Απρόσμενες συναντήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες με άρωμα παρελθόντος χρωματίζουν έντονα το σκηνικό αυτής της εβδομάδας. Ήρθε η ώρα να βρούμε τη χαμένη ισορροπία στη ζωή μας. Η ανασφάλεια δεν κρύβεται, ενώ ταυτόχρονα προσφέρονται λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα που είχαν διαφύγει της προσοχής μας. Αυτή η βδομάδα δημιουργεί το έδαφος για να επαναπροσδιορίσουμε προτεραιότητες και σχέδια, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσουμε και κάποιες αποφάσεις.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να λάβεις ένα απρόσμενο οικονομικό όφελος απ’ την εργασία σου. Το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ξαφνική συνάντηση μ’ ένα πρόσωπο που στο παρελθόν συνεργαζόσασταν και να βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα είναι πιθανό. Απ’ την άλλη, επικρατεί άγχος και σύγχυση στην καθημερινότητά σου. Παρελθοντικές εκκρεμότητες εμφανίζονται και ζητούν λύση. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις στο εργασιακό περιβάλλον με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι στο πρόγραμμα, ενώ το ενδεχόμενο ν’ αντιληφθείς κακόβουλα σχόλια σε βάρος σου και να ενοχληθείς είναι πιθανό. Προσοχή πρέπει να δείξεις στην υγεία σου και να ΄σαι επιφυλακτικός με όσους συνδιαλέγεσαι σε καθημερινή βάση. Να είσαι έτοιμος για αναποδιές σε προσωπικές κι επαγγελματικές υποθέσεις. Χρειάζεται να πατήσεις pause και ν΄ αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις. Προσπάθησε ν΄ αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση με τρόπο διαφορετικό απ’ τον συνηθισμένο.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενδέχεται να ΄σαι ο αποδέκτης ξαφνικών και απρόσμενων ερωτικών γεγονότων, ικανών να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε να γεννηθεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή να πραγματοποιηθεί μια επανασύνδεση. Σε κάθε περίπτωση, κάτι ευχάριστο στον αισθηματικό τομέα ψήνεται, με έντονη την παρουσία του παρελθόντος στο παρόν. Η εβδομάδα προσφέρει εύνοια και στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων με τον σύντροφο ή/και με τα παιδιά. Σε γενικές γραμμές, η ρομαντική ατμόσφαιρα ενισχύεται, δίχως αυτό να σημαίνει ότι μια κατάσταση σταθεροποιείται. Σ΄ άλλα νέα, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στη δουλειά, τις σχέσεις σου με συναδέλφους, υφιστάμενους και προϊστάμενους και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Ο αγώνας δρόμου είναι έντονος, το τρέξιμο και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας αυξάνονται, ενώ αναβολές, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις δε θα λείψουν. Εγκαινιάζεται ένα διάστημα που μπορείς να διεκπεραιώσεις τις εκκρεμότητες, ενώ η σχέση με το σώμα σου αλλάζει, καθώς γίνεσαι περισσότερο προνοητικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου και προστατευτικός με τον εαυτό σου.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, δεν αποκλείεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας μέσα από ένα απρόσμενο γεγονός να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια που κρυβόταν πίσω από ένα ζήτημα που σε απασχόλησε το προηγούμενο διάστημα και αφορά είτε στην οικογένειά σου είτε στο ταίρι. Αν και αρχικά θα αιφνιδιαστείς, αργότερα θ’ ανακουφιστείς. Απ’ την άλλη, η ασυνεννοησία, οι παρεξηγήσεις, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα σχετίζονται με το σπίτι σου ως οικοδόμημα, καθώς ενδέχεται για παράδειγμα να χαλάνε συνεχώς συσκευές που χρειάζεται να αντικαταστήσεις, κάτι που σημαίνει περισσότερο εκνευρισμό κι έκτακτα έξοδα. Απ’ την άλλη, ενδέχεται ν΄ αφορούν και την επαφή με τους οικείους σου. Θα χρειαστεί να είσαι εσύ αυτός που θα διατηρήσει τις απαιτούμενες ισορροπίες, ώστε το μεταξύ σας κλίμα να παραμείνει ήπιο. Σ΄ άλλα νέα, δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα στη ζωή σου. Ασχολείσαι με όλα όσα σε ικανοποιούν και σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο δημιουργικός. Η ανάγκη σου ν’ ασχοληθείς με την τέχνη θα ΄ναι εντονότερη, ενώ δεν αποκλείεται να νιώσεις τη λαχτάρα για απόκτηση παιδιού, εφόσον βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενδέχεται να λάβεις ένα απρόσμενο μήνυμα από ένα φιλικό πρόσωπο, ή/και από κάποιο πρόσωπο που υπάρχει συναισθηματικό ενδιαφέρον. Επίσης, μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας που θα γνωρίσεις μέσω φίλων. Σε κάθε περίπτωση, μια ικανοποίηση μέσω του κύκλου σου θα τη λάβεις. Απ’ την άλλη, αναβολές, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις για προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα, αναμένεται να σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Χρειάζεται, όμως, να κάνεις υπομονή και ν’ αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να δεχθεί τα γεγονότα ακριβώς όπως έρχονται. Προσπάθησε να βρεις ισορροπίες πρώτα μέσα σου και μετά με τους άλλους. Σ΄ άλλα νέα, δημιουργείται το έδαφος για επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την οικογένεια αλλά και την καριέρα σου.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μια απρόσμενη επιτυχία που ενδεχομένως σχετίζεται με την καριέρα σου, θα σε κάνει να αισθανθείς περισσότερη ασφάλεια όσον αφορά στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Δεν αποκλείεται να λάβεις ξαφνικά οικονομική ανταμοιβή για την προσπάθεια που ‘χεις μέχρι τώρα καταβάλει. Απ’ την άλλη, πρέπει ν΄ αποφύγεις κάθε είδους οικονομικό ρίσκο, ενώ συναισθηματικά δε χρειάζεται να επενδύεις σε πρόσωπα που θ΄ αποδειχθούν κατώτερα των περιστάσεων και ήδη τα γνωρίζεις. Κι εσύ, όμως, απ’ την πλευρά σου, μην κριτικάρεις δίχως σοβαρό λόγο εκείνους που χρειάζεσαι να μείνουν στο πλάι σου. Προβλήματα με το μεταφορικό σου μέσο και το ίντερνετ είναι πιθανά. Σ΄ άλλα νέα, τα ζώδια σου προσφέρουν ευκαιρίες και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για εποικοδομητικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Όσον αφορά σε συμφωνίες που αυτό το διάστημα μπορεί να επιτευχθούν, περίμενε λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ενδέχεται να προκύψει μια ξαφνική μετακίνηση, που θα σε χαροποιήσει και θα περάσεις όμορφα. Απ’ την άλλη, δεν αποκλείεται στον προορισμό σου να γνωρίσεις ένα πρόσωπο και μεταξύ σας να δημιουργηθεί έντονη έλξη. Επίσης, μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα που ν’ αφορά κάποιο επαγγελματικό σχέδιο ή/και τις σπουδές σου, το οποίο και θα σε ικανοποιήσει. Χρειάζεται να προσπαθήσεις να μην ασχολείσαι περισσότερο απ’ όσο αντέχεις με παρελθοντικά ζητήματα, καθώς με τον τρόπο αυτό χάνεις το παρόν σου και τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Επίσης, προσπάθησε να μη λύσεις αυτό το διάστημα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Σ΄ άλλα νέα, έρχονται εξελίξεις και δημιουργούνται ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα. Χρειάζεται, όμως, προσεκτικές κινήσεις τουλάχιστον για το επόμενο διάστημα.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας υπάρχει πιθανότητα να ΄χεις μια απρόσμενη ευχάριστη εξέλιξη μ’ ένα πρόσωπο του συναισθηματικού παρελθόντος, με το οποίο μπορεί να διατηρούσατε κρυφή σχέση. Αν αυτό συμβεί, θα σου δοθούν απαντήσεις για τη μεταξύ σας πορεία, που θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο που κυριαρχούσε στο μυαλό σου. Απ’ την άλλη, σου δίνεται η ευκαιρία ν΄ ασχοληθείς περισσότερο με τον εσωτερικό σου εαυτό και να διώξεις φοβίες που σου προκαλούν σύγχυση. Μην κρατάς μέσα σου παρελθοντικά βάρη που χρειάζεται ν’ απελευθερώσεις, ώστε ν΄ απελευθερωθείς. Ίσως αισθάνεσαι ότι βιώνεις κάτι φανταστικό κι όχι πραγματικό, αλλά είναι παιχνίδια του μυαλού σου και μόνο. Η εβδομάδα δημιουργεί τις προϋποθέσεις και προετοιμάζει το έδαφος για να κάνεις τα δικά σου ξεκινήματα, όσον αφορά τις επιλογές και τις επιθυμίες σου σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μια ξαφνική συνάντηση μ΄ ένα πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει από μέσα σου έντονα συναισθήματα είναι πιθανή. Δεν αποκλείεται, αν διατηρείς σταθερή σχέση, να λάβεις πρόταση για επισημοποίηση, στην οποία δεν πρέπει να δώσεις και μεγάλη βάση. Άσε τον χρόνο να δείξει. Απ’ την άλλη, είναι πιθανό ν΄ αναθεωρήσεις στόχους και σχέδια ή να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη συμμετοχή σου σε μια ομάδα ή σ΄ ένα επαγγελματικό project. Το ενδεχόμενο να είσαι το κεντρικό πρόσωπο διαφόρων συζητήσεων είναι πιθανό. Σ΄ άλλα νέα, μπορεί να βγει στην επιφάνεια έντονο παρασκήνιο, είτε στα επαγγελματικά σου, είτε στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί πάλι να δεχθείς προτάσεις για αλλαγή σκηνικού στη δουλειά, με τη μορφή μιας νέας συνεργασίας. Στην περίπτωση αυτή, χρειάζεται προσοχή, σκέψη και οποιαδήποτε απόφαση καλό είναι να ληφθεί λίγο αργότερα.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση ή/και εξέλιξη σε ένα ζήτημα που σε απασχολούσε και σχετίζεται με την καριέρα σου είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας, κάτι που θα σε ικανοποιήσει ιδιαίτερα. Απ’ την άλλη, αναθεωρήσεις, καθυστερήσεις, αναβολές και παρανοήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο και στη σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου είναι δεδομένες. Ίσως αισθανθείς ότι όποια απόφαση κι αν λάβεις τώρα, θ΄ αλλάξει πολλά απ’ τα δεδομένα που υφίστανται αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Μη βιαστείς. Πρώτα σκέψου τις επιθυμίες και τις προσδοκίες απ’ τον εαυτό σου και τους άλλους. Δεν αποκλείεται οικογενειακά προβλήματα ν’ απαιτήσουν αρκετό απ’ τον χρόνο σου και να σε ζορίσουν. Ευτυχώς, όμως, έχεις ένα χέρι βοηθείας για να προχωρήσεις στη ζωή σου, κάνοντας το επόμενο βήμα που θα σε πάει μπροστά. Άδραξε την ευκαιρία και πραγματοποίησέ το.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, δεν αποκλείεται στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ‘χεις μια συνάντηση με ένα πρόσωπο εκκεντρικό για τα δικά σου δεδομένα, που όμως θα καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον σου. Απ’ την άλλη, μια συναισθηματική επανασύνδεση με παρελθοντικό πρόσωπο είναι πιθανή, χωρίς κάποιος να μπορεί να σου εγγυηθεί τη διάρκειά της. Ασφαλώς και σε σένα η βδομάδα φέρνει ευτράπελα στις σχέσεις, την επικοινωνία με συνεργάτες και γενικότερα με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος. Το διάστημα αυτό προσφέρεται για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες σε νομικά ζητήματα που σχετίζονται με θέματα οικονομικής φύσεως. Σ΄ άλλα νέα, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις, την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Λίγο μετά, μπορεί να προκύψουν προτάσεις αναφορικά με νέα επαγγελματικά εγχειρήματα ή/και συνεργασίες που καλό είναι να θέσεις σε εφαρμογή τον επόμενο μήνα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, στις αρχές της εβδομάδας υπάρχει το ενδεχόμενο να λάβεις μια απρόσμενη πρόταση ή/και ξαφνική απάντηση σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικία σου και με ακίνητα γενικότερα. Για παράδειγμα, εάν έχεις κάνει αίτηση για ρύθμιση στεγαστικού δανείου, θα γίνει δεκτή. Απ’ την άλλη, τα χαρμόσυνα νέα ίσως αφορούν και σε κάποιο πρόσωπο του συναισθηματικού παρελθόντος, χωρίς βέβαια η επικοινωνία σας να ‘χει διάρκεια. Η βδομάδα ενδέχεται να σε βάλει στη διαδικασία ν’ αναλογιστείς κατά πόσο αισθάνεσαι ικανοποιημένος απ’ την ερωτική σου ζωή και σε περίπτωση αρνητικής απάντησης τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις ώστε να την αλλάξεις. Σ΄ άλλα νέα, ο εγκαινιάζεται ένα διάστημα που θ΄ ασχοληθείς με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και με ζητήματα σπουδών κι εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, που θα σε βοηθήσει αφενός να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και αφετέρου να βελτιώσεις τη σχέση σου με το ταίρι.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας δεν αποκλείεται να ΄χεις μια ξαφνική συνάντηση με πρόσωπο του συναισθηματικού παρελθόντος ή/και μια νέα απρόσμενη γνωριμία αισθηματικής φύσης που θα σε συνεπάρει, όμως κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τη μελλοντική της πορεία. Απ’ την άλλη, το επικοινωνιακό αλαλούμ μεταφέρεται στον τομέα των σημαντικών διαπροσωπικών σχέσεων, επαγγελματικών και συναισθηματικών. Μη βιάζεσαι να κρίνεις τους άλλους για τυχόν πράξεις και συμπεριφορές τους, επειδή αυτό το διάστημα η δική σου κρίση είναι συγκεχυμένη. Κράτα μια ουδέτερη και περισσότερο αποστασιοποιημένη στάση. Άφησε και κάτι να πέσει κάτω. Δεν πειράζει. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Σ΄ άλλα νέα, δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για να επιλύσεις ένα οικονομικό ζήτημα ή/και να λάβεις χρήματα που σου χρωστούσαν.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου