Ο Νοέμβρης ολοκληρώνεται με μια εβδομάδα αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες. Αν και βρισκόμαστε σε αναμονή της τελευταίας έκλειψης του έτους, οι επόμενες μέρες μοιάζουν ευχάριστες με τη μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη. Το διάστημα που ακολουθεί χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερη εξωστρέφεια και χαρούμενες επικοινωνίες που, όμως, μπορούν ν’ αγγίξουν το όριο της καυστικότητας.

 

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου το κλίμα για σένα αυτή την εβδομάδα βελτιώνεται αισθητά. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη αλλάζουν την καθημερινότητά σου, κάνοντάς τη περισσότερο ευχάριστη κι αισιόδοξη. Η συναισθηματική ένταση αποτελεί πια παρελθόν. Βάζεις σε εφαρμογή επαγγελματικά σχέδια που παρέμεναν σε εκκρεμότητα και θέτεις μελλοντικούς στόχους για την καριέρα και τη ζωή σου γενικότερα. Επανασυνδέεσαι με φίλους κι ίσως σχεδιάσεις κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που θα τονώσει την ψυχολογία σου και θα διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Παράλληλα θέματα σπουδών ή/και σεμιναρίων επανεκκινούνται. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να ζορίζεσαι, ειδικά σε ζητήματα σπιτιού κι οικογένειας. Τις μέρες αυτές μπορείς να συζητήσεις και να βρεις λύσεις. Επιπλέον θα σου δοθούν ευκαιρίες να περάσεις όμορφα με τους οικείους σου και πρέπει να τις εκμεταλλευθείς, καθώς το επόμενο διάστημα ακολουθεί η έκλειψη ηλίου που σ΄ επηρεάζει, οδηγώντας τη ζωή σου σε αλλαγές. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου το διάστημα αυτό είναι σαφώς καλύτερο. Σίγουρα επανεκκινούνται ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα και τα οικονομικά σου. Το σημαντικό είναι ότι αντιμετωπίζεις πλέον τις καταστάσεις πιο αποστασιοποιημένα κι αυτό σε οδηγεί στις σωστές κινήσεις κι αποφάσεις.

 

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να πιέζεσαι με τις συνεχείς ανατροπές κι αλλαγές σε κομβικούς τομείς της ζωής σου. Με την είσοδο του Ήλιου και Ερμή στον Τοξότη προσπάθησε ν’ αποστασιοποιηθείς απ’ τις καταστάσεις που βιώνεις και  να τις επεξεργαστείς εσωτερικά. Εστιάσου σε όλα όσα κατέχεις κι όχι σε όσα νιώθεις ότι σου λείπουν. Παράλληλα θ΄ ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες προς τρίτους, το δημόσιο ή με, τυχόν, ζητήματα διατροφής συζύγου. Θα ΄χεις, όμως, την ευκαιρία να τις διευθετήσεις με επιτυχία. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου που εξακολουθείς να πιέζεσαι επειδή αισθάνεσαι ότι κανένας δε σε καταλαβαίνει ή ότι κάτι δεν κάνεις σωστά, η εβδομάδα αυτή θα σου προσφέρει ικανοποίηση σε ζητήματα σχέσεων, επαγγελματικών συνεργασιών, σπουδών και μελλοντικών σχεδίων. Κάποιες επιθυμίες σου δείχνουν να εκπληρώνονται. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συνεργαστείς με τους άλλους. Να μην ανταγωνίζεσαι. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα κυλά με μια νότα αισιοδοξίας στον αισθηματικό κι επαγγελματικό τομέα. Αισθάνεσαι και είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος από ποτέ, παρατηρείς τους άλλους απέναντί σου και δεν αποκλείεται να ΄χεις αποκαλύψεις που θα σου λύσουν, τυχόν, απορίες για τη συμπεριφορά κάποιων συνεργατών ή/και του συντρόφου σου.

 

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου για σένα ξεκινά μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα με αυξημένες μετακινήσεις, αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Ενδεχομένως να προγραμματίζεις και το κλείσιμο μια συμφωνίας με καλές προοπτικές. Απ΄ την άλλη συναισθηματικά ίσως αισθανθείς ανασφάλεια στη σχέση σου με το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Προσπάθησε, όμως, να μην την αφήσεις να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά σας. Μέσω διαλόγου μπορείς να διαλύσεις τα σύννεφα καχυποψίας, που στριφογυρίζουν στο μυαλό σου. Νέες γνωριμίες ευνοούνται και μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψει και νέα σχέση. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η ενδεχόμενη αύξηση αποδοχών απ΄ την εργασία σου θα σου προσφέρει και τη δυνατότητα να καλύψεις αρκετές απ΄ τις υποχρεώσεις και οφειλές σου προς τρίτους. Παράλληλα οι μέρες αυτές προσφέρονται για να πλησιάσεις το ταίρι σου και ν’ αναθερμάνετε τη μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος η πιθανότητα να εμπλακείς με πρόσωπο του επαγγελματικού περιβάλλοντός σου είναι μεγάλη. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα ΄χεις τη δυνατότητα μέσω επαφών και συζητήσεων να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητές σου, όπως και να προβείς σε ευνοϊκές για τον εαυτό σου ρυθμίσεις.

 

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, γίνεται περισσότερο ευχάριστη και ταυτόχρονα το κλίμα επικοινωνίας και συνεργασίας με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου αλλάζει με τρόπο θετικό. Στην περίπτωση που βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, οι μέρες αυτές προσφέρονται για να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου. Επιπλέον μην υπερβάλλεις και μη διογκώνεις, τυχόν, θέματα υγείας. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ερωτική και ταυτόχρονα διασκεδαστική, αρκεί να μην αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια αποκλειστικά και μόνο στη δουλειά σου. Αν είσαι αδέσμευτος υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Βγες έξω να σε δει και να δεις κόσμο. Αν είσαι δεσμευμένος προετοιμάσου για έντονες συναισθηματικές στιγμές με το ταίρι σου. Κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και στην προσωπική σου ζωή. Μην πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά. Βγες έξω και μίλησε με τα πρόσωπα που σ΄ ενδιαφέρουν. Ενδεχομένως, από τη συζήτηση, να μάθεις και κάτι που μπορεί να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο που επικρατούσε στο μυαλό σου για κάποιο ζήτημα, είτε επαγγελματικού είτε αισθηματικού περιεχομένου.

 

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, αφενός η καθημερινότητά σου ομορφαίνει, αφετέρου η ανάγκη σου για περισσότερη διασκέδαση και χαλάρωση μεγαλώνει. Και πράγματι θα την καλύψεις, όμως, ταυτόχρονα φρόντιζε να μην παραμελείς και τις υποχρεώσεις σου, ώστε ν’ αποφύγεις μελλοντικές πιέσεις. Παράλληλα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες ν’ ασχοληθείς με χόμπι και δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν. Αν μάλιστα ασχολείσαι με την τέχνη, μπορείς να μεγαλουργήσεις. Αισθηματικά με το σύντροφό σου βρίσκετε και πάλι την ισορροπία μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι ευνοούνται για νέες γνωριμίες. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα είναι ιδανική ν’ ασχοληθείς με θέματα καθημερινότητας, εργασίας κι οικογένειας. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να διευθετήσεις θέματα σπιτιού, ώστε να σου μένει περισσότερος χρόνος για τις προσωπικές σου ανάγκες. Σε περίπτωση που ‘σαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να ‘ρθεις πιο κοντά μ’  ένα πρόσωπο που συνυπάρχετε σε καθημερινή βάση ή/και συνεργάζεστε. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου μέσα από εκ βαθέων εξομολογήσεις με οικεία πρόσωπα, μπορείς να βρεις λύσεις και να πάρεις κάποιες αποφάσεις για ζητήματα οικογενειακά κι επαγγελματικά, που να καλύπτουν τα δικά σου θέλω κι όχι τις επιθυμίες των τρίτων.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφής με την έννοια ότι επιδιώκεις να μένεις στο χώρο του σπιτιού σου. Παράλληλα εστιάζεσαι περισσότερο στην οικογένειά σου. Αν μάλιστα υπήρξαν προβλήματα στη σχέση σου μαζί τους, τώρα μπορείς να τα διευθετήσεις. Σε περίπτωση που επιθυμείς να πουλήσεις ή να μισθώσεις ένα ακίνητο, η περίοδος αυτή είναι και η κατάλληλη. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα συμβάλλει καταλυτικά στην ενδυνάμωση της σχέσης σου με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια κοντινή απόδραση απ’ την καθημερινότητά σας, που σίγουρα θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Επίσης θέματα γονιμότητας ευνοούνται. Αν είσαι αδέσμευτος το σύμπαν δουλεύει υπέρ σου ώστε να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου από το πρόσωπο που σ’  ενδιαφέρει. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου παραμελείς το ταίρι σου ή γενικότερα δεν ασχολείσαι και τόσο με τα συναισθηματικά σου, καθώς ο επαγγελματικός τομέας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Μη διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στη δουλειά ακόμη κι αν έχεις υπερφορτωμένο πρόγραμμα και προσπάθησε να ξεκουράζεσαι.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, η επιθυμία σου για επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων και συλλογή πληροφοριών γίνεται εντονότερη. Κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, όμως, πρέπει να περιορίσεις την έπαρση στον τρόπο που εκφράζεσαι, καθώς ενδέχεται πολλοί να σε χαρακτηρίσουν αλαζόνα. Ενδέχεται ν΄ αυξηθούν οι μετακινήσεις σου, κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση περιόρισε την τάση σου να βιάζεσαι σε ό,τι κάνεις. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα επιφυλάσσει επιτυχίες σε οικονομικά ζητήματα, αλλά και λύσεις σε προβλήματα με την οικογένειά σου. Ένα bonus ή επιπλέον χρήματα από μια έξτρα δουλειά είναι πιθανά. Απ΄ την άλλη η σχέση με την οικογένειά σου βελτιώνεται και τα προβλήματα αποτελούν πια παρελθόν. Πρέπει μόνο να περιορίσεις την κτητικότητα και τη ζήλια σου, που τις μέρες αυτές θα ΄ναι έντονη κι αν εξωτερικευτεί θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι ο προβληματισμός σου για λάθη που έκανες στα οικονομικά σου αλλά και σε ζητήματα συναισθηματικά, σε ωρίμασε αρκετά. Τώρα είσαι έτοιμος ν’ αναγνωρίσεις τα δικά σου σφάλματα και να προχωρήσεις μπροστά δείχνοντας μελλοντικά μεγαλύτερη συνέπεια απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, αναζητάς νέες πηγές εσόδων αλλά και μπαίνεις στη διαδικασία να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Νέες εμπορικές και οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται. Απ΄ την άλλη γίνεσαι περισσότερο κτητικός με όλα όσα θεωρείς ότι κατέχεις και πρέπει να προσέξεις την τάση σου να ελέγχεις τους άλλους, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου να ΄χεις στο μυαλό σου ότι οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα σε ωφελήσουν και επαγγελματικά, αλλά και θα σου δείξουν παράλληλα μια διαφορετική φιλοσοφία ζωής απ΄ αυτή που εσύ πιστεύεις και ακολουθείς. Αισθηματικά το πάθος κι ο ερωτισμός σου χτυπάνε κόκκινο καμπανάκι κι αυτό χρειάζεται προσοχή, επειδή μπορούν να σε οδηγήσουν σε ερωτικές ατασθαλίες. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως αποκαλυπτική, καθώς μέσα από εκ βαθέων εξομολογήσεις λέγονται αλήθειες, ενώ ανασύρονται στην επιφάνεια συναισθήματα που παρέμεναν για καιρό κρυμμένα. Η σχέση σου με το ταίρι σου αλλά και τους οικείους σου εξομαλύνονται και ενδυναμώνονται.

 

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου, γίνεσαι περισσότερο εκδηλωτικός, δημιουργικός κι επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου.  Η προσωπικότητά σου λάμπει κι ελκύει τους άλλους. Όμως φρόντισε να ισορροπήσεις την ανάγκη σου να «φαίνεσαι», καθώς αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στον κόσμο που συναναστρέφεσαι. Επαγγελματικά το επικοινωνιακό σου ταλέντο συμβάλλει θετικά στο κλείσιμο συμφωνιών ή ακόμη και μιας νέας δουλειάς. Παράλληλα οι μετακινήσεις σου αυξάνονται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδεχομένως αισθάνεσαι, ήδη, αρκετά κουρασμένος από το υπερφορτωμένο πρόγραμμά σου. Τα καλά νέα είναι ότι τις μέρες αυτές θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Επιπλέον θα δεις και το πορτοφόλι σου να γεμίζει, κάτι που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Αισθηματικά βρίσκεσαι σε φάση ξεκαθαρισμάτων τα οποία, μάλλον, θα ολοκληρωθούν με την έκλειψη ηλίου που πλησιάζει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου ανησυχείς υπερβολικά και για τα επαγγελματικά σου αλλά και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Η εβδομάδα, όμως, αυτή είναι θετική και προσπάθησε να την εκμεταλλευθείς. Κοινωνικοποιήσου περισσότερο και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

 

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, ενδέχεται να έρθουν στην επιφάνεια κρυμμένες φοβίες κι ανασφάλειες. Ίσως εξαιτίας κάποιων καταστάσεων που τώρα βιώνεις, έρθεις αντιμέτωπος με τη μοναξιά κι αναγκαστείς να την αποδεχθείς και τελικά αντιμετωπίσεις. Γίνεσαι περισσότερο μυστικοπαθής. Προσπάθησε να μην εμπλέκεσαι σε παρασκηνιακές ενέργειες που θ΄ αποκαλυφθούν και θα σε φέρουν σε δυσάρεστη θέση. Απ΄ την άλλη πρόσεχε που αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου, καθώς κρυφοί εχθροί παραμονεύουν προκειμένου να σε εξαπατήσουν. Εμπιστεύσου μόνο αυτούς που έχουν αποδείξει ότι σε νοιάζονται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου διανύεις ίσως την καλύτερη περίοδο, συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Εμφανισιακά ομορφαίνεις και προσελκύεις κόσμο κοντά σου. Εκμεταλλεύσου με την καλή έννοια τις γνωριμίες που θα κάνεις μέσα απ’ το κοινωνικό σου περιβάλλον. Γενικότερα ανανεώνεσαι σε όλους τους τομείς και το χαμόγελο αισιοδοξίας σχηματίζεται και πάλι στο πρόσωπό σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις κάποια προβλήματα στον αισθηματικό τομέα και στην οικογένεια, κυρίως αν έχεις παιδιά. Όμως η εβδομάδα σου προσφέρει τις λύσεις. Οικονομικά βρίσκεσαι σε καλύτερο επίπεδο.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, γίνεσαι εξωστρεφής και η κοινωνική σου ζωή απογειώνεται. Θ’ αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε φίλους ή/και σε συλλόγους και ομάδες που, τυχόν, ανήκεις. Επικεντρώνεσαι, όμως, πολύ στους άλλους και μέσω αυτών μοιάζει σαν ν΄ αναζητάς την προσωπική σου ταυτότητα. Ίσως πάλι επιδιώκεις ν’ αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο. Ενδεχομένως ν’ αναθεωρήσεις αρκετούς στόχους σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία με νεότερο από εσένα πρόσωπο, να καταλήξει σε πολύ δυνατή φιλία. Τέλος να προσέχεις τη διατροφή σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου κυριολεκτικά παλεύεις με τη δουλειά σου. Νευριάζεις, κοντράρεις και κοντράρεσαι. Πολεμάς για τα συμφέροντά σου και πολλές φορές αντιλαμβάνεσαι ότι δε μπορείς να κερδίσεις όλα όσα επιθυμείς. Μη φέρεσαι ανταγωνιστικά και προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με όλους όσους συναλλάσσεσαι. Αισθηματικά γίνεσαι περισσότερο μυστικοπαθής. Ή διατηρείς μια κρυφή σχέση ή δεν αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες σε κομβικούς τομείς της ζωής σου διαδέχονται η μία την άλλη. Παρ’ όλα αυτά η ανασφάλειά σου για οικογενειακά κι επαγγελματικά ζητήματα είναι έντονη κι ίσως αυτό είναι που πρέπει να παλέψεις.

 

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη, επικεντρώνεσαι στη δημόσια εικόνα σου, στην καριέρα αλλά και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες. Επικοινωνιακά μεταφέρεις τις ιδέες σου με τρόπο που προσελκύει τους άλλους κι επιβραβεύεσαι για τη δουλειά σου και τις ικανότητές σου. Η φήμη σου αυξάνεται. Πολλοί χαίρονται για σένα, άλλοι, όμως, σε φθονούν. Προσωπικά δείχνεις περισσότερο αποστασιοποιημένος με συχνές συναισθηματικές μεταπτώσεις. Το Σαββατοκύριακο, όμως, προβλέπεται έντονα ερωτικό. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι εξαιρετικές για κοινωνικές επαφές, φλερτ αλλά και για θέματα εκπαίδευσης, επαγγελματικών σεμιναρίων αλλά και νομικών ζητημάτων. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και σε συναισθηματικά ζητήματα, καθώς θα δεις κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου θα λάβεις χαρμόσυνες ειδήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου. Μπορεί η είδηση αυτή ν΄ αφορά κι ένα έγγραφο που περιμένεις. Απ΄ την άλλη συναισθηματικά δείχνεις κλειστός, ενδεχομένως λόγω κάποιας πρόσφατης απογοήτευσης. Προσπάθησε, όμως, να ΄σαι ανοιχτός σε παντός είδους προσκλήσεις αλλά και προκλήσεις.

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου