O Ερμής κάνει την είσοδό του στο Δίδυμο (13/6) και η επικοινωνία αλλάζει χροιά, γίνεται ανέμελη, ευχάριστη κι εύστροφη. Συμφωνίες που δεν προχώρησαν το Μάιο, τώρα μπορούν να ευοδωθούν. Η Πανσέληνος στον Τοξότη (14/6) δικαιώνει αυτούς που έχουν εργαστεί σκληρά και ηθικά, ενώ παράλληλα δημιουργεί ψευδαισθήσεις εάν στο μυαλό και στην καρδιά επικρατήσει το ωραιοποιημένο ψέμα από τη σκληρή αλήθεια. Χρειάζεται προσοχή στις μετακινήσεις και τα ταξίδια. Η εβδομάδα κλείνει με πολεμικό κλίμα στις σχέσεις. Η Αφροδίτη απ΄ τον Ταύρο σε σύγκρουση με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργούν μοναξιά, ανεπάρκεια κι έντονη την αίσθηση της απόρριψης. Μόνο οι σχέσεις που στηρίζονται σε σταθερές βάσεις μπορούν να βγουν αλώβητες, αλλά και ιδιαίτερα ενισχυμένες.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεσαι σε μια διαρκή κίνηση. Συναντήσεις και συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα και νέες εμπορικές συμφωνίες θα έχουν την τιμητική τους. Από την άλλη και η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τους φίλους να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Αισθηματικά μια επιθυμία σου μπορεί να εκπληρωθεί. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ζορίζεσαι κυρίως ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάς τα νεύρα σου και στη σχέση σου. Χρειάζεται να προσέξεις τον τρόπο που θα χειριστείς τα προβλήματα με τον σύντροφό σου. Ενώ τα γνώριζες, φρόντιζες να τα κρύβεις κάτω από το χαλί, μήπως αυτά εξαφανιστούν. Τώρα επανέρχονται και ο τσακωμός μοιάζει αναπόφευκτος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σε επηρεάζει περισσότερο, αναθεωρείς στόχους και όνειρα. Ενδεχομένως μπεις στη διαδικασία να οραματιστείς καινούρια σχέδια, νέες σπουδές ή να προγραμματίσεις ένα ταξίδι. Αισθηματικά περιόρισε την έντονη τάση κτητικότητας, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα με το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου ξεκινά για σένα ένα διάστημα που θ’ ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου, προγραμματίζοντας καλύτερα τα έξοδά σου συγκριτικά με τα έσοδά σου. Θα φροντίσεις παράλληλα να καλύψεις τρύπες, αλλά και να τακτοποιήσεις αρκετές υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να βρεθείς αντιμέτωπος μ΄ ένα ερωτικό απωθημένο, που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου επικεντρώσου στον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου, όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα. Μην εμπλέκεσαι σε αδιέξοδες καταστάσεις ή παράνομες σχέσεις. Οι εντάσεις και οι ανατροπές είναι δεδομένες. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις απωθημένα και επιθυμίες που έχεις καταπιέσει, ώστε να καταφέρεις να απεμπλακείς. Παράλληλα τα οικονομικά πάρε-δώσε με τρίτους περνούν από κόσκινο για να αντιληφθείς το αν εσύ ή άλλοι είναι τελικά οι θιγμένοι.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου επιτέλους ανακουφίζεσαι κι αισθάνεσαι πλέον να κινείσαι στα γνωστά δικά σου λημέρια. Οι καταστάσεις προχωρούν, απεγκλωβίζεσαι από προβληματικές επικοινωνίες και συμπεριφορές, ενώ και η σχέση σου αποκαθίσταται. Νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους είναι πολύ πιθανές. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου μη διακινδυνεύεις την παρούσα σχέση σου, ιδιαίτερα εάν αυτή σε ικανοποιεί, για κάτι παρελθοντικό και ανεκπλήρωτο. Οι παράλληλες καταστάσεις δε θα μείνουν για πολύ κρυφές κι εσύ είσαι ο πρώτος που θα κληθείς σε απολογία. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, μεγεθύνει τα κακώς κείμενα στις σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Κύριος και πρωταρχικός σκοπός αυτού του φεγγαριού είναι να ν’ αντιληφθείς και τελικά αναγνωρίσεις την πραγματική υπόσταση της καθεμίας σχέσης που κρατάς στη ζωή σου και όχι αυτή που εσύ πίστευες ως αληθινή, ενώ στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο σε ψευδαισθήσεις. Γενικότερα απόφυγε συμπεριφορές κι πράξεις που θα σε εκθέσουν.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου απ’ αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής, κλείνεσαι στο εαυτό σου και γενικότερα προτιμάς να μην κοινοποιείς στον οποιονδήποτε τρίτο σκέψεις, επιθυμίες, σχέδια και αποφάσεις σου. Από την άλλη πρωταρχικό μέλημά σου φαίνεται να είναι η δουλειά σου, χωρίς να σε απασχολεί ιδιαίτερα ο αισθηματικός τομέας. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πάρε βαθιές ανάσες, καθώς είναι πιθανό να κληθείς να αντιμετωπίσεις παρελθοντικά προβλήματα στη δουλειά μέσα από εντάσεις. Αισθηματικά πληγές αιμορραγούν ξανά, όμως εσύ φρόντισε να είσαι επικεντρωμένος σ΄ αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου για να νιώθεις ασφάλεια. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα αναγκαστείς να ασχοληθείς περισσότερο με τη φροντίδα του εαυτού σου, με την υγεία σου και τη φυσική σου κατάσταση. Μια αναστάτωση ενδέχεται να προκύψει μέσα στο περιβάλλον που εργάζεσαι, αλλά θα ό,τι κι αν συμβεί θα είναι παροδικό. Αισθηματικά απόφυγε την εξιδανίκευση καταστάσεων και προσώπων.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου οι προβληματικές επικοινωνίες και η πίεση στη δουλειά δείχνουν ν΄ αποτελούν πια παρελθόν. Απ΄ αυτή την εβδομάδα το χαμόγελο σχηματίζεται και πάλι στο πρόσωπό σου, βλέπεις φίλους, κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, ενώ παράλληλα και η σχέση σου βελτιώνεται σημαντικά. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου είσαι επικεντρωμένος στα επαγγελματικά σου με προβλήματα ν’ ανακύπτουν συνεχώς και να σου στερούν το περιθώριο αναβολής. Από την άλλη πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στον αισθηματικό τομέα. Παρελθοντικά προβλήματα εμφανίζονται ξανά και η σχέση σου περνά ένα γερό κρας τεστ. Οι αντιπαραθέσεις είναι αναπόφευκτες, το αποτέλεσμα όμως εξαρτάται από τον δικό σου χειρισμό. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σε επηρεάζει περισσότερο, θα κληθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σου. Ίσως νιώσεις να βρίσκεσαι σε αδιέξοδο είτε στη δουλειά σου είτε στη σχέση σου, χρειάζεται όμως ν΄ αγωνιστείς ακόμη περισσότερο γι΄ αυτό που αγαπάς, έστω και μέσω σκληρών αντιπαραθέσεων. Αρκεί αυτό που αγαπάς, να το αγαπάς αληθινά. Και μην ξεχνάς ότι τ΄ αγαθά (όποια και να είναι αυτά) κόποις κτώνται.

 

Πόσο ασφαλής αισθάνεσαι στη σχέση σου;

Κάνε το τεστ με τις 100 ερωτήσεις

+ 13 σελίδες report με τα προσωπικά σου αποτελέσματα

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου η καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου απορροφούν τον περισσότερο χρόνο σου αυτές τις μέρες. Επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και υπογραφή νέων συμφωνιών ευνοούνται. Τύχη έχεις και στον έρωτα αρκεί να αφεθείς σ΄ αυτόν, χωρίς να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενώ συναισθηματικά βιώνεις ένα ικανοποιητικό, θα λέγαμε, διάστημα είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, τα προβλήματα που ενδεχομένως ανακύψουν αυτές τις μέρες δημιουργούνται μάλλον από σένα και την κτητική σου συμπεριφορά. Περιόρισε τη ζήλια σου και διοχέτευσε το έντονο πάθος που νιώθεις στο να κάνεις έρωτα και όχι πόλεμο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την Πανσέληνο στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδέχεται να κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις παρελθοντικά προβλήματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σου. Ένας κύκλος κλείνει και οδηγεί σε αλλαγές που μάλλον ξεβολεύουν. Αισθηματικά μια προδοσία είναι πιθανή.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου το κλίμα στην καθημερινότητά σου αλλάζει. Επαφές, τηλέφωνα, μετακινήσεις, συναντήσεις, είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Επίσης ευνοείσαι να κανονίσεις ένα σύντομο ταξιδάκι αναψυχής. Μια νέα γνωριμία με προοπτική εξέλιξης είναι εξαιρετικά πιθανή. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ετοιμάσου για μια θερμή εβδομάδα στη σχέση σου, αλλά με την αρνητική έννοια. Μάλλον δεν αντέχεις πια να παραμένεις σε αυτή τη σχέση, ή δε βλέπεις κάποιο περιθώριο εξέλιξης. Όμως αντί να μιλήσεις ειλικρινά στον σύντροφό σου για το μέλλον της σχέσης σας, δημιουργείς καβγάδες επαναφέροντας προβλήματα του παρελθόντος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με τα αδέρφια ή τους κοντινούς συγγενείς. Από την άλλη σου δημιουργεί την ανάγκη να ξεφύγεις από μια καθημερινότητα που δείχνει να σ΄ έχει κουράσει αρκετά και καλό είναι εάν πράγματι μπορείς να κανονίσεις ένα ταξίδι, να το κάνεις. Αισθηματικά απόφυγε τους τσακωμούς άνευ ουσίας.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου, με κύριο μέλημά σου να τακτοποιήσεις δάνεια και άλλες τυχόν οφειλές σου αλλά και να διεκπεραιώσεις φορολογικά και περιουσιακά ζητήματα, με την προσωπική σου ζωή να μένει στο περιθώριο, για την ώρα τουλάχιστον. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου ασχολείσαι περισσότερο με την εύρεση λύσεων σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου. Χρειάζεται όμως παράλληλα να προσέξεις κάποιες σχέσεις που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα, αλλά μέσα σου πραγματικά θέλεις να τις διατηρήσεις και στο παρόν σου. Μην τις αμελείς. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σου και το ταμείο σου. Ενδεχομένως ένα θέμα που σε ταλαιπώρησε να διευθετηθεί, επειδή εσύ θα αναγκαστείς ν΄ ασχοληθείς και να μην το παραμελήσεις. Από την άλλη πρέπει να φανείς προνοητικός στη διαχείριση των χρημάτων σου και να μην υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σου κοστίσουν μελλοντικά.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα προσωπικές σχέσεις κι επαγγελματικές συνεργασίες μπαίνουν στο στόχαστρό σου, με τη θετική αλλά και αρνητική έννοια. Από τη μια λύνεις προβλήματα που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα είτε στη δουλειά σου είτε με τον σύντροφό σου, από την άλλη αισθάνεσαι πίεση, καθώς όλοι απαιτούν από εσένα να τους προσφέρεις. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου δε φαίνεται να επηρεάζεσαι από κάτι ιδιαίτερα αρνητικό. Μάλιστα στον αισθηματικό τομέα είσαι ιδιαίτερα τυχερός και δεν αποκλείεται να εκπληρωθεί μια βαθιά σου επιθυμία. Προσπάθησε μόνο να διαχειρίζεσαι με βάση τη λογική οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, ακόμη και αν πρόκειται για κάτι ανούσιο. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου που σ’ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσει η σχέση σου στο επόμενο στάδιο. Απ΄ την άλλη επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου, βάζοντας φρένο στις απαιτήσεις των άλλων που τον τελευταίο καιρό έτρεχες να ικανοποιήσεις, αφήνοντας πάντοτε τον εαυτό σου ανικανοποίητο.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου από τώρα και για το επόμενο διάστημα η καθημερινότητά σου γίνεται περισσότερο πιεστική, οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και η δουλειά δείχνει ν’ απαιτεί τη διαρκή προσοχή σου. Επαφές για τη διευθέτηση ζητημάτων που παρέμεναν από τον προηγούμενο μήνα σε εκκρεμότητα ευνοούνται. Παράλληλα επιβάλλεται να προσέξεις την υγεία σου και να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται αρκετά επεισοδιακή, με προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν είτε στην οικογένεια είτε στη δουλειά, είτε και στη σχέση σου να κάνουν την επανεμφάνισή τους, απαιτώντας απαντήσεις και λύσεις που δεν έρχονται μ΄ ευκολία. Οι αντιπαραθέσεις είναι δεδομένες και κάποιες ρήξεις αναπόφευκτες. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, σε ωθεί ν’ ασχοληθείς με την υγεία σου, κυρίως την ψυχική, μέσω απομόνωσης που θα σε βοηθήσει ν’ ανακτήσεις τη δύναμή σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Από την άλλη φρόντισε να παραμείνεις αποστασιοποιημένος μπροστά στις όποιες εξελίξεις που ενδέχεται ν΄ αφορούν στη δουλειά σου ή στα προσωπικά σου. Εκμεταλλεύσου το διάστημα αυτό για να κατανοήσεις μέσα σου όσα πραγματικά επιθυμείς, αλλά και για ν΄ απομακρύνεις αδικαιολόγητες φοβίες.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα ξεκινά για σένα με τις πιο αισιόδοξες προοπτικές, κυρίως όσον αφορά στα προσωπικά σου. Ερωτικές επικοινωνίες, γνωριμίες και συναντήσεις είναι πολύ πιθανές, αρκεί να μην πέσεις και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά. Και αφού μιλάμε για δουλειά, να ξέρεις ότι αυτό το διάστημα ευνοείσαι στην ομαδική εργασία και μάλιστα αν ανήκεις σε κάποια ομάδα ή σύλλογο να ξέρεις ότι με το επικοινωνιακό σου ταλέντο πρόκειται να διακριθείς. Και για σένα του β΄ δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες και κατακτήσεις είναι πολύ πιθανές, ακόμη κι αν κάποια παρελθοντικά προβλήματα με την οικογένεια και το σπίτι, κάνουν την επανεμφάνισή τους, πιέζοντάς σε αρκετά. Προσπάθησε να τα διαχωρίσεις από την προσωπική σου ζωή, σε κάθε περίπτωση, όμως, μην τα παραμελήσεις. Βρες μια ισορροπία. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις στη σχέση σου με πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου, χωρίς ν’ αποκλείεται ένα ερωτικό μπέρδεμα που αν δεν ξεμπερδέψεις, θα μπερδευτείς ακόμη περισσότερο. Από την άλλη μπορεί να λύσεις μια παρεξήγηση μ΄ ένα φιλικό σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε να μην υπερεκτιμάς πρόσωπα και καταστάσεις, όπως και τον ίδιο σου τον εαυτό.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα θα σ΄ απασχολήσουν ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Ενδεχομένως αποφασίσεις να κάνεις αυτή τη μετακόμιση που σκεφτόσουν το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη επειδή η σχέση σου εξελίσσεται σταθερά και θετικά δεν αποκλείεται να συζητήσεις με το ταίρι σου το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Και για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες προβλέπονται έντονες με πολλές μετακινήσεις και επαφές με φίλους και οικεία πρόσωπα είτε για δουλειά είτε και για λόγους αναψυχής. Ενδεχομένως ανακύψει μια διαφορά μ’ ένα πρόσωπο, που δε σου είναι αδιάφορο και η πιθανότητα να δημιουργηθούν αναταράξεις στη μεταξύ σας σχέση είναι μεγάλη. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Τοξότη που σ’ επηρεάζει περισσότερο, φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και σε ζητήματα καριέρας, χωρίς ν΄ αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας περαιτέρω επέκτασης αλλά και μιας αποχώρησης. Σε κάθε περίπτωση πριν αποφασίσεις για το τι μέλλει γενέσθαι, ζύγισε καλά τα υπέρ και τα κατά, ώστε να μην απογοητευτείς επειδή υπερεκτίμησες είτε τις καταστάσεις είτε ακόμη και τον ίδιο σου τον εαυτό.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου