Η εβδομάδα παρουσιάζει αρκετές πλανητικές αλλαγές. Η ψυχολογία βελτιώνεται αρκετά, ενώ ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος κι εκκεντρικός. Ο Μάρτιος συγκαταλέγεται σ’ έναν από τους καλύτερους μήνες του χρόνου και μάλιστα από το ξεκίνημά του. Στις 02/03  Αφροδίτη και Δίας συναντιούνται και ανεβαίνει η κοινωνικότητα όλων ενώ τ’ επαγγελματικά πάνε καλύτερα. Στο τέλος της εβδομάδας οι αυταπάτες και η σύγχυση κυριαρχούν, δημιουργώντας υπέρμετρη αισιοδοξία, χωρίς έδαφος.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3, η καθημερινότητά σου θα είναι περισσότερο ευχάριστη, με πολλές ευκαιρίες για συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση και φλερτ. Ενδέχεται να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες ή να αποκτήσεις ενεργό ρόλο σε μια ομάδα που μπορεί να ανήκεις.  Παράλληλα πρόσεξε το παρασκήνιο που εκτυλίσσεται είτε στη δουλειά σου είτε και στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα δεις αρκετά επαγγελματικά προβλήματα, που το προηγούμενο διάστημα σε ταλαιπώρησαν, να διευθετούνται. Απελευθερώνεσαι από τις δύσκολες σκέψεις και ανακουφίζεσαι. Ωστόσο τα οικονομικά συνεχίζουν να αποτελούν αγκάθι στην καθημερινότητά σου, ενδεχομένως με κάποιο νέο που θα σε ταράξει. Η οικογένειά σου σε στηρίζει. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου το κλίμα στην προσωπική σου ζωή εξακολουθεί να είναι έντονο και παθιασμένο κι εσύ καλείσαι να διαχειριστείς τα γεγονότα που προηγήθηκαν και να δώσεις λύσεις που θα απαλύνουν κυρίως την ένταση που βιώνεις εσωτερικά. Απ΄ την άλλη οι φίλοι και το κοινωνικό σου περιβάλλον γενικότερα βρίσκονται δίπλα σου και εκεί οφείλεις ν’ απευθυνθείς, ώστε να αισθανθείς καλύτερα.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3, η σκέψη και η δράση σου επικεντρώνονται σε ζητήματα καριέρας. Αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου και η φιλοδοξία σου χτυπάει κόκκινο, με αποτέλεσμα να παραμελείς την προσωπική σου ζωή και τους δικούς σου ανθρώπους. Ταυτόχρονα η σωματική αλλά και ψυχολογική κούραση θα είναι έντονη, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στο σύντροφό σου. «Make love, not war» και όλα θα πάνε καλά. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου φαίνεται να ξεπερνάς τις εντάσεις και τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος και να εστιάζεσαι περισσότερο στο να πλησιάσεις πρόσωπα, είτε αυτά λέγονται φίλοι είτε συνεργάτες, είτε σύντροφος, ώστε να εξομαλύνεις την κατάσταση ανάμεσά σας. Παράλληλα οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πολλές και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας νέος έρωτας. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου προετοιμάσου για ένα διάστημα με τα επαγγελματικά αλλά και τη σχέση ή το γάμο σου να σε πιέζουν, με την έννοια του τι μέλλει γενέσθαι. Καλείσαι ν’ απαντήσεις σε ερωτήματα του τύπου κατά πόσο η δουλειά σου σε ικανοποιεί και αν υπάρχει περαιτέρω εξέλιξη, αν η σχέση σου με το ταίρι σου προχωρά ή έχει μείνει στάσιμη και αν μες στο γάμο σου αισθάνεσαι πλήρης κι ευτυχισμένος.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται με αποτέλεσμα οι νέες γνωριμίες και το φλερτ να κυριαρχούν έντονα για το επόμενο διάστημα στη ζωή σου. Νέα επαγγελματικά σχέδια, πολλές μετακινήσεις και γιατί όχι κι ένα ταξιδάκι, πρόκειται να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Από την άλλη μέσω της ξεκάθαρης επικοινωνίας, μπορείς να λύσεις διαφορές με φίλους ή με το ταίρι σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η τύχη δουλεύει υπέρ σου αναφορικά με τα επαγγελματικά, δίνοντάς σου ευκαιρίες να ικανοποιήσεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα η εύνοια στην προσωπική σου ζωή είναι δεδομένη και αν την εκμεταλλευθείς σωστά, μπορείς να βελτιώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου και να πάρεις την απόφαση να δεσμευτείς επίσημα. Και τα οικονομικά σου θα σημειώσουν άνοδο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την εξαπάτηση. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στους  Ιχθύες, που σε επηρεάζει περισσότερο, στήνει παγίδες στη δουλειά, που σημαίνει ότι μπορεί να σου προτείνουν κάτι που φαντάζει ιδανικό, αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Απ΄ την άλλη ενδεχομένως αισθανθείς ότι όποια προσπάθεια κατέβαλες στη δουλειά σου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και η απογοήτευσή σου να σε κάνει ν’ αποσυρθείς κι έτσι να παραμείνεις στάσιμος.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3, ανανεώνεται η ερωτική σου ζωή, αυξάνοντας ιδιαίτερα τη λiμπiντο σου. Ο έντονος αυτός ερωτισμός μπορεί να σε ωθήσει να «κυνηγήσεις» και ένα παρελθοντικό ερωτικό σου απωθημένο ή μια μυστική σχέση, που δε θα μπορέσει ποτέ να ολοκληρωθεί. Παράλληλα ζητήματα οικονομικής φύσεως, όπως κληρονομικά, περιουσιακά ή αυξημένες υποχρεώσεις προς τρίτους ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, όπως και οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το κυριότερο, όμως, είναι τα οικονομικά σου, που ξεκινούν να μπαίνουν σε μια σειρά μετά από τις δυσκολίες που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα. Από την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές επιθυμείς να ξεφύγεις για λίγο από την πραγματικότητα και να ανανεωθείς κυρίως ψυχολογικά. Με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, που επηρεάζει περισσότερο, σε ευνοεί και μάλιστα θα σου προσφέρει και την ευκαιρία για να νιώσεις συναισθηματική ανακούφιση. Αρκεί να μην ανατρέχεις συνεχώς στο παρελθόν και σε όλα όσα σε πλήγωσαν.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3, εγκαινιάζεται ένα διάστημα «απαιτητικό» για τις προσωπικές σου σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, που θα κρίνει την πορεία τους για το μέλλον. Γεγονότα προκαλούν ξεκαθαρίσματα κι εσύ επιλέγεις τις σχέσεις που θα εξελίξεις και αυτές που θα διακόψεις. Η επικοινωνία για ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας σε διευκολύνουν, ώστε να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η οικονομική εύνοια συνεχίζεται, με χρήματα που λαμβάνεις και σε βοηθούν να τακτοποιήσεις οφειλές σου προς τρίτους. Στον προσωπικό τομέα οι σχέσεις σου πέρασαν από σαράντα μύρια κύματα. Κάποιες κλονίστηκαν ανεπανόρθωτα, ενώ αντιλήφθηκες τα λάθη στις επιλογές σου, αλλά και όλα όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής στη σχέση. Το κλίμα σταδιακά αλλάζει. Προσπάθησε από εδώ και στο εξής να εφαρμόσεις τα μαθήματα του Κρόνου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου με τη σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα στους Ιχθύες γίνεσαι περισσότερο ευάλωτος συναισθηματικά. Όλα όσα κρατούσες και καταπίεζες μέσα σου φαίνεται ότι πλέον δεν αντέχεις και τα εξωτερικεύεις. Είσαι ευσυγκίνητος κι έχεις την ανάγκη να δεις τα πράγματα περισσότερο ωραιοποιημένα απ΄ ό,τι είναι. Απόφυγε τις σπατάλες που θέλεις να κάνεις, προκειμένου να καλύψεις το συναισθηματικό σου κενό.

 

 

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες στις 7/3, εγκαινιάζεται ένα διάστημα που αυξάνονται οι υποχρεώσεις της δουλειάς σου, με αποτέλεσμα να μη σου μένει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σου. Ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής θα σε βοηθήσει να αισθανθείς όμορφα με το σώμα σου. Παράλληλα οι επαφές και οι ειδήσεις στην προσωπική σου ζωή θα έχουν την τιμητική τους. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου έχεις βιώσει κι εξακολουθείς να βιώνεις ανακατατάξεις στις σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Έρχονται εξελίξεις που θα σε απαλλάξουν από παρελθοντικά βάρη και θα αισθανθείς ανακουφισμένος. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, που επηρεάζει περισσότερο, απ΄ τη μια αισθάνεσαι ότι βιώνεις τον απόλυτο έρωτα ή ότι το ενδεχόμενο να παντρευτείς είναι πολύ πιθανό, από την άλλη όμως πρόκειται να απογοητευθείς, καθώς όλα φαντάζουν ιδανικά αλλά είναι μόνο φαντασιακά. Επιπλέον ίσως νιώσεις ότι οι καταστάσεις που βιώνεις στις σχέσεις σου είναι μόνο προβληματικές. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται προσοχή, επειδή τίποτα απ΄ όλα όσα νιώθεις και βλέπεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, εγκαινιάζει ένα διάστημα γεμάτο επαφές, γνωριμίες, διασκέδαση, φλερτ και περισσότερα ευχάριστα γεγονότα στην καθημερινότητά σου, που θα απαλύνουν το γενικότερα δύσκολο κοινωνικά κλίμα. Επιπλέον οι συνομιλίες για διευθετήσεις επαγγελματικών ζητημάτων θα είναι αυξημένες. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί κι ένα νέο ειδύλλιο με πρόσωπο απ’ τη δουλειά σου.  Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου επαγγελματικά αναδιοργανώνεσαι, αν φροντίσεις να εκμεταλλευθείς προς όφελός σου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Αισθηματικά αισθάνεσαι περισσότερο αποφασισμένος για όλα όσα χρειάζεσαι. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου αυτές τις μέρες το μόνο που επιθυμείς είναι να απομονωθείς για να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τον εαυτό σου. Φρόντισε την υγεία σου και πρόσεξε, τυχόν, ιώσεις και αλλεργίες, καθώς με με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου που σ΄ επηρεάζει περισσότερο, δεν αποκλείονται τέτοια προβλήματα. Από την άλλη ζητήματα της προσωπικής σου ζωής έρχονται στην επιφάνεια και θα σε απασχολήσουν για αρκετά μεγάλο διάστημα, οπότε και θα  κληθείς να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για την πορεία των σχέσεών σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, εγκαινιάζει ένα διάστημα με την οικογένεια, το σπίτι αλλά και τα επαγγελματικά σου να δέχονται έντονες πιέσεις, χωρίς απαραίτητα αυτές να αποδειχθούν αρνητικές. Ενδεχομένως να κληθείς να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία των δικών σου προσώπων ή με μια αλλαγή σπιτιού που θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Παράλληλα όμως η αισθηματική σου ζωή είναι καλή και οι καλές ειδήσεις συχνές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου που ταλαιπωρήθηκες αρκετά σε οικογενειακά ζητήματα αλλά κι επαγγελματικά, ενώ βίωσες και κάποιες αποκοπές, ξεκινάς από εδώ και στο εξής να παίρνεις αρκετές ανάσες. Τώρα καλείσαι να διαχειριστείς όλα όσα βίωσες αλλά και τα μαθήματα που πήρες μέσα απ΄ αυτές τις δυσκολίες. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, που σε επηρεάζει περισσότερο και καθόλου αρνητικά, σου προσφέρει τις ευκαιρίες για να ανανεωθείς συναισθηματικά και να βιώσεις ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, εγκαινιάζει ένα διάστημα περισσότερο ευχάριστο και ανάλαφρο με έντονη διάθεση για φλερτ, εξόδους, μετακινήσεις για διασκέδαση και χαλάρωση και ταξίδια. Παράλληλα θα σου δοθούν οι δυνατότητες να διαφημίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τη δουλειά σου αλλά και ν΄ ασχοληθείς με σπουδές ή και νέα σεμινάρια εκπαιδευτικού περιεχομένου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να βιώνεις αρκετές ανακατατάξεις στη ζωή σου, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, που ναι μεν σε πιέζουν, σου προσφέρουν όμως τη δυνατότητα να αλλάξεις τα κακώς κείμενα προς όφελος όλων των εμπλεκομένων προσώπων και πρωτίστως του εαυτού σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τις τυχόν παγίδες που προκύπτουν στην επαγγελματική σου ζωή αλλά και στον τομέα οικογένεια. Με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, που σε επηρεάζει περισσότερο, σου δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία, που μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κρίση και σφάλματα που δύσκολα διορθώνονται. Μην παρασύρεσαι από παρορμητικά συναισθήματα και φρόντισε να είσαι προσγειωμένος στη «σκληρή» πραγματικότητα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα ασχοληθείς αποκλειστικά με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Θα δοθούν ευκαιρίες για να ρυθμίσεις οφειλές και να τακτοποιήσεις χρέη κι ίσως νιώσεις την ανάγκη ν’ αποταμιεύσεις χρήματα για το μέλλον. Βέβαια να έχεις στο νου σου το ενδεχόμενο τα έξοδά σου να αυξηθούν. Αισθηματικά οι επικοινωνίες δε θα λείψουν και το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης είναι πολύ πιθανό. Εσύ του β΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές θα ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, όπου μέσα από συζητήσεις εσύ θα είσαι ο ευνοημένος. Οικονομικά ενδεχομένως αισθανθείς πιεσμένος, όμως είναι κάτι παροδικό. Αισθηματικά η κατάσταση που βιώνεις κρίνεται ικανοποιητική. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου στους Ιχθύες που σε επηρεάζει περισσότερο, αφιερώνεσαι σε ένα φανταστικό κόσμο που απέχει πολύ απ΄ την πραγματικότητα κι ενδεχομένως να προσγειωθείς απότομα και να απογοητευτείς. Εκμεταλλεύσου το ρομαντικό κλίμα αυτής της όψης, για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, εγκαινιάζει μια έντονα ερωτική περίοδο με ευκαιρίες για γνωριμίες και προσωπική επέκταση. Παράλληλα, όμως, οι υποχρεώσεις στη δουλειά σου αυξάνονται, αλλά τίποτα δε σε σταματά, καθώς η φιλοδοξία σου χτυπά κόκκινο καμπανάκι και πολλά από τα σχέδιά σου πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου φαίνεται ότι οι δύσκολες καταστάσεις που για αρκετό διάστημα βίωσες στις προσωπικές σου σχέσεις, με κάποιες να καταλήγουν οριστικά και άλλες να εξελίσσονται, ξεκινά να αποτελεί παρελθόν. Ασφαλώς και τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας, όμως πλέον βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου κι επομένως οι επιλογές σου από εδώ και στο εξής θα γίνονται με γνώμονα τις δικές σου επιθυμίες. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου βιώνεις έντονη ανασφάλεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης και γενικότερα αστάθεια στα οικονομικά αλλά και τη συναισθηματική σου κατάσταση. Χρειάζεται προσοχή στις δαπάνες προκειμένου να αποφύγεις λάθη που θα σου κοστίσουν περισσότερο απ΄ όσο πίστευες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας, εγκαινιάζει ένα διάστημα, που ναι μεν το τρέξιμο της καθημερινότητάς σου θα είναι έντονο και το άγχος υπερβολικό, όμως θα σου δοθεί η δυνατότητα να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση, ακολουθώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Η υγεία σου γενικότερα βελτιώνεται. Απ΄ την άλλη το επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και η καλλιτεχνική σου φύση αναδεικνύονται, ενώ οι ευκαιρίες για συναισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά κέρδη θα ‘ναι πολλές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου διανύεις μια εβδομάδα γεμάτη ερωτισμό, ρομαντισμό και πολλές-πολλές ευκαιρίες για προσωπική λάμψη κι επέκταση στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Η εβδομάδα δε σου φέρνει γεγονότα που θα σε πιέσουν, οπότε φρόντισε να περάσεις όμορφα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, με την αντίθεση Σελήνης-Κρόνου, προσπάθησε να είσαι εστιασμένος στο παρόν και στην πραγματική υπόσταση των  καταστάσεων που βιώνεις, χωρίς να παρασύρεσαι από τα φαντασιακά ποσειδώνια σενάρια του μυαλού σου. Εκμεταλλεύσου τη ρομαντική σου διάθεση για να πλησιάσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου