pillow87342

Η εβδομάδα χρωματίζεται απ’ την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον Υδροχόο (12/8), που αναμένεται να βάλει φωτιά κυρίως στις ζωές των σταθερών ζωδίων, περισσότερο των γεννημένων στο τέλος 2ου με αρχές του 3ου δεκαημέρου, που εξακολουθούν να βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα. Πρόκειται για μια δύσκολη Πανσέληνο, καθώς η δυσμενής συμμετοχή Κρόνου–Ουρανού δημιουργεί αρνητικές εξελίξεις σε υποθέσεις που απασχολούν, αλλά προκαλεί και γεγονότα αντιφατικά, αγχωτικά κι εκρηκτικά. Απ’ την άλλη, η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα (11/8) κι ενώ αρχικά υπόσχεται διασκέδαση και χαλάρωση, στη συνέχεια συναντά τον Ουρανό και τον Κρόνο και αναστατώνει δυσάρεστα τις ζωές κυρίως των σταθερών πάλι ζωδίων, κάτι που θα γίνει αντιληπτό τις επόμενες εβδομάδες.

 

Κριός

Κριέ μου, απ’ τη μια προσπαθείς να οργανώσεις τα επαγγελματικά σου, παρ’ όλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού κι απ’ την άλλη το μυαλό σου στριφογυρνά σε άλλη γη, σ’ άλλα μέρη. Κι εκεί που τα βάφεις μαύρα και πέφτεις σε κατάθλιψη, έρχεται η Αφροδιτούλα απ’ το Λιοντάρι, μια θέση που σου ταιριάζει και σε βγάζει απ’ αυτό το βαρύ mood, κατορθώνοντας να σε τραβήξει απ’ τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού και του γραφείου σου για να σε δει ο κόσμος, αλλά ταυτόχρονα προσθέτει και αρκετό αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή. Έλα, όμως, που καταφτάνει κι αυτή η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο και σε κάνει να ξοδεύεις χρήματα και συναισθήματα. Πρόσεχε λοιπόν πόσα και για ποιον ξοδεύεις, είτε αυτό μεταφράζεται σε ευρώ είτε σε έρωτα. Απ’ την άλλη κάποια ξεκαθαρίσματα σε φιλικές και γενικότερα προσωπικές σχέσεις είναι πιθανά. Αν είσαι δεσμευμένος μην υποκύψεις σε πειρασμούς που θέτουν σε κίνδυνο τη σχέση σου. Αν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ σας που παραμένουν άλυτα, αυτά θα ενταθούν.

 

Ταύρος

Ταύρε μου ενώ χαλαρώνεις με φίλους, το ταίρι σου και κάνεις πράγματα που σ΄ ευχαριστούν και προσδίδουν ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά σου, είτε βρίσκεσαι στην έδρα σου είτε σε διακοπές, έρχεται η ιδιαίτερα συγκρουσιακή κι έντονη Πανσέληνος στον Υδροχόο που θα σε κάνει να φωνάξεις «γιατί όλα σε μένα Θεέ μου». Τα νεύρα σου θα χτυπήσουν κόκκινο καμπανάκι, το άγχος θα σε καταβάλει και δε θα ξέρεις τι κάνεις για να διαχειριστείς το αλαλούμ που εξελίσσεται μπροστά σου, είτε στα επαγγελματικά είτε στην οικογένειά σου. Το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου είναι να καταφέρεις να παραμείνεις αποστασιοποιημένος, όσο αυτό είναι εφικτό, σε ό,τι κι αν συμβεί. Να ελέγξεις τα νεύρα και την έντονη παρόρμηση και να μην ξεσπάσεις σε πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Τα λόγια που μπορεί να ειπωθούν θα ΄ναι σκληρά και ικανά να πληγώσουν και να τερματίσουν σχέσεις που ‘ναι ιδιαίτερες για σένα. Προσπάθησε, λοιπόν, να συγκρατηθείς ώστε να συγκρατήσεις και τυχόν ακραίες συμπεριφορές των άλλων. Παράλληλα ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και η υγεία σου.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει ν΄ ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα οικογενειακά, που αν και σ΄ αγχώνουν, εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις τις λύσεις. Η διάθεσή σου προς τα μέσα της εβδομάδας αλλάζει σημαντικά, έχεις την ανάγκη να διασκεδάσεις, να δεις φίλους, να γνωρίσεις καινούριους ανθρώπους, αλλά και ν΄ ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Επαγγελματικά ενδέχεται να εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες, ειδικά αν ασχολείσαι με το εμπόριο, που υπόσχονται οικονομική άνοδο. Η δύσκολη, όμως, Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου δε θα σε αφήσει ανεπηρέαστο. Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ενδεχομένως αλλάξουν το πρόγραμμά σου σχετικά με ένα ταξίδι. Απ’ την άλλη, ίσως αναγκαστείς ν΄ αλλάξεις το σχέδιό σου ή το πλάνο που έχεις ήδη χαράξει πάνω σ΄ ένα επαγγελματικό εγχείρημα. Παράλληλα, ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, εκπαιδευτικά προγράμματα ή/και το εξωτερικό ανατρέπονται κι ίσως και σ΄ αυτούς τους τομείς ν΄ αναγκαστείς να κάνεις αλλαγές. Όλες αυτές οι ανατροπές είναι βέβαιο ότι θα σε στρεσάρουν έντονα και θα αυξήσουν την κυκλοθυμία σου, που οφείλεις να διαχειριστείς, ώστε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η εβδομάδα ξεκινά βρίσκοντάς σε να σκέφτεσαι παραλίες, αμμουδιές, ξεγνοιασιά κι ευχάριστες συζητήσεις με φίλους και το ταίρι σου. Υπάρχουν βέβαια και στιγμές που ο φόβος και το άγχος σε κυριεύουν, επειδή ανησυχείς για το τι μέλλει γενέσθαι αύριο, για παράδειγμα. Το γενικότερο, όμως, κλίμα είναι ήπιο. Και μάλιστα για αυτό το διάστημα η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο Λιοντάρι και σε βοηθά ν΄ αφουγκραστείς τις βαθιά συναισθηματικές σου ανάγκες. Απ’ την άλλη, δημιουργεί μια ισορροπία στον οικονομικό τομέα και κυρίως στα πάρε-δώσε με τους άλλους, που, δυστυχώς, πρόκειται να ταράξει η δύσκολη Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο. Μια οικονομική στέρηση θα την αισθανθείς. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν και σ΄ εξαναγκάζουν να βρεις τρόπο να τα διαχειριστείς και τα τακτοποιήσεις. Οι δυσκολίες, όμως, δε σταματούν εκεί. Ο συναισθηματικός τομέας επηρεάζεται εξίσου έντονα. Ίσως κάποια γεγονότα ή/και εξελίξεις έρχονται για να σου θυμίσουν ότι με το να κρύβουμε κάτω απ’ το χαλί καταστάσεις και συναισθήματα που μας πλήγωσαν, δεν τα ξεπερνάμε. Αντίθετα, όταν αυτά βγουν στην επιφάνεια φουντώνουν περισσότερο και τότε σε «καταπίνουν».

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτή η εβδομάδα πρόκειται να σου μείνει αξέχαστη και όχι με ευχάριστο τρόπο. Έχεις ήδη βιώσει πολλές δύσκολες εβδομάδες και πραγματικά βρίσκεσαι στο μάτι του κυκλώνα. Η σκληρή Πανσέληνος στο απέναντι από σένα ζώδιο του Υδροχόου, που συμβολίζει τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, γάμο και επαγγελματικές συνεργασίες, βάζει στο στόχαστρο αυτές που μάλλον δε στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Ανατροπές και αποκαλύψεις δημιουργούν εξελίξεις που ξεκαθαρίζουν την αλήθεια που κρύβεται πίσω απ’ το κάθε πρόσωπο με το οποίο σχετίζεσαι, αλλά και την ουσία που υπάρχει ή απουσιάζει στη μεταξύ σας σύνδεση. Αντιπαραθέσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε ρήξεις είναι πολύ πιθανές. Πρέπει να φανείς αρκετά συνειδητοποιημένος για το τι ακριβώς ζητάς απ’ τον άλλο και τη σχέση σας, είτε προσωπική είτε επαγγελματική. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις τα όριά σου που οι άλλοι οφείλουν να σεβαστούν. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και στην υγεία σου. Ευτυχώς που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς το επόμενο διάστημα σχηματίζει σκληρές όψεις, σε ωθεί να εκφράσεις με όμορφο τρόπο τις επιθυμίες σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να εκπληρώσεις αρκετές απ’ αυτές.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει και θετικά και αρνητικά για σένα γεγονότα. Ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο σε βοηθά να επικοινωνήσεις, να λύσεις ζητήματα που σ΄ απασχολούν, αλλά και να κλείσεις σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Η είσοδος, όμως, της Αφροδίτης στο Λιοντάρι σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή στην προσωπική σου ζωή και αυξάνει την ανάγκη σου να αισθανθείς συναισθηματική ασφάλεια. Αυτό ενέχει τον κίνδυνο να στραφείς σε πρόσωπα και να εμπλακείς σε καταστάσεις που ενώ σου δημιουργούν ανεξήγητη έλξη, ταυτόχρονα αυξάνουν τις φοβίες σου. Προσπάθησε να αποφεύγεις τις εξιδανικεύσεις. Απ’ την άλλη, η σκληρή Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται για να φωτίσει τα πρόσωπα απ’ το επαγγελματικό σου περιβάλλον που δημιουργούν παρασκήνιο σε βάρος σου, κάτι που σίγουρα θα σε φορτίσει συναισθηματικά, όμως θα καταφέρεις ν΄ απαλλαγείς από όσους αποτελούσαν βάρος στη ζωή σου. Παράλληλα, βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο το υπερβολικό τρέξιμο στη δουλειά να σε αναγκάσει ν΄ αλλάξεις τα σχέδια των διακοπών σου. Δείξε προσοχή στην υγεία και τη φυσική σου κατάσταση.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι εγκαινιάζει ένα διάστημα ευχάριστο που μπορείς ν’ ασχοληθείς με τις δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν, να βγεις έξω και να διασκεδάσεις με φίλους, να κάνεις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος. Μάλιστα δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε αισθηματική. Απ’ την άλλη, η χαρούμενη αυτή περίοδος διαταράσσεται απ’ τη σκληρή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον Υδροχόο, που ανασύρει στην επιφάνεια τα βαθιά κρυμμένα συναισθηματικά προβλήματα, ενώ σε περίπτωση που ‘σαι δεσμευμένος αυξάνει τα προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό σου. Διαφωνίες σε παρασύρουν σε ατελείωτες συγκρούσεις και κάπου εκεί ενδεχομένως κληθείς να λάβεις μια σημαντική απόφαση για την πορεία της συντροφικής σου ζωής. Ίσως νιώσεις ότι σας χωρίζουν πολλά περισσότερα απ’ όσα σας ενώνουν. Απ’ την άλλη, ενδεχομένως να επιθυμείς παραπάνω απ’ όσα μπορεί ή είναι διατεθειμένος ο άλλος να σου προσφέρει. Βέβαια, το ενδεχόμενο η κρίση αυτή ν΄ αφορά και στις φιλικές σου σχέσεις είναι πολύ πιθανό. Σε κάθε περίπτωση, μην υπερβάλλεις στις αντιδράσεις σου και πριν λάβεις οποιαδήποτε απόφαση σκέψου με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μια έντονη και συγκρουσιακή εβδομάδα σε περιμένει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι προηγούμενες ήταν χαλαρές και άνετες. Το καλό νέο είναι η Αφροδίτη που κάνει την είσοδό της στο Λιοντάρι και για την ώρα τουλάχιστον, σου δίνει ένα προβάδισμα στα επαγγελματικά, ειδικά εάν ακόμη εργάζεσαι και δε βρίσκεσαι σε διακοπές. Μάλιστα το ενδεχόμενο να μπουν κάποια νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο είναι πιθανό. Η σκληρή, όμως, Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο έρχεται για ν΄ ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα, πρώτα στην οικογενειακή σου ζωή και έπειτα στα επαγγελματικά σου. Συγκρούσεις, αποκαλύψεις και ανατροπές σε αναγκάζουν να ξεκαθαρίσεις πρόσωπα και καταστάσεις στην οικογένεια και στη δουλειά. Τα νεύρα σου μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές. Οι αναρωτήσεις σου για τη μελλοντική πορεία σχέσεων και συνεργασιών γίνονται εντονότερες. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βαίνουν καλώς κι αυτό είναι θετικό νέο για την ώρα, καθώς και σ΄ αυτόν τομέα επίκεινται έντονες διακυμάνσεις.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, συγκριτικά με τους περισσότερους εκπροσώπους των ζωδίων θα λέγαμε ότι εσύ είσαι ο πιο τυχερός της εβδομάδας, καθώς δεν επηρεάζεσαι τόσο αρνητικά απ’ τη σκληρή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο στον Υδροχόο. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σου. Πριν μιλήσεις, σκέψου, αλλά το σημαντικότερο άκουσε αυτά που ο συνομιλητής σου έχει να σου πει. Μια λάθος κίνηση ή λέξη μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις, που δε θα ΄χουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα και δεν πρόκειται να σε ωφελήσουν. Παράλληλα, αν χρειαστεί να μετακινηθείς διπλοτσέκαρε το όχημά σου και γενικότερα φρόντισε να ΄χεις οργανώσει σωστά το πρόγραμμά σου κι όλα τα υπόλοιπα θα πάνε καλά. Το καλό νέο είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι που βελτιώνει σημαντικά τη διάθεσή σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σχεδιάσεις ή/και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Γενικότερα, αισθάνεσαι ανακουφισμένος απ’ τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος. Ωστόσο, ό,τι κι αν κάνεις, κάποιες επικοινωνίες για ζητήματα εργασιακά που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να σε αγχώσουν, θα γίνουν. Κατά τα άλλα, όλα καλά.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, η εβδομάδα σου ξεκινά με επικοινωνίες και εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι εγκαινιάζει ένα διάστημα που αφενός σου προσφέρει τις ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους ή/και να λάβεις τυχόν χρωστούμενα, αφετέρου σε γεμίζει με πάθος, αυξάνοντας ιδιαίτερα την ερωτική σου διάθεση. Βέβαια, θα υπάρχουν στιγμές που το έντονο πάθος θα αυξάνει και την καχυποψία σου κι αυτό οφείλεις να το διαχειριστείς για να μη δυναμιτίσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή με το πρόσωπο που σ΄ ενδιαφέρει. Σε άλλα νέα, η σκληρή Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις σε θέματα σχέσεων και οικονομικών με πρόσωπα που σας συνδέουν κοινά οικονομικά συμφέροντα ή υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα, γεγονός που θα διαταράξει το κλίμα μεταξύ σας. Η εμπιστοσύνη σου κλονίζεται, καθώς συνειδητοποιείς ότι κάποιοι όχι μόνο δε σε υποστήριζαν αλλά κινούνταν σε βάρος σου, με μοναδικό σκοπό να βλάψουν τα συμφέροντά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, είσαι απ’ αυτούς που επηρεάζονται ιδιαίτερα απ’ τη σκληρή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο. Οι αποκαλύψεις και οι ανατρεπτικές εξελίξεις της Πανσελήνου αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι, τις σημαντικές σου σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, και το βέβαιο είναι ότι θα σε θυμώσουν και μάλιστα πολύ. Δεν αποκλείεται να φτάσεις στο σημείο να εξωθήσεις τις καταστάσεις που θα κληθείς ν΄ αντιμετωπίσεις στα άκρα και να επιβάλλεις τον εαυτό σου στους άλλους με επιτακτικό τρόπο. Αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει υπομονή σε σημείο που έχεις εξαντλήσει τα όριά σου. Κι αυτά τα όρια οι άλλοι δεν τα έχουν αντιληφθεί. Κι ίσως αυτό το φεγγάρι να ΄ναι τελικά η ευκαιρία μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις να δείξεις στους άλλους αλλά και ν΄ αποδείξεις στον ίδιο σου τον εαυτό από τι είσαι φτιαγμένος. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις την οργή σου, επειδή στο τέλος μπορεί να χάσεις το δίκιο που είναι με το μέρος σου. Η Αφροδίτη απ’ την άλλη, που κάνει την είσοδό της στο Λιοντάρι, σου δίνει ένα προβάδισμα στον τομέα των σχέσεων και σε βοηθά να κατανοήσεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι πλάι σου για να αισθάνεσαι συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, παρ’ όλο που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού εσύ μάλλον νιώθεις πιεσμένος απ’ τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που δε σου αφήνουν περιθώριο να χαλαρώσεις απ’ την επιβαρυμένη καθημερινότητά σου. Απ’ την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στο Λιοντάρι σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τις εκκρεμότητες που σε ταλαιπωρούν, αλλά και να διορθώσεις, τουλάχιστον για την ώρα, τα κακώς κείμενα στη σχέση σου με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντός σου. Αισθηματικά, προσπάθησε ν’ αποφεύγεις την υπερανάλυση, ιδιαίτερα εάν είσαι δεσμευμένος. Σ΄ άλλα νέα, η σκληρή Αυγουστιάτικη Πανσέληνος στον Υδροχόο σού προκαλεί έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Ενδεχομένως κάποιες αποκαλύψεις θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις απότομα το τέλος μιας κατάστασης που εξακολουθούσες να συντηρείς στο μυαλό σου και ν΄ απαλλαγείς από επιλογές, πρόσωπα και συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος που σου ‘χαν δημιουργήσει απωθημένα. Χρειάζεται να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου, που μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές κι εσφαλμένες πράξεις.

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου