Το καθοριστικό του αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Κριού – Ζυγού που πραγματοποιείται στις 25/3. Είναι μία αστρολογική συνθήκη που μας οδηγεί σε σημαντικά προσωπικά και επαγγελματικά μονοπάτια καθώς δεν αποκλείεται να νιώσουμε έτοιμοι για αλλαγές και για να ολοκληρώσουμε κύκλους σχέσεων που θεωρούμε ότι δεν έχουν τίποτα πια να μας προσφέρουν. Σε αυτό δεν αποκλείεται να βοηθήσουν συνεργάτες και σύντροφος καθώς αναγνωρίζουν ότι ήρθε η στιγμή με εξελιχθούν οι σχέσεις και μέσα από αυτές να εξελιχθούμε και εμείς. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να κάνω την εμφάνισή τους κορυφώνοντας το πάθος και την έξαψη και προκαλώντας πρωτόγνωρες συναισθήματα.

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα ασχολείσαι με τα εργασιακά σου, καθώς οι εξελίξεις προχωρούν και δε σου αφήνουν περιθώριο να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και τα προσωπικά σου. Βέβαια όλα τείνουν προς όφελός σου και αυτό σε ικανοποιεί, επειδή βλέπεις την προσπάθειά σου ν’ αμείβεται. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, επιδοτεί μία καινούρια αρχή με μπόλικο, όμως, άρωμα παρελθόντος. Καλείσαι να διώξεις ό,τι σε περιορίζει και να κρατήσεις ό,τι σε εξελίσσει για να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σχέδιά σου, προσωπικά κι επαγγελματικά. Παράλληλα το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις πολλές απ’ τις επιθυμίες σου. Βέβαια τα ευτράπελα στα οικονομικά και τις σχέσεις συνεχίζονται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου ένα γεγονός ενδέχεται να σου δείξει ότι δεν μπορείς να ζεις με ψευδαισθήσεις. Αυτό θα σε πικράνει, όμως, παράλληλα θα σου προσφέρει και τα εφόδια για να προχωρήσεις μπροστά. Συμβιβάσου με τους άλλους, επειδή τελικά δεν είσαι μόνο εσύ ο δυνατός της υπόθεσης.

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου ενώ η εύνοια που δέχεσαι από το κοινωνικό και φιλικό σου περιβάλλον συνεχίζεται, οι μέρες αυτές δημιουργούν την ανάγκη απομόνωσης κι επικέντρωσης περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό. Στόχος σου είναι να φροντίσεις εσένα και την ψυχολογία σου. Και για σένα του β΄ δεκαημέρου, πρόκειται για ένα διάστημα που ευνοεί περισσότερο τη στροφή στον εαυτό και την απαλλαγή από φοβίες και τραύματα, που προέρχονται κυρίως από την οικογένεια. Άλλωστε οι αιφνίδιες ανατροπές συνεχίζονται και είναι απ΄ αυτές που σε βάζουν στη διαδικασία να αμφισβητήσεις όλα όσα θεωρείς δεδομένα και σταθερά στη ζωή σου. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και θα αντιληφθείς κι ένα παρασκήνιο που, ενδεχομένως, εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες θα επιβεβαιωθείς για το σενάριο που είχες φτιάξει στο μυαλό σου για ένα πρόσωπο, αλλά όλη αυτή η επιβεβαίωση θα σε προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Από την άλλη βέβαια, τα εμπόδια που θα συναντήσεις μπροστά σου σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο βάζουν φρένο στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα αναγκαστείς να αποδεχθείς.

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου η νέα εβδομάδα προβλέπεται κοινωνική, με πολλές επαφές και συναντήσεις με φίλους και παρέες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και γενικότερα να ανεβαίνεις ψυχολογικά. Οι ευκαιρίες και για επαγγελματική άνοδο είναι μπροστά σου. Αρκεί μόνο να τις αντιληφθείς και να τις αγκαλιάσεις. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ομαδική συνεργασία, ενώ παράλληλα σου προσφέρει τη δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείς να ασχοληθείς με τα κοινά. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή και με παρέες που είχες απομακρυνθεί. Από την άλλη, μέσω του φιλικού περιβάλλοντός σου, θα προκύψουν γνωριμίες με νέα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου ενδεχομένως μια μετακίνηση που είχες σχεδιάσει να κάνεις αρχές της εβδομάδας, είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς, να μη σου βγει και η διάθεσή σου να πέσει απότομα. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και προς το τέλος της εβδομάδας, που τα εμπόδια εξακολουθούν να βάζουν φρένο στις μετακινήσεις σου γενικότερα. Αν τελικά καταφέρεις να ξεφύγεις, να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός. Τέλος οικονομικά προβλήματα που τυχόν εμφανιστούν, επιλύονται μόνο με συμβιβασμό.

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα ζητήματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο με σένα να αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά στο κυνήγι κατάκτησης στόχων και επιδιώξεων. Έχεις τη δύναμη αλλά και τη θέληση να πετύχεις ακόμη περισσότερα στον επαγγελματικό σου χώρο. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, τα νέα ξεκινήματα σχετίζονται με την κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα. Καλείσαι να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει, αλλά και να κρατήσεις δίπλα σου εκείνους που σε υποστηρίζουν. Μια φιλοδοξία σου δείχνει να εκπληρώνεται. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου ενδέχεται να βιώσεις ανατροπές στα οικονομικά σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που θα σε πιέσουν αρκετά. Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις, αυτό που οφείλεις να θυμάσαι είναι τα δικά σου όρια και αντοχές. Δε χρειάζεται να υπερβείς τις δυνάμεις σου, ακόμη κι αν το επιθυμείς.

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου το θετικό κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζεται με την εύνοια να επηρεάζει σημαντικά τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Δεν αποκλείεται ένα ταξιδάκι αναψυχής να συμπληρώσει το παζλ της όμορφης καθημερινότητάς σου. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, ανοίγει έναν νέο κύκλο σε ζητήματα νομικά, περιουσιακά, εκπαιδευτικά και θέματα πνευματικής ανάπτυξης. Δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με σκοπό να αλλάξεις παραστάσεις και να διευρύνεις το πνεύμα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η αισιοδοξία σου αναπτερώνεται. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η έξοδος του Μάρτη αναμένεται επεισοδιακή με ανατροπές στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται ένα γεγονός να σε στενοχωρήσει και ενδεχομένως να σε εξαναγκάσει σ΄ έναν συμβιβασμό που δε θα είναι εύκολος. Το κλίμα αυτό αναμένεται να ενταθεί προς το τέλος της εβδομάδας με σένα να προσπαθείς να ελέγξεις οτιδήποτε δείχνει να φεύγει από κοντά σου, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Συμβιβάσου για να σώσεις ό,τι μπορεί να σωθεί.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου κάποιες καταστάσεις δείχνουν να ολοκληρώνονται και να απομακρύνονται από τη ζωή σου, γεγονός που σου προσφέρει σημαντική ανακούφιση. Από την άλλη, οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους βρίσκουν λύσεις μέσω ρυθμίσεων και διαπραγματεύσεων, που καταλήγουν σε δικό σου όφελος. Εσένα του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να σου προσφέρει ευκαιρίες για να εκμεταλλευθείς και αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου και να σου εμφανίσει μια κληρονομιά. Παράλληλα τα έσοδά σου αυξάνονται, ενώ η ερωτική σου ζωή ενισχύεται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται στενάχωρη, καθώς οι καταστάσεις θα ανασύρουν στην επιφάνεια τα αληθινά πρόσωπα κάποιων ατόμων από το εργασιακό σου περιβάλλον. Από τη μια θα πιεστείς, από την άλλη, όμως, θα επιβεβαιωθείς, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μίας δικής σου επιβράβευσης, εφόσον βέβαια κι εσύ ενέργησες δίκαια αλλά δούλεψες και σκληρά. Ζητήματα υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν.

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου, με στόχο να γεφυρώσεις το χάσμα που σε κάποιες έχει δημιουργηθεί και να ενδυναμώσεις αυτές που δείχνουν υγιείς. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, εγκαινιάζει νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εάν είσαι ικανοποιημένος με την υπάρχουσα προχωράς. Εάν όχι, κόβεις. Ημίμετρα δεν μπορούν να υπάρξουν και αν τα επιλέξεις δε θα σου βγει σε καλό. Από την άλλη το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης που θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα είναι πιθανό. Κι αυτό, όμως, το ενδεχόμενο χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά, κυρίως με τον εαυτό σου.  Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις εμπλακεί σε μία σχέση προβληματική που δέχεται αρνητικές επιρροές κι από εξωτερικούς παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι να κατορθώσεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω, στις ανάγκες και στα πρέπει σου. Ίσως η αποφυγή και ο τερματισμός των προβληματικών καταστάσεων να είναι μονόδρομος.

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου οι εκκρεμότητες και οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά σου καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο της καθημερινότητάς σου. Το καλό νέο είναι ότι είσαι συντονισμένος σ’ αυτή την πραγματικότητα και συνεργάζεσαι ώστε όλα να τεθούν σε μια σειρά. Παράλληλα η υγεία και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνονται. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, εγκαινιάζει ένα διάστημα πρόσφορο για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου, ενδεχομένως και με τη σύναψη νέων συνεργασιών με καινούρια πρόσωπα. Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή και καλό είναι να μην αφήσεις οποιαδήποτε ενόχληση στην τύχη της. Τις μέρες αυτές ένα χαρμόσυνο νέο που αφορά στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανό να έρθει. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η οικογένεια και τα προβλήματα που για καιρό σε ταλαιπωρούν, βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών. Τα γεγονότα που θα συμβούν αλλά και τα πρόσωπα των εμπλεκομένων σου δείχνουν μία και μόνο λύση, που μπορεί αφενός να κατευνάσει τα πνεύματα, αφετέρου να αποδειχθεί σωτήρια μελλοντικά. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα που βιώνεις.

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και η ενδυνάμωση της προσωπικότητάς σου δημιουργούν τις ευκαιρίες να πετύχεις επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Η γοητεία σου αυξάνει τους θαυμαστές σου με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σχέσης. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, σου δίνει το έναυσμα για ένα διάστημα γεμάτο από ερωτικές συγκινήσεις, διασκεδαστικές στιγμές, επαγγελματική πρόοδο και αυξημένη δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα η εύνοια που δέχεσαι στον αισθηματικό τομέα είναι σημαντική και πρέπει να την εκμεταλλευθείς. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα όχι τόσο χαλαρή και διασκεδαστική. Προβλήματα στη δουλειά σου αλλά και γενικότερα στις παντός είδους μετακινήσεις σου θα σε απασχολήσουν και αυτές τις μέρες. Φρόντισε να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στις επαφές σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Την ίδια προσοχή οφείλεις να δείξεις ακόμη κι όταν οδηγείς.

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες αισθάνεσαι την ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του εαυτού σου και του χώρου που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Γενικότερα πρόκειται για ένα μικρό διάστημα που θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να γεφυρώσεις χάσματα. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, σηματοδοτεί ενάρξεις στον οικογενειακό τομέα αλλά και σε ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία. Αρκεί να ενεργήσεις με γνώμονα τη λογική που έτσι κι αλλιώς σε διακατέχει -και όχι το συναίσθημα. Ενδέχεται αυτές τις μέρες να λάβεις μια χαρμόσυνη είδηση που αφορά στην οικογένεια. Δεν αποκλείεται βέβαια η είδηση αυτή να αφορά και σ’ έναν παρελθοντικό έρωτα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου χαρίζει μια δικαίωση, που θα τονώσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Μέσω κάποιων γεγονότων θα αντιληφθείς ότι όλα όσα έχεις μέχρι στιγμής πράξει, κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με τη δική σου ασφάλεια και σταθερότητα, ήταν σωστά προγραμματισμένα αλλά και δίκαια.

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες θα θελήσεις να εκφράσεις και να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου στους άλλους. Επικοινωνίες, ανταλλαγή μηνυμάτων, mail, αλλά κι έντονη ενασχόληση με το διαδίκτυο διαθέτει το μενού της εβδομάδας. Επιπλέον οι μετακινήσεις σου για λόγους δουλειάς αλλά και οι συναντήσεις με φίλους αυξάνονται. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, είναι θετική για νέα ξεκινήματα που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου πρόοδο και τη βελτίωση της εικόνας που προβάλλεις, κυρίως στις επικοινωνίες σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτές τις μέρες η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου οπλίσου με θάρρος και δύναμη αλλά κι εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου, ώστε να βγεις αλώβητος από τα χτυπήματα που θα δεχθείς αυτήν την εβδομάδα. Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή είναι ψυχρό κι ενδεχομένως να βιώσεις μια απόρριψη που θα σε στενοχωρήσει. Προσπάθησε να αποδεχθείς την κατάσταση, καθώς ο χρόνος θα σου αποδείξει πως ό,τι έγινε αποσκοπούσε στο δικό σου καλό και μόνο.

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου οι ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου θα είναι αρκετές. Επιπλέον σου προσφέρεται και η δυνατότητα να κάνεις έναν πιο σωστό προγραμματισμό των εσόδων-εξόδων σου. Παράλληλα ευνοείσαι και στον αισθηματικό τομέα. Μια επιθυμία σου εκπληρώνεται. Για εσένα του β΄ δεκαημέρου, είναι θετική για τα οικονομικά σου με νέες πηγές εσόδων να κάνουν την εμφάνισή τους, είτε μέσω μιας δεύτερης δουλειάς είτε μιας αύξησης μισθού, είτε και μίας παροχής απ’ την οικογένειά σου. Από την άλλη και η αισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, ενώ η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται κατά κάποιο τρόπο καταθλιπτική και πιεστική. Φοβίες κι ανησυχίες που μπορεί να προέρχονται από σένα και μόνο ρίχνουν την ψυχολογία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις και κάποια προβλήματα υγείας δικά σου ή κοντινών σου προσώπων και να αναγκαστείς να τους φροντίσεις, κάτι, όμως που θα σε ωφελήσει, κυρίως συναισθηματικά.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη