d262

Το πρώτο και βασικότερο αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι φυσικά η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου. Στη Νέα Σελήνη αυτή συμμετέχει κι ο Κρόνος που βρίσκεται στον Αιγόκερω, γεγονός που πιθανόν να φέρει μπερδέματα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Από την άλλη, καθώς ήδη αυτά τα ζώδια βρίσκονται στην πορεία μιας ολικής μεταμόρφωσης, πιθανόν η πίεση αυτή να είναι τα τελευταία βάρη που αναγκάζονται να πετάξουν από πάνω τους. Την Τετάρτη ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που μας μιλάει για την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού από αστρολογικής πλευράς. Η χαρά, η διάθεση για φλερτ και έρωτα και η ανάγκη για χαλάρωση έρχονται επιτέλους στη ζωή μας.

 

Κριός

Ο Ήλιος στον Λέοντα σου ανοίγει μια περίοδο που ο έρωτας θα έχει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή σου. Θέλεις να ερωτευτείς ή να δεις με άλλο μάτι το ήδη υπάρχουν ταίρι σου και πλέον έχεις αυτή τη δυνατότητα. Η νέα κατάσταση προβλέπεται να έχει πολύ πάθος, κάτι που σου έχει λείψει τους τελευταίους μήνες. Το δύσκολο όμως θα είναι είτε σε μια επαγγελματική σχέση είτε μέσα στο χώρο του σπιτιού σου, αφού κάποιες καταστάσεις μπορεί να σε κάνουν να θέλεις να ανοίξεις την πόρτα και να εξαφανιστείς. Κάποια πράγματα θα πρέπει να κλείσουν τον κύκλο τους, οπότε τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το τελειώσεις.

 

Ταύρος

Με τον Ερμή να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις ένα ταξιδάκι για χαλάρωση και ξεκούραση, είτε με φίλους είτε με το ταίρι σου και τα άστρα σου υπόσχονται υπέροχες στιγμές, κάτι που το χρειάζεσαι, ειδικά μετά τη χειμερινή περίοδο που σε έφερε στα όριά σου. Η Νέα Σελήνη θα σου αποκαλύψει πως κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου που σου λέει μεγάλα λόγια, δεν τα λέει από καρδιάς, αλλά κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτό. Προσπαθεί να σου σκάψει το λάκκο σε κάποιο τομέα, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να διεκδικήσεις το δίκιο σου και να μην πέσεις στην παγίδα του.

 

Δίδυμος

Για λίγες ακόμα ημέρες, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου κι ο έρωτας και το φλερτ είναι μέρος της καθημερινότητάς σου. Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα κάνει τα πράγματα να πάνε από το καλό στο καλύτερο, ειδικά σε επίπεδο ερωτικών. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός όμως στο κομμάτι των οικονομικών σου, μιας και υπάρχει η πιθανότητα να σου έρθουν έξοδα από κει που δεν το περιμένεις που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να έχεις κάνει το κουμάντο σου από πριν και να κρατήσεις κάποια χρήματα στην άκρη για μια ώρα ανάγκης ώστε να μην αναγκαστείς να αλλάξεις τα καλοκαιρινά σου πλάνα.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, μιλάει για νέα ξεκινήματα, αλλά μιας και συμμετέχει ο ανάδρομος Κρόνος αλλά και οι επίσης ανάδρομοι Δίας και Πλούτωνας, αυτό το νέο ξεκίνημα δεν είναι κάτι άγνωστο και καινούργιο προς εσένα. Ίσως να είναι μια κατάσταση που θα έπρεπε να είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό αλλά είτε εσύ είτε οι καταστάσεις είχατε παγώσει προσωρινά. Αυτό το νέο ξεκίνημα όμως θα σε αναγκάσει να θυσιάσεις κάτι από τα ήδη γνωστά σου πρόσωπα ή καταστάσεις. Είσαι σε διαδικασία μεταμόρφωσης, οπότε πετάς όσα δε σου κάνουν πλέον και το ξεκινάς από την αρχή ώστε να διορθώσεις τη ζωή σου.

 

Λέων

Ξεκινάει η εποχή των γενεθλίων σου, οπότε είναι η εποχή που από τη μια κάνεις τις αναθεωρήσεις σου και τον προγραμματισμό σου για το επόμενο διάστημα, είναι όμως και η κατάλληλη εποχή για διασκέδαση, εξόδους, ταξίδια και φλερτ. Μπορεί όμως τα γενέθλιά σου να σού φέρουν και ένα μεγαλύτερο άγχος σε σχέση με πράγματα που έχουν ήδη γίνει και σε έφεραν στα όριά σου. Δεν ήταν εύκολο διάστημα το προηγούμενο, πλέον όμως έχεις μάθει πολλά και για σένα αλλά και για τους γύρω σου, οπότε πλέον έχεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και να διαπρέψεις σε όλους τους τομείς που θα κυνηγήσεις.

 

Παρθένος

Είσαι από τους ελάχιστους που το καλοκαίρι θα σε βρει με πολλές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Δεν είναι πως εσύ δεν έκανες σωστή κατανομή χρόνου˙ το αντίθετο μάλιστα. Είναι πως το σύμπαν σου στέλνει ευκαιρίες ώστε να αποδείξεις την αξία σου στους ανωτέρους σου με σκοπό μια προαγωγή, μια αύξηση ή έστω μια αναγνώρισή σου. Στα καλά νέα, υπάρχει μια πιθανότητα να περάσεις στο επόμενο βήμα στα ερωτικά σου ή ακόμα και να γίνει μια επισημοποίηση σε μια σχέση σου. Εάν δεν είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να το αφήσεις να εννοηθεί στο ταίρι σου για να μην τρέφει φρούδες ελπίδες.

 

Ζυγός

Από τη μια η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Ήλιος από τον Λέοντα σού δίνουν μια ανάσα να ξεσκάσεις και να περάσεις καλά, από την άλλη όμως ο Άρης από τον Κριό είναι πιθανόν να σου φέρει μια εγωιστική συμπεριφορά, ειδικά με το ταίρι σου ή κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει κι αυτή η συμπεριφορά να σε κάνει να αρπάζεσαι με το παραμικρό. Η Νέα Σελήνη θα σε φέρει στα όριά σου ώστε να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά διστάζεις να κάνεις πράξη. Να θυμάσαι πως ακόμα και μια απώλεια μπορεί να είναι για καλό σε βάθος χρόνου.

 

Σκορπιός

Ο Άρης από τον Κριό δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Πίεση, νεύρα, κόντρες, άγχος, πιθανόν και αϋπνίες είναι μέσα στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη όμως η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθάει να μην κλατάρεις. Είσαι στο επίκεντρο του θαυμασμού ατόμων που σε εκτιμούν. Η Νέα Σελήνη είναι πιθανόν όμως να σε φέρει σε τέτοιο βαθμό πίεσης, που εν μια νυκτί μπορεί να τα διαλύσεις όλα και να φέρεις στη ζωή σου τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς. Δεν είναι κακό αυτό, μιας και υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης στην καθημερινότητά σου.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον τομέα των αισθηματικών σου μπορεί να σε κάνει να πάρεις αποφάσεις που διστάζεις να πάρεις εδώ και καιρό. Είτε διεκδικείς ένα πρόσωπο που θέλεις να γίνει δικό σου είτε σοβαρεύεις σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση και προχωράς στο επόμενο στάδιο, όποιον εσύ κρίνεις πως πρέπει να γίνει. Σε αυτό βοηθάει και ο Ήλιος από τον Λέοντα από την Τετάρτη και μετά. Η προσοχή σου όμως θα πρέπει να στραφεί στον τομέα των οικονομικών σου, ειδικά όσα έχουν να κάνουν με τρίτους, εφορίες, δάνεια, διατροφές, κ.α.. Έχεις την τάση να τα αφήνεις τελευταία στιγμή κι ίσως να σε αγχώσουν τελικά.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη δε σου αφήνει περιθώρια. Βρίσκεται σε αντίθεση με τους ανάδρομους Κρόνο, Δία και Πλούτωνα από το δικό σου ζώδιο και ξέρεις πως έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι με μια κατάσταση που γνωρίζεις πολύ καλά πως σου κάνει κακό και πλέον ήρθε η ώρα να κόψεις αυτό το σκοινί. Δεν είναι στο χέρι σου πλέον να το κρατάς στη ζωή σου. Εάν δεν το κάνεις τώρα, να θυμάσαι πως με την επιρροή του Άρη, θα αναγκαστείς να το κάνεις με τον πιο δύσκολο και επώδυνο τρόπο, οπότε καλύτερα θα είναι να κλείσεις τώρα την πόρτα που σε κρατάει πίσω.

 

Υδροχόος

Έρωτας, φλερτ και ερωτικές επαφές είναι μέσα στο παιχνίδι το επόμενο διάστημα. Είτε είναι το μαγικό χέρι της Αφροδίτης από τους Διδύμους, είτε ο Άρης από τον Κριό, είτε η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα, το καλοκαίρι σου προβλέπεται πολύ θερμό στον ερωτικό τομέα κι όχι μόνο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας καλοκαιρινός έρωτας που θα έρθει τώρα στο προσκήνιο να είναι εκείνο που ζητούσες πάντα. Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να είσαι ήδη σε σχέση, οπότε να μπλεχτείς σε μια ιστορία που θα σε μπερδέψει. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις και πράξε αναλόγως. Κρίμα είναι να χάσεις και τα καινούρια αλλά και τα γνωστά και σίγουρα.

 

Ιχθύς

Ηρεμείς και βρίσκεις επιτέλους τις ισορροπίες σου μετά από πολύ καιρό. Ο έρωτας ξαναγυρίζει στη ζωή σου, είτε με τη μορφή μιας νέας σχέσης, πολλά υποσχόμενης που θα κάνει να πετάξεις και πάλι στα ουράνια, είτε αναθερμαίνοντας μια ήδη υπάρχουσα που είχε βαλτώσει και σας είχε κουράσει και τους δύο. Η Νέα Σελήνη θα σε κάνει να αλλάξεις κάποια πράγματα που θεωρείς που είτε δε σου ταιριάζουν πλέον είτε νομίζεις πως σε μπλοκάρουν στην εξέλιξή σου προς την επιτυχία. Μπορεί να βγάλεις κάποια άτομα από τη ζωή σου είτε να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Οι μέρες όμως αποκτούν μια πολύ καλύτερη γεύση.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Τι δεν έμαθες ποτέ για το ζώδιό σου αλλά θα ήθελες πολύ να ξέρεις;

Θα το βρεις εδώ.