Δύο σημαντικές πλανητικές αλλαγές σημειώνονται αυτές τις μέρες με την ενέργεια ν΄ αλλάζει σημαντικά. Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο (5/7 – 20/8), μια θέση άβολη που δίνει περισσότερη άμυνα, παρά επίθεση κι ένα ανυποχώρητο πείσμα που προκαλεί αντιπαραθέσεις. Η οργή είναι έκδηλη για όποιον απειλεί τα κεκτημένα μας. Στην πορεία του ο Άρης θα προκαλέσει ανατροπές που θα ταράξουν και πάλι τις ζωές των σταθερών κυρίως ζωδίων. Την ίδια μέρα ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκίνο (5/7– 19/7), προσδίδοντας στην επικοινωνία και τη σκέψη συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και την τάση να μην εκφράζουμε ευθέως όσα αισθανόμαστε. Αναμνήσεις του παρελθόντος, επαφές με την οικογένεια και ζητήματα ακινήτων έρχονται στην επιφάνεια.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα κυλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η τάση που επικρατεί είναι η ψυχολογική και συναισθηματική ανανέωση, που μπορεί να προκληθεί από μια μετακόμιση ή ανακαίνιση. Γενικά, υπάρχουν ευχάριστες αλλαγές στον χώρο του σπιτιού. Προσοχή χρειάζεται στον οικονομικό τομέα, καθώς θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα χρειαστεί να καλύψεις. Παράλληλα, ευνοούνται οι επαφές με την οικογένεια ώστε να λύσετε προβλήματα που δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Προσοχή το Σαββατοκύριακο στις έντονες παρορμήσεις και υπερβολές που ενδέχεται να οδηγήσουν σε επιπόλαιες κινήσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, διανύεις μια όμορφη εβδομάδα με πολλές επικοινωνίες και εξόδους. Διαπραγματεύσεις για οικονομικά ζητήματα ευνοούνται και μάλιστα έρχονται χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου απέναντι στην οικογένεια. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ξεκινάς απ΄ αυτή την εβδομάδα να ηρεμείς και να χαλαρώνεις αισθητά. Τα επαγγελματικά προβλήματα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο η επικοινωνία με τον σύντροφό σου βελτιώνεται.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο βγαίνεις στην επιφάνεια και ξεκινάς να υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου. Βάζεις μπροστά τα σχέδιά σου και κάνεις νέες γνωριμίες. Προσπάθησε να μην είσαι ισχυρογνώμων και ν΄ ακούς τη γνώμη των άλλων, ώστε ν΄ αποφεύγεις συγκρούσεις με πρόσωπα που σ’ ενδιαφέρουν. Το Σαββατοκύριακο μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο ταίρι σου ή/και στους συνεργάτες σου. Σε σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προσφέρει οικονομική εύνοια αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Έχεις βιώσει πολλές αλλαγές και ανατροπές που σ΄ έχουν αποσυντονίσει, όμως αυτές οι μέρες περιλαμβάνουν περισσότερο συναίσθημα και σταθερότητα, ενώ προσφέρουν την ευκαιρία για ένα ταξίδι αναψυχής. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ηρεμείς, χαλαρώνεις, ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και τη σχέση σου. Η φυσική σου κατάσταση και υγεία βελτιώνονται αισθητά. Ενδέχεται να κανονίσεις ένα ταξιδάκι.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο η σωματική και ψυχολογική κούραση θα ΄ναι ιδιαίτερα έντονη το επόμενο διάστημα. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξεις σε τυχόν κρυολογήματα και μικροατυχήματα, καθώς θα ΄σαι επιρρεπής. Να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι και ν΄ αποφύγεις να κάνεις οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα έχεις σχεδιάσει. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου σε απασχολούν και θα προσπαθήσεις μέσω διαπραγματεύσεων να καλύψεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου, ενώ παράλληλα θα σκέφτεσαι τον τρόπο να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ανανεώνεσαι και πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες. Ερωτεύεσαι ξανά το ταίρι κι αν είσαι ελεύθερος γνωρίζεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται ένα επαγγελματικό ζήτημα να εξελιχθεί θετικά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές προβλέπονται χαλαρές, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο γεγονός που μπορεί να σε προβληματίσει. Αντίθετα, μια οικονομική εξέλιξη θα σε ικανοποιήσει. Αισθηματικά, η σχέση σου με το ταίρι εξελίσσεται προς το καλύτερο.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο ξεκινάς ν΄ αγωνίζεσαι και πάλι για να πετύχεις στόχους κι επιθυμίες. Νέες γνωριμίες με πρόσωπα που μοιράζεστε κοινές ιδεολογίες και ιδέες είναι πιθανές. Απ’ την άλλη, προσπάθησε να περιορίσεις την τάση όταν εκνευρίζεσαι να ξεσπάς σε φίλους, ώστε ν΄ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Παράλληλα, οι μετακινήσεις σου αυξάνονται είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής. Δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, ενώ οι δεσμευμένοι βελτιώνουν την επαφή με το ταίρι τους. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές εξελίσσονται ήρεμα. Αισθάνεσαι όμως περισσότερο ευαίσθητος με οτιδήποτε σου συμβαίνει. Απ’ την άλλη, ενθουσιάζεσαι με νέες γνωριμίες που έχουν έντονο το στοιχείο του απρόβλεπτου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα προσπαθείς να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Ο επικοινωνιακός τομέας είναι που σε μπλοκάρει και μπερδεύει. Αισθηματικά, όμως, οι εξελίξεις σε ευχαριστούν, ενώ παράλληλα διευθετούνται οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχεις τη δύναμη να κυνηγήσεις τους στόχους σου, να πάρεις πρωτοβουλίες αλλά και να διεκπεραιώσεις επαγγελματικά ζητήματα χωρίς να συμβουλευτείς οποιονδήποτε. Πρόσεξε όμως τυχόν αλαζονικές συμπεριφορές που θα κάνουν κακό στην εικόνα σου και θα δημιουργήσουν παρασκήνιο στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα, θα θέλεις τον ελεύθερο χρόνο σου να απομονώνεσαι για να χαλαρώνεις. Επιπλέον, πρόσεξε ποιους εμπιστεύεσαι και τι λες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, κοινωνικοποιείσαι, δέχεσαι προτάσεις για εξόδους , κάνεις νέες γνωριμίες και έρχεσαι αντιμέτωπος με εκπλήξεις ευχάριστες στον επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλεύσου αυτή την εβδομάδα γιατί από την επόμενη τα πράγματα δυσκολεύουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ξεκινάς να χαλαρώνεις απ’ τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος που σε ταλαιπώρησαν αρκετά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας . Αισθηματικά, λύνεις παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σου κι αισθάνεσαι περισσότερο σίγουρος για τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου. Πρόκειται για μια ήπια εβδομάδα που μπορείς να εκμεταλλευτείς και για να ξεκουραστείς.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο ευνοείσαι στα ταξίδια και σε εκπαιδευτικά ζητήματα. Ξεκινά μια περίοδος που μπορείς να κανονίσεις επιμορφωτικά ταξίδια ή μετακινήσεις για λόγους αναψυχής. Προσοχή σε τυχόν εμπλοκές με νομικά ζητήματα. Παράλληλα η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με φίλους και παρέες, να μοιραστείς τις ιδέες σου και να γνωρίσεις άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα είναι έντονη και μπορεί να εκπληρωθεί. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις από το κοινωνικό και το φιλικό σου περιβάλλον, που μπορεί να σχετίζονται με μια νέα γνωριμία που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Απ’ την άλλη, τα επαγγελματικά σου εξελίσσονται ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου που ο οικονομικός τομέας σε ταλαιπώρησε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα, τα πράγματα τώρα αποκαθίστανται. Γενικά ηρεμείς από τις εντάσεις που βίωσες. Ευνοούνται μετακινήσεις για λόγους αναψυχής, απ’ τις οποίες ενδέχεται να προκύψουν νέες γνωριμίες.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο ξεκινά μια περίοδος εσωτερικής αναζήτησης αυτών που σε κάνουν να αισθάνεσαι πλήρης συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να διώξεις απ’ τη ζωή σου οτιδήποτε ρουφά την ενέργειά σου και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτό σου. Παράλληλα, οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους θα σε πιέσουν. Απ’ την άλλη, η επαγγελματική σου πορεία και εξέλιξη θα σε απασχολήσουν αρκετά, όπως και η κοινωνική σου εικόνα την οποία θα προσπαθήσεις να βελτιώσεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, περνάς μια όμορφη εβδομάδα με ευχάριστες μετακινήσεις για λόγους αναψυχής. Παράλληλα ευνοούνται οι νέες γνωριμίες ακόμη και μέσω του διαδικτύου. Επαγγελματικά, βλέπεις έναν στόχο σου να επιτυγχάνεται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες ηρεμείς απ’ τις εντάσεις και τους τσακωμούς που βίωσες το τελευταίο διάστημα. Προτιμάς ν’ απομονωθείς στον χώρο σου με το ταίρι σου και να χαλαρώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τα έξοδά σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο ξεκινά ένα διάστημα δυσαρμονικό όσον αφορά στις σημαντικές σου σχέσεις. Αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή/και με συνεργάτες και συναδέλφους θα σε στρεσάρουν σημαντικά, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι στις παντός είδους σχέσεις δεν υπάρχεις μόνο εσύ αλλά και οι άλλοι. Να ΄σαι περισσότερο συγκαταβατικός και όλα θα πάνε καλά. Παράλληλα γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και η διάθεσή σου να κάνεις νέες γνωριμίες και ταξίδια θα ΄ναι έντονη. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι σημαντικά στον οικονομικό τομέα, με τα χρήματα που λαμβάνεις να σε βγάζουν από ένα αδιέξοδο που βίωνες. Απ’ την άλλη. η ερωτική σου διάθεση θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση με τον σύντροφό σου. Ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία πρόκειται να σε ανανεώσει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές σε βοηθούν να χαλαρώσεις από τα επαγγελματικά και οικογενειακά βάρη που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της διάθεσής σου θα παίξουν οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με φίλους, καθώς και οι ξαφνικές ερωτικές εξομολογήσεις από το έτερον ήμισυ.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο απ’ τη μια θα ΄χεις τη διάθεση να εργαστείς, απ’ την άλλη οι απαιτήσεις των συνεργατών και συναδέλφων σου συνεχώς θ΄ αυξάνονται, με αποτέλεσμα να νιώθεις πολλές φορές ότι ξεπερνάς τα όριά σου. Να προσέχεις την υγεία σου και να ξεκουράζεσαι. Παράλληλα ευνοείσαι στο να διευθετήσεις οικονομικές εκκρεμότητες με τρίτους ή/και να ρυθμίσεις τυχόν οφειλές προς τις τράπεζες και το δημόσιο. Δεν αποκλείεται η επαφή μ΄ ένα ερωτικό απωθημένο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, επικεντρώνεσαι στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές, απ’ τις οποίες λαμβάνεις ικανοποίηση. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου βελτιώνεται σημαντικά, ενώ οι νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους είναι εξαιρετικά πιθανές. Μία απρόσμενη κι ευχάριστη εξέλιξη σ΄ ένα επαγγελματικό ζήτημα είναι επίσης πιθανή. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, απ’ αυτή την εβδομάδα ηρεμείς αισθητά απ’ το άγχος που βίωσες στον οικονομικό τομέα. Επαγγελματικά, όμως, εξακολουθείς να πιέζεσαι και προβληματίζεσαι με μια απόφαση που χρειάζεται να λάβεις για την εξέλιξή σου. Προς τα μέσα της εβδομάδας λαμβάνεις μεγάλη ικανοποίηση από το ταίρι σου που προδιαγράφει τη θετική πορεία της σχέσης σας.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο ξεκινά ένα διάστημα με τη δημιουργικότητά σου να εκτοξεύεται. Αισθάνεσαι ικανός να πετύχεις πολλά απ’ τα σχέδιά σου. Παράλληλα όμως θα εκδηλώνεις και αλαζονική συμπεριφορά που θα αποτρέπει τους άλλους να σε προσεγγίσουν. Ερωτικά νιώθεις έντονα την ανάγκη να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου. Απ’ την άλλη, οι εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων είναι δεδομένες. Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η σχέση με τον σύντροφό σου, ενώ για τους αδέσμευτους έρχονται ευκαιρίες για σημαντικές γνωριμίες. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ηρεμείς από επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα κι επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και την υγεία σου. Μια απρόσμενη έκπληξη που αφορά στον αισθηματικό τομέα σε ικανοποιεί σημαντικά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, εξακολουθείς να τρέχεις για να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που αφορούν κυρίως στον οικογενειακό τομέα. Από τα μέσα της εβδομάδας ηρεμείς αισθητά, ενώ κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα εξακολουθούν να σε πιέζουν. Παρ΄ όλα αυτά, θα υπάρξουν και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα τη σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου. Προσπάθησε ν’ αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις, να ΄σαι περισσότερο υπομονετικός και υποχωρητικός στις διαθέσεις των άλλων. Απ’ την άλλη, θα υπάρξουν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της δουλειάς και να δημιουργήσεις ελεύθερο χρόνο που θα αφιερώσεις για την προσωπική σου ευχαρίστηση και χαλάρωση. Η καθημερινότητά σου αποσυμπιέζεται σημαντικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, διανύεις μια ευχάριστη κι εξαιρετικά κοινωνική εβδομάδα με στιγμές ανεμελιάς και ξεκούρασης. Μια απρόσμενη εξέλιξη στα επαγγελματικά σου σε ικανοποιεί και σε ξαλαφρώνει από ένα βάρος. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, παρ’ όλο που οι μέρες αυτές σου προσφέρουν ηρεμία απ’ το τρέξιμο και τις ευθύνες της προηγούμενης περιόδου, κάποια οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα που παραμένουν ανεπίλυτα και πρέπει να διευθετηθούν, εξακολουθούν να σε προβληματίζουν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Άρη στον Ταύρο αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να διεκπεραιώσεις όλες τις εκκρεμότητές σου, να συναντηθείς και να μιλήσεις με πρόσωπα που επιθυμείς, ν΄ ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες. Ο εκνευρισμός θα ΄ναι έντονος, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να γίνεσαι εριστικός. Παράλληλα, πρόσεξε την ταχύτητα και γενικότερα τις μετακινήσεις σου. Απ’ την άλλη, η εξωστρέφειά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα αλλά και να περάσεις έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, βιώνεις σημαντικές οικογενειακές στιγμές, που βελτιώνουν αισθητά την ψυχολογία σου. Αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στον χώρο του σπιτιού σου. Μία απρόσμενη συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα-έκπληξη είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο αυτών των ημερών. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες επικεντρώνεσαι περισσότερο στο να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ενώ κάποια επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα δείχνουν να επιλύονται.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου