pillow2432

Η νέα εβδομάδα δίνει τον ρυθμό για ν’ αλλάξουμε σιγά-σιγά τον τρόπο που σκεπτόμαστε κι ενεργούμε, με γνώμονα πάντοτε τη λογική και τη σταθερότητα που απαιτεί η εποχή που διανύουμε. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί έντονη ανασφάλεια για οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, ενώ είναι καιρός για αυτοπεποίθηση και δράση. Το αίσθημα της πίστης, της αφοσίωσης και της υψηλής αισθητικής, ενισχύεται. Είναι μια εβδομάδα με ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα που, όμως, πρέπει να στηρίζονται σε σταθερές βάσεις. Μακριά από οτιδήποτε φαίνεται ελκυστικό, αλλά μοιάζει εφήμερο.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, σε περιμένει μια εβδομάδα γεμάτη τόλμη και γοητεία, που υπόσχεται τύχη, αισιοδοξία και εξαιρετικές προοπτικές για επίτευξη στόχων. Αισθηματικά, το φλερτ κυριαρχεί για τους αδέσμευτους, ενώ το πάθος φουντώνει και πάλι για τους δεσμευμένους. Από το τέλος της εβδομάδας, τα οικονομικά σου ξεκινούν και σταθεροποιούνται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα δεις τον οικονομικό τομέα που έχει πληγεί, να ξεκινά σταδιακά να βελτιώνεται. Θα δοθούν ευκαιρίες για να αποκαταστήσεις σφάλματα του παρελθόντος σε ζητήματα επαγγελματικά και προσωπικά. Αισθηματικά, η κατάσταση που βιώνεις είναι ουδέτερη. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε ν’ αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ενδυναμώνεσαι ψυχολογικά, αν και θα υπάρξουν στιγμές που η πίεση θα είναι έντονη λόγω κάποιων οικονομικών καθυστερήσεων. Παρ’ όλ’ αυτά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ένα παρελθοντικό χρέος. Αισθηματικά, απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα, γιατί το πάθος σε κάνει να τα απαιτείς όλα εδώ και τώρα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά ένα διάστημα με έντονες διακυμάνσεις κι εσωτερικές εντάσεις να σε καταβάλουν ψυχολογικά και σωματικά. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα παιχνίδια του μυαλού σου και αναζήτησε συμπαράσταση από ανθρώπους που ξέρεις ότι σε στηρίζουν. Αισθηματικά το πάθος και οι έντονες ερωτικές στιγμές κυριαρχούν. Μια ερωτική επιστροφή είναι πιθανή. Προς το τέλος της εβδομάδας, αρχίζεις να λάμπεις κι όλα ξεκινούν να φαντάζουν περισσότερο ελκυστικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια χαλαρή εβδομάδα και πράγματι είναι κάτι που χρειάζεσαι, μετά από τις ανατροπές και αλλαγές που έχεις βιώσει από τα πλανητικά χτυπήματα που έχεις μέχρι τώρα δεχθεί. Αρκετά επαγγελματικά ζητήματα βρίσκουν λύσεις. Αισθηματικά, προσπάθησε να μην ενεργείς παρορμητικά και περιόρισε τα νεύρα σου. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, το παρελθόν επιστρέφει και σου χτυπά την πόρτα. Πρόκειται για ένα διάστημα που μπορείς να διορθώσεις λάθη και να αποκαταστήσεις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή σε νέα ξεκινήματα που για να ωριμάσουν απαιτούν σταθερότητα και να δράσεις αργά.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά για σένα ένα διάστημα με περισσότερη εξωστρέφεια, έντονη κινητικότητα αλλά και τύχη στον αισθηματικό τομέα. Μια ερωτική επιθυμία σου δείχνει να εκπληρώνεται. Από την άλλη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται και στον φιλικό σου κύκλο, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, επικεντρώνεσαι περισσότερο στα επαγγελματικά σου που εξακολουθούν να σε αγχώνουν. Φίλοι και συνεργάτες σε στηρίζουν. Από τα μέσα της εβδομάδας, η διάθεσή σου βελτιώνεται και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το Σαββατοκύριακο θα περάσεις εξαιρετικά. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, γίνεσαι περισσότερο πρακτικός στη σκέψη και στη δράση κι αυτό σε βοηθά να επιλύσεις και τελικά ν’ απαλλαγείς από εκκρεμότητες και προβλήματα που κρατούν καιρό και αφορούν σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Από την άλλη, η πιθανότητα μιας ερωτικής επιστροφής από ένα παρελθόν που δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τον κύκλο του, είναι σχεδόν βέβαιη κι αυτό θα σου προσφέρει μεγάλη χαρά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά για σένα ένα διάστημα με περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση. Από την άλλη, αυτό δε φαίνεται να σε προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις τις περισσότερες από τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες είναι έντονη. Να είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σου ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες δραστηριοποιείσαι περισσότερο επαγγελματικά. Οι επαφές και οι επικοινωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αυξάνονται. Χρειάζεται να προσέξεις από την Πέμπτη και μετά καθώς ενδέχεται η ένταση στη δουλειά να σε στρεσάρει ιδιαίτερα. Το Σαββατοκύριακο προβλέπεται ευχάριστο, χωρίς να αποκλείονται επιστροφές παρελθοντικών φίλων. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ο ανταγωνισμός και η πίεση στη δουλειά συνεχίζεται ενώ και οικονομικά η κατάσταση είναι λίγο πιεστική. Από την άλλη, φίλοι και σχέσεις του παρελθόντος επανέρχονται και ζητούν επανασύνδεση. Αισθηματικά, το πάθος κυριαρχεί, αλλά η κτητικότητά σου είναι έντονη, κάτι που μπορεί να φέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μείνε μακριά από παιχνίδια εξουσίας στις σχέσεις.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, τόλμη και ειλικρίνεια σε διακρίνουν στον λόγο και στη δράση σου. Προβλήματα λύνονται μέσα από τον διάλογο και όχι τον μονόλογο. Δεν αποκλείεται να σχεδιάζεις ένα ταξίδι ή το μυαλό σου να ταξιδεύει σε άλλη γη, σε άλλα μέρη, με γνώριμα, όμως, πρόσωπα. Για τους αδέσμευτους έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες, εκπλήξεις και ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου, εξακολουθείς να βιώνεις ανατροπές και αλλαγές στα επαγγελματικά, τον γάμο και σε οικογενειακά ζητήματα. Η απαισιοδοξία κυριαρχεί, όμως πρέπει να της επιβληθείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Αισθηματικά, απόφυγε κάθε είδους ξεσπάσματα, που μπορεί να οδηγήσουν σε αναπόφευκτες ρήξεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει και το χαμόγελο σχηματίζεται και πάλι στο πρόσωπό σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, χόρεψες κανονικά στο ταψί το διάστημα που προηγήθηκε, ενώ αυξήθηκαν οι φοβίες και οι ανασφάλειές σου για προσωπικά ζητήματα. Τώρα, ανακουφίζεσαι όσον αφορά στα οικονομικά σου, ενώ μια είδηση από το επαγγελματικό σου παρελθόν θα σε χαροποιήσει. Προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη, που μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές αντιπαραθέσεις και ρήξεις.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση που θα σου αποφέρουν και οικονομικά κέρδη, τα οποία θα χρειαστείς, καθώς τα έξοδά σου όλο και αυξάνονται. Η κατάσταση που επικρατεί στα αισθηματικά σου από το τέλος της εβδομάδας και για το επόμενα διάστημα αλλάζει και γίνεται περισσότερο πικάντικη. Έρωτες με διαφορά ηλικίας ή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας μπορούν να γεννηθούν. Εάν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ανανεώνεται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αισθάνεσαι μια αβεβαιότητα για το μέλλον και παράλληλα βιώνεις στασιμότητα σε όλους τους τομείς της ζωής. Κάπως έτσι θα κυλήσει η εβδομάδα, με εξαίρεση το Σαββατοκύριακο που προβλέπεται περισσότερο κοινωνικό, ενώ δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια σύντομη απόδραση από την καθημερινότητα. Οικονομικά, φρόντισε να μένεις συγκρατημένος, ώστε να αποφύγεις μελλοντικές δυσκολίες. Εσένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σ΄ ευνοεί ιδιαίτερα όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Ο ερωτισμός και το πάθος είναι διάχυτα στη σχέση σου, αρκεί αυτό το έντονο πάθος να μην εκδηλώνεται με τη μορφή καταπίεσης. Προσοχή σε τυχόν νομικά ζητήματα κι έγραφα που χρειάζεται να υπογράψεις.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, μια όμορφη εβδομάδα ξεκινά για σένα με χαρούμενα νέα και αισιοδοξία για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής, αλλά και για την πορεία των οικονομικών σου. Νέες γνωριμίες με προοπτικές εξέλιξης ή ενδυνάμωση της σχέσης σου εμπεριέχει το πρόγραμμα αυτού του διαστήματος. Προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που θα επικοινωνείς με τους άλλους, είτε σε προσωπικό είτε σ΄ επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η έντονη ενέργειά σου μπορεί κατά καιρούς να εξωτερικεύεται αρνητικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, νιώθεις κουρασμένος και πιεσμένος σε μια καθημερινότητα που σου προσφέρει μόνο άγχος κι ανασφάλεια. Οικονομικά εξακολουθείς να βιώνεις αστάθεια, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας κάποια έκτακτα έξοδα που ενδέχεται να προκύψουν θα σε πιέσουν περισσότερο. Απόφυγε τη βιασύνη και τον παρορμητισμό στις σχέσεις σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, που στο μυαλό σου κυριαρχούν αμφιβολίες και σενάρια καχυποψίας για την αισθηματική σου ζωή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Πρόσεξε πολύ τα έντονα πάθη που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά μόνο σε λάθη. Για παράδειγμα, αποφάσισε να ξεκόψεις από μια έντονη σχέση που το μόνο που σου δημιουργεί είναι πληγές κι ενώ το γνωρίζεις δεν απομακρύνεσαι. Επαγγελματικά μια ευχάριστη εξέλιξη σε χαροποιεί.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά για σένα ένα διάστημα που θ΄ αφιερώσεις περισσότερο χρόνο κι ενέργεια στη βελτίωση της καθημερινότητάς σου και της φυσικής κατάστασης και υγείας σου, ψυχικής και σωματικής. Προς το τέλος της εβδομάδας το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε σχέσεις και συνεργασίες με πολλές ευκαιρίες για θετικά ξεκινήματα αλλά και ευχάριστες εξελίξεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, φαίνεται να έχεις μαλώσει με την ηρεμία και την ψυχραιμία. Εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε κάτι. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα αλλάζει, ηρεμείς, γίνεσαι καλύτερος προς το ταίρι σου και τα οικεία σου πρόσωπα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, βρίσκεσαι σε μια φάση δύσκολη, προσπαθώντας να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Τα καλά νέα όμως έρχονται και αφορούν σε ερωτικές επιστροφές αλλά και λύσεις σε παρελθοντικά ζητήματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, από εδώ και στο εξής ανοίγεται μπροστά σου ένα διάστημα με επιτυχίες στο συναισθηματικό τομέα και την προσωπική σου ζωή. Εάν είσαι αδέσμευτος, ενεργοποιείσαι έντονα προκειμένου να βρεις τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη ζωή σου με αγάπη και ευτυχία. Οι δεσμευμένοι έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας και απολαμβάνετε τη σχέση σας. Αντίθετα, για σένα β΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες η δουλειά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου και ενώ θέλεις να ασχοληθείς και με την προσωπική σου ζωή, οι ανατροπές και οι αναγκαστικές αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο δε σου αφήνουν περιθώριο ελευθερίας. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία ώστε να καταφέρεις ν΄ ανταπεξέλθεις στην πίεση της καθημερινότητας. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος. Ρίσκαρε στον έρωτα και να είσαι σίγουρος ότι θα εκπληρωθεί κάθε σου επιθυμία.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα επικεντρώνεσαι περισσότερο σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας αλλά και στα επαγγελματικά σου, που απαιτούν χρόνο και κόπο. Φυσικά η προσπάθειά σου δε θα πάει χαμένη και στο τέλος εσύ θα βγεις κερδισμένος. Το κλίμα της προσωπικής σου ζωής γίνεται περισσότερο ευχάριστο από το τέλος της εβδομάδας και μετά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια ήρεμη εβδομάδα, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Ερωτικά η κατάσταση που βιώνεις χαρακτηρίζεται ικανοποιητική. Το μόνο που σε στρεσάρει είναι οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν χρόνο και λύσεις, κάτι που σε πιέζει και σε εκνευρίζει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες σού προσφέρουν ευκαιρίες για οικονομική επέκταση. Απ’ την άλλη, οι ερωτικές παρελθοντικές επιστροφές είναι βέβαιες, ενώ μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να μετανιώσεις πικρά για μια επιλογή σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, το ευχάριστο κλίμα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα, με περισσότερες ευκαιρίες συναισθηματικής φύσεως να σε ενθαρρύνουν και να τονώνουν την αισιοδοξία σου. Θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση και δεν αποκλείεται να κανονίζεις σύντομες αποδράσεις από την καθημερινότητα. Παράλληλα, προσφέρονται ευκαιρίες για να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με συγγενείς, αδέρφια και για να αλλάξεις το μεταφορικό σου μέσο. Μη βιάζεσαι και απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις σε όλους τους τομείς. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, που η ζωή σου έχει περάσει από σαράντα κύματα, οι μέρες αυτές σου προσφέρουν την ηρεμία που έχεις τόσο ανάγκη. Το βασικότερο μέλημά σου είναι τα οικονομικά σου και πράγματι λαμβάνεις μια ικανοποίηση. Απ’ την άλλη, πρόσεξε τα νεύρα σου, που ενδέχεται να σε οδηγήσουν σε ξεσπάσματα που θα προκαλέσουν ρήξεις. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ανακουφίζεσαι οικονομικά, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητές σου. Προσοχή σε τυχόν ζημιές και βλάβες στο σπίτι. Απ’ την άλλη, έρχονται νέες γνωριμίες κι αν αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου, θα σε αποτραβήξουν από πιεστικές παρελθοντικές καταστάσεις. Αφέσου στο παρόν και απόλαυσε τα καλά που έρχονται, έστω και με ρυθμό χελώνας.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, σε περιμένει μια εβδομάδα αισθησιακή και τρυφερή σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεσαι σε προσωπικό επίπεδο. Από την άλλη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά και πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι, ώστε ν΄ αποφύγεις να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Από το τέλος της εβδομάδας και μετά κοινωνικοποιείσαι περισσότερο, διασκεδάζεις και βιώνεις έντονα συναισθήματα στη σχέση σου ή εκτός. Κι εδώ οφείλεις να προσέξεις μην τυχόν αποκαλυφθείς. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, διανύεις μια χαλαρή εβδομάδα με πολλές ευχάριστες επικοινωνίες με το φιλικό σου περιβάλλον. Η διάθεσή σου βελτιώνεται ενώ το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να θελήσεις να ταξιδέψεις ή να μετακινηθείς ώστε να συναντήσεις πρόσωπα που σου αισθάνεσαι ότι σου έχουν λείψει. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι ερωτικές επιστροφές είναι δεδομένες είτε από τη δική σου πλευρά είτε των άλλων. Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την έντονη κτητικότητά σου και τη ζήλια. Απ’ την άλλη, η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον ενδέχεται να μπλοκάρει και να σε προβληματίσει.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου