει την καλή σου διάθεση. Ταξίδια έστω και νοητικά, έξοδοι για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου εμπεριέχει το πρόγραμμα του Μάρτη στο ξεκίνημά του. Το πάθος σου είναι έντονο, αρκεί να το εκφράσεις στο ταίρι σου. Επειδή αν συγκρατηθείς, ενδέχεται να το εκφράσεις δυσάρεστα σε συγγενικά σου πρόσωπα για μια διαφορά που σας χωρίζει και να ξεσπάσει «πόλεμος». Απ΄  την άλλη να ΄σαι έτοιμος για αποκαλύψεις στη σχέση σου, που εσύ ο ίδιος θα φέρεις στην επιφάνεια. Το αν αυτές οι αποκαλύψεις είναι δυσάρεστες ή ευχάριστες θα δείξει. Σε κάθε περίπτωση να ΄σαι προετοιμασμένος για το χειρότερο σενάριο. Η ίδια προετοιμασία χρειάζεται και προς τα μέσα του μήνα και μετά, που ο αγαπημένος Ουρανός έρχεται ξανά για να φέρει τα πάνω-κάτω στις προσωπικές σου σχέσεις, τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, αλλά και την οικογένεια. Ωχ θα πεις, όμως, το ΄χεις βιώσει ξανά και τώρα ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις. Και ο καλύτερος τρόπος δεν είναι άλλος απ΄ το να προλάβεις εσύ τα γεγονότα, πριν αυτά σε προλάβουν.  Να προκαλέσεις εσύ τις ανατροπές για να ΄χεις το πάνω χέρι. Επειδή σε διαφορετική περίπτωση θα ΄χουμε δράματα. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας στους Ιχθείς σε ευνοεί και είναι ο φύλακας άγγελός σου. Όπως και να ΄χει στο τέλος εσύ βγαίνεις κερδισμένος.

Η εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) προσφέρει τις ευκαιρίες να μεταμορφώσεις την προσωπική σου ζωή και να αισθανθείς συναισθηματική πληρότητα. Απ΄ την άλλη πρόκειται και για ένα δημιουργικό φεγγάρι, που μπορείς ν΄ αναδείξεις τα ταλέντα σου, ιδιαίτερα αν είσαι καλλιτέχνης. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο (18/3) κράτα τα μάτια σου ανοιχτά και τα νώτα σου φυλαγμένα, καθώς ενδέχεται να δεχτείς πισώπλατα μαχαιριά, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις από ποιον προέρχεται. Ψάξε, ψάξε και θα τον βρεις.

 

 

Τοξότης

Τοξότη μου ο Μάρτης για σένα ξεκινά με διάθεση ανανέωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αν και τα οικονομικά εξακολουθούν να σου προκαλούν πονοκέφαλο, τουλάχιστον κατά το πρώτο πενθήμερο του μήνα, που απαγορεύεται οποιουδήποτε είδους ρίσκο. Το ίδιο διάστημα πες όχι σ΄ ένα πάθος, που μετά βεβαιότητας θ΄ αποδειχθεί λάθος.  Στη συνέχεια ο έρωτας και η καλοπέραση έρχονται σε πρώτο πλάνο. Ενδυναμώνεις τη σχέση σου με το σύντροφό σου. Κι αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες, το φλερτ και τα ραντεβουδάκια δε θα λείψουν απ΄ την καθημερινότητά σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να κανονίζεις συχνά σύντομες αποδράσεις με το ταίρι σου ή/και με τις παρέες σου και σε συμβουλεύω να το κάνεις, καθώς ευνοείσαι και θα περάσετε πολύ όμορφα. Το διάστημα από τα μέσα του μήνα και μετά χρειάζεται προσοχή, καθώς οι ανατροπές και οι εκπλήξεις θα ΄χουν την τιμητική τους. Απ΄ τη μία θα ενθουσιάζεσαι, απ΄ την άλλη θα επικρατεί μέσα σου το χάος. Δε θα γνωρίζεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να ηρεμήσεις, για παράδειγμα, τα πνεύματα. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου και να μην αντιδράς σπασμωδικά σε όλα όσα διαδραματίζονται στην προσωπική σου ζωή, αλλά και να μην παρασύρεσαι απ΄ το ταίρι σου, όταν σου ζητά ν’ αποφασίσεις κάτι εδώ και τώρα. Οι επιπόλαιες κινήσεις είναι περιττές και στο τέλος μπορεί να σε εκθέσουν.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3), με την παρουσία και του Δία στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζει μια νέα αρχή που σχετίζεται με την οικογένειά σου, το σπίτι σου και τις σχέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ελπιδοφόρο αυτό φεγγάρι σε φέρνει πιο κοντά στο σύντροφό σου, ενώ οι ώρες στο σπίτι με την οικογένειά σου θα μοιάζουν με εορταστική περίοδο. Φρόντισε μόνο να παραμένεις ειλικρινής κι ας φαίνεσαι ενίοτε ωμός, επειδή η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) αναδεικνύει ζητήματα πίστης των οικείων σου προς το πρόσωπό σου. Βέβαια μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο. Ίσως αυτό που σου δείχνουν φαίνεται πολύ καλό για να ΄ναι αληθινό.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου ο μήνας ξεκινά πολύ έντονα για σένα και σίγουρα όχι εύκολα για τη συναισθηματική σου κατάσταση, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά και πολύ πιθανά. Πολλά και διαφορετικά είναι αυτά που θα συμβούν. Μια αποκάλυψη που θ΄ αφορά στη σχέση σου και πρόκειται να σε ταράξει, ένας παθιασμένος έρωτας που δύσκολα θα ευοδωθεί και θα τεστάρει τις αντοχές σου. Ή/και γενικότερα αρκετές δυσκολίες στα προσωπικά αλλά και στην οικονομική σου κατάσταση. Το άγγιγμα του Πλούτωνα σηματοδοτεί τη μεταμόρφωση. Προκειμένου, όμως, αυτή να επιτευχθεί απαιτείται αλλαγή μέσα από δυσκολίες που μπορεί να πονάνε, αλλά ωριμάζουν. Ίσως υπάρχει κάτι, που πρέπει ν΄ αφήσεις πίσω σου, ώστε να προχωρήσεις μπροστά. Κι αυτό δε θα ‘ναι εύκολο. Τουλάχιστον τα οικονομικά σου παίρνουν την ανιούσα απ’ τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου και μετά, γεγονός που τονώνει την αυτοπεποίθησή σου κι αυτομάτως βελτιώνονται ταυτόχρονα αρκετοί τομείς της ζωής σου. Προσοχή χρειάζεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με κάποιες ανατροπές αφενός ν΄ απαγορεύουν τα οικονομικά ρίσκα, αφετέρου να προκαλούν και πάλι αστάθεια στην προσωπική σου ζωή. Χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσεκτικές κινήσεις που θα γίνονται μόνο κατόπιν ώριμης σκέψης και χωρίς παρορμητισμό. Μην ξεχνάς ότι ο Δίας απ΄ τους Ιχθείς σ΄ ευνοεί και άρα κάτι καλό σίγουρα θα συμβεί.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) δίνει το έναυσμα για νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα στον τρόπο που επικοινωνείς και πλασάρεις τον εαυτό σου, προκειμένου να θέσεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά και αυξάνει τις μετακινήσεις σου για λόγους δουλειάς. Πρόσεξε μόνο τον τρόπο που προβάλλεσαι, όπως και αυτά που ενδεχομένως σου τάζουν οι άλλοι. Επειδή η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια σφάλματα, αστοχίες και ψέματα είτε δικά σου είτε και των άλλων, ενώ ταυτόχρονα αυτά τα σφάλματα, οι αστοχίες και τα ψέματα φαίνονται, μάλλον, ως τα μοναδικά μέσα για να πετύχεις το σκοπό σου. Γρίφος.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου ο Μάρτιος ξεκινά με ένα παρασκήνιο να εκτυλίσσεται στα προσωπικά σου, το οποίο θ’ αποκαλυφθεί και θα δείξεις την πόρτα της εξόδου σε αυτούς που χρειάζεται. Απ΄ την άλλη πρόσεχε και την υγεία σου, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε ατασθαλίες που μπορεί να σε εκθέσουν σε ιώσεις. Τα καλά νέα έρχονται από τις 6 Μαρτίου και μετά με την Αφροδίτη και τον Άρη αγκαζέ στο δικό σου ζώδιο να υπόσχονται ερωτικές κατακτήσεις, επανασυνδέσεις, αναθέρμανση σχέσεων και ασφαλώς ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση. Αρέσεις και πολύ μάλιστα κι αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Γενικότερα θα επικεντρωθείς στον εαυτό σου και στις δικές σου ανάγκες, χωρίς βέβαια να ξεχνάς το ταίρι σου, που πραγματικά θα κρέμεται πάνω σου. Και πάμε στο δύσκολο μέρος του μήνα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί οι ανατροπές που, ήδη, βιώνεις εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα επηρεάσουν τον αισθηματικό και οικονομικό τομέα. Αυτή τη φορά, όμως, ενδέχεται να προκαλέσεις εσύ το σοκ στους άλλους και πίστεψέ με αν το κάνεις, θα βγεις μόνο κερδισμένος. Γενικότερα αυτό που σου δείχνει ο τρίτος μήνας του έτους είναι ότι οι επιλογές στις σχέσεις σου χρειάζεται να βασίζονται στη λογική σκέψη και κατόπιν στο συναίσθημα. Έτσι αφενός θα αποφεύγεις τις όποιες απώλειες, αφετέρου θα αισθάνεσαι ήρεμος και ασφαλής.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς (2/3) δίνει έμφαση στα οικονομικά σου και σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Ναι ακόμη και το ταίρι σου ή/και ένα πρόσωπο που τόσο πολύ επιθυμείς και θέλεις να βρίσκεται πλάι σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να τ’ αποκτήσεις, με τις ευχές του ευεργέτη Δία που σε πασπαλίζει με τύχη,. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) απ΄ την άλλη σε κάνει να θέλεις να κινηθείς όχι και τόσο νόμιμα, ή/και να παραβλέψεις κάποια δεδομένα, που θα σε να οδηγήσουν σε σφάλματα.

 

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που σου προσφέρει δύναμη και θέληση να τολμήσεις ν΄ αλλάξεις τη ζωή σου, γυρίζοντας μια νέα σελίδα. Ο Δίας στο ζώδιό σου προσφέρει εύνοια και τύχη, όπως ταυτόχρονα σου δίνει και την αισιοδοξία αλλά και την ικανοποίηση ότι ακόμη και τα απίθανα γίνονται πιθανά. Κι εδώ είναι που χρειάζεται προσοχή, για να μην πάρει αέρα το μυαλουδάκι σου και η υπεραισιοδοξία σου καταλήξει σε απογοήτευση. Απ΄ την άλλη ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί με πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος. Ίσως με αυτό το πρόσωπο να σας συνδέει μια βαθιά φιλία, που τώρα μεταμορφώνεται σε ερωτικό πάθος. Παράλληλα, όμως, δεν αποκλείονται τα σκηνικά ζήλιας κι εκδίκηση με φίλους κι αυτό θα σε μπλοκάρει και σοκάρει. Στη συνέχεια ο μήνας εξελίσσεται σαν ένα θρίλερ μικρού μήκους, που όμως δε πρέπει να φοβηθείς, επειδή θα καταφέρεις να βγεις αλώβητος. Μια αποκάλυψη ενδέχεται να σε απογοητεύσει καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι ο άνθρωπος που αγαπάς ή κάποιο άλλο οικείο σου πρόσωπο έπαιζε περίεργα παιχνιδάκια πίσω απ΄ την πλάτη σου. Το γεγονός αυτό θα σε κάνει να στραφείς περισσότερο στον εαυτό σου και να κάνεις δουλίτσα μαζί του, ώστε να βγάλεις στην επιφάνεια αλήθειες που μέχρι τώρα φοβόσουν ν’ αντικρίσεις.

Η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο (2/3) μαζί με τον ευεργέτη Δία και παραδοσιακό Κυβερνήτη σου εγκαινιάζουν ένα μήνα που όλα μπορούν να συμβούν. Η τύχη είναι με το μέρος σου κι όλα συνηγορούν στο ν’ ανακηρυχτείς ο πρωταγωνιστής του μήνα. Κράτησε, όμως, χαμηλό προφίλ και μην αφήσεις το μυαλό σου να πάρει αέρα. Μείνε επικεντρωμένος στους στόχους σου και να ΄σαι ειλικρινής πρώτα απ΄ όλα με τον εαυτό σου. Απ’  την άλλη ο μπαμπάς σου Ποσειδώνας σε κάνει να θέλεις να «παρανομήσεις» και ίσως παρουσιάσεις στους άλλους μια θολή εικόνα των καταστάσεων, ώστε να πετύχεις αυτό που θέλεις. Η Πανσέληνος στην Παρθένο (18/3) ενισχύει αυτό το κλίμα. Αν πάλι είσαι καλλιτέχνης, θα μεγαλουργήσεις.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου