Βρισκόμαστε στην καρδιά του Αυγούστου. Την εβδομάδα αυτή ξεκινάμε με ένα τετράγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Ουρανό από τον Ταύρο, κάτι που θα μας κάνει επιρρεπείς στο να πούμε πράγματα που είτε δεν τα εννοούμε είτε μόλις τα αποκαλύψουμε θα προκαλέσουμε ένα μεγάλο χαμό. Επιπλέον, θα έχουμε ένα τετράγωνο του Άρη από τον Κριό με τους ανάδρομους Δία, Πλούτωνα και Κρόνο από τον Αιγόκερω, κάτι που θα πυροδοτήσει πολλές καταστάσεις και σε παγκόσμιο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Αυτές οι δύο όψεις σε συνδυασμό, του Ερμή με τον Ουρανό και του Άρη με τους τρεις που αναφέρθηκαν, είναι ικανές να ανατρέψουν τα πάντα σε όλους τους τομείς. Ίσως τα αποτελέσματα να μην τα δούμε άμεσα, αλλά σίγουρα θα μας επηρεάσουν όλους μας. Τέλος, θα έχουμε ένα τρίγωνο του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό, οπότε κάποιες εμπόλεμες καταστάσεις, με κυριολεκτική και μεταφορική έννοια του όρου, θα μας ταράξουν πολύ.

 

 

Κριός

Η οικογένεια και η καριέρα θα σε απασχολήσουν πολύ αυτές τις ημέρες, αλλά όχι με τη θετική πλευρά τους. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνεις κάποιο λάθος ή να πεις κάτι που δε θα πρέπει να αποκαλυφθεί σε κανέναν, με αποτέλεσμα να παλεύεις μετά να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα, χωρίς μεγάλη επιτυχία όμως. Τα καλά νέα είναι πως ο έρωτας έρχεται στο προσκήνιο της ζωής σου, είτε με μια νέα πολύ παθιασμένη σχέση ή με αναζωπύρωση ενός έρωτα που είχε μπει σε μια βαρετή ρουτίνα. Να θυμάσαι πως δεν πρέπει να παραμελείς τα ερωτικά σου γιατί εκεί θα στραφείς όταν όσα σου μοιάζουν μαύρα.

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα «όλα λάθος» προβλέπεται αυτή. Αναζητάς συμπαράσταση στον περίγυρό σου που όμως δεν έρχεται, κάνεις λάθη απροσεξίας που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε πιάνει ο εγωισμός σου και θυμώνεις με όλους. Όπως και να έχει το πράγμα όμως, δε φταίνε μόνο οι άλλοι στην ιστορία. Καλό θα είναι αν δεις και το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Οι αλλαγές είναι προ των πυλών κι αν δεν τις δεις άμεσα και προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, θα αναγκαστείς να το κάνεις με τον άγριο τρόπο. Ένας νέος έρωτας που μπορεί να έρθει στη ζωή σου αυτό το διάστημα θα έχει τη δύναμη να σε μεταμορφώσει κι όχι απαραίτητα με τη θετική έννοια.

 

Δίδυμος

Ήρθε η ώρα να σου αποκαλυφθεί ένα πρόσωπο που θεωρούσες φίλο ή σύμμαχο στο κομμάτι της δουλειάς, το οποίο όμως σου έσκαβε το λάκκο εδώ και καιρό. Οι αποκαλύψεις θα σε σοκάρουν. Το καλύτερο για την ψυχική σου υγεία είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης μαζί του, αλλά να κρατήσεις μια αδιάφορη στάση και να απομακρυνθείς από εκείνο με το κεφάλι ψηλά. Στα οικονομικά σου δε θα είσαι και στην καλύτερή σου φάση, μιας και με την Αφροδίτη να έχει εγκαταλείψει το ζώδιό σου και να ρίχνει φως σε αυτόν τον τομέα, βλέπεις ξεκάθαρα τις σπατάλες που έκανες το προηγούμενο διάστημα.

 

Καρκίνος

Είσαι σε μια πολύ καλή φάση, τώρα που η Αφροδίτη έχει μπει στο δικό σου ζώδιο. Λάμπεις, τραβάς βλέμματα επάνω σου, γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής κι όλο αυτό από μόνο του σου φτιάχνει τη διάθεση και ανοίγεσαι περισσότερο στον έξω κόσμο. Κάπου εκεί λοιπόν μπορεί να βρεθεί κι ένας καινούργιος έρωτας που θα σου πάρει τα μυαλά. Προσοχή όμως θα χρειαστεί στον τομέα της οικογένειας και της δουλειάς. Κάτι ετοιμάζεται να σκάσει που θα σε βγάλει από το πρόγραμμά σου ή που θα σε κάνει έξω φρενών. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και να αφήσεις τον χρόνο να περάσει ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Λέων

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα σε φέρει σε ένα επίπεδο που δεν το συνηθίζεις. Είτε βγάζεις γλώσσα και γίνεσαι εριστικός είτε το πας ένα βήματα παραπάνω και λες πράγματα που δεν τα εννοείς που θα είναι όμως χτυπήματα κάτω από τη μέση για τους άλλους. Θα πρέπει να προσέχεις πώς οδηγείς και πώς χειρίζεσαι μηχανήματα που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο ατύχημα, γιατί υποβόσκει μια ένταση που ίσως να σε κάνει αδέξιο κι απρόσεκτο. Τα καλά νέα είναι πως μπορεί εκεί που λιάζεσαι σε μια παραλία, να περάσει κάποιο πρόσωπο που θα σε τραβήξει σε στιγμές πάθους που τόσο έχεις ανάγκη.

 

Παρθένος

Δεν ξέρω πόσο πιο διακριτικά να στο πω, οπότε θα στο πω ξεκάθαρα. Πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι, τι λες σε ποιον και κυρίως σε ποιον δείχνεις ευάλωτος. Δε μιλάω για άτομα που έχουν αποδείξει την αξία τους εδώ και χρόνια, αλλά εσύ μπορείς να καταλάβεις ποια πρόσωπα εννοώ. Εάν αποφύγεις αυτό, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Νιώθεις να χαλαρώνεις, τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο σε όλους τους τομείς κι αν ακόμα δεν το βλέπεις, θα το συνειδητοποιήσεις πολύ σύντομα. Η δουλειά, τα οικονομικά κι έρωτας θα γνωρίσουν καλύτερες μέρες κι εσύ θα χαμογελάσεις ξανά ύστερα από καιρό.

 

Ζυγός

Το ξέρω πως έχεις ζοριστεί πολύ αυτό το διάστημα, αλλά λυπάμαι που στο λέω, έχεις ακόμα μέλλον μέχρι να δεις το ουράνιο τόξο. Ακόμα κι αν πας να κλείσεις ένα θέμα, από κάπου ξεπετιέται ένα άλλο κι έτσι βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια Λερναία Ύδρα από ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να πρωτοκοιτάξεις. Καλύτερα να κοιτάξεις εσένα και πώς θα ανακτήσεις δυνάμεις γιατί με τον Άρη ανάδρομο απέναντί σου σε λίγο καιρό θα δεις όλα εκείνα που σε απασχολούν τώρα να επανέρχονται ζητώντας μια καλύτερη διευθέτηση. Έχει κατά νου πως στο κομμάτι του έρωτα κάτι μπορεί να αλλάξει εν μια νυκτί, από δική σου επιλογή.

 

Σκορπιός

Είσαι από τους πιο τυχερούς της εβδομάδας. Ο έρωτας είναι στα καλύτερά του για σένα, είτε στη σχέση που έχεις ήδη είτε στο πρόσωπο ενός νέου ατόμου που μπαίνει στη ζωή σου. Το πάθος ξεχειλίζει κι αν δεν αρπάξεις την ευκαιρία, θα είναι καθαρά από δική σου επιλογή. Προσοχή θα χρειαστεί λίγο στο κομμάτι της υπερβολής αυτές τις ημέρες, ειδικά σε απολαύσεις. Μπορεί να φας παραπάνω, να πιεις ένα ποτήρι περισσότερο ή να κάτσεις στον ήλιο πιο πολύ από όσο χρειάζεται με αποτέλεσμα να νιώσεις μια αδιαθεσία. Θα είναι παροδικό αλλά θα σου χαλάσει την υπέροχη διάθεση που έχεις και θα είναι κρίμα.

 

Τοξότης

Καλοκαίρι = έρωτας για τους Τοξότες. Δε σου λέω όμως και κάτι που δεν το ξέρεις. Φλερτάρεις συνεχώς, διεκδικείς πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον σου και δεν σταματάς πουθενά σε ό, τι έχει να κάνει με τη διασκέδασή σου. Εάν είσαι ελεύθερος, πολύ καλά κάνεις και θα το ευχαριστηθείς πολύ και θα περάσεις πολύ καλά. Εάν όμως υπάρχει κάποιο επίσημο ταίρι, σε βλέπω να μπαίνεις σε μπελάδες και δε θα σου βγει σε καλό. Από την άλλη, υπάρχει η πιθανότητα να έχεις κάποιες βλάβες μέσα στο σπίτι που είτε θα σε βγάλουν εκτός οικονομικού μπάτζετ είτε θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις το πρόγραμμά σου και θα σε ξεβολέψουν.

 

Αιγόκερως

Έχεις φτάσει στα όριά σου και δε θα είναι καθόλου απίθανο να φτάσεις στη μεγάλη έκρηξη. Δεν έχει σημασία ο τομέας, βάλλεσαι από παντού και δεν έχεις από κάπου να πιαστείς μέχρι να περάσει η καταιγίδα. Εάν όμως φτάσει η στιγμή που θα μιλήσεις εκεί που πρέπει να τα πεις, να θυμάσαι πως τα πάντα έχουν όρια. Μην κοιτάς μόνο το προσωπικό σου συμφέρον αλλά να δεις τη γενικότερη εικόνα και αντίκτυπο που μπορεί να έχουν τα λόγια σου. Δεν είναι μόνο των άλλων τα λάθη, αλλά κι εσύ κάπου φταις. Η Αφροδίτη στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου δεν είναι απίθανο να σου φέρει έναν νέο έρωτα, όπως ακριβώς τον θέλεις.

 

Υδροχόος

Δεν θα είναι απίθανο αυτές τις ημέρες να βγεις έξω από τα ρούχα σου πολλές φορές κι όχι με την καλή την έννοια. Νεύρα, εντάσεις και καβγάδες θα είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση. Κάτι σου λένε οι άλλοι, κάτι απαντάς εσύ κι ο καβγάς δεν αργεί να ξεσπάσει με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Προτού φτάσεις εκεί, καλό θα είναι να σκεφτείς εάν αυτό είναι καλύτερη λύση. Κινδυνεύεις να χαλάσεις τις διακοπές σου ή την ημέρα σου με αυτόν τον τρόπο. Για καλά νέα θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή, μιας και οι πλανήτες δεν είναι με το μέρος σου αυτό το διάστημα.

 

Ιχθύς

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι η ιδανικότερη θέση για σένα, μιας και από τη μια ο έρωτας αποκτά σημαντική θέση στη ζωή σου και επιτέλους του ξαναδείχνεις σημασία και προσοχή, από την άλλη όμως έχεις και διάθεση να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Τι καλύτερο λοιπόν για σένα. Λίγη προσοχή χρειάζονται δύο τομείς. Ο ένας είναι η τσέπη σου, μιας και βγαίνοντας τόσο πολύ μπορεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω. Ο άλλος είναι μήπως σου βγει μια εγωιστική διάθεση, πως εσύ είσαι κι άλλος κανένας, κάτι που θα μπορούσε να στρέψει κάποια άτομα εναντίον σου.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα