Η απιστία είναι ίσως ένα από τα χειρότερα σενάρια που μπορούν να υπάρξουν σε μια σχέση. Αφού λοιπόν μαθευτούν τα κατορθώματα εκείνου που αποφάσισε να την πράξει, υπάρχει μια ενοχή και μια ντροπή, μια δυσκολία ακόμη και να πετύχει ένας εκ των δύο κάποιον γνωστό ή φίλο και προκύψει να του πει τον λόγο που έληξε η σχέση. Σκέψου λοιπόν να είσαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει όλη η υφήλιος και να μαθαίνεται ότι το ταίρι σού έριξε κι ένα κέρατο!

 

Brangelina-Aniston

Η γνωριμία του ωραίου πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη Brad Pitt και της ομοίως πανέμορφης ηθοποιού και σκηνοθέτη Angelina Jolie πραγματοποιήθηκε το 2003 στα γυρίσματα της κοινής ταινίας τους “Mr and Mrs Smith”. Ο έρωτας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ήταν κεραυνοβόλος παρ’ όλο που ο Brad βρισκόταν ήδη παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Αν και το διαζύγιό τους άργησε να δημοσιοποιηθεί, όλοι ήτανε βέβαιοι ποια ήταν η αιτία του. Έναν χρόνο σχεδόν αργότερα ανακοινώνεται κι επίσημα πια ότι είναι ζευγάρι οι “Smith” εξαιτίας της εγκυμοσύνης της Angelina Jolie. 10 χρόνια αργότερα, το διαζύγιό τους θα ξαφνιάσει τον κόσμο των media υποβάλλοντας η Angelina αίτηση διαζυγίου και δικαστικό αίτημα για την επιμέλεια των παιδιών τους που πια μετρούν τα 6 (βιολογικά και μη).

 

Νταϊάνα-Κάρολος-Καμίλα

Η Νταϊάνα αποτελεί έναν μύθο, όχι μόνο για τους Βρετανούς αλλά και για ολόκληρη την υφήλιο. Για την ιστορία, η πριγκίπισσα Νταϊάνα παντρεύεται τον Κάρολο το 1981 στις 29 Ιουλίου στον καθεδρικό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο κι 750 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν την τελετή παγκοσμίως. Μια πενταετία αργότερα αρχίζει κι αντιλαμβάνεται ότι κάτι στον γάμο της δε βαδίζει σωστά. Παρ’ όλο που κι η ίδια αποδείχτηκε άπιστη σ’ αυτόν τον γάμο, τα μέσα κοινωνικής ενημέρωσης δεν τα έβαλαν μαζί της αλλά στάθηκαν δίπλα της. Αντίθετα κατηγόρησαν τον Κάρολο για τη συμπεριφορά του απέναντί της και την παράνομη σχέση του με την Καμίλα, που δεν έπαψε ποτέ να υφίσταται σε όλον τον γάμο τους. Μετά τον θάνατο βέβαια της Νταϊάνα, θα εμφανιστούν κι επίσημα μαζί ενώ αργότερα θα ακολουθήσει κι ο γάμος τους. Πάρα πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τη Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας και πάρα πολλές ταινίες έχουν γυριστεί κι έχουν προσπαθήσει να καθαρίσουν το όνομα και την υπόληψη της Καμίλα, όμως ποτέ ο Βρετανικός λαός (κι όχι μόνο) δεν κατάφερε να αγαπήσει όσο την Νταϊάνα.

 

Ωνάσης-Κάλας-Κενεντι

Ο διασημότερος Έλληνας επιχειρηματίας έκανε δύο γάμους. Ο ένας απ’ αυτούς ήταν με τη χήρα του πρωθυπουργού της Αμερικής Τζάκι. Το 1968 ο Έλληνας Κροίσος παντρεύεται στη θαλαμηγό του “Χριστίνα”. Αρκετοί ξαφνιάστηκαν με τις φωτογραφίες του γάμου και την είδησή του, καθώς θεωρούσαν πως η γυναίκα που αγαπούσε αληθινά ήταν η Μαρία, η θεά της όπερας που έμαθε για τον γάμο του αγπαημένου της από τις ειδήσεις. Δεν κατάφερε να υπάρξει επισήμως στο πλευρό του, αλλά κατάφερε να επισκιάσει μόνο με την υπόστασή της ολόκληρο τον γάμο της Τζάκι. Η σχέση τους διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια. Η Κάλας, παντρεμένο τον βρήκε και παντρεμένο τον άφησε, με εκείνον να μην τη διαλέγει, αν κι υπήρξε η μόνη γυναίκα που τελικά αγάπησε.

 

Τέιλορ-Μπάρτον και τα ζευγάρια τους

Η γνωριμία τους ξεκινάει στην ιστορική ταινία «Αντώνιος και Κλεοπάτρα». Η έλξη είναι φανερή κι άμεση, βέβαια όντες παντρεμένοι κι οι δύο εκείνη τη χρονική περίοδο ξεκινούν μια σχέση κρυφή, αλλά δυστυχώς επειδή αποτελούσαν αστέρες της σοουμπιζ, γρήγορα οι παπαράτσι ανακαλύπτουν το διπλό τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί. Ο κίτρινος τύπος τους αναγκάζει να αποκαλυφτούν κι αργότερα παίρνουν κι οι δύο τους διαζύγιο. Το love story θα μπορούσε να έχει αίσιο τέλος, αφού ακολούθησε ο γάμος τους που κράτησε σχεδόν 10 χρόνια, όμως διαλύθηκε. Έναν χρόνο αφού χώρισαν κάνουν ακόμη μια προσπάθεια να τα βρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέρνουν.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Αγγελική Μαλιόρα
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου