dfbdgn

Ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά και των 12 εκπροσώπων του ζωδιακού. Από τη μια θα υπάρχουν πολλές παρεξηγήσεις με το ταίρι μας για τους δεσμευμένους, αφού η γλώσσα μας θα είναι δεμένη και να μηνύματα θα λένε άλλα αντ’ άλλων, εάν φτάνουν κι αυτά στον σωστό αποδέκτη κι από την άλλη το παρελθόν μας έρχεται για να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία και να διεκδικήσει την πολυπόθητη επανασύνδεση. Σε αυτή την επανασύνδεση μάς προτρέπει και ο ανάδρομος Άρης, αφού το πάθος και οι καταστάσεις που μας έκαψαν αναζητούν επιστροφή στα παλιά. Καμία απολύτως σημασία δεν έχει εάν έχουμε προχωρήσει τη ζωή μας, αφού το σύμπαν έχει μια πολύ περίεργη αίσθηση του χιούμορ κι αποφασίζει να κάνει τα δικά του τερτίπια στον έρωτα. Ας είμαστε προετοιμασμένοι για καταστάσεις που θα μας σοκάρουν, αφού ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι εκείνο το παρελθόν που θα δούμε φάντη μπαστούνι μπροστά μας. Μπορεί είναι εκείνος ο έρωτας που επιθυμούμε, μπορεί όμως να είναι και κάποιος που καλό θα ήταν να μείνει κλεισμένος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

 

Κριός

Από τη μια ο ανάδρομος Άρης στο δικό σου ζώδιο και από την άλλη ο επίσης ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό, οι πιθανότητες για επιστροφές με έμφαση στο «καταστροφές» είναι τόσες όσες και το να κάνει ζέστη στη Σαχάρα. Δε γλιτώνεις όσο και να το θέλεις. Το θέμα όμως είναι τι είδους επιστροφές θα είναι και σε τι κατάσταση θα σε βρουν. Εάν είσαι αδέσμευτος, έχεις μια τουλάχιστον πιθανότητα να είναι κάποιος που τον θέλεις πίσω, οπότε όλα καλά κι όλα ανθηρά. Εάν δεν είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου, τουλάχιστον θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, οπότε ούτε αυτό μας χαλάει. Εάν όμως το status σου αναφέρει «σε σχέση» τότε δε σε βλέπω να γλιτώνεις την γκρίνια. Κι όχι άδικα μεταξύ μας. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να διεκδικεί κάποιος πρώην το δικό σου ταίρι. Πρόσεχε όμως μήπως με τη συμπεριφορά σου αποκτήσεις κι άλλο πρώην ταίρι στα ξαφνικά, γιατί εγώ θα του δώσω δίκιο.

 

Pillowfight: Ζυγός. Όπως και να το κάνουμε, εσείς οι δύο έχετε μια χημεία που δεν μπορείς να παραβλέψεις.

Goodnight: Παρθένος. Αυτή η μανία του με την τάξη σου δίνει στα νεύρα.

 

 

 

Ταύρος

Με τον Ουρανό στο δικό σου ζώδιο και την Αφροδίτη, που είναι κυβερνήτης σου, στην Παρθένο, το κεραυνοβόλο είναι μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας, τόσο έξω απ’ αυτά που έχεις συνηθίσει που μέχρι κι εσύ θα εκπλαγείς, μπορεί όμως να είναι και μια πρόταση από το ταίρι σου που θα σε σοκάρει, πάντα με τη θετική έννοια. Συγκατοίκηση; Αρραβώνας; Γάμος; Δημιουργία οικογένειας; Όλα παίζουν κι όλα είναι πιθανά. Αρκεί βέβαια να είσαστε σε αυτή τη φάση, αλλιώς μην περιμένεις θαύματα από το σύμπαν. Για εσένα που ακόμη δηλώνεις single, μη μου στεναχωριέσαι. Η ώρα η καλή θα έρθει και για σένα τόσο γρήγορα που δε θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Ή μπορεί και να είναι ήδη δίπλα σου κι εσύ να μην έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Για κοίτα λίγο πιο καλά γύρω σου γιατί κάπου κάτι σου έχει ξεφύγει κι είναι κρίμα. Μετά θα κατηγορείς το σύμπαν κι αυτό θα είναι άδικο.

 

Pillowfight: Παρθένος. Γήινα ζώδια και τα δύο, όλο και κάπου θα βρείτε την άκρη να συνεννοηθείτε μεταξύ σας.

Goodnight: Λέων. Πολύ εγωιστής γι’ αυτά που εσύ αντέχεις.

 

 

Δίδυμος

ΣΟΣ: Ερμής, ο δικός σου κυβερνήτης σε ανάδρομη πορεία μέχρι αρχές Νοεμβρίου. Τι σημαίνει αυτό σε πρακτικό επίπεδο; Για αρχή μην περιμένεις να βρεις στήριξη στο ταίρι σου γιατί πολύ απλά εσύ για τις επόμενης τρεις εβδομάδες δεν πρόκειται να σταυρώσεις λέξη ή εάν βρει το δρόμο της και βγει προς τα έξω θα είναι τόσο λάθος ή σε εντελώς άκυρο χρόνο που μόνο μπάχαλο μπορεί να τα κάνει. Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει ταίρι, όποιος κι αν σε πλησιάσει, θα σε πιάσει τέτοιος γλωσσοδέτης που μάλλον θα νομίζουν πως έπαθες εγκεφαλικό κι ακόμα δεν έχεις συνέλθει. Βέβαια, εάν είσαι εσύ που επιθυμείς μια επανασύνδεση, τότε ο ανάδρομος θα σε βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί και θα σε κάνει να βρεις επιτέλους το θάρρος που σου έλειπε για να κάνεις την κίνηση που η άλλη πλευρά περιμένει -ναι, αυτό ακριβώς κάνει- και θα σου δώσει τα φόντα να κερδίσεις το κορμί πατριώτη.

 

Pillowfight: Τοξότης. Εάν τα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για μια απόδραση, όλα θα πάνε καλά.

Goodnight: Σκορπιός. Εάν αυτός δεν αντέχει να σε βλέπει μια, εσύ δεν μπορείς δέκα.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω και τι να σου πρωτοπώ. Ανάδρομος Ερμής στο σημείο του ωροσκοπίου σου που μιλάει για τον έρωτα, οπότε είτε εσύ σκέφτεσαι κάποιον από τα παλιά είτε το παλιό σκέφτεται εσένα. Και μην περιμένεις να μείνετε στις σκέψεις, γιατί σκέψη-πράξη είναι μια απόφαση μακριά. Κι αυτή η απόφαση δε θα αργήσει να παρθεί. Δεν έχει σημασία εάν κοιμάσαι αγκαλιά με κάποιο ταίρι ή με τη μοναξιά σου, αφού και στις δύο περιπτώσεις συγκρίνεις την τωρινή σου κατάσταση με εκείνη που έχασες και βλέπεις πως το να σηκώσεις το τηλέφωνο είναι μονόδρομος. Από την άλλη, η Αφροδίτη με τον Ουρανό παίζουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια για χάρη σου. Ένας νέος υπέροχος έρωτας που θα σε κάνει να πιστέψεις στα παραμύθια. Βέβαια το «νέος» είναι σχετικός, γιατί μπορεί να τον γνωρίζεις πολύ καλά κι απλά να τον δεις με άλλο μάτι, αφού η ανανέωση κι η εξέλιξη δε θα σε αφήσουν σε ησυχία.

 

Pillowfight: Ιχθύς. Μόνο εσύ μπορείς να τον καταλάβεις, ειδικά αυτή την περίοδο.

Goodnight: Υδροχόος. Η τρέλα του δεν είναι για σένα που είσαι πολύ χαμηλών τόνων.

 

 

Λέων

Μπορεί τα υπόλοιπα ζώδια να χορεύουν στο ρυθμό των επιστροφών, εσύ είσαι όμως ο βασιλιάς του φλερτ και κανείς δε θα σου πει τι θα κάνεις, πώς θα το κάνεις και σε ποιον. Θες νέο φλερτ; Το έχεις με τη βοήθεια και το μαγικό χέρι της Αφροδίτης και του Δία. Θέλεις να αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει αρχίσει να σας κουράζει και τους δύο; Ο Ουρανός μπορεί να δώσει τα πυροτεχνήματα που σας λείπουν. Θέλεις να γυρίσεις στα παλιά σε κάτι που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει; Ακόμα και γι’ αυτό έχουμε δύο ανάδρομους πλανήτες να σε σπρώχνουν προς την κατεύθυνση που χρειάζεται για να πετύχεις το στόχο σου. Κι οι δεσμευμένοι βέβαια δε θα περάσουν και τόσο άσχημα, αφού θα θυμηθούν τα παλιά και πρόκειται να νιώσουν λες και γνώρισαν τώρα το ταίρι τους. Στιγμές έντονου πάθους περιμένουν εκείνους που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή σε κάτι που είναι σημαντικό για εκείνους.

 

Pillowfight: Κριός. Ακόμα και σε εποχή ανάδρομου Ερμή, εσείς βρίσκετε δικούς σας κώδικες επικοινωνίας.

Goodnight: Ιχθύς. Εσύ χρειάζεσαι κάποιον να σε θαυμάζει κι εκείνος δε βγάζει μιλιά.

 

 

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όπως και να το κάνουμε, εσύ είσαι στο κέντρο των ερωτικών εξελίξεων. Είσαι δεσμευμένος; Τότε με το ταίρι σου έρχεστε πιο κοντά, περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί, μιας κι εσύ γίνεσαι πιο τρυφερός και ρομαντικός, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια κουβέντα για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν πάλι είσαι ακόμα αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, άφησέ το στην άκρη, σήκω, ντύσου, στολίσου, αρωματίσου γιατί σε βλέπω γρήγορα να βγαίνεις από το κλαμπ των singles. Ακόμα και για σένα που έχεις κλειστεί στον εαυτό σου και κανείς δεν μπορεί να σε ξεκλειδώσει, το σύμπαν θα φροντίσει να βρεθεί εκείνος ο «κλειδαράς» που θα σπάσει το σκληρό περίβλημά σου και θα βρει τρόπο να τρυπώσει στην καρδούλα σου. Στην περίπτωση πάντως που αυτή η καρδούλα χτυπάει ακόμα για κάποιο πρόσωπο από τα παλιά, ο ανάδρομος Ερμής δεν αποκλείεται να στο φέρει δωράκι στην πόρτα σου.

 

Pillowfight: Ταύρος. Ο ένας λατρεύει τις απολαύσεις κι ο άλλος την τάξη, αλλά κάπου θα βρείτε και μια κοινή λατρεία.

Goodnight: Κριός. Πολύ άκαμπτος για κάποιον σαν και σένα.

 

 

Ζυγός

Όσο κι αν η δουλειά σε έχει απορροφήσει και έχεις ξεχάσει τη ζωή σου, ο έρωτας δεν έχει σκοπό να σε αφήσει σε ησυχία. Εάν είσαι ήδη σε σχέση, μην αφήνεις παραπονεμένο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου γιατί δε θέλει και πολύ να το κάνεις να ρίξει αλλού το βλέμμα του. Κι αυτό ύστερα θα σε πονέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο πιστεύεις. Εάν είσαι ακόμα μονάχος σου, εάν δεν αφήσεις για λίγο την ατζέντα σου στο γραφείο μην περιμένεις να γίνει το θαύμα από μόνο του. Θα πρέπει να κουνήσεις κι εσύ λίγο την ουρίτσα σου για να προσελκύσεις ένα άτομο που θα κουμπώσει απόλυτα μαζί σου. Ο ανάδρομος Ερμής είναι σχεδόν σίγουρο πως θα σου φέρει στα ξαφνικά πίσω ένα πρόσωπο από τα παλιά, είτε είσαι μόνος είτε σε σχέση, οπότε θα πρέπει να προσέχεις μην τα κάνεις και πάλι θάλασσα, ειδικά εάν η επανασύνδεση είναι μέσα και στις δικές σου επιθυμίες.

 

Pillοwfight: Υδροχόος. Ίσως η τρέλα του να σε βοηθήσει να βγεις από τη μαυρίλα σου.

Goodnight:  Αιγόκερως. Είσαι που είσαι πνιγμένος στη δουλειά, μόνο αυτός σου έλειπε τώρα.

 

 

Σκορπιός

Ο Ουρανός απέναντί σου στον τομέα των σημαντικών σχέσεών σου, η Αφροδίτη εκεί που φωτίζει την καθημερινότητά σου, ενώ ο Ερμής ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο. Μετάφραση σε απλά ελληνικά; Ξαφνικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα, ενώ δεν αποκλείονται και επιστροφές από άτομα που κάποτε η καρδούλα σου χτυπούσε για χάρη τους. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, δε θα είναι καθόλου απίθανο να σου χτυπήσει την πόρτα ένα παλιό ταίρι, ή ακόμα και να κάνεις εσύ την κρούση αφού τα παλιά είναι πάντα αγαπημένα. Εάν πάλι, αυτή η πόρτα έχε κλείσει οριστικά και αμετάκλητα, δεν είναι καθόλου απίθανο από τη μια να τραβήξεις δίπλα σου ένα ταίρι πολύ κοντά σε αυτό που ονειρεύεσαι ή να περάσεις στιγμές έντονου πάθους με εκείνον τον σημαντικό Έναν ή Μια. Είσαι από τους πολύ τυχερούς της περιόδου, φρόντισε μόνο να μην τα χαλάσεις από μόνος σου, ειδικά εάν παίζει πολύ το ματάκι σου, μιας και αυτό είναι κάτι που δε θα πρέπει να το κάνεις χωρίς μέτρο.

 

Pillowfight: Αιγόκερως. Εκείνος σε χρειάζεται πιο πολύ, αλλά κι εσύ δε θα κακοπεράσεις μαζί του.

Goodnight: Τοξότης. Δεν τον αντέχεις καν με τόση ενέργεια που κουβαλάει.

 

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός είναι με το μέρος σου αυτές τις ημέρες και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που δε θα ξέρεις από πού σου ήρθε η χαρά. Είσαι ελεύθερος; Τότε δεν ξέρεις πού να πρωτοκοιτάξεις και πού να φλερτάρεις. Είναι καθαρά στο δικό σου χέρι να διαλέξεις το καλύτερο ταίρι μέσα από πληθώρα επιλογών. Είσαι σε σχέση και είσαστε καλά μαζί; Τότε σας περιμένουν υπέροχες στιγμές. Εάν πάλι επιθυμείς μια επιστροφή, τώρα η καλύτερη περίοδος για να βάλεις σε εφαρμογή το σχέδιό σου για την κατάκτησή του προσώπου. Αρκεί βέβαια να έχεις καταλάβει τα λάθη του παρελθόντος που σας απομάκρυναν και να μην τα επαναλάβεις. Και βέβαια καλό θα είναι να μην τα αναφέρεις καν. Μπορεί ακόμα και η αναφορά τους να αποτελέσει αφορμή για νέο γύρο καβγάδων που δε θα σας βγουν σε καλό. Για να πετύχει η νέα αρχή, πρέπει να αφήσετε και οι δύο τα παλιά πίσω σας.

 

Pillowfight: Λέων. Εάν τον θαυμάζεις, μόλις απέκτησες τον πιο πιστό σου σύντροφο.

Goodnight: Καρκίνος. Πολύ γλυκανάλατος για αυτό που εσύ έχεις ανάγκη.

 

 

Αιγόκερως

Ειδικά εσύ θα πρέπει να σταματήσεις να γκρινιάζεις, να παραπονιέσαι και να τα βάζεις με το πλανητικό σύστημα. Και στο λέω εκ πείρας, μιας κι εγώ Αιγόκερως είμαι. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν προς το καλύτερο και μάλιστα με ρυθμούς που σε ξαφνιάζουν και σε σοκάρουν θετικά. Εάν είσαι από τα αδέσμευτα Αιγοκεράκια, μη μου στεναχωριέσαι γιατί η ώρα πλησιάζει που ο Κρόνος, ναι εκείνος ο κακός πλανήτης που σε έχει κάνει άνω κάτω, θα σου αφήσει ένα δώρακι μούρλια. Ανήκεις στους δεσμευμένους; Ειδικά εσύ δε θα πρέπει να κλαίγεσαι γιατί πλέον το ταίρι σου καταλαβαίνει πόσο τυχερό είναι που σε έχει δίπλα του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σου δείξει τον έρωτά του. Στον τομέα των επανασυνδέσεων τώρα, είσαι σίγουρος πως θέλεις να γυρίσει το παλιό σου ταίρι ή μήπως είναι καθαρά ένα καπρίτσιο; Εσύ ξέρεις καλύτερα βέβαια, αλλά για κάτσε και σκέψου το λίγο.

 

Pillowfight: Καρκίνος. Όπως και να το κάνουμε, μόνο εκείνος μπορεί να σε ηρεμήσει.

 

Goodnight: Δίδυμος. Δεν αντέχεις κανέναν από τους δύο εαυτούς του.

 

 

Υδροχόος

Στον χορό των επιστροφών θα χορέψεις κι εσύ καλό μου παιδί, αλλά τα δικά σου νεύρα δεν είναι πολύ καλά γιατί είτε μπορεί να σε θυμηθεί ακόμα κι ο έρωτας που είχες στο νηπιαγωγείο αλλά εκείνο το άτομο που εσύ επιθυμείς να κυνηγάει πεταλούδες είτε μπορεί η πολυπόθητη επιστροφή να φέρνει μαζί της και όλους τους λόγους για τους οποίους έγινε παρελθόν η σχέση. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, το «όχι δε θα πάρω» δεν είναι και τόσο άσχημη σκέψη. Εάν είσαι ήδη σε κάποια σχέση και δε σε ενδιαφέρουν οι επιστροφές, τότε για σένα έχω καλά νέα. Ο Ουρανός στο κομμάτι που μιλάει για το σπίτι σου μπορεί να σου φέρει ένα δώρο μέσα εκεί. Τώρα, μπορεί να είναι μια συγκατοίκηση, ένα νέο μέλος, ή ακόμα και μια αλλαγή ώστε να γίνει πιο ζεστό και πιο στα μέτρα του συντρόφου σου με την προοπτική τα παραπάνω να σε πιάσουν και μάλιστα σύντομα.

 

Pillowfight: Δίδυμος. Μόνο μεταξύ σας μπορείτε να συνεννοηθείτε.

Goodnight: Ταύρος. Δε σε καταλαβαίνει κι ούτε και πρόκειται.

 

 

Ιχθύς

Δεν μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά αγαπημένο μου Ψαράκι, πλέον κολυμπάς σε πολύ ήρεμα και ζεστά νερά. Είτε είσαι ερωτευμένος και υπάρχει ανταπόκριση -είτε είσαστε ήδη μαζί είτε όχι ακόμα, αυτό βέβαια θα αλλάξει πολύ άμεσα και με θετικό τρόπο-, είτε ετοιμάζεσαι να ερωτευτείς και δεν το ξέρεις. Δε θα είναι βέβαια απίθανο να ερωτευτείς ξανά και κάποιο πρόσωπο που γνωρίζεις από τα παλιά ή ακόμα και να δεις με άλλα μάτια ένα άτομο που είναι δίπλα σου καιρό αλλά το έβλεπες μόνο φιλικά. Εάν υπάρχει το άλλο σου μισό, μπορείτε πλέον να απολαύσετε ο ένας τον άλλο και να μοιραστείτε πολύ όμορφες στιγμές, κάτι που σας έχει λείψει. Μην περιμένεις τρελά πράγματα, αφού δε σου ταιριάζουν κιόλας, αλλά θα ξαναβρείς τη χαμένη ζεστασιά σου. Ο Ποσειδώνας από το δικό σου ζώδιο δεν αφήνει περιθώρια για μοναξιές και γκρίνιες για καιρό ακόμα και ειδικά εσύ έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια.

 

Pillowfight: Σκορπιός. Και οι δύο ζώδια του νερού, οπότε έχετε μια πιθανότητα να μην τα κάνετε μούσκεμα.

Goodnight: Ζυγός. Μπαίνει από μόνος του σε κουτάκια που εσύ νιώθεις σαν χρυσόψαρο στη γυάλα.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Παίξε το παιχνίδι του φλερτ έξυπνα και δε θα χάσεις!

Μάθε εδώ όλες τις σωστές κινήσεις για να διεκδικήσεις τον έρωτά σου!