d79

Ταιριάζει ο Ιχθύς με τον Σκορπιό; Κι όμως η απάντηση θα σε εκπλήξει! 

 

Η Αφροδίτη έχει γυρίσει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, ο Άρης έχει περάσει στον Κριό, αλλά έχουμε ακόμα τα βάσανα του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο και των ανάδρομων Κρόνου, Πλούτωνα και Δία στον Αιγόκερω. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε την Κυριακή την πανσέληνο του μήνα που ταυτόχρονα είναι και η δεύτερη έκλειψη, σεληνιακή αυτή τη φορά, αλλά παράλληλα είναι και τελευταία για το καλοκαίρι στο δίδυμο Αιγόκερου και Καρκίνου. Με αυτή σταματάει για αρκετά χρόνια αυτή η σεισμική δραστηριότητα που προκαλούσαν οι εκλείψεις στον άξονα Αιγόκερου– Καρκίνου, μιας και τη σκυτάλη παίρνουν τα ζώδια των Διδύμων και του Τοξότη. Όλα αυτά σημαίνουν πως οι καταστάσεις είναι σε αρκετά οξυμένα επίπεδα, τα νεύρα μας κι οι εντάσεις δε λείπουν από το καθημερινό μας μενού, ενώ ατυχήματα και μικροτραυματισμοί είναι επίσης μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζονται προσοχή αυτές οι μέρες, αλλά από πλανητικής άποψης, το υπόλοιπο του καλοκαιριού προβλέπεται να ηρεμήσουν τα πράγματα και να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές.

 

Κριός

Μπήκε ο Άρης στο ζώδιό σου και για σένα αυτό σημαίνει πως τα νεύρα σου δεν είσαι στα καλύτερά τους και συνεχώς ψάχνεσαι για καβγά. Σου φταίνε οι γύρω σου, σε εκνευρίζει το ταίρι σου, σου σπάνε τα νεύρα στη δουλειά. Θα πρέπει όμως να επιδείξεις μεγάλη προσοχή γιατί δεν είναι τόσο οι γύρω σου που στα προκαλούν, αλλά εσύ ο ίδιος. Από την άλλη, μια εκκρεμότητα στον εργασιακό τομέα που την έχεις αφήσει εδώ και καιρό να χρονίζει, θα επιστρέψει επιζητώντας τη διευθέτησή της. Ο ανάδρομός Κρόνος θα έρθει και πάλι για να εξετάσει εάν τα έχεις πράξει καλώς στα επαγγελματικά σου, αλλιώς να είσαι έτοιμος για τις συνέπειες.

 

Ταύρος

Είσαι από εκείνους που όσα συμβαίνουν στο πλανητικό στερέωμα δε σε επηρεάζει ή μάλλον δε σε επηρεάζει και πολύ αρνητικά. Ο Ουρανός που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο σε ωθεί στο να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και μέσω αυτών να έρθει μέσα και έξω σου μια μετάλλαξη προς το καλύτερο. Πετάς από πάνω σου όλα όσα θεωρείς τοξικά και πως δε σου κάνουν καλό, ώστε να έρθει το νέο και το ωραίο στη ζωή σου. Επίσης, είναι αρκετά πιθανό να σού έρθει ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή από το πουθενά να επιστρέψει στη ζωή σου ένα πρώην ταίρι. Ό, τι κι από τα δύο κι αν ισχύει, δεν είναι κακή περίπτωση και καλό θα είναι να δώσεις μια ευκαιρία.

 

Δίδυμος

Από τη μια η Αφροδίτη γύρισε ορθόδρομη στο δικό σου ζώδιο και βλέπεις θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα και τα οικονομικά να αρχίσουν επιτέλους να προχωράνε, από την άλλη όμως ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος στο κομμάτι που μιλάει για την τσέπη σου και τα χρήματα που έχεις, οπότε εκεί θα δεις καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Επιπλέον, η έκλειψη επηρεάζει το κομμάτι εκείνο που μιλάει για τον ψυχικό σου κόσμο. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να αρχίσεις να αναρωτιέσαι ποιος είσαι, πού πας, πού θέλεις να πας κι όλο αυτό να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου. Μη φοβηθείς όμως. Η ενδοσκόπηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

 

Καρκίνος

Πριν με βρίσεις, να σου πως δε φταίω εγώ, αλλά οι πλανήτες. Ναι, το ξέρω πως έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ εδώ και μήνες, αλλά πίστεψέ με, τα βάσανά σου πλησιάζουν προς το τέλος τους. Η έκλειψη στον δικό σου άξονα πραγματοποιείται στο κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σου οπότε εκεί θα πρέπει να ανατρέξεις για να δεις τι πρέπει να αλλάξει και τι χρειάζεται ανανέωση. Ο Ερμής που παραμένει σε ανάδρομη πορεία στο δικό σου ζώδιο μιλάει για επιστροφές που όμως δεν είναι για κανένα λόγο καταστροφές. Ο Κρόνος τόσο καιρό απέναντί σου σε έχει διδάξει καλά οπότε μπορείς πλέον να φτιάξεις από την αρχή μια σχέση που είχε τα θεματάκια της αλλά ακόμα λείπει ο ένας στον άλλο.

 

Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή στο σημείο που μιλάει για τον εσωτερικό σου κόσμο, πιθανόν να μπεις σε μια διαδικασία να ανασκαλέψεις όλα τα γεγονότα που σε έχουν φέρει στα όριά σου μέχρι σήμερα. Είσαι ένα καζάνι που βράζει και δεν αργεί η ώρα που θα εκραγείς. Για να μη θρηνήσουμε θύματα, καλό θα είναι από τώρα, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη, να αρχίσεις ένα εκ βαθέων ξεσκαρτάρισμα σε όλους τους τομείς, οι οποίοι νιώθεις πως σε πνίγουν. Η έκλειψη θα επηρεάσει τον τομέα που μιλάει για την καθημερινότητά σου, οπότε θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για σένα, γιατί αλλιώς θα καταρρεύσεις.

 

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία, αλλά για σένα δεν είναι και τόσο πολύ άσχημα τα πράγματα, μιας και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, ο Καρκίνος, είναι αρκετά φιλικό προς εσένα. Μπορεί όμως να δεις φίλους από τα παλιά, κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η έκλειψη στον οίκο που μιλάει για τον έρωτα και το άλλο σου μισό θα σου φέρει μια αποκάλυψη σχετικά με τα άτομα που ελκύεις γύρω σου ή ακόμα και για το πρόσωπο που μονοπωλεί το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Μπορεί όμως και να βρεθείς ξαφνικά μπροστά σε κάποιο άτομο που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις ολόκληρη τη ζωή σου για χάρη του.

 

Ζυγός

Με τον Άρη στο ζώδιο απέναντι από το δικό σου, στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, πιθανόν να σου φέρει εντάσεις και καβγάδες στον τομέα αυτό. Είναι κι ο Ερμής ανάδρομος και κάνει δύσκολη όψη με τον Άρη, οι πιθανότητες είναι πως κάτι θα σου πουν που δεν το εξηγούν καλά, κάτι εσύ δεν καταλάβεις σωστά, δε θέλει και πολύ ο καβγάς να ανάψει. Αυτό το σκηνικό μπορεί όμως να έχει εφαρμογή και στη δουλειά σου. Γενικότερα θα πρέπει να κρατήσεις μια πιο ήπια στάση σε ό, τι ακούς. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέξεις πολύ τα πιθανά ατυχήματα, μιας και δε θα είναι σπάνιο να τα δεις να συμβαίνουν μέσα σε αυτό το διάστημα, είτε σε σένα είτε στο σπίτι σου.

 

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 5ο ηλιακό οίκο σου, το σημείο του ωροσκοπίου που μιλάει για τον έρωτα στη ζωή σου και το άλλο σου μισό και μάλιστα σε ανάδρομη πορεία. Θα μου έκανε λοιπόν μεγάλη εντύπωση εάν εσύ ειδικά δεν είχες την επιστροφή κάποιου έρωτα από τα παλιά. Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχεις επικοινωνία με άτομα που έχετε χαθεί εδώ και καιρό. Τέλος, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση ώστε να ανακαλύψεις όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει μέσα σου όλον αυτό τον καιρό. Αυτά που θα ανακαλύψεις πρόκειται να σε εκπλήξουν ευχάριστα.

 

Τοξότης

Μπαίνεις σε μια διαδικασία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, έμμεσα κι άμεσα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να βάλεις ένα φρένο στα πολλά και κυρίως περιττά έξοδα. Έχεις ανοιχτεί πολύ το τελευταίο διάστημα και πλέον βλέπεις πως δε σε παίρνει άλλο. Το καλό νέο είναι πως η νέα θέση του Άρη στον Κριό και η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα. Το καλοκαίρι προβλέπεται να είναι πολύ καυτό για σένα, οπότε είναι η ευκαιρία σου να κυνηγήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή επιτέλους να πάρεις απόφαση να μιλήσεις σ’ έναν έρωτα από τα παλιά που συνειδητοποίησες πως δεν έχεις ξεπεράσει ακόμη.

 

Αιγόκερως

Ξαναμπαίνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σε ανάδρομη πορεία, έχεις ήδη Δία και Πλούτωνα επίσης ανάδρομους, πραγματοποιείται και η έκλειψη επίσης στο ζώδιό σου κι όλο αυτό σε έχει βγάλει από τα νερά σου. Τα νεύρα σου είναι κρόσσια, έχεις κουραστεί πάρα πολύ και σωματικά και ψυχικά, έχεις φτάσει στα όριά σου, αλλά να θυμάσαι πως δεν είναι μακριά ο καιρός που θα ηρεμήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής δε βοηθάει καθόλου στην επικοινωνία σου, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλάς όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται. Με τον Πλούτωνα για καιρό ακόμα στο δικό σου ζώδιο, η μεταμόρφωση είναι σίγουρη κι ο νέος εαυτός σου θα είναι η καλύτερη εκδοχή που μπορείς να έχεις.

 

Υδροχόος

Είναι η τελευταία σου ευκαιρία να πάρεις μια ανάσα, πριν την οριστική επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου ζώδιο από τον Δεκέμβριο και για σχεδόν 3 χρόνια. Ήδη πήρες μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει, οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να οχυρωθείς και μόλις επιστρέψει να είσαι έτοιμος για τη μεγάλη μάχη. Ο Άρης από τον Κριό θα δώσει μια νέα πνοή στην επικοινωνία σου, από τη μια θετική, αφού πλέον έχεις αρκετή ενέργεια και καλή διάθεση για να βγεις και να περάσεις καλά, αλλά μπορεί να σε κάνει και λίγο πιο οξύθυμο. Καλό θα είναι να βάλεις ένα μέτρο για να μην έχεις άλλα μπλεξίματα.

 

Ιχθύς

Ο ανάδρομος Ερμής, που βρίσκεται στον τομέα του έρωτα, πρόκειται να κάνει ένα ωραιότατο τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο κομμάτι που μιλάει για την επικοινωνία, οπότε είναι πολύ πιθανό να λάβεις από το πουθενά ένα μήνυμα ή μια κλήση από κάποιον έρωτα από τα παλιά. Ή μπορεί εσύ να ξεκινήσεις αυτή τη συνομιλία, εάν εκείνο το άτομο δε φύγει στιγμή από το μυαλό σου. Το αποτέλεσμα όμως θα είναι πολύ θετικό. Από την άλλη, πιθανόν να μπεις σε μια διαδικασία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον φιλικό σου κύκλο και να αφήσεις πίσω σου ακόμα και φιλίες χρόνων που βλέπεις πως πλέον δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν.

Συντάκτης: Ελίνα Μυζίθρα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Μάθε τους απόλυτους ερωτικούς συνδυασμούς!

Και τους... όχι και τόσο ταιριαστούς, όλους σε ένα βιβλίο!