Η νέα εβδομάδα ανατρέπει πολλά δεδομένα, όμως το σύμπαν είναι με το μέρος μας και με τις ευνοϊκές πλανητικές όψεις ενισχύεται η διάθεσή μας να επικοινωνήσουμε, να πούμε αλήθειες και να διορθώσουμε σφάλματα. Δε φοβόμαστε, δεν έχουμε όρια και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε ό,τι και όποιον ποθούμε. Σ΄ άλλα νέα, η εβδομάδα προσφέρεται για επικοινωνίες, συζητήσεις και οριστικοποίηση συμφωνιών.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, από αυτή την εβδομάδα ξεκινά η δική σου εποχή. Η ενέργειά σου είναι ανεβασμένη, η διάθεσή σου ιδιαίτερα βελτιωμένη και το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, ώστε να εισπράξεις συναισθηματική ικανοποίηση και επιτυχία από τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Ομορφαίνεις και μαγνητίζεις τα βλέμματα. Αυτές τις μέρες ενδέχεται να σχεδιάσεις και μια σύντομη απόδραση. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, η οικονομική αβεβαιότητα κυριαρχεί, καθώς έκτακτα περιστατικά κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι αποδιοργανωμένος. Ενδεχομένως μια αλλαγή στα επαγγελματικά σου, ίσως μια νέα ιδέα που θα εφαρμόσεις, θα σε βοηθήσει ν’ αυξήσεις τις πηγές εσόδων σου. Απ’ την άλλη, συναισθηματικά αισθάνεσαι εξάντληση. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η επαγγελματική επιτυχία είτε μέσω μιας προαγωγής είτε μέσω εύρεσης εργασίας είναι βέβαιη. Οικονομικά, χρειάζεται να προγραμματίσεις καλύτερα τα έξοδά σου. Αισθηματικά, οι μέρες σου δείχνουν ότι πρέπει να μάθεις να μιλάς και όχι να κρατάς μέσα σου όσα σε προβληματίζουν, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απωθημένα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, απ’ αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα στρέφεσαι περισσότερο στον εαυτό σου κι επικεντρώνεσαι σε όλα όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και ήρεμα. Πρόσεξε τη φυσική σου κατάσταση και την ψυχική σου υγεία. Ενδέχεται ν΄ αντιληφθείς τις υπόγειες ενέργειες κάποιων, κάτι που θα σε πληγώσει. Προσπάθησε σε κάθε περίπτωση ν΄ αποφεύγεις τα ξεσπάσματα. Αισθηματικά, νιώθεις ανικανοποίητος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, βιώνεις αστάθεια σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Η εβδομάδα αυτή είναι για σένα εβδομάδα αλλαγών μέσα από αντιπαραθέσεις κι εντάσεις στις σχέσεις. Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει μονιμότητα στη ζωή σου. Απ’ την άλλη, επιθυμείς ν’ απομακρυνθείς απ’ όλα όσα σου προκαλούν εμπόδια. Οι φίλοι είναι το στήριγμά σου στην παρούσα φάση. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου, πιέζεσαι σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς καλείσαι συνεχώς ν΄ αντιμετωπίζεις τις ευθύνες που προκύπτουν. Παρ΄ όλα αυτά, δεν αποκλείεται να εισβάλλει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. Χρειάζεται, όμως, να παραμένεις συγκρατημένος σε όλα τα επίπεδα.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σου προβλέπεται ιδιαίτερα ευχάριστη με πολλές επαφές και επικοινωνίες. Κοινωνικοποιείσαι και περνάς όμορφα. Μια ερωτοφιλία εξελίσσεται. Παράλληλα, κλείνεις εκκρεμότητες κι εάν σχεδιάζεις νέες συμφωνίες ή/και κάποιο νέο εγχείρημα, προσπάθησε να τα ολοκληρώσεις αυτές τις μέρες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Το άγχος και η νευρικότητα κυριαρχούν. Εμφανίζονται συνεχώς εκκρεμότητες που τρέχεις να ολοκληρώσεις. Αυτή, όμως, η εβδομάδα σού προσφέρει ευκαιρίες για να πετύχεις έναν στόχο στα επαγγελματικά σου και παράλληλα να δεις την προσπάθειά σου ν΄ αποδίδει καρπούς. Αισθηματικά, βιώνεις μια ουδέτερη κατάσταση. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, διανύεις καλύτερες μέρες και ενδέχεται κάτι που περιμένεις είτε στα επαγγελματικά είτε στον οικονομικό τομέα να πραγματοποιηθεί. Κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μπορούν να σου αποφέρουν κέρδη. Αισθηματικά, ξεσπάς στη σχέση σου, λόγω της φορτισμένης καθημερινότητας που βιώνεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά μια θετική εβδομάδα, με σένα να επικεντρώνεσαι στον τρόπο με τον οποία θα προβάλλεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου. Παράλληλα, τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, με εξαίρεση το Σαββατοκύριακο που γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής. Ενδεχομένως να αισθανθείς ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, το οποίο δεν μπορείς να εξηγήσεις. Προσπάθησε να μην ξεσπάς στα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να κάνεις μια νέα γνωριμία που μπορεί να καταλήξει σε δυνατή φιλία. Γενικότερα, η επιθυμία σου είναι να περνάς όμορφα και να κάνεις πράγματα που σ΄ ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια σύντομη απόδραση απ’ την καθημερινότητά σου, αρκεί να έχεις δίπλα σου τους σωστούς ανθρώπους που γνωρίζεις ότι σε αγαπούν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι άκρως θετική για τις σχέσεις και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Ευκαιρίες προκύπτουν, καθώς και προτάσεις για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Ερωτικά, το πάθος που βιώνεις είναι έντονο, όμως εγείρει την κυκλοθυμία σου.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αναμένεται θετική πέρα από κάποια ανούσια θεματάκια που αφορούν στα επαγγελματικά και στη σχέση σου και δείχνουν να ΄ναι παροδικά. Κατά τ’ άλλα, οι μέρες είναι άκρως επικοινωνιακές, με ευκαιρίες για διασκέδαση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές με παρέες και οικεία πρόσωπα. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και προβάλλεις τον εαυτό σου και μέσω διαδικτύου. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσεις εντάσεις και ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως αποφασίσεις ν΄ αλλάξεις χώρο εργασίας και να επιλέξεις κάτι που θα σου προσφέρει περισσότερη ελευθερία. Παράλληλα, οι παντρεμένοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στον γάμο, τα οποία εξακολουθούν να πιέζουν. Οικονομικά, οι λύσεις βρίσκονται και κάποιες καταστάσεις διευθετούνται. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, πρέπει να επικεντρωθείς στην επαγγελματική σου αναδιοργάνωση κι εξέλιξη, καθώς ευνοείσαι. Αισθάνεσαι περισσότερο δυνατός και μπορείς ν’ απελευθερωθείς πλέον από παρελθοντικά ψυχολογικά βάρη και ν΄ αντιμετωπίσεις όλα όσα προκύπτουν. Οι τομείς που βάλλονται είναι κάποιες σταθερές σχέσεις και συνεργασίες. Αισθάνεσαι μοναξιά, ενώ πρόσωπα που στήριζες σε προδίδουν και σε απογοητεύουν. Οι καταστάσεις αυτές σου δείχνουν και την επιλογή που οφείλεις να κάνεις ανάμεσα στους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σου.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου, να κάνεις τις αναγκαίες επαφές και διαπραγματεύσεις και να καταλήξεις στις συμφωνίες που επιθυμείς. Οικονομικά, ενδέχεται αυτές τις μέρες να λάβεις ένα επιπλέον έσοδο ή ένα δώρο. Ερωτικά, η διάθεσή σου τονώνεται και προσπαθείς ν΄ ανανεώσεις τη σχέση σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, καταφέρνεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνεις επαφές και νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε υποστηρίξουν. Η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένη, ωστόσο οφείλεις να προσέξεις τα ψιλά γράμματα σε συμφωνίες που ενδεχομένως θα υπογράψεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, που ευνοείσαι σημαντικά στον αισθηματικό τομέα, η εβδομάδα είναι όμορφη και μάλιστα μια σχετικά πρόσφατη σχέση δείχνει να εξελίσσεται. Επαγγελματικά, μπορεί να προκύψουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, στις οποίες πραγματικά αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά ένα διάστημα που βγαίνεις κυριολεκτικά από το καβούκι σου και δίνεις ιδιαίτερη σημασία στον συντροφικό τομέα. Επιθυμείς να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις μια νέα αισθηματική πραγματικότητα. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, η ψυχολογία σου αλλάζει και νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, αισθηματικά δείχνεις αποστασιοποιημένος απ’ τον σύντροφό σου ή να μη σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτός ο τομέας. Επικεντρώνεσαι κυρίως στα οικονομικά, καθώς ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσεις περισσότερες ανατροπές και έκτακτα γεγονότα που θα σε στρεσάρουν ιδιαίτερα. Επαγγελματικά, ευνοείσαι και πρέπει ν΄ αρπάξεις κάποιες ευκαιρίες για επέκταση που πιθανότητα θα εμφανιστούν. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες αισθάνεσαι μεγαλύτερη ανακούφιση λόγω της απελευθέρωσής σου από κάποια παρελθοντικά συναισθηματικά βάρη ή λόγω κάποιων εκκρεμοτήτων που σχετίζονταν με την οικογένεια ή με οικεία σου πρόσωπα. Επιπλέον, στα επαγγελματικά σού προσφέρεται μια ευκαιρία που θα σου αποφέρει έσοδα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, νιώθεις πίεση και κούραση απ’ όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν, όμως είσαι δυνατός και θα καταφέρεις να τα αντιμετωπίσεις. Οικονομικά ζητήματα πρέπει να διεκπεραιωθούν και να μην αναβληθούν για αργότερα. Επαγγελματικά, έχεις κάποιες ευκαιρίες για επέκταση. Αισθηματικά, δε νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα, αλλά κι εσύ προτιμάς την ελευθερία σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται μέσα στην εβδομάδα να κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις αντιπαραθέσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς ακόμη και σε οριστική ρήξη. Παρ’ όλα αυτά, νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στο προσκήνιο και το καινούριο σε εξιτάρει. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ν΄ αναμένεις τις μέρες που ακολουθούν μια σημαντική πρόταση στα επαγγελματικά σου. Παράλληλα, ενδέχεται να κάνεις και μια σημαντική γνωριμία. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνεις αισθηματική ικανοποίηση και χαρά από τα παιδιά, εάν είσαι γονέας. Πρόκειται για ένα ευχάριστο διάλειμμα μπροστά σε όσα έρχονται και σ΄ επηρεάζουν, αλλάζοντας αρκετά τα δεδομένα στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, είσαι στα καλύτερά σου. Οι μέρες αυτές είναι όμορφες και σου προσφέρουν αυξημένη δημιουργικότητα κι ερωτική διάθεση. Επικοινωνείς με τους οικείους σου και γενικότερα κοινωνικοποιείσαι. Δεν αποκλείεται να κανονίσεις και μια σύντομη μετακίνηση. Επαγγελματικά, είσαι αγχωμένος από τις τρέχουσες υποχρεώσεις, όμως κι εκεί βρίσκεις την άκρη. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, πιέζεσαι κι αγχώνεσαι λόγω των υπερβολικών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, καλείσαι να αντιμετωπίσεις τις συνεχείς αλλαγές που προκύπτουν, ενώ στον τομέα οικογένεια οι ευθύνες που παρουσιάζονται δεν επιδέχονται αναβολής. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία οικονομικής φύσεως που μπορεί να σχετίζεται με ακίνητα. Από την άλλη, αισθάνεσαι ικανοποιημένος με τον εαυτό σου και τις αποφάσεις που ΄χεις πάρει για το μέλλον σου. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι τα πρόσωπα στα οποία εμπιστεύεσαι ζητήματα δουλειάς. Αισθηματικά, μια νέα γνωριμία σ’ εξιτάρει, βελτιώνοντας σημαντικά την ψυχολογία σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές προσπάθησε να κλείσεις εκκρεμότητες και να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις στη δουλειά σου. Οικονομικά, ευνοείσαι με κάποια επιπλέον έσοδα. Αισθηματικά, προσπάθησε να εξομαλύνεις το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε μια σχέση που κρατά χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστημα με τις πράξεις και τα λόγια σου απομάκρυνες απ’ τη ζωή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, βιώνεις αλλαγές στον αισθηματικό τομέα. Άλλα θέλεις, άλλα σου έρχονται, άλλα λες και άλλα γίνονται. Η ουσία είναι ότι αλλάζεις εσύ ο ίδιος και μαζί σου και οι υπόλοιποι. Η ανάγκη σου για διασκέδαση είναι έντονη, όμως τα οικονομικά σου δε σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου, πιέζεσαι από οικονομικά προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς. Ψυχολογικά όμως ανανεώνεσαι και οι εξελίξεις που έρχονται σε τονώνουν. Ξεκινάς να ‘χεις περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, αυτή τη βδομάδα γίνεσαι εξωστρεφής, ιδιαίτερα επικοινωνιακός και με έντονη διάθεση για φλερτ και διασκέδαση. Ξεκινά, λοιπόν, ένα διάστημα ευχάριστο, με πολλές γνωριμίες και δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, είσαι αυτός που δέχεται τις περισσότερες ανατροπές, συναισθηματικά ξεσπάσματα και οικογενειακές αντιπαραθέσεις. Ενδεχομένως να αναγκαστείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε πιέσουν. Η κατάσταση που βιώνεις στον αισθηματικό τομέα παραμένει ασταθής. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ευνοείσαι ιδιαίτερα στα οικονομικά και είναι πιθανό να λάβεις χρήματα αλλά και μια ηθική δικαίωση απ’ τον επαγγελματικό σου χώρο. Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται να διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και να μην ανοίγεσαι σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις ιδιαίτερα. Αισθηματικά, δε συμβαίνει κάτι που να σ΄ εξιτάρει, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε τέλμα.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα θα δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει και γενικότερα τον οικονομικό τομέα να βελτιώνεται. Παράλληλα, βρίσκεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα και σε θέματα σπιτιού. Προσπάθησε να ολοκληρώσεις τις όποιες εκκρεμότητες έχεις. Αισθηματικά, αισθάνεσαι ικανοποιημένος. Αντίθετα, εσύ του β΄ δεκαημέρου, προσπάθησε αυτές τις μέρες να μην ενεργείς παρορμητικά στις σχέσεις σου και να ΄σαι εξαιρετικά προσεκτικός στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Αισθηματικά, μια νέα προοπτική δείχνει να ενεργοποιείται, όμως δε φαίνεται να σε καλύπτει απόλυτα. Μην κλείνεις πόρτες. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, που είσαι και ο πιο τυχερός, βλέπεις μια ευχή και ένα όνειρό σου να πραγματοποιούνται. Δίπλα σου βρίσκονται φίλοι και πρόσωπα που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Ενδυναμώνεσαι ψυχικά, όμως η κυκλοθυμία σου είναι κάποιες φορές τόσο έντονη που σε αποδυναμώνει.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.