Πρόκειται για άλλη μια δύσκολη εβδομάδα με την πρώτη Πανσέληνο-Έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού (19/11), που θ’ ανασύρει στην επιφάνεια όλα όσα στηρίζονται πάνω σε θεμέλια που τρίζουν, αλλά πρέπει να γκρεμιστούν για να χτιστεί μια νέα, υγιής πραγματικότητα. Σταθερές αξίες, ύλη, χρήμα και συναίσθημα μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Παράλληλα το ξαφνικό τέλος μιας σχέσης ή κατάστασης διαταράσσει το κλίμα μιας καθημερινότητας, που ολοένα και δυσκολεύει. Ακόμη κι αν το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται επιπλέον πάθος, η εγκράτεια είναι απαραίτητη ώστε να μην οδηγηθούμε σε επικοινωνιακά σφάλματα στον έρωτα.

 

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα σου προσφέρει έντονη κοινωνικότητα και θετικές εξελίξεις στη δουλειά σου. Ενδέχεται να παρουσιαστεί η ευκαιρία για μια νέα συνεργασία που οφείλεις να σκεφτείς καλά, πριν τη δεχτείς ή την απορρίψεις. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να περιορίσεις τις απαιτήσεις σου από τους άλλους και να ελέγξεις την έντονη παρόρμησή σου. Αντιδράς σα να πιστεύεις ότι όλοι σου χρωστάνε κι ακόμη περισσότερο το ταίρι σου. Αν δεν αλλάξεις στάση, ενδέχεται η αντιμετώπιση των άλλων να ΄ναι προκλητική κι επιθετική. Αν μάλιστα με το σύντροφό σου έχετε και οικονομικές εκκρεμότητες, η μεταξύ σας ρήξη είναι πολύ πιθανή. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, διαταράσσει τα οικονομικά σου αλλά και μια προσωπική σχέση που βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεπληρώσεις αυτά που χρωστάς, αλλά και ν’ απαιτήσεις όλα όσα σου χρωστάνε. Αναρωτήσου αν τα χρήματα είναι η κύρια αιτία που η σχέση σου παραπαίει και πράξε ανάλογα. Μη φοβηθείς τις αναταράξεις. Μελλοντικά θ’ αποδειχθούν σωτήριες.

 

 

Ταύρος

Ταύρε αυτή η εβδομάδα είναι πιο εύκολη για σένα του α΄ δεκαημέρου, με περισσότερη ηρεμία κι ευχάριστες στιγμές με φίλους και το σύντροφό σου. Ενδέχεται μάλιστα να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια νέα πρόσωπα που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σου, αλλά και θα σου δείξουν μια διαφορετική άποψη για τη ζωή. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου χρειάζεται να δείξεις υπομονή κι εγκράτεια σε, τυχόν, ξαφνικές αντιπαραθέσεις είτε με συνεργάτες είτε με το ταίρι σου. Ίσως μια δυσάρεστη αποκάλυψη να φέρει εσένα ή τους άλλους στη θέση του απολογούμενου. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στο ζώδιό σου (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις αλλά και περιορισμούς στα επαγγελματικά και τα προσωπικά σου. Η ώρα των αλλαγών έχει φτάσει. Κάτι πρέπει να εκ-λείψει ώστε να δημιουργηθεί χώρος γι’ αυτό που πραγματικά αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία σου. Επειδή τα νεύρα σου χτυπάνε κόκκινο, ίσως πρέπει να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο για ένα διάλειμμα. Απ΄ την άλλη δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας, που θα συντομεύσει τη χρονική διαδρομή των αλλαγών στη ζωή σου.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η τάση να επικεντρώνεσαι σε πρόσωπα που για κάποιο λόγο δε μπορείτε να ΄στε μαζί, θα ΄ναι έντονη. Απ΄ την άλλη η ερωτική σου διάθεση είναι ανεβασμένη κι αυτό συνεπάγεται επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα. Παράλληλα δε θα λείψουν κι οι ευκαιρίες για να καλύψεις αρκετά απ΄ τα χρέη σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου απαιτείται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική και ψυχική σου υγεία. Οποιαδήποτε ενόχληση παρουσιαστεί φρόντισε να μην την αμελήσεις, ακόμη κι αν μοιάζει παροδική. Επιπλέον προσπάθησε να ΄σαι εγκρατής και ψύχραιμος απέναντι σε συνεργάτες και συναδέλφους σου, για να μη δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις που θα λήξουν με την επίδειξη κόκκινης κάρτας. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, προμηνύει αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον κι ενδεχομένως τη διακοπή σχέσεων ή/και καταστάσεων, μέσα από παρασκηνιακές ενέργειες, αποκαλύψεις μυστικών και προδοσίες δικές σου ή των άλλων.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου η εύνοια στα επαγγελματικά και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις συνεχίζεται κι αυτή την εβδομάδα. Θετικές εξελίξεις σε ζητήματα εργασιακά είναι πιθανά. Παράλληλα απολαμβάνεις τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά στη σχέση σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου δοκιμάζεσαι έντονα στις συναισθηματικές αλλά και τις φιλικές σου σχέσεις. Αν περιορίσεις την έπαρση και τον ανταγωνισμό σου, θ΄ αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα. Ενδέχεται μια αποκάλυψη που αφορά είτε σ’ ένα φίλο είτε και στο πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει, να δοκιμάσει ακόμη περισσότερο τις αντοχές σου. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσεις κάποιους στόχους σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να απομακρυνθείς από φίλους, συναδέλφους ή/και τη σχέση σου. Τα ξεκαθαρίσματα που θ’ ακολουθήσουν, θα σε βοηθήσουν ν’ αντιληφθείς όλα όσα αποτελούν εμπόδιο στην υλοποίηση των σχεδίων σου.

 

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου η καθημερινότητά σου βελτιώνεται και δε θα λείψουν οι ευκαιρίες για να προσθέσεις στο πρόγραμμά σου ευχάριστες δραστηριότητες, που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου αλλά και το σώμα σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ΄ρθεις κοντά μ’ ένα πρόσωπο απ΄ το εργασιακό σου περιβάλλον. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου δοκιμάζεσαι στην καριέρα και την οικογένεια. Ενδέχεται, μάλιστα, να βρεθείς αντιμέτωπος με προκλητικές συμπεριφορές είτε των οικείων σου είτε και των συνεργατών σου. Καλύτερα να παραμείνεις αποστασιοποιημένος αυτό το διάστημα. Η επόμενη εβδομάδα προσφέρεται περισσότερο για να συζητήσεις μαζί τους. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει πολλές και θεαματικές αλλαγές σε όλα όσα θεωρείς δημιούργημά σου, είτε αυτό λέγεται σπίτι και οικογένεια είτε επάγγελμα. Μια αλλαγή καριέρας, ένας γάμος ή ένα διαζύγιο; Σε κάθε περίπτωση ό,τι κι αν συμβεί αποσκοπεί σε δικό σου όφελος και μόνο.

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα γεμάτη από ευκαιρίες για διασκέδαση, νέες γνωριμίες, μπόλικο φλερτ κι εξομολογήσεις. Μην αφιερωθείς αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά σου, γιατί η εύνοια που έχεις δεν θα διαρκέσει για πάντα. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, για παράδειγμα όταν οδηγείς, ώστε ν΄ αποφύγεις το ενδεχόμενο ατυχήματος, που θα σου κοστίσει. Την ίδια προσοχή πρέπει να δείξεις και στις επαφές σου για ν΄ αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη. Μη βιάζεσαι και μην πιέζεις ανθρώπους και καταστάσεις, αν βλέπεις ότι αυτό που περιμένεις δεν ολοκληρώνεται άμεσα. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου και μάλιστα θετικά, ανοίγει το δρόμο για εκείνο το ταξίδι στο εξωτερικό, που συνεχώς τοποθετούσες στο μέλλον, ή για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, ή/και για νέες σπουδές και σεμινάρια. Ο πνευματικός σου κόσμος διευρύνεται, γνωρίζεις πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα κι ίσως ανάμεσα σ΄ αυτά να συναντήσεις και τον καινούριο σου έρωτα.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου τα ερωτικά σου έρχονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς επικεντρώνεσαι κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και την οικογένειά σου. Τα προβλήματα που σας χώριζαν, δείχνουν ν’ αποτελούν πια παρελθόν. Στην περίπτωση που προγραμματίζεις μια μετακόμιση, οι μέρες αυτές είναι και οι κατάλληλες. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ίσως αναγκαστείς να καλύψεις οικονομικά μια έκτακτη ανάγκη του συντρόφου σου ή του παιδιού σου κι αυτό θα σε φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Απ΄ την άλλη η ενδεχόμενη αποκάλυψη μιας κρυφής σχέσης ή ερωτικής σου ατασθαλίας να προκαλέσει την ακραία συμπεριφορά του συντρόφου σου. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, σχετίζεται αφενός με οικονομικά και οφειλές, αφετέρου με βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα που οφείλεις να ξεδιαλύνεις. Ενδέχεται τα γεγονότα που θα βιώσεις, να σ΄ εξαναγκάσουν να μαχηθείς τις φοβίες αλλά και τα πάθη σου. Κι αυτή τη φορά εσύ είσαι αυτός που πρέπει να επιβληθείς.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου αυτή η εβδομάδα διαφέρει σημαντικά απ΄ τις προηγούμενες. Νέες γνωριμίες, φλερτ, εποικοδομητικές επαφές και συζητήσεις πάνω σ’ επαγγελματικά ζητήματα αλλά και κάποιες ευχάριστες μετακινήσεις θα σε ηρεμήσουν και θα βελτιώσουν πολύ την ψυχολογία σου. Αντίθετα για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι καταλυτικές για τις σημαντικές σου σχέσεις. Τι σημαίνει αυτό; Είτε θα προκαλέσεις είτε θα έρθεις αντιμέτωπος με ακραίες συμπεριφορές και ενέργειες, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε χωρισμό ή διακοπή της επαγγελματικής σου συνεργασίας. Χρειάζεται προσοχή και ψυχραιμία στην αντιμετώπιση οποιονδήποτε ξαφνικών γεγονότων, εάν δεν επιθυμείς ν’ αποκοπείς από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, επιχειρεί ν΄ αλλάξει τις προσωπικές σου σχέσεις, το γάμο και τις επαγγελματικές συνεργασίες, με σκοπό να παραμείνει δίπλα σου αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Η μεταμόρφωση και αναγέννηση του εαυτού σου μόλις ξεκίνησε.

 

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα οικονομικά σου αλλά και για να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις. Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερη σταθερότητα όσον αφορά στα κεκτημένα σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου να ΄σαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, ειδικά εάν διατηρείς κάποια μυστική σχέση. Το ενδεχόμενο ν΄ αποκαλυφθεί στο σύντροφό σου και να τεθεί σε κίνδυνο η μεταξύ σας σχέση είναι πολύ πιθανό. Παράλληλα πρόσεξε την υγεία σου, καθώς ενδέχεται ν’ αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που δεν πρέπει ν’ αφήσεις στην τύχη του. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, στοχεύει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και στις σχέσεις με τα πρόσωπα που καθημερινά συνδιαλέγεσαι. Μην αναλαμβάνεις περισσότερα από όσα σου αναλογούν, ακόμη κι αν αυτό δεν αρέσει στους άλλους. Φρόντισε κι εσύ τον εαυτό σου και την υγεία σου και μην παραμελείς το σύντροφό σου.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου αφενός ομορφαίνεις αφετέρου οι κατακτήσεις σου πληθαίνουν. Νέες γνωριμίες που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη είναι πολύ πιθανές. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ίσως νιώσεις απογοήτευση από κάποιους φίλους ή/και το ταίρι σου, που θα σου ρίξουν την αυτοπεποίθηση. Μην παρασυρθείς και σε κάθε περίπτωση μη σπαταλήσεις χρήματα για επίδειξη. Επιπλέον το ενδεχόμενο μιας απρόσμενης και θετικής αλλαγής στον αισθηματικό τομέα είναι πολύ πιθανό. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11) αφορά περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου και μάλιστα είναι θετική αν αποδεχθείς ότι δεν μπορούν να λειτουργούν όλα με τον τρόπο που εσύ ορίζεις. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν δεν λειτουργήσει μία προσωπική σχέση ή δεν πραγματοποιήσεις αυτή τη συνεργασία που σχεδίαζες, δεν τα παρατάς. Αντίθετα συνεχίζεις τον αγώνα σου κι αυτό που έρχεται θα σε ικανοποιήσει πιο πολύ απ’ αυτό που δείχνει να απομακρύνεται.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα των παθών έφτασε κι αυτή τη φορά με την καλή έννοια. Μυστικοί έρωτες και κρυφά πάθη θα κυριαρχήσουν την καρδιά αλλά και τη ζωή σου. Απ΄ την άλλη κάποια ζητήματα παρελθοντικά φαίνεται να κλείνουν οριστικά, κάτι που θα σε ανακουφίσει ιδιαίτερα. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου θα κληθείς και μάλιστα εντελώς ξαφνικά ν΄ αντιμετωπίσεις διάφορα γεγονότα που αφορούν είτε στην οικογένειά σου είτε στα επαγγελματικά σου, τα οποία θα σ΄ εκνευρίσουν ιδιαίτερα. Μη βιάζεσαι και προσπάθησε να ΄σαι περισσότερο οργανωτικός στα θέματα δουλειάς. Παράλληλα να ΄σαι προσεκτικός σε ατυχήματα στο χώρο του σπιτιού ή της εργασίας σου. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει γεγονότα που θα σε ξεβολέψουν και θα σ΄ αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις κατάματα τα προβλήματα με οικεία πρόσωπα και τη σχέση σου. Μια αλλαγή σπιτιού ή/και τόπου διαμονής μελλοντικά είναι πιθανή. Να ΄σαι δεκτικός στις αλλαγές, ακόμη και τις αναγκαστικές, καθώς μελλοντικά θ’ αποδειχθούν ωφέλιμες για σένα.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου οι νέες γνωριμίες και οι νέες φιλίες, που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, δεν είναι εφήμερες. Παράλληλα κάποιοι επαγγελματικοί σου στόχοι ξεκινούν να υλοποιούνται. Απ΄ την άλλη μια ερωτική εξομολόγηση από ένα φιλικό σου πρόσωπο είναι πολύ πιθανή. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται να μάθεις κάποιες πληροφορίες που αφορούν σε οικονομικά ή επαγγελματικά ζητήματα και να ανησυχήσεις. Προσπάθησε να αξιολογήσεις ορθολογιστικά τις πληροφορίες αυτές και μη δράσεις παρορμητικά και βιαστικά. Επιπλέον πρόσεχε πολύ στις μετακινήσεις σου και σε κάθε είδους μικροατυχήματα. Η Πανσέληνος-Έκλειψη στον Ταύρο (19/11), που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου και μάλιστα με θετικό τρόπο, θα σου δείξει τον τρόπο ν’ αναδείξεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου στον κύκλο σου. Νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου κι έχουν σκοπό να μείνουν για πολύ.  Η επιλογή του ενός και μοναδικού ανήκει σε σένα. Φρόντισε τώρα η επιλογή σου να ‘ναι σωστή.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου