Στις αρχές της εβδομάδας η αδυναμία δράσης κι έκφρασης είναι έντονη κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα με υψηλό κόστος. Από την άλλη έχουμε και τον Ερμή που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και συγκρούεται με τον Ουρανό, δημιουργώντας ένα κλίμα ανατρεπτικό, φέρνοντας αποκαλύψεις που σοκάρουν. Ανάλογο σοκ αναμένεται να βιώσουν και κάποιοι άλλοι που καλούνται μέσα από δύσκολες καταστάσεις να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τον εαυτό τους αλλά και τη ζωή τους.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου οι δύσκολες όψεις αυτής της εβδομάδας δε σ’ αγγίζουν και πραγματικά θα ‘ναι σαν να ζεις σ΄ ένα διαφορετικό σύμπαν. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ηρεμείς, ανακουφίζεσαι από προβλήματα που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα, είτε επαγγελματικής είτε συναισθηματικής φύσεως. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι οι καθυστερήσεις που, ενδεχομένως, αντιμετωπίσεις σε νέα εγχειρήματα στη δουλειά σου, που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου. Φίλοι από το παρελθόν έρχονται στο προσκήνιο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι απογοητευμένος επειδή βλέπεις ότι η δουλειά σου δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που εσύ θέλεις κι αυτό επιφέρει ταυτόχρονα δυσάρεστες συνέπειες και στα οικονομικά σου. Αισθηματικά νιώθεις ανικανοποίητος και προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζοντας ενδεχομένως τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς σε, τυχόν, εκπαιδευτικά ή/και νομικά ζητήματα, ταξίδια και κυρίως στην ψυχολογία σου. Νιώθεις ότι τίποτα δεν κινείται μπροστά κι αυτό σου δημιουργεί έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα με αποδέκτες τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου διανύεις ένα διάστημα που αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου. Νιώθεις ικανός ν΄ αντιμετωπίσεις ό,τι σε πλήγωσε και πρόδωσε, είτε αυτό ονομάζεται φίλος, συνεργάτης, σύντροφος, σύζυγος. Στα επαγγελματικά σου κάποια ζητήματα δείχνουν να έχουν κολλήσει κι αυτό βάζει φρένο στις επιδιώξεις σου. Οικονομικά πιέζεσαι κι ίσως χρειάζεται ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το χρήμα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να πιέζεσαι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Οι συνεχείς ανατροπές που βιώνεις, επιδιώκουν ν΄ αλλάξουν τη στάση σου απέναντι στη ζωή γενικότερα. Εσύ όμως, δρας και αντιδράς παρορμητικά, επειδή αντιστέκεσαι σε αυτόν το διαφορετικό τρόπο ζωής, που καλείσαι να υιοθετήσεις. Αισθηματικά ενδέχεται να επανέλθει μια παλιά σχέση, προκειμένου να σου δείξει αν πράγματι έχεις κατανοήσει τις βαθιές επιθυμίες σου μέσα από τα μαθήματα του παρελθόντος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου από τη μια αισθάνεσαι όμορφα με τους φίλους και με το ταίρι σου, από την άλλη, όμως, υπάρχουν στιγμές που προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου, υιοθετώντας μια απόλυτη και χειριστική συμπεριφορά. Νιώθεις συναισθηματικά ανασφαλής κι επιδιώκεις να καλύψεις το κενό με τρόπους που οδηγούν στο αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου διανύεις ένα ικανοποιητικό διάστημα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Βλέπεις αρκετά από τα σχέδιά σου να εξελίσσονται και παράλληλα τα οικονομικά σου να βελτιώνονται. Χρειάζεται, όμως, να δείξεις προσοχή προς το τέλος της εβδομάδας και μετά, επειδή με την αναδρομή του κυβερνήτη σου Ερμή ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τα έγγραφα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις συνεχείς καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα που σου δημιουργούν εντάσεις και ανησυχία για το μέλλον. Η ανασφάλειά σου, κυρίως στον αισθηματικό τομέα, χτυπάει κόκκινο και σε ωθεί σε σκηνές ζηλοτυπίας. Από την άλλη τυχόν επιστροφή σου στο παρελθόν, οφείλεται μόνο στην ανάγκη σου να καλύψεις το συναισθηματικό κενό και όχι σε αληθινά αισθήματα αγάπης. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα τα επικοινωνιακά σφάλματα και τις επιπόλαιες ενέργειες, που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Από την άλλη οι τσακωμοί με τους οικείους σου συνεχίζονται, με σένα να ρίχνεις λάδι στη φωτιά. Επιπλέον πρόσεξε τη στάση σου απέναντι στο σύντροφό σου, καθώς ο χωρισμός πλησιάζει και είναι κάτι που επί της ουσίας δεν επιθυμείς να συμβεί. Μην αμελείς και την υγεία σου.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου οι καταστάσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου δείχνουν να εξελίσσονται προς όφελός σου, με μοναδική εξαίρεση τα οικονομικά σου που συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και να σ΄ αγχώνουν. Από την άλλη αυτές τις μέρες κάτι που περιμένεις με λαχτάρα φαίνεται να πραγματοποιείται. Είτε ένα πολυπόθητο μήνυμα είτε μια συνάντηση. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου διανύεις ένα διάστημα που προσπαθείς να επαναπροσδιορίσεις τη στάση σου στον τομέα σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Σκέφτεσαι πρόσωπα και σφάλματα του παρελθόντος, με στόχο αυτά να μην επαναληφθούν στο παρόν σου. Κάποιες συνεργασίες σε προβληματίζουν, επειδή ενδεχομένως αισθάνεσαι ότι μέσα απ΄ αυτές δεν εξελίσσεσαι. Από την άλλη φοβάσαι, λόγω ανασφάλειας, να τις τερματίσεις και να προχωρήσεις σε κάτι νέο που παρουσιάζεται ή έχει, ήδη, παρουσιαστεί. Οικονομικά πρόσεξε πολύ τα έξοδά σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή έρχεται για να ταράξει την καθημερινότητά σου. Παρασκήνιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες αλλά και αποκαλύψεις μυστικών ενδεχομένως σε σοκάρουν. Χρειάζεται προσοχή προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου από τα κακόβουλα σχόλια κάποιων καλοθελητών. Επιπλέον πρόσεξε την υγεία σου και τη διατροφή σου.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα δείχνει να κυλά αρμονικά με τα οικονομικά σου να παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση. Παράλληλα σου προσφέρονται ευκαιρίες για να ρυθμίσεις, τυχόν, οφειλές σου προς τρίτους. Αισθηματικά κάποιες παλιές σχέσεις ενδέχεται να εμφανιστούν, όμως εσύ είσαι πια δυνατός να τις αντιμετωπίσεις και να κλείσεις οριστικά την πόρτα σ΄ ένα παρελθόν που σε πλήγωσε και σε πρόδωσε. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου νιώθεις εξαντλημένος από το πιεστικό καθημερινό σου πρόγραμμα. Επαγγελματικά απογοητεύεσαι, καθώς βλέπεις ότι οι στόχοι που είχες θέσει δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Παράλληλα βιώνεις συνεχείς αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σου και με τους συνεργάτες σου. Χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς, ώστε ν’ αποφύγεις το ενδεχόμενο μιας οριστικής ρήξης. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου ενώ επαγγελματικά και οικονομικά τα πράγματα βαίνουν ικανοποιητικά, το συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σου δείχνει προβληματικό. Ανασφάλειες και φοβίες ανασύρονται στην επιφάνεια και σε πιέζουν. Ενδεχομένως να μη γνωρίζεις που οδηγείται η σχέση με το σύντροφό σου, ή να νιώθεις μοναξιά που δεν μπορείς να διαχειριστείς. Πρόσεξε πολύ την υγεία σου, αλλά και την υγεία των οικείων σου.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου διανύεις μια εβδομάδα με θετικές εξελίξεις στις σημαντικές σου σχέσεις. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πλησιάσεις τα πρόσωπα που επιθυμείς πλάι σου, είτε αυτό λέγεται σύντροφος είτε και συνεργάτες. Χρειάζεται μόνο προσοχή με την αναδρομή του Κυβερνήτη σου Ερμή, στον τρόπο που θα προγραμματίζεις την καθημερινότητά σου. Αναβολές αλλά και ανατροπές θα σε αποδιοργανώσουν. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου. αν και βιώνεις δύσκολες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου, οι μέρες αυτές θα σε αποζημιώσουν συναισθηματικά. Ενδεχομένως η ικανοποίηση που θα λάβεις να προέρχεται από ένα πρόσωπο του παρελθόντος σου. Δείξε κι εσύ προσοχή και οργάνωσε καλύτερα την καθημερινότητά σου, για ν΄ αντεπεξέλθεις στα τερτίπια του ανάδρομου Ερμή. Από την άλλη εσύ του γ΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου δεν εξελίσσονται. Ίσως νιώθεις ότι κάποια πρόσωπα ενεργούν σε βάρος σου κι απογοητεύεσαι. Μην ξεχνάς, όμως, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν και ανά πάσα στιγμή βρίσκονται δίπλα σου. Παράλληλα προσπάθησε ν’ αποφύγεις την επανασύνδεση μ’ ένα πρόσωπο που συνεχώς σε προδίδει και σε πληγώνει, καθώς έρχεται για να επαναλάβει το ίδιο μοτίβο συμπεριφοράς.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι ικανοποιητικές στα επαγγελματικά σου με κάποια σχέδιά σου να πραγματοποιούνται. Παράλληλα η υγεία και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνονται και σταθεροποιούνται. Από την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να συναντήσεις φίλους και να περάσετε όμορφα. Αισθηματικά μην επενδύεις στην επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος, καθώς το μοτίβο της σχέσης δεν πρόκειται ν΄ αλλάξει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονη ανασφάλεια στον αισθηματικό αλλά και τον οικονομικό τομέα. Αισθάνεσαι ότι όλες οι προσπάθειες που στο παρελθόν έκανες, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Από την άλλη και η οικογένεια σε πιέζει, με τις συνεχείς απαιτήσεις της να σε αποδιοργανώνουν. Αισθηματικά θα δοθούν οι ευκαιρίες να επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο που σας δένουν βαθιά συναισθήματα. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις ανατροπές που ξύνουν παρελθοντικά τραύματα. Οι ανατροπές αυτές αφορούν κυρίως στον οικογενειακό τομέα και στοχεύουν στο ν΄ αλλάξουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα μέλη της οικογένειάς σου. Παράλληλα πρέπει ν’ αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες στα επαγγελματικά σου και να προσέξεις τις μετακινήσεις σου καθώς και το μεταφορικό σου μέσο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου προσφέρει ευκαιρίες στα αισθηματικά σου είτε για σταθεροποίηση της υπάρχουσας σχέσης σου είτε και για νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Από την άλλη όμως πρέπει να προετοιμαστείς για ν’ αντιμετωπίσεις διαφωνίες με την οικογένειά σου αλλά και βλάβες στο σπίτι σου, που η αναδρομή του Ερμή θα προκαλέσει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι αυτός που εξακολουθεί να βιώνει εντάσεις και πιέσεις στις σημαντικές σου σχέσεις. Οι συνεχείς ανατροπές σε δυσκολεύουν καθώς φαίνεται ότι αδυνατείς να τις αντιμετωπίσεις, επειδή δεν μπορείς ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις δύσκολες καταστάσεις. Προσπάθησε, όμως, να φέρεσαι πιο ήπια ώστε να μην οδηγήσεις τις αντιπαραθέσεις σε ρήξεις. Αισθηματικά μην υποκύπτεις στις επιθυμίες του άλλου προσώπου, παραβλέποντας τα δικά σου θέλω. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η οικονομική πίεση που δέχεσαι είναι έντονη αυτό το διάστημα. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τις άσκοπες σπατάλες και το ρίσκο. Αισθηματικά προσπάθησε να ελέγξεις τις κυριαρχικές σου τάσεις, αλλά και την έντονη καχυποψία σου που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε σενάρια του μυαλού σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου θα κυλήσει ομαλά και με περισσότερη ηρεμία στη δουλειά σου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η σχέση σου με την οικογένειά σου ενδυναμώνεται. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου. Αν έχεις εκκρεμότητες με έγγραφα, τακτοποίησέ τις στις αρχές της εβδομάδας. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονη ανασφάλεια στον οικονομικό τομέα, αλλά και πολλές και συνεχείς αλλαγές στα επαγγελματικά σου, που αφενός σε πιέζουν αφετέρου σε αποδυναμώνουν. Σε κάθε περίπτωση να ΄χεις στο μυαλό σου ότι δε διακινδυνεύει η δική σου θέση. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή έρχεται για να σου δείξει και αποδείξει ότι οφείλεις να προσέχεις τον τρόπο που επικοινωνείς και ενεργείς στη ζωή σου και τις επαφές σου με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αν δεν περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, θα υποπέσεις σε σφάλματα που θα σου κοστίσουν ακριβά και στα επαγγελματικά αλλά και στα αισθηματικά σου. Μην προσπαθήσεις να λάβεις περισσότερα απ΄ όσα σου αναλογούν. Προσοχή στην υγεία σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου τα πράγματα στη ζωή σου δείχνουν να σταθεροποιούνται, κάτι που σε ανακουφίζει σημαντικά από τις πιέσεις που δέχθηκες στο παρελθόν. Νέες επαφές και γνωριμίες θα σε βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή χρειάζεται με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στα οικονομικά σου. Μην ξοδεύεις αλόγιστα και ν’ αναμένεις αναποδιές και καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένεις να λάβεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου επαναπροσδιορίζεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου. Ενδεχομένως ν΄ αλλάζεις και τις προτεραιότητες στη ζωή σου. Αισθηματικά σκέφτεσαι μια επανασύνδεση που, όμως, δεν είσαι και απόλυτα βέβαιος ότι αυτήν τη φορά θα αποφέρει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε πιέζουν, με τον ανάδρομο Ερμή να δυσκολεύει περισσότερα την κατάστασή σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες προμηνύονται δύσκολες με σωματική αλλά και ψυχική εξάντληση. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι δεν υπάρχει κάποιος δίπλα σου να σε στηρίξει. Από την άλλη καλείσαι μέσα από δύσκολες συγκυρίες ν’ αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σταθερές αξίες στη ζωή σου, με στόχο να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα προβλέπεται ήρεμη αλλά ταυτόχρονα και μοναχική, με την έννοια ότι απομονώνεσαι περισσότερο προκειμένου να σκεφτείς λάθη του παρελθόντος ή/και ν’ αναθεωρήσεις κάποιες περίεργες καταστάσεις στη ζωή σου. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο επαναπροσδιορίζεις στόχους, επιθυμίες, ρόλους αλλά και πρόσωπα. Ασφαλώς τα επικοινωνιακά λάθη και οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου θα ΄ναι βέβαιες, γι΄ αυτό να ΄σαι και προετοιμασμένος. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου κλείνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις ότι η ζωή σου βρίσκεται σε τέλμα. Από την άλλη έρχονται αποκαλύψεις, που ναι μεν θα σε δυσαρεστήσουν, όμως θα σου δείξουν την αλήθεια που καλείσαι ν’ αποδεχθείς και αντιμετωπίσεις. Όπως αντιλαμβάνεσαι οι αναποδιές του ανάδρομου Ερμή θα ΄ναι το κερασάκι στη δική σου τούρτα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και τις εναλλαγές που βιώνεις. Από τη μια λαμβάνεις χρήματα κι από την άλλη αναγκάζεσαι να τα ξοδέψεις για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Παράλληλα κι εσύ να περιμένεις αποκαλύψεις που θα σου δείξουν την αληθινή εικόνα των καταστάσεων που βιώνεις, αλλά και των προσώπων που σε περιβάλλουν. Κι ίσως οι αποκαλύψεις αυτές να αποτελέσουν την αιτία ν’ αλλάξεις τον τρόπο που ενεργείς στους βασικούς τομείς της ζωής σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου κυλά ευχάριστες με όμορφες επικοινωνίες και χαρούμενες συναντήσεις με φίλους και το ταίρι σου. Παρόλο που το τρέξιμο της καθημερινότητάς σου για θέματα δουλειάς εξακολουθεί να ΄ναι έντονο, εσύ νιώθεις δυνατός να αντεπεξέλθεις αλλά να ικανοποιήσεις πολλές απ΄ φιλοδοξίες σου. Αισθηματικά κάποιες καταστάσεις δείχνουν να σταθεροποιούνται. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου καλείσαι ν’ αντιμετωπίσεις σφάλματα του παρελθόντος που αφορούν στα αισθηματικά σου, τα οποία επανέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο ώστε να λυθούν και να σε απελευθερώσουν. Μια απρόσμενη επανασύνδεση θα ΄χει αυτές τις μέρες την τιμητική της. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου οφείλεις να ΄σαι ιδιαίτερα προσεκτικός στους στόχους που θέτεις για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις πολλές αναποδιές που θα σε αποδιοργανώσουν και απογοητεύσουν, όμως μπορείς να διευθετήσεις. Παράλληλα πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι ακόμη και από το φιλικό σου κύκλο, καθώς υπάρχουν αρκετοί που σου σκάβουν το λάκκο.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου