Έχουμε δύο πολύ σημαντικές αστρολογικές μετακινήσεις αυτή την εβδομάδα, αφού ο Άρης αφήνει επιτέλους τον Κριό, ύστερα από οκτώ περίπου μήνες που έμεινε εκεί και μας έφερε πολλά μπερδέματα και εντάσεις  περνάει στον Ταύρο όπου θα μείνει εκεί μέχρι τις αρχές Μαρτίου. Γενικά δεν ταιριάζει το ζώδιο αυτό στη φύση του πλανήτη και επιπλέον θα κάνει και δύσκολες όψεις με τον Ουρανό από το ίδιο ζώδιο αλλά και τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Όπως και να έχει, θα είναι αρκετά πιο ήρεμα τα πράγματα, ειδικά για τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους. Επίσης η Αφροδίτη θα περάσει στον αυστηρό Αιγόκερω. Ο έρωτας θα είναι πιο περιορισμένος στην έκφρασή του, αλλά η λογική θα είναι σύμμαχός μας στα ερωτικά. Επίσης θα βοηθηθούν τα οικονομικά μας που προέρχονται από την κύρια δουλειά μας, αφού πλέον θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε.

 

Κριός

Φεύγει ο Άρης από πάνω σου κι εσύ ηρεμείς. Σταματάει η εμπόλεμη κατάσταση και πλέον δεν είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα. Δεν αποκλείεται όμως να βγάλεις μια ζήλεια και μια κτητικότητα προς όσα άτομα θεωρείς δικά σου -σύντροφο, οικογένεια, φίλους- κι αυτό να σε κάνει να έχεις μια περίεργη συμπεριφορά. Η Αφροδίτη από τον τομέα της καριέρας μπορεί να σου φέρει μια ισορροπία σε αυτόν τον τομέα ή ακόμα και μια νέα καλή προσφορά για δουλειά που θα σου αποφέρει πολλά έσοδα. Ειδικά τώρα με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο, που τα έξοδα σου μπορεί να αυξηθούν, θα σου έρθει κουτί.

 

Ταύρος

Μπαίνει ο Άρης στο δικό σου ζώδιο και ξεκινάει ένα δίμηνο που θα πρέπει να προσέχεις. Μόλις συναντήσει τους Ουρανό από το δικό σου ζώδιο και Δία, Κρόνο από τον Υδροχόο, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες εντάσεις αλλά και για αποκαλύψεις, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Ακόμη, δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια αλλαγή εργασίας, αφού τα ξαφνικά γεγονότα είναι μέσα στο παιχνίδι. Επιπλέον, ο Άρης θα σε κάνει να είσαι πιο νευρικός, οπότε πρόσεχε πώς οδηγείς και πώς χειρίζεσαι μηχανήματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό. Τέλος, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια διάθεση για άσκηση και βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης.

 

Δίδυμος

Ο Άρης μπαίνει στον 12ο σου οίκο, οπότε παίρνει φωτιά το μέσα σου και ξεκινάς να κάνεις εκκαθαρίσεις και αναθεωρήσεις. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μπλέξεις σε κρυφές ερωτικές ιστορίες, που ίσως να έχουν να κάνουν και με παράλληλους δεσμούς. Πρόσεχε, γιατί ναι μεν θα περάσεις καλά, αλλά οι αποκαλύψεις δεν αργούν. Με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο δεν είναι απίθανο να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες σπουδές ή να επιδιώξεις να διδαχτείς κάτι. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να φέρεις εις πέρας οικονομικές εκκρεμότητες, ειδικά με τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, κληρονομιές και να απαλλαγείς απ’ αυτές.

 

Καρκίνος

Ο Άρης άφησε ήσυχο τον τομέα της καριέρας σου και πλέον θα μπορέσεις να ηρεμήσεις από την πολλή δουλειά και τις υποχρεώσεις σου. Με την είσοδό του στον Ταύρο θα σε κάνει να θέλεις να αναθεωρήσεις τους στόχους σου και να μπορέσεις να τους τηρήσεις ή να αναζητήσεις νέα φιλική συντροφιά μέσα από συλλόγους και ομάδες. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα βοηθήσει στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ή να ψάξεις να βρεις κάποιο νέο σύντροφο. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις κάτι για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, όπως το να χάσεις κιλά ή να αλλάξεις γκαρνταρόμπα.

 

Λέων

Πολλές ανατροπές στην καριέρα προβλέπονται τώρα με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο κι όχι ιδιαίτερα ευχάριστες. Με τις όψεις που θα κάνει με τους Κρόνο και Δία από τον Υδροχόο θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για φουρτούνες στα εργασιακά. Είτε κάποιος προσπαθεί να σου σκάψει το λάκκο -κι έχει πολλές πιθανότητες να το πετύχει- είτε εσύ είσαι επιρρεπής σε λάθη που θα σου κοστίζουν ακριβά κι ίσως και να κινδυνέψει κι η θέση σου. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά περίεργα, αφού κάτι πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που θεωρούσες ως δεδομένα.

 

Παρθένος

Ξεκινάει μια περίοδος που η δουλειά σου θα είναι σε προτεραιότητα. Έχεις πολλές εκκρεμότητες κι αποφασίζεις να ρίξεις το βάρος σου εκεί ώστε να μπορέσεις να διεκδικήσεις μια καλύτερη θέση κι ίσως και μια οικονομική ανάσα. Ο Άρης από τη νέα του θέση θα σε κάνει πιο δραστήριο, αλλά έτσι διακινδυνεύεις να κουραστείς πολύ κι ίσως να σου βγει και σε κακό αυτό. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σου δώσει καλή ενέργεια για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά δε θα έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο για κάτι τέτοιο, οπότε θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε δουλειά κι έρωτα.

 

Ζυγός

Θα αρχίσεις να παίρνεις μια ανάσα αφού ο Άρης φεύγει από τον 7ο σου οίκο και θα σταματήσεις να έχεις νεύρα και να ψάχνεσαι για καβγάδες με το ταίρι σου, τους φίλους σου ή με τους συνεργάτες σου. Μπορεί βέβαια να θυμώσεις με τον εαυτό σου για πράγματα που θεωρείς πως δεν έπραξες σωστά ή που δεν έκανες καθόλου, αλλά πλέον δεν έχει νόημα να θυμώνεις με το παρελθόν. Ο Κρόνος κι ο Δίας από τον 5ο σου οίκο, σε όψη με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να σου φέρουν έναν ξαφνικό έρωτα που θα σε κάνει να εκτονώσεις όλο σου το πάθος εκεί.

 

Σκορπιός

Με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ζόρικες καταστάσεις. Ειδικά με τις όψεις που θα κάνει με τον Ουρανό και με τους Κρόνο και Δία, θα πρέπει να προσέχεις για εντάσεις μέσα με την οικογένεια που δε θα σου βγουν σε καλό αλλά και για ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες επισκευές που θα προκληθούν στα ξαφνικά. Τέλος, θα χρειαστεί προσοχή με το ταίρι σου, αφού οι καβγάδες είναι πιθανό να σας φέρουν στα όριά σας και τους δύο και κάποιος να τραβήξει το σκοινί σε τέτοιο σημείο που ίσως σπάσει.

 

Τοξότης

Με τον Δία και τον Κρόνο στον Υδροχόο εσύ τα περνάς ζάχαρη. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου σε συνδυασμό με την εργασία σου, βλέπεις θεαματικά αποτελέσματα. Μπορείς να προωθήσεις ιδέες και να τις δεις να πηγαίνουν πολύ καλά. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε βοηθάει να βρεις νέους τρόπους για να βγάλεις χρήματα, όχι από τυχερά παιχνίδια, αλλά μέσα από σκληρή δουλειά και σκέψη. Ο Άρης από τον Ταύρο ίσως να σε ζορίσει λίγο στο κομμάτι της καθημερινότητας, οπότε καλό θα είναι να βρεις τρόπους να ξεδώσεις και να εκτονώσεις την ενέργειά σου, όπως για παράδειγμα μέσω της γυμναστικής.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης περνάει στον Ταύρο, στο ζώδιο που για σένα συμβολίζει τον έρωτα, οπότε για αρχή ο τομέας του σπιτιού βρίσκει τη χαμένη του ηρεμία. Από τη νέα του θέση θα δώσει ένα νέο πάθος στη σχέση σου ή τον νέο έρωτα που έρχεται τώρα στη ζωή σου. Επίσης δεν αποκλείονται κι οι εγκυμοσύνες, οπότε εάν δεν είναι κάτι που το επιθυμείς, θα πρέπει να προσέχεις. Η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο θα σε κάνει ναι μεν να θέλεις να εκφράσεις το συναίσθημά σου προς τον αποδέκτη του αλλά με έναν πολύ διακριτικό τρόπο που ίσως δεν είναι κατανοητός από την άλλη πλευρά.

 

Υδροχόος

Η νέα θέση του Άρη από τον Ταύρο θα σε ζορίσει αρκετά, αφού οι όψεις του με τον Κρόνο και τον Δία αλλά και το Ουρανό θα σε πιέσουν πολύ κυρίως σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στο κομμάτι του σπιτιού και ως οίκημα αλλά και ως προς τα άτομα που θεωρείς οικογένεια. Δεν είναι απίθανο να γίνουν και κάποιες ζημιές στο σπίτι που θα σε αγχώσουν περισσότερο και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Στα προσωπικά σου θέματα θα πρέπει να έχεις ωριμότητα και σοβαρότητα για μπορέσεις να βρεις μια λύση σε κάποιο πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

 

Ιχθύς

Η μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο θα σε κάνει να ξυπνήσεις από έναν λήθαργο και επιτέλους να αναλάβεις δράση σε όποιον τομέα χρειάζεται. Μπορείς να μιλήσεις για όλα όσα σε απασχολούν και να κάνεις κινήσεις που θα σου φέρουν τις λύσεις που ψάχνεις. Ειδικά στον τομέα της εργασίας, μπορείς να αναλάβεις περισσότερες αρμοδιότητες και να δείξεις ένα πολύ καλό πρόσωπο στους ανωτέρους σου που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των συναδέρφων σου. Στον ερωτικό τομέα, βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και να έχεις μια πολύ καλή πιθανότητα να το κερδίσεις.

 

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα