Η είσοδος του Ερμή στο Ζυγό (30/8-6/11) φέρνει ένα μεγάλο διάστημα κατά το οποίο πολλά ζητήματα που μας απασχολούσαν θα λυθούν, μέσω του συμβιβασμού. Σχέσεις και συνεργασίες αποκαθίστανται. Οι επανασυνδέσεις θα ΄χουν την τιμητική τους. Τις μέρες, όμως, αυτές με την όψη των Άρη-Ποσειδώνα οι λάθος εντυπώσεις κάνουν παιχνίδι. Γι΄ αυτό και πρέπει να παραμείνουμε αλέρτ σε ό,τι φαντάζει ιδανικό, γιατί η αλήθεια είναι ότι πρόκειται μόνο για «μια τρύπα στο νερό». Στο τέλος της εβδομάδας το δύσκολο τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις μέσα από αλλαγές.

 

Κριός

Κριάρι με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, θα δώσεις έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Μέσω της καλής επικοινωνίας θα καταφέρεις να βρεις την ισορροπία με όσους μέχρι σήμερα βαδίζατε πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Προβλήματα συναισθηματικής φύσης βρίσκουν λύσεις, προσφέροντας δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς που αξίζουν. Δεν αποκλείεται η δημιουργία μίας νέας σχέσης ή/και επαγγελματικής συνεργασίας. Εσένα του β΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι η εβδομάδα αυτή θα σε προσγειώνει απότομα στην καθημερινότητα, που δυσκολεύεσαι ν΄ αντιμετωπίσεις, ειδικά αν τώρα επιστρέφεις απ’ τις διακοπές σου. Το πρόγραμμά σου θα ΄ναι βεβαρημένο κι οι υποχρεώσεις σου αυξημένες. Ενδεχομένως ν’ ασχοληθείς και με ζητήματα που άφησες σε εκκρεμότητα πριν ξεκινήσεις τις διακοπές σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, μάλλον θα νιώσεις υπερβολική κούραση και δε θα ΄χεις τη διάθεση ν΄ ασχοληθείς με ο,τι αισθάνεσαι ότι σου δημιουργεί βάρος. Παράλληλα δείξε προσοχή στη σχέση σου και τη δουλειά σου, καθώς ενδέχεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα να φέρει δυσκολίες, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στο χωρισμό.

 

Ταύρος

Ταύρε με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, η καθημερινότητα και η δουλειά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, με τις ευκαιρίες για επέκταση, καλύτερη επίδοση αλλά και μεγαλύτερη απόδοση, να διαδέχονται η μία την άλλη. Παράλληλα και τα οικονομικά σου ευνοούνται. Αισθηματικά δεν αποκλείεται η πιθανότητα μιας νέας γνωριμίας με προοπτικές εξέλιξης. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα δεις τη φαντασία σου να καλπάζει με την καλή πάντοτε έννοια. Έχεις την έμπνευση αλλά και τη διάθεση ν΄ ασχοληθείς με όλα όσα σ΄ ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι. Αισθηματικά τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς μια νέα γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε σχέση. Απ΄ την άλλη οι δεσμευμένοι περνάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, μάλλον θα ΄χεις την τάση ν’ αποφεύγεις τις υποχρεώσεις της δουλειάς σου και γενικότερα της καθημερινότητάς σου και να βρίσκεις διέξοδο σε πράγματα που τελικά σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Δείξε προσοχή γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα παραμονεύει. Ενδέχεται η δράση σου αυτή να φέρει την αντίδραση των άλλων και να δημιουργηθούν διαφωνίες που δε θα καταφέρεις ν’ αποφύγεις.

 

Δίδυμος

Δίδυμε με τον Ερμή στο φιλικό Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα τα αισθηματικά, οι δημιουργίες, η διασκέδαση και τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θ΄ ανθίσουν. Να περιμένεις πολλά οφέλη, περισσότερα έσοδα κι ευκαιρίες για επέκταση σε όλους αυτούς τους τομείς. Δεν αποκλείεται η επισημοποίηση, σε περίπτωση που διατηρείς μια σταθερή σχέση. Αν είσαι ελεύθερος μια νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη έρχεται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα βρεις χρόνο να μείνεις κοντά στην οικογένειά σου και τους οικείους σου, κάτι που θα βελτιώσει σημαντικά τη διάθεσή σου. Παράλληλα το διάστημα αυτό είναι και το πλέον κατάλληλο για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και δουλειές που αφορούν το σπίτι σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδεχομένως να αισθανθείς ότι δε μπορείς ν΄ ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις, λόγω κούρασης σωματικής και πνευματικής. Απ΄ την άλλη με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα κοινά οικονομικά είτε με το σύζυγο ή/και συνεργάτες αλλά και γενικότερα τον τρόπο που φέρεσαι, ώστε ν΄ αποφύγεις πιθανούς τριγμούς στις σχέσεις σου, που θα ΄χουν αρνητική έκβαση.

 

Καρκίνος

Καρκίνε με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα θ’ ασχοληθείς περισσότερο με τα του οίκου σου και με την οικογένειά σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου, αφήνοντας στο παρελθόν παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Ενδέχεται να αλλάξεις το χώρο που ζεις είτε με νέα διακόσμηση είτε ακόμη και με μία μετακόμιση. Παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ενδέχεται μέσω κάποιων γεγονότων να θελήσεις να επικοινωνήσεις με στενούς φίλους ή/και με ανθρώπους που για κάποιο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Παράλληλα η εβδομάδα είναι βοηθητική για να διευθετήσεις ζητήματα που γνωρίζεις ότι ήταν και η αιτία της απομάκρυνσης αυτής. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, ενδεχομένως να νιώσεις ότι δε θέλεις να ΄χεις οποιαδήποτε επαφή κι επικοινωνία με οικεία σου πρόσωπα. Αισθάνεσαι κόπωση αλλά και ανησυχία, ίσως και για κάτι απροσδιόριστο. Απ΄ την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις με συμβάντα που πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν με εγκράτεια. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται αυτά να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, που θα καταλήξουν σε ρήξεις.

 

Λέων

Λιοντάρι με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα δραστηριοποιείσαι περισσότερο είτε στη δουλειά σου είτε γενικότερα στον τομέα της καθημερινότητάς σου, με τις υποχρεώσεις να ΄χουν συσσωρευτεί κι εσύ να τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Πολλές επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις θα ενταχθούν στο πρόγραμμά σου, δίχως όμως να σε φορτίζουν συναισθηματικά. Αντίθετα θα τις επιδιώκεις, επειδή παράλληλα θα σου προσφέρουν ζωντάνια κι ευχαρίστηση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θ΄ ασχοληθείς με τα οικονομικά σου και τον τρόπο με τον οποίο μπορείς και να τακτοποιήσεις τις όποιες υποχρεώσεις σου, αλλά και ν΄ αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικό ρίσκο. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σ΄ επηρεάζει περισσότερο στον οικονομικό τομέα κι ενδεχομένως θολώσει την κρίση σου αναφορικά με τις ενέργειες που μπορείς αλλά και πρέπει να κάνεις, ώστε να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου. Προσπάθησε να ενεργείς με βάση τη λογική. Απ΄ την άλλη με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και στην επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και με συνεργάτες σου. Λόγω συναισθηματικού φόρτου, ίσως, ειπωθούν λόγια που μπορούν να προκαλέσουν διαφωνίες.

 

Παρθένος

Παρθένε με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, να περιμένεις καλά νέα στον οικονομικό τομέα. Αύξηση των εσόδων σου ή/και μια δεύτερη δουλειά είναι στο πρόγραμμα. Τώρα μπορείς ν΄ αποταμιεύσεις χρήματα, κάνοντας προσεκτική διαχείριση. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις. Αισθηματικά σου προσφέρονται οι ευκαιρίες για να επιλύσεις τα, τυχόν, κακώς κείμενα στη σχέση σου ή να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Επαγγελματικά ενδέχεται να διαπραγματευτείς μια νέα συμφωνία ή/και να σου γίνει πρόταση για μια νέα δουλειά. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο ενδέχεται να θελήσεις ν΄ ασχοληθείς με ανώφελα ζητήματα, παραβλέποντας κάποια άλλα σημαντικά. Γενικότερα το θολό τοπίο που επικρατεί στις σχέσεις σου δε σε βοηθά να διακρίνεις τι είναι σημαντικό κι ίσως αυτό σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Απ΄ την άλλη με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να σε ωθήσει σε υπερβολές, που θα αποβούν σε βάρος σου και το κόστος που θα πληρώσεις δε θα ΄ναι μόνο συναισθηματικό, αλλά και οικονομικό.

 

Ζυγός

Ζυγέ με τον Ερμή στο ζώδιό σου να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να συνειδητοποιήσεις τα δικά σου λάθη και των άλλων, ν’ αντιληφθείς τι επιθυμείς στη ζωή σου και τι λαμβάνεις. Ίσως  αποκαταστήσεις κάποιες σχέσεις ή μπορεί και να τις τερματίσεις. Επειδή επικοινωνιακά βρίσκεσαι στα καλύτερά σου, δεν αποκλείεται να επιδιώξεις γνωριμίες με νέα, ενδιαφέροντα άτομα, πιο κοντά στα δικά σου θέλω. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή θα φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα. Το παρελθόν σου φωτίζει το παρόν κι ίσως να μην μπορείς να διαχειριστείς όσα νιώθεις. Ενδεχομένως να επιθυμείς να επιστρέψεις σ΄ αυτό το παρελθόν, αλλά το παρόν σου ν’ αποτελεί εμπόδιο. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα νιώσεις ότι δε μπορείς ν΄ αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου. Προσπάθησε, όμως, να ΄σαι συνεπής. Απ΄ την άλλη με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το πάθος σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος ενδέχεται να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με την οικογένειά σου κι ίσως κληθείς να επιλέξεις την πλευρά που θ΄ ακολουθήσεις. Κι όλοι ξέρουμε πόσο πολύ δε σου αρέσουν τα διλήμματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, το επόμενο διάστημα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να κάνεις τον απολογισμό για τη ζωή σου και τα πρόσωπα που ‘χεις επιλέξει να βρίσκονται πλάι σου. Θα κάνεις το πρώτο βήμα για ν’ αποκαταστήσεις σχέσεις που δε θέλεις να χάσεις, αλλά και θα δείξεις την πόρτα της εξόδου σε κάποια πρόσωπα, που θ΄ αποδειχθούν ανάξια ενδιαφέροντος. Ίσως να σου αποκαλυφθεί κάτι παρασκηνιακό, που παιζόταν για καιρό πίσω απ΄ την πλάτη σου.  Εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή θα ΄χεις ευκαιρίες για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις με αγαπημένους φίλους. Δεν αποκλείεται μέσω του ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου να κάνεις και κάποιες νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, πρέπει να προσέξεις όλα όσα θα ειπωθούν σε συζητήσεις σου με φίλους. Ενδεχομένως κάποια απ΄ αυτά που λέγονται, να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να γίνουν ομίχλη στο ήδη θολό τοπίο. Απ΄ την άλλη με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα το θολό αυτό τοπίο μπορεί να φέρει διαφωνίες και εξαιτίας αυτών να ‘ρθεις σε διαφωνίες με φίλους ή/και με οικεία σου πρόσωπα.

 

Τοξότης

Τοξότη με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, το επόμενο διάστημα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες για να μπορέσεις να πραγματοποιήσεις αρκετούς απ΄ τους στόχους σου. Σ΄ αυτό θα βοηθήσουν οι φίλοι σου, αλλά και νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου. Να ΄σαι προσεκτικός στην επιλογή των νέων προσώπων, μετριάζοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό σου. Αισθηματικά ευνοείσαι για δημιουργία νέας σχέσης, εάν είσαι αδέσμευτος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα επικεντρωθείς στο να διεκπεραιώσεις ζητήματα κι εκκρεμότητες της δουλειά σου. Παράλληλα δεν αποκλείονται οι ευκαιρίες για τη σύναψη μιας νέας συμφωνίας ή/και την επίλυση ενός παλαιότερου προβλήματος. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου στη δουλειά ή/και σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Ενδέχεται η κρίση σου να μην είναι ξεκάθαρη κι αυτό να σε ωθήσει σε λανθασμένες κινήσεις. Απ΄ την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ίσως, επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με φίλους ή/και με ομάδες στις οποίες ανήκεις, κάτι που θα τονίσει έντονα την ανασφάλειά σου. Ίσως αισθανθείς ότι χάνεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που ένιωθες μέσα απ΄ την κοινωνική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα θα ΄χουν τον πρωταρχικό ρόλο το διάστημα αυτό. Ανάλογα με τον τρόπο που ‘χεις κινηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και τις προσπάθειες που ΄χεις καταβάλλει, θ’ ανταμειφτείς. Ακόμη κι αν απογοητευτείς επειδή ίσως προσδοκούσες περισσότερα απ΄ όσα τελικά σου προσφέρονται, θα ΄χεις το επικοινωνιακό χάρισμα να προωθήσεις και πάλι τα σχέδια και τα συμφέροντά σου. Σε σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές θα προφέρουν τις ευκαιρίες για ν’ αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Ενδεχομένως θελήσεις να παρακολουθήσεις κάποια νέα επιμορφωτικά σεμινάρια ή/και να λάβεις κάποιες πιστοποιήσεις που θα ενισχύσουν και την εικόνα σου στο επαγγελματικό περιβάλλον. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που επηρεάζει περισσότερο τη σχέση με τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σου, θα πρέπει να συγκρατηθείς ώστε να μην παρασυρθείς απ’ τα λεγόμενά τους, παραβλέποντας τις δικές σου επιθυμίες. Απ΄ την άλλη το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εφιστά την προσοχή σου στην κοινωνική σου εικόνα και την καριέρα σου. Κάποιες μη προσεκτικά μελετημένες κινήσεις σου, ενδέχεται να χαλάσουν όλα όσα μέχρι σήμερα έχεις κατορθώσει να χτίσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε με τον Ερμή στο φιλικό Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, το επόμενο διάστημα θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκό για κάποια σχέδιά σου, που μπορεί να μην πραγματοποιήθηκαν όπως εσύ επιθυμούσες. Τώρα είναι σα να σου προσφέρεται μία δεύτερη ευκαιρία, που δεν πρέπει ν΄ αφήσεις χαμένη. Ζητήματα ή/και πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται και μια γνωριμία αισθηματικής φύσης με άτομο απ΄ το εξωτερικό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές πρέπει να εκμεταλλευθείς την έντονη διαίσθησή σου αλλά και την ικανότητά σου να αισθάνεσαι όλα όσα οι άλλοι νιώθουν, χωρίς να στο εκφράζουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις σε οποιοδήποτε τομέα σε απασχολεί το συγκεκριμένο διάστημα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, πρέπει να αποφύγεις τις παράτολμες ενέργειες, καθώς και την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου στα οικονομικά σου. Σε διαφορετική περίπτωση θα ΄χεις μόνο απώλειες. Απ΄ την άλλη με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται σε συζητήσεις με φίλους ν΄ αποκαλύψεις κάποια σχέδιά σου και να μη βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς, κάτι που θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου μαζί τους.

 

Ιχθύς

Ιχθύ με τον Ερμή στο Ζυγό να επηρεάζει αρχικά εσένα του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα, θ΄ ασχοληθείς με την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων σου προς τρίτους, τις οποίες και θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις. Αν σε προβληματίζουν ζητήματα που αφορούν σε ακίνητη περιουσία, μπορείς τώρα να τα διευθετήσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται μια σχέση παρελθοντική να μπει και πάλι στη ζωή σου. Η καχυποψία σου, όμως, μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δική σου θετική ανταπόκριση. Εσύ του β΄ δεκαημέρου την εβδομάδα αυτή έρχεσαι πιο κοντά με ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου κι ό,τι ήθελε προκύψει. Γενικότερα πρόκειται για ένα διάστημα που ευνοεί και την επίλυση παρελθοντικών παρεξηγήσεων, είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, θα πρέπει να προσέξεις όλα όσα λες κι υπόσχεσαι στους άλλους, γιατί τα λόγια σου δεν πρόκειται να γίνουν πράξεις.  Παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις και στην κοινωνική σου εικόνα. Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ίσως αποκαλυφθεί μια ενέργειά σου, που για κάποιους ιδιαίτερους λόγους είχες διατηρήσει μυστική.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου