Η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό είναι παρούσα κι είναι έτοιμη να μας τα χαλάσει όλα τόσο ξαφνικά που δε θα ξέρουμε από πού μας ήρθε. Από το πουθενά ξεσπούν καβγάδες, εντάσεις, εκρηκτικές καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν πρέπει. Το κερασάκι σε αυτό ονομάζεται «τετράγωνο με τον Δία» και δε θα είναι λίγες οι σχέσεις που δε θα αντέξουν αυτές τις όψεις. Η Αφροδίτη παραμένει στον Αιγόκερω, οπότε δεν μπορεί να κάνει και πολλά, μιας και το ζώδιο αυτό δεν την αφήνει να ξεκλειδώσει όλο της το ταλέντο, αλλά πραγματοποιεί μια όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα κι αυτό θα μας κάνει να κάνουμε την εξομολόγηση που δεν τολμάμε εδώ και καιρό. Κι έχουμε πολλές πιθανότητες να υπάρχει ανταπόκριση στα συναισθήματά μας προς το άλλο πρόσωπο.

 

 

Κριός

Στην Αφροδίτη θα πρέπει να αναζητήσεις την βοήθεια που χρειάζεσαι, αφού από το ζώδιο του Αιγόκερω για λίγες ημέρες ακόμη θα σε κάνει να στραφείς στον εργασιακό σου τομέα και να το ρίξεις στην εργασιοθεραπεία με πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης. Ο κυβερνήτης σου Άρης δεν περνάει καλά στον Ταύρο κι αυτό έχει αντίκτυπο επάνω σου. Για σένα που είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιμένεις πολλές γκρίνιες από το ταίρι σου, αφού οι ώρες που αφιερώνεις στη δουλειά κλέβουν χρόνο από κείνο και πλέον δεν το αντέχει. Δεν έχει άδικο εδώ που τα λέμε, αλλά από την άλλη εάν μείνεις μαζί του μπορεί από το πουθενά να ξεσπάσουν καβγάδες που δε θα έχουν αίσιο τέλος. Για σένα που είσαι ακόμα αδέσμευτος, δεν είναι καλή εποχή για νέα ξεκινήματα, οπότε καλύτερα άφησε τα για τον Μάρτιο, αφού τον Φλεβάρη μας περιμένει κι ένας ανάδρομος Ερμής. Μέχρι τότε υπομονή. Είναι ευκαιρία να κοιτάξεις την καριέρα σου.

 

Pillowfight: Αιγόκερως. Τα βρίσκετε εντός εργασιακού χώρου, τα βρίσκετε κι εκτός.

Goodnight: Υδροχόος. Είσαι σε φάση που θέλεις να ηρεμήσεις, οπότε να σου λείπει ο τρελός του ζωδιακού.

 

 

Ταύρος

Εάν έχεις την ευκαιρία να απομονωθείς για μερικές μέρες σε μια σπηλιά, κάπου που δε θα σε βρίσκει κανείς και να ξανακατέβεις μόλις η όψη του Άρη, του Ουρανού και του Δία ολοκληρωθεί δε θα ήταν καθόλου κακή ιδέα. Σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό, ευχή και κατάρα σου δίνω να μη μιλήσεις καθόλου, όσο κι αν σε προκαλεί η άλλη πλευρά, μιας και τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά. Η παραμικρή αφορμή μπορεί να σταθεί ικανή ακόμα και για έναν χωρισμό, που ναι μεν θα μετανιώσεις πολύ σύντομα, αλλά από την άλλη δε θα έχεις τα μούτρα για να γυρίσεις πίσω με τα όσα πρόκειται να γίνουν. Για σένα που δεν κινδυνεύεις να χωρίσεις -δε χωρίζεις από τη μοναξιά-, καλό θα είναι κρατήσεις κάποιες πισινές γιατί ακόμα και στο αθώο φλερτ μπορεί να κάνεις λάθη που δε θα μπορείς να μαζέψεις μετά. Μια εβδομάδα είναι, θα περάσει. Φρόντισε να έχει τα λιγότερο δυνατόν θύματα.

 

Pillowfight: Υδροχόος. Μπορεί να το βλέπεις, αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς.

Goodnight: Ιχθύς. Από μένα δεν μπορείς να κρυφτείς, τον βαριέσαι υπερβολικά πολύ.

 

 

Δίδυμος

Με τη ζόρικη όψη του Άρη και του Ουρανού στον 12ο σου οίκο, θα πρέπει να προετοιμάζεσαι για εσωτερικές μάχες που δύσκολα θα σε αφήνουν άθικτο. Καπάκι έρχεται κι ο Δίας από τον 9ο σου οίκο για να δώσει μεγαλύτερη έκταση στα όσα θα νιώσεις κι εσύ θα μείνεις στην καλύτερη περίπτωση κουρέλι. Είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι ακόμα μόνος σου, τη μεγαλύτερη ζημιά θα την πάθεις εσύ, αφού τίποτα δε θα μείνει αλώβητο μέσα σου. Όλες σου οι σχέσεις, παρελθοντικές και παρούσες θα περάσουν από κόσκινο κι εσύ θα πάρεις πολλά μαθήματα, με τον άσχημο όμως τρόπο. Προσπάθησε όμως να κρατήσεις τα μαθήματα για τον εαυτό σου και μην προσπαθήσεις να αναζητήσεις τους ενόχους, αφού ό,τι έγινε έγινε και δεν έχει πλέον νόημα. Όσα περνάει από το χέρι σου να τα αλλάξεις, άλλαξέ τα, αλλιώς μπορείς να πάρεις ήρεμα το καπελάκι σου και να αποχωρήσεις με ψηλά το κεφάλι.

 

Pillowfight: Ιχθύς. Δεν είναι ότι τον χρειάζεσαι εσύ, εκείνος χρειάζεται εσένα.

Goodnight: Κριός. Το υφάκι του είναι κάτι που δεν μπορείς να καταπιείς με τίποτα.

 

 

Καρκίνος

Όσο κι αν προσπαθεί η Αφροδίτη να κάνει τα μαγικά της και να φέρει μια ισορροπία στη ζωή σου, ειδικά την ερωτική, τα τερτίπια του Άρη με τον Ουρανό δε θα σε αφήσουν ανεπηρέαστο. Ευτυχώς για σένα, ο τομέας που θα σε επηρεάσει περισσότερο είναι οι φιλικές σου σχέσεις κι οι κοινωνικές ομάδες στις οποίες συμμετέχεις, οπότε το μεγαλύτερο ζόρι θα είναι για σένα που ακόμη αναζητάς ταίρι, ειδικά μέσα από τις παρέες σου. Δεν είναι κακό να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα, ώστε να περάσει αυτή η εβδομάδα και ξαναβάζεις μπρος τα σχέδιά σου από την επόμενη. Εσύ που είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε να μη φέρεις τα προβλήματα άλλων μέσα στη δική σου σχέση γιατί δε θέλει και πολύ η κατάσταση να γίνει έκρυθμη. Τα πάντα κρέμονται από λεπτές κλωστές κι οι ισορροπίες είναι πολύ εύθραυστές, οπότε μπορεί το παραμικρό να σε επηρεάσει κι εσένα. Κράτα λίγη απόσταση και θα δεις πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

 

Pillowfight: Κριός. Χρειάζεσαι κάποιον να σε βάλει σε τάξη κι είναι ο μόνος που μπορεί.

Goodnight: Ταύρος. Τώρα που βγαίνουμε από το lockdown θα δεις πως δεν έχει να σου προσφέρει και πολλά.

 

 

Λέων

Εβδομάδα που θα χρειαστεί πολύ υπομονή και δύναμη από μέρους σου ώστε να μην εκραγείς. Τα πάντα θα σου προκαλούν εντάσεις και δε θέλεις και πολύ να τα παρατήσεις όλα και να σηκωθείς να φύγεις. Είσαι ούτως ή άλλος εκρηκτικός ως χαρακτήρας, οπότε θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην τραβήξεις το σκοινί. Για σένα που είσαι ελεύθερος, καλό θα είναι να αφήσεις για λίγο στην άκρη την αναζήτηση του άλλου σου μισού, γιατί ακόμα κι αν βρεις κάτι, το πιο πιθανό είναι να μην είναι αυτό που βλέπεις και πιστεύεις. Η εποχή δεν είναι και η καλύτερη για να ξεκινήσουν νέες ερωτικές σχέσεις. Εσύ που είσαι δεσμευμένος όμως, καλό θα είναι να προσπαθήσεις να διοχετεύσεις αλλού την ένταση που νιώθεις γιατί σε βλέπω σύντομα να αλλάζεις το status σου. Λίγη υπομονή, και θα δεις πως θα ηρεμήσεις κι εσύ και το ταίρι σου κι όλα θα πάνε καλά.

 

Pillowfight: Ταύρος. Τα έχουμε ξαναπεί, αλλά μόνο εκείνος μπορεί να σε λατρέψει σαν θεό.

Goodnight: Δίδυμος. Πιο πολύ τον ενδιαφέρει ο εαυτός του παρά εσύ.

 

 

Παρθένος

Ο έρωτας καλά κρατεί, αφού η Αφροδίτη δίνει τον καλύτερό της εαυτό για σένα και μόνο και η όψη της με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει είτε να κάνεις είτε να λάβεις μια πολύ όμορφη ερωτική εξομολόγηση που θα σου φτιάξει το κέφι κι ίσως να σε κάνει να πιστέψεις στα θαύματα ξανά. Εκείνος όμως ο Άρης με τον Ουρανό έρχονται για να χαλάσουν λίγο το κλίμα. Μην τους αφήσεις όμως. Κρατήσου στο συννεφάκι σου μέχρι να περάσει η μπόρα. Αυτό αφορά κι εσένα που είσαι ελεύθερος αλλά κι εσένα που είσαι ήδη σε μια σχέση. Εάν κάνεις μια νέα γνωριμία τώρα, περίμενε να περάσει η όψη του Άρη προτού πέσεις με τα μούτρα και προσπάθησε να κερδίσεις χρόνο με το να γνωρίσεις λίγο περισσότερο την άλλη πλευρά. Για σένα τον δεσμευμένο, στην αγκαλιά του προσώπου που έχεις στη ζωή σου θα βρεις το λιμάνι σου μέχρι να περάσει η καταιγίδα.

 

Pillowfight: Δίδυμος. Μια χαρά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε οι δύο σας, ακόμα κι υπό αυτές τις συνθήκες.

Goodnight: Καρκίνος. Η καραντίνα τον έχει κάνει να κλειστεί στο σπίτι και δεν κουνιέται από τον καναπέ, ούτε καν τώρα που τελειώνει.

 

 

Ζυγός

Το ξέρω πως σου έχω υποσχεθεί πως θα αλλάξουν τα πράγματα, αλλά πίστεψέ με, είναι η πιο δύσκολη φάση ολόκληρου του 2021, οπότε από δω και κάτω θα δεις τις μεγάλες θετικές αλλαγές. Ο Άρης από τον Ταύρο δε σε βοηθάει και πολύ, οπότε θα πρέπει να προσέχεις την υγεία σου, την ψυχική σου κατάσταση, τα ατυχήματα και τους καβγάδες. Όταν λοιπόν αυτοί οι τομείς επηρεάζονται, που μυαλό για έρωτες και σχέσεις. Ειδικά για σένα που είσαι ακόμη single, άσε στην άκρη για λίγο τις γνωριμίες και προσπάθησε να μείνεις ακέραιος και υγιής. Εάν το καταφέρεις, θα έχεις τον χρόνο αργότερα για να συνεχίσεις την αναζήτησή σου. Εσύ που είσαι ήδη σε μια σχέση, δε θα είναι καθόλου άσχημη ιδέα να κλειστείς στο σπίτι, αφού η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαμένη σου ισορροπία μέσα στη φωλιά σου. Εάν μέσα στο σπίτι βρίσκεται και το ταίρι σου, ακόμα καλύτερα.

 

Pillοwfight: Καρκίνος. Θα σε κάνει να βρεις τη χαμένη σου ισορροπία, ειδικά τώρα που γίνεται χαμός στο σύμπαν.

Goodnight: Λέων. Αφού δεν μπορείς να τον θαυμάζεις συνέχεια, σου θυμώνει και τσακώνεστε.

 

 

Σκορπιός

Θα ήθελα πάρα πολύ να αποφύγω να σου κάνω πρόβλεψη, αλλά αυτό δε γίνεται. Οπότε αυτό που θα σου πω είναι πως μέχρι τα μέσα Μαρτίου τα πράγματα για σένα θα είναι πολύ δύσκολα. Όχι, δεν κινδυνεύει η ζωή σου, αλλά το σπίτι, οι σχέσεις σου, ο γάμος σου -εάν έχεις- κι ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σου. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ριζικές αλλαγές που θα αλλάξουν μια για πάντα το τοπίο στην ερωτική σου ζωή. Κυρίως όμως θα είναι απομακρύνσεις ατόμων που πλέον όχι μόνο δε σου ταιριάσουν αλλά σου κάνουν και κακό. Δε θα είναι λίγοι οι Σκορπιοί που μέσα στο επόμενο δίμηνο θα αποφασίσουν έναν χωρισμό. Αυτό όμως είναι το καλό τους, αφού τα καλύτερα θα έρθουν από το καλοκαίρι και μετά. Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα μόνος σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις νέες γνωριμίες για ένα διάστημα, αφού δε θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα.

 

Pillowfight: Λέων. Σου δίνει λίγη από τη λάμψη του κι αυτό από μόνο του είναι αρκετό.

Goodnight: Παρθένος. Η μανία του με την καθαριότητα και την απολύμανση σού σπάει τα νεύρα.

 

 

Τοξότης

Όταν ο κυβερνήτης σου Δίας συμμετέχει σε τετράγωνο στη δύσκολη όψη του Άρη-Ουρανού, εσύ θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ζόρικες καταστάσεις. Για αρχή, εσύ που θεωρείσαι μάστερ της επικοινωνίας και του φλερτ, έχεις δεμένη τη γλώσσα σου ή λες πράγματα που δε σου ταιριάζουν. Η Αφροδίτη παλεύει να κάνει τα πράγματα κάπως καλύτερα, αλλά δεν έχει κι αυτή τη δύναμη να τα αλλάξει όλα. Για σένα που είσαι ακόμη σε αναζήτηση του άλλου σου μισού, καλό θα είναι να το παγώσεις για μερικές μέρες, αφού μπορεί να πεις όλα τα λάθος πράγματα και να έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση. Εσύ που έχεις ήδη μια σχέση όμως θα πρέπει να προσέχεις διπλά. Μπορεί άθελά σου να αποκαλύψεις πράγματα που δεν πρέπει ή να ακούσεις κάτι που τρέμεις και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να ισχύει. Μείνε μακριά από τις εντάσεις κι όλα θα πάνε καλά από την επόμενη εβδομάδα.

 

Pillowfight: Παρθένος. Είναι ίσως ο μόνος που μπορεί αυτή την εποχή να αντέξει την κυκλοθυμία σου.

Goodnight: Ζυγός. Είσαι ελεύθερο πνεύμα για να μπεις στα κουτάκια του και στο οργανόγραμμα που σου παρουσιάζει.

 

 

Αιγόκερως

Θα σε ξεκινήσω από τα ζόρικα και θα αφήσω τα θετικά στο τέλος για να έχουμε happy end. Ο Άρης κι ο Ουρανός πρόκειται να φέρουν εκρηκτικές καταστάσεις στο κομμάτι του έρωτα. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω πως θα είναι πυροτεχνήματα, αλλά μάλλον για βόμβα σε μπαρουταποθήκη μοιάζει. Η Αφροδίτη όμως από το δικό σου ζώδιο θα προσπαθήσει να μετριάσει τη βόμβα μεγατόνων που ετοιμάζεται να σκάσει δίπλα σου, ενώ η όψη της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πως κάποιο άτομο δίπλα σου ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου, μπορείς να φλερτάρεις, αλλά καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις τώρα μια σχέση γιατί πιθανόν στην πορεία να αλλάξεις γνώμη. Για σένα τον δεσμευμένο, εάν καταφέρεις να περάσεις αυτές τις μέρες χωρίς θέματα, να ξέρεις πως το άτομο που έχεις δίπλα σου είναι το ιδανικό για σένα ταίρι και καλό θα είναι να δεις πιο σοβαρά τη μεταξύ σας σχέση.

 

Pillowfight: Ζυγός. Δεν είναι κι από τους καλύτερους συνδυασμούς, αλλά τώρα που σου λείπει το έξω είναι ό,τι πιο κοντινό σε διασκέδαση.

Goodnight: Σκορπιός. Έχει συνεχώς το μυαλό του στο κρεβάτι, την ώρα που εσύ ψάχνεις να βρεις τρόπο να εργαστείς.

 

 

Υδροχόος

Το πλανητικό χάος θα σε επηρεάσει περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, μιας κι εσύ φιλοξενείς τον Δία που θα συμμετάσχει στο τετράγωνο του Άρη-Ουρανού αλλά έχεις και τον Κρόνο ήδη στο κεφάλι σου. Οι τομείς που θα δεις να γίνονται λαμπόγυαλο είναι το σπίτι κι οικογένειά σου αλλά και το «εγώ» σου. Περνάς από κόσκινο όλα τα άτομα που είτε ζουν μαζί σου είτε θεωρείς ως οικογένεια και βέβαια τη σχέση σου μαζί τους. Και θα δεις πως η ζυγαριά γέρνει επικίνδυνα προς το αρνητικό στοιχείο. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και μια απομάκρυνση από κάποια άτομα που βλέπεις πως πλέον δεν έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Αυτό μπορεί να αφορά μια νέα γνωριμία που, όσο περνάει ο καιρός, βλέπεις πως δεν είναι αυτό που πίστευες στην αρχή ή μια σχέση ζωής που όμως έχει γίνει μη υγιής. Γενικά είναι περίοδος εκκαθαρίσεων και αρκετά άτομα θα φύγουν από δίπλα σου, είτε το θέλεις είτε όχι.

 

Pillowfight: Σκορπιός. Την ενέργειά του μόνο εσύ μπορείς να την κουμαντάρεις.

Goodnight: Τοξότης. Θα σε τρελάνει με την επιθυμία του να πάρει τα βουνά, αγνοώντας την καραντίνα.

 

 

Ιχθύς

Με τον Άρη και τον Ουρανό στον 3ο σου οίκο, εκείνον της επικοινωνίας σου, σε τετράγωνο με τον Δία από τον 12ο σου, που μιλάει για τα σκοτεινά πράγματα που κρύβεις μέσα σου, οι γύρω σου θα πρέπει να φοβούνται πως θα ανοίξεις το στόμα σου και όσα πεις δε θα τους είναι καθόλου ευχάριστα. Το θέμα είναι πως με την όψη της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, τα όσα πεις θα τα εννοείς στο 100%, είτε είναι θετικά είτε όχι και πως θα παλέψεις να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Η γλώσσα σου έχει κόκκαλα και πολλά κόκκαλα θα τα τσακίσει. Για σένα που είσαι σε μια σχέση προβληματική, θα βγάλεις από μέσα σου όλα σου τα παράπονα και θα παλέψεις είτε για διόρθωση είτε για οριστική λήξη, ενώ εσύ που η σχέση σου είναι στα καλύτερά της θα κάνεις μια εξομολόγηση ή μια πρόταση που θα χαροποιήσει πολύ το ταίρι σου.

 

Pillowfight: Τοξότης. Μπορεί να τον θεωρείς λίγο τρελό, αλλά είναι ο μόνος που μπορεί να σε ξεσηκώσει.

Goodnight: Αιγόκερως. Δε σου χρειάζεται ακόμη ένας δάσκαλος για να βάλει σε τάξη.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα