Την εβδομάδα αυτή, τα γεγονότα που έρχονται μυρίζουν μπαρούτι. Η επικοινωνία δυσκολεύει, το παρελθόν γίνεται παρόν και η υπομονή αποτελεί τη μοναδική λύση. Στα καλά νέα της εποχής, να περιμένετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία και δύναμη για την κατάκτηση ακόμη και των πιο ανέφικτων στόχων.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, το χαμόγελο επανέρχεται, φωτίζοντας το προσωπάκι σου. Αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να κυνηγήσεις τους στόχους σου, προσωπικούς κι επαγγελματικούς. Οι ευκαιρίες για να ταξιδέψεις θα είναι πολλές. Παράλληλα, το παρελθόν σε καλεί. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα στο ξεκίνημά της σε βρίσκει ιδιαίτερα αγχωμένο για οικονομικά κυρίως ζητήματα. Είσαι κουρασμένος και νιώθεις ανασφάλεια για τα προσωπικά σου. Όμως προς τα μέσα της εβδομάδας η διάθεσή σου αλλάζει, γεμίζεις με αυτοπεποίθηση και περισσότερο ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα ξεκινάς ν’ ασχολείσαι περισσότερο με την αισθηματική σου ζωή. Αντίθετα, εσένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σε βρίσκει ν’ ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά και επαγγελματικά θέματα. Μην ξεχνάς ότι η έκλειψη που πλησιάζει και επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, σου φωνάζει ότι πρέπει ν’ αποφύγεις παντός είδους ρίσκα. Ίσως αισθανθείς κάποιες επιθυμίες σου να παραμένουν ανεκπλήρωτες, εξαιτίας σφαλμάτων του παρελθόντος.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, χρειάζεται προσοχή στα οικονομικά σου, αλλά και στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Απόφυγε σπατάλες ή αγορές που θ’ αποδειχθούν άσκοπες. Χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου, ώστε να αντιληφθείς για ποιο λόγο αισθάνεσαι ανικανοποίητος, κυρίως στα προσωπικά σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ήδη βιώνεις έντονες και δύσκολες καταστάσεις. Οι ανατροπές σε εξαναγκάζουν ν΄ αλλάξεις πολλές από τις σταθερές στη ζωή σου. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί κι εσύ αισθάνεσαι ότι όλα βαδίζουν σε μια λεπτή κλωστή που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει. Γενικότερα, βρίσκεσαι σ΄ ένα μεταβατικό στάδιο και καλείσαι επί της ουσίας ν’ αναγνωρίσεις τα θέλω σου και τον ίδιο σου τον εαυτό. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη, καθώς ξεκινάς να δέχεσαι την επιρροή της έκλειψης που πλησιάζει κι επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες τεστάρουν τις αντοχές σου. Από την άλλη, εσύ γνωρίζεις τι θέλεις, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, όμως το συναίσθημα της απογοήτευσης είναι αναπόφευκτο.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, αυτό το διάστημα αντιλαμβάνεσαι ότι όλα όσα θέλεις να διεκδικήσεις, να πραγματοποιήσεις και να πετύχεις καθυστερούν. Αυτό σε εκνευρίζει ιδιαίτερα και σε κάνει να ξεσπάς σε ό,τι κινείται γύρω σου. Χρειάζεται υπομονή, επειδή το σύμπαν προετοιμάζει το έδαφος για να συμβούν όμορφα πράγματα στη ζωή σου. Δε χρειάζεται να κάνεις κινήσεις, που μπορεί ν΄ αποδειχθούν καταστροφικές. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο του παρελθόντος θα έχεις την ευκαιρία. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται σχετικά ήρεμη, ιδιαίτερα από τα μέσα αυτής, σε ό,τι σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Κάποια πράγματα μπαίνουν στη θέση τους κι αυτό σε χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να ασχοληθείς και με την αισθηματική σου ζωή που είχες παραμελήσει. Δεν αποκλείεται, εάν είσαι αδέσμευτος, μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, οι μέρες που διανύεις είναι γεμάτες υποχρεώσεις και τρέξιμο στη δουλειά, γεγονός που σε εξαντλεί σωματικά και ψυχικά. Χρειάζεται να προσέχεις την υγεία σου και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Επαγγελματικά πιέζεσαι και εξαναγκάζεσαι να πάρεις κάποιες αποφάσεις, που δεν επιδέχονται αναβολής. Προσοχή χρειάζεται και σε τυχόν εξαπατήσεις και σφάλματα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα σε ικανοποιήσουν. Ανοίγει ένας καινούριος ορίζοντας στη ζωή σου, είτε μέσω μεγαλύτερης κοινωνικής προβολής είτε μέσω μιας επισημοποίησης, είτε ακόμη και ενός γάμου. Παράλληλα, ψυχολογικά αναμοχλεύεις παρελθοντικές καταστάσεις που σε πίεσαν, πόνεσαν και τραυμάτισαν. Σε παιδεύουν ερωτήματα που χρειάζεται να απαντηθούν. Προσοχή στα πρόσωπα που θ΄ απευθυνθείς. Το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, ξεκινά ένα διάστημα, κατά το οποίο επικεντρώνεσαι περισσότερο στο πώς θα προβάλλεις τον εαυτό σου, είτε στον επαγγελματικό σου χώρο είτε στο κοινωνικό σου περιβάλλον. Γενικότερα, γίνεσαι περισσότερο ορατός στους άλλους, επιβάλλοντας τον εαυτό σου και τις θέσεις σου. Ταυτόχρονα το ενδιαφέρον σου στρέφεται και στα αισθηματικά. Προσπαθείς με κάθε τρόπο να φέρεις κοντά σου ένα πρόσωπο και μάλλον θα το καταφέρεις. Η εύνοια στα ταξίδια και τις νομικές υποθέσεις εξακολουθεί. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ήδη από αυτή την εβδομάδα αντιλαμβάνεσαι τι πρόκειται να ακολουθήσει και πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, ψυχραιμία και οργάνωση. Οι εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις ξεκινούν.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές εφιστούν την προσοχή σου στην επικοινωνία με φίλους, συνεργάτες και γενικότερα με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Οι παρεξηγήσεις θα έχουν την τιμητική τους. Όμως το πέρασμα του Δία στον Κριό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και σε ωθεί να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδιά σου, στα οποία περιλαμβάνονται ταξίδια, εκπαιδευτικά ζητήματα, νομικές υποθέσεις και αισθηματικά. Γενικότερα πρόκειται ν’ απελευθερωθείς από πολλές δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος. Για σένα του β΄ δεκαημέρου το διάστημα αυτό, παρ’ όλο που εξακολουθείς να βιώνεις τις συνέπειες των πλανητικών φαινομένων που σ’ έχουν επηρεάσει αισθητά, θα είναι περισσότερο ευχάριστο και κοινωνικό. Ανανεώνεσαι ψυχολογικά, σχεδιάζεις ταξίδια και εξορμήσεις με φίλους και με τη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος μπαίνεις και πάλι δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ και της διεκδίκησης. Μπορεί η δουλειά και η καθημερινότητά σου ν’ απαιτεί αρκετό από τον χρόνο σου, όμως διαθέτεις τη δύναμη να ανταπεξέρχεσαι. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, πρέπει να οπλιστείς με υπομονή, ψυχραιμία και δύναμη, ώστε να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες καταστάσεις που πρόκειται να βιώσεις στους τομείς οικογένεια, σπίτι και καριέρα. Η συναισθηματική αναστάτωση είναι βέβαιη.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, από αυτή την εβδομάδα συζητήσεις κι επαφές για επαγγελματικά κυρίως ζητήματα καθυστερούν, ενώ δε λείπουν οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες. Πρόσεξε πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς με τους ανωτέρους σου ή με πελάτες και γενικότερα με το περιβάλλον σου. Πρόκειται για ένα διάστημα που με λίγη επιπλέον προσπάθεια θα καταφέρεις ν΄ απαλλαγείς από συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα καταφέρεις αυτές τις μέρες να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με τρίτους. Οφειλές σε τράπεζες και δημόσιο ξεκινούν να διευθετούνται και να ρυθμίζονται. Παράλληλα, η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται, γεγονός που ενισχύει σημαντικά την ψυχολογία και αυτοπεποίθησή σου. Πρόσεξε μόνο τις αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκαλέσεις στη σχέση σου ή σε κάποια συνεργασία. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, οπλίσου με υπομονή και αντοχές, καθώς οι συναισθηματικές σου εκρήξεις πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα στην επικοινωνία με τα οικεία σου πρόσωπα.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, το επικοινωνιακό αλαλούμ ξεκινά και η καθημερινότητά σου δυσκολεύει αρκετά, συγκριτικά με το προηγούμενο διάστημα. Τα εμπόδια που θα συναντάς στις μετακινήσεις σου αλλά και στην επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι συνεχή. Από την άλλη, το πλανητικό σκηνικό ενεργοποιεί σημαντικά τον τομέα σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες, που πρόκειται να δεχθούν και τις σημαντικότερες εξελίξεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, διανύεις ένα διάστημα με το ενδιαφέρον σου να επικεντρώνεται στα προσωπικά σου και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Έχεις τη διάθεση να βελτιώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, ενώ εάν είσαι αδέσμευτος οι γνωριμίες και οι εναλλακτικές που θα παρουσιαστούν μπροστά σου θα είναι πολλές. Από την άλλη, κάποια εμπόδια που ενδέχεται να προκύψουν, θα αποδειχθούν ωφέλιμα για σένα τον ίδιο. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου, καλό θα ήταν να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσει αναταραχές με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Η καθημερινότητά σου διαταράσσεται.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό θα βιώσεις καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα, χρηματοδοτήσεις, επενδύσεις και συμφωνίες, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και εκκρεμότητες του παρελθόντος προκειμένου να επιλυθούν. Το πλανητικό σκηνικό  δημιουργεί νέες προοπτικές στα επαγγελματικά σου και σου προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να βελτιώσεις και να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με συνεργάτες και με πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου. Η υγεία σου βελτιώνεται. Για σένα του β΄ δεκαημέρου που ήδη βιώνεις αρκετές δυσκολίες, λόγω των πλανητικών φαινομένων που έχουν προηγηθεί, ξεκινά ένα διάστημα που έστω στον επαγγελματικό στίβο οι καταστάσεις δείχνουν να εξελίσσονται προς όφελός σου. Σχέσεις με συναδέλφους αποκαθίστανται και η καθημερινότητά σου στον χώρο που εργάζεσαι γίνεται περισσότερο ευχάριστη. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, δοκιμάζεσαι στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με μια αλήθεια που θα σε ταράξει και θ΄ αλλάξει όλα όσα πίστευες ότι παρέμεναν σταθερά στη ζωή σου.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα, συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις για ζητήματα προσωπικά κι επαγγελματικά καθυστερούν και παρουσιάζουν προβλήματα, που δε θα καταφέρεις να λύσεις άμεσα. Αντίθετα εκκρεμότητες του παρελθόντος ευνοούνται για επίλυση. Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει την ψυχολογία σου, ανεβάζει τη διάθεσή σου, αναθερμαίνει τη σχέση με το ταίρι σου ενώ δίνει προοπτικές στους αδέσμευτους για τη σύναψη μιας νέας σχέσης. Παράλληλα, πρόκειται για ένα διάστημα που ευνοείσαι στην απόκτηση παιδιού. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες που ακολουθούν είναι περισσότερο διασκεδαστικές και χαλαρές. Στον προσωπικό τομέα ευνοείσαι για να επιλύσεις διαφορές με το ταίρι σου, αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε μόνο τις αντιπαραθέσεις που ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις με άτομα της οικογενείας σου. Αντίθετα εσύ σένα του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου σε ζητήματα καθημερινότητας και δουλειάς. Παράλληλα, φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και την υγεία σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά για σένα ένα διάστημα με καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις στην καθημερινότητά σου. Θα αισθανθείς αποδιοργανωμένος και θα χρειάζεται να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου ν΄ ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Το πλανητικό σκηνικό ενεργοποιεί τον τομέα οικογένεια και σπίτι, με ευκαιρίες επέκτασης που μπορεί να σχετίζονται με μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται περισσότερο οικογενειακή, με την έννοια ότι αισθάνεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου και επιδιώκεις να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Παράλληλα, και στα επαγγελματικά σου εμφανίζονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Πρόσεξε μόνο την επικοινωνία με φίλους και τις μετακινήσεις σου για την αποφυγή μικροατυχημάτων. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να δώσεις προσοχή σε εντάσεις που οδηγούν σε ανακατατάξεις στο φιλικό και κοινωνικό σου περιβάλλον.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, ξεκινά για σένα ένα διάστημα, στο οποίο θα κληθείς να αντιμετωπίσεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια, ενδεχομένως και σε κάποια ξεκινήματα που επιθυμείς να κάνεις. Από την άλλη, μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εμφανιστεί μπροστά σου ένας παρελθοντικός έρωτας, ζητώντας σου μια δεύτερη ευκαιρία. Το πλανητικό σκηνικό, για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, φροντίζει την ψυχολογία σου, αυξάνει την αισιοδοξία σου, ενώ προσφέρει ευκαιρίες για ταξίδια και ζητήματα σπουδών. Αν είσαι φοιτητής, θα πάρεις το πτυχίο σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται άκρως επικοινωνιακή, γεμάτη φλερτ και διασκεδαστικές στιγμές. Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και δεν αποκλείεται να κανονίσεις μια σύντομη εξόρμηση που θα σε απαλλάξει από τα βάρη της καθημερινότητας. Αντίθετα, εσύ του γ’ δεκαημέρου, να είσαι έτοιμος για γεγονότα που θα διαταράξουν σημαντικά τον άξονα καριέρα – οικογένεια. Προσπάθησε να φανείς προνοητικός, ώστε να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που πλησιάζουν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, ζητήματα σπιτιού και οικογένειας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου για το επόμενο διάστημα, με σένα να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να διαχειρίζεσαι και να αντιμετωπίζεις την ασυνεννοησία που δημιουργείται με τους οικείους σου. Νιώθεις σωματική και ψυχολογική εξάντληση. Το πλανητικό σκηνικό για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ευνοεί τον οικονομικό τομέα και τα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως μέσω μιας δεύτερης δουλειάς ή αύξησης της πελατείας σου να τονώσεις σημαντικά το ταμείο σου. Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές για την αύξηση του εισοδήματός σου, αλλά και για ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητα. Νιώθεις ικανός να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση αλλά και να δημιουργήσεις νέες πηγές εσόδων. Πρόσεξε τις εσωτερικές εντάσεις, που οδηγούν σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, όμως αν ενεργήσεις προσεκτικά και χωρίς παρόρμηση, θα καταφέρεις να τις διαχειριστείς.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.