Η νέα εβδομάδα προμηνύει σημαντικά ξεκινήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι ευκαιρία να κυνηγήσουμε την κατάκτηση των στόχων μας με γενναιότητα κι ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι θαρραλέος. Τίποτα και κανείς δε στέκεται εμπόδιο στις επιδιώξεις του. Αυτό που θέλει, το θέλει εδώ και τώρα. Όμως για να πετύχουμε όσα θέλουμε, πρέπει να φανούμε προνοητικοί και καθόλου βιαστικοί, είτε στη δράση είτε στα λόγια. Εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας, τη δύναμή μας και παραμένουμε αληθινοί προς εμάς και τους άλλους.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ασχολείσαι με τα εργασιακά σου, καθώς οι εξελίξεις προχωρούν και δεν αφήνουν περιθώριο να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και τα προσωπικά σου. Βέβαια, όλα στρέφονται προς όφελός σου και αυτό σε ικανοποιεί, επειδή βλέπεις την προσπάθειά σου ν’ αμείβεται. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου, να περιμένεις μια καινούρια αρχή με μπόλικο άρωμα παρελθόντος. Καλείσαι να διώξεις ό,τι σε περιορίζει και να κρατήσεις ό,τι σε εξελίσσει για να βάλεις σε εφαρμογή τα νέα σχέδιά σου, προσωπικά κι επαγγελματικά. Παράλληλα, το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις πολλές απ’ τις επιθυμίες σου. Τα ευτράπελα στα οικονομικά και τις σχέσεις συνεχίζονται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ένα γεγονός ενδέχεται να σου δείξει ότι δεν μπορείς να ζεις με ψευδαισθήσεις. Αυτό θα σε πικράνει, όμως παράλληλα θα σου προσφέρει τα εφόδια να προχωρήσεις. Συμβιβάσου με τους άλλους, επειδή τελικά δεν είσαι ο μόνος δυνατός της υπόθεσης.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, ενώ η εύνοια που δέχεσαι από το κοινωνικό και φιλικό σου περιβάλλον συνεχίζεται, οι μέρες αυτές δημιουργούν την ανάγκη απομόνωσης, ώστε να επικεντρωθείς περισσότερο στον εσωτερικό σου εαυτό. Στόχος είναι να φροντίσεις εσένα και την ψυχολογία σου. Κι εσύ του β΄ δεκαημέρου, κινείσαι στο ίδιο μοτίβο. Πρόκειται για ένα διάστημα που ευνοεί περισσότερο τη στροφή στον εαυτό και την απαλλαγή από φοβίες και τραύματα, που προέρχονται κυρίως από την οικογένεια. Άλλωστε, οι ανατροπές συνεχίζονται και είναι απ’ αυτές που σε βάζουν στη διαδικασία να αμφισβητήσεις όσα θεωρείς δεδομένα και σταθερά Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και θα αντιληφθείς ένα παρασκήνιο που ενδεχομένως εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα επιβεβαιωθείς για το σενάριο που είχες φτιάξει στο μυαλό σου για ένα πρόσωπο, αλλά όλη αυτή η επιβεβαίωση θα σε προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα. Από την άλλη, τα εμπόδια που θα συναντήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο βάζουν φρένο στις επιδιώξεις σου, κάτι που θα αναγκαστείς να αποδεχθείς.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται κοινωνική, με πολλές επαφές και συναντήσεις με φίλους και παρέες που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και σε τονώνουν ψυχολογικά. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο είναι μπροστά σου, αρκεί να τις αντιληφθείς και να τις αγκαλιάσεις. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συνεργασία, ενώ παράλληλα προσφέρεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμείς, να ασχοληθείς με τα κοινά. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με παρέες που είχατε απομακρυνθεί. Από την άλλη, μέσω του φιλικού περιβάλλοντός σου, θα προκύψουν γνωριμίες με νέα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, ενδεχομένως μια μετακίνηση που είχες σχεδιάσει για αρχές της εβδομάδας, είτε για λόγους αναψυχής είτε για επαγγελματικούς, να μη σου βγει και η διάθεσή σου να πέσει απότομα. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και προς το τέλος της εβδομάδας, που τα εμπόδια εξακολουθούν να βάζουν φρένο στις μετακινήσεις σου. Αν καταφέρεις να ξεφύγεις, να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός. Τέλος, οικονομικά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, επιλύονται μόνο με συμβιβασμό.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ζητήματα καριέρας έρχονται στο προσκήνιο, με σένα να αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά στο κυνήγι κατάκτησης στόχων και επιδιώξεων. Έχεις τη δύναμη αλλά και τη θέληση να πετύχεις ακόμη περισσότερα στον επαγγελματικό χώρο. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, τα νέα ξεκινήματα σχετίζονται με την κοινωνική σου εικόνα και τη δουλειά σου. Καλείσαι να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει, αλλά και να κρατήσεις δίπλα σου εκείνους που σε υποστηρίζουν. Μια φιλοδοξία σου δείχνει να εκπληρώνεται. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να βιώσεις ανατροπές στα οικονομικά και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, που θα σε πιέσουν αρκετά. Όσα εμπόδια κι αν συναντήσεις, αυτό που οφείλεις να θυμάσαι είναι τα δικά σου όρια και αντοχές. Δε χρειάζεται να υπερβείς τις δυνάμεις σου, ακόμη κι αν το επιθυμείς.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, το θετικό κλίμα της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζεται με την εύνοια να επηρεάζει σημαντικά τους βασικούς τομείς της ζωής σου. Δεν αποκλείεται ένα ταξιδάκι αναψυχής να συμπληρώσει το παζλ της όμορφης καθημερινότητάς σου. Από την άλλη, ανοίγει ένας νέος κύκλος σε ζητήματα νομικά, περιουσιακά, εκπαιδευτικά και θέματα πνευματικής ανάπτυξης. Δεν αποκλείεται να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με σκοπό να αλλάξεις παραστάσεις και να διευρύνεις το πνεύμα σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου και η αισιοδοξία σου αναπτερώνεται. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η έξοδος του Μάρτη αναμένεται επεισοδιακή με ανατροπές στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται ένα γεγονός να σε στενοχωρήσει και ενδεχομένως να σε εξαναγκάσει σ΄ έναν συμβιβασμό που δε θα είναι εύκολος. Το κλίμα αυτό αναμένεται να ενταθεί προς το τέλος της εβδομάδας με σένα να προσπαθείς να ελέγξεις οτιδήποτε δείχνει να φεύγει από κοντά σου, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Συμβιβάσου για να σώσεις ό,τι μπορεί να σωθεί.

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, κάποιες καταστάσεις δείχνουν να ολοκληρώνονται και να απομακρύνονται από τη ζωή σου, γεγονός που σου προσφέρει σημαντική ανακούφιση. Από την άλλη, οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους βρίσκουν λύσεις μέσω ρυθμίσεων και διαπραγματεύσεων, που καταλήγουν σε δικό σου όφελος. Από την άλλη, εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να έχεις πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευθείς. Παράλληλα, τα έσοδά σου αυξάνονται, ενώ η ερωτική σου ζωή ενισχύεται. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται στενάχωρη, καθώς οι καταστάσεις θα ανασύρουν στην επιφάνεια τα αληθινά πρόσωπα κάποιων ατόμων από το εργασιακό σου περιβάλλον. Από τη μια θα πιεστείς, από την άλλη θα επιβεβαιωθείς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μίας δικής σου επιβράβευσης, εφόσον βέβαια ενέργησες δίκαια και δούλεψες σκληρά. Ζητήματα υγείας μπορεί να σε απασχολήσουν.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον σου, με στόχο να γεφυρώσεις το χάσμα που σε κάποιες έχει δημιουργηθεί και να ενδυναμώσεις αυτές που δείχνουν υγιείς. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, να περιμένεις νέα ξεκινήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εάν είσαι ικανοποιημένος με ό,τι έχεις, προχωράς. Εάν όχι, κόβεις. Ημίμετρα δεν μπορούν να υπάρξουν και αν τα επιλέξεις δε θα σου βγει σε καλό. Από την άλλη, το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης που θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα είναι πιθανό. Κι αυτό, όμως, το ενδεχόμενο χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά, κυρίως με τον εαυτό σου. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται δύσκολη, ιδιαίτερα στην περίπτωση που έχεις εμπλακεί σε μία σχέση προβληματική που δέχεται αρνητικές επιρροές από εξωτερικούς παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι να κατορθώσεις να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω, τις ανάγκες και τα πρέπει σου. Ίσως η αποφυγή και ο τερματισμός των προβληματικών καταστάσεων να είναι μονόδρομος.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, οι εκκρεμότητες και οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά σου καταναλώνουν τον περισσότερο χρόνο της καθημερινότητάς σου. Το καλό νέο είναι ότι είσαι συντονισμένος σ’ αυτή την πραγματικότητα και συνεργάζεσαι ώστε όλα να μπουν σε μια σειρά. Παράλληλα, η υγεία και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνονται. Όσο για σένα του β’ δεκαημέρου, εγκαινιάζεται ένα διάστημα πρόσφορο για νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά, ενδεχομένως και με τη σύναψη νέων συνεργασιών με καινούρια πρόσωπα. Η υγεία σου χρειάζεται προσοχή και καλό είναι να μην αφήσεις οποιαδήποτε ενόχληση στην τύχη της. Τις μέρες αυτές ένα χαρμόσυνο νέο που αφορά στη δουλειά σου είναι πολύ πιθανό να έρθει. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου η οικογένεια και τα προβλήματα που για καιρό σε ταλαιπωρούν, βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών. Τα γεγονότα που θα συμβούν αλλά και τα πρόσωπα των εμπλεκομένων σου δείχνουν μία και μόνο λύση, που μπορεί αφενός να κατευνάσει τα πνεύματα, αφετέρου να αποδειχθεί σωτήρια μελλοντικά. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα που βιώνεις.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες η αισιοδοξία, ο ενθουσιασμός και η ενδυνάμωση της προσωπικότητάς σου δημιουργούν τις ευκαιρίες να πετύχεις επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Η γοητεία σου αυξάνει τους θαυμαστές σου με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας σχέσης. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου, σου δίνεται έναυσμα για ένα διάστημα γεμάτο ερωτικές συγκινήσεις, διασκεδαστικές στιγμές, επαγγελματική πρόοδο και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα η εύνοια που δέχεσαι στον αισθηματικό τομέα είναι σημαντική και πρέπει να την εκμεταλλευθείς. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, έχεις μπροστά σου μια εβδομάδα όχι τόσο χαλαρή και διασκεδαστική. Προβλήματα στη δουλειά σου και γενικότερα στις παντός είδους μετακινήσεις σου θα σε απασχολήσουν και αυτές τις μέρες. Φρόντισε να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός στις επαφές σου με συνεργάτες και συναδέλφους. Την ίδια προσοχή οφείλεις να δείχνεις και όταν οδηγείς.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες αισθάνεσαι την ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο σπίτι σου, απολαμβάνοντας τη συντροφιά του εαυτού σου και του χώρου που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής. Γενικότερα, πρόκειται για ένα μικρό διάστημα που θα προτιμήσεις να ασχοληθείς με ζητήματα σπιτιού και οικογένειας, να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να γεφυρώσεις χάσματα. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, όλα θα πάνε προς το καλύτερο, αρκεί να ενεργήσεις με γνώμονα τη λογική που έτσι κι αλλιώς σε διακατέχει -και όχι το συναίσθημα. Ενδέχεται αυτές τις μέρες να λάβεις μια χαρμόσυνη είδηση που αφορά στην οικογένεια. Δεν αποκλείεται βέβαια η είδηση αυτή να αφορά και σ’ έναν παρελθοντικό έρωτα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα σού χαρίζει μια δικαίωση, που θα τονώσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Μέσω κάποιων γεγονότων θα αντιληφθείς ότι όλα όσα έχεις μέχρι στιγμής πράξει, κυρίως σε τομείς που σχετίζονται με τη δική σου ασφάλεια και σταθερότητα, ήταν σωστά προγραμματισμένα και δίκαια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, αυτές τις μέρες θα θελήσεις να εκφράσεις και να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου στους άλλους. Επικοινωνίες, ανταλλαγή μηνυμάτων, mail κι έντονη ενασχόληση με το διαδίκτυο διαθέτει το μενού της εβδομάδας. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου για λόγους δουλειάς και οι συναντήσεις με φίλους αυξάνονται. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι θετική για νέα ξεκινήματα που θα συμβάλλουν στην επαγγελματική σου πρόοδο και τη βελτίωση της εικόνας που προβάλλεις, κυρίως στις επικοινωνίες σου. Είναι η κατάλληλη περίοδος να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος στις προσωπικές κι επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτές τις μέρες η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και οι νέες γνωριμίες θα είναι πολλές. Αντίθετα, εσύ του γ΄ δεκαημέρου, οπλίσου με θάρρος και δύναμη αλλά κι εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου, ώστε να βγεις αλώβητος από τα χτυπήματα που θα δεχθείς αυτή την εβδομάδα. Το κλίμα στην προσωπική σου ζωή είναι ψυχρό κι ενδεχομένως να βιώσεις μια απόρριψη που θα σε στενοχωρήσει. Προσπάθησε να αποδεχθείς την κατάσταση, καθώς ο χρόνος θα σου αποδείξει πως ό,τι έγινε αποσκοπούσε στο δικό σου καλό και μόνο.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, οι ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων σου θα είναι αρκετές. Επιπλέον, σου προσφέρεται η δυνατότητα να κάνεις έναν πιο σωστό προγραμματισμό των εσόδων-εξόδων σου. Παράλληλα ,ευνοείσαι και στον αισθηματικό τομέα. Μια επιθυμία σου εκπληρώνεται. Όσο για εσένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι θετική για τα οικονομικά σου, με νέες πηγές εσόδων να κάνουν την εμφάνισή τους, είτε μέσω μιας δεύτερης δουλειά,  είτε μιας αύξησης μισθού, είτε και μίας παροχής από την οικογένειά σου. Από την άλλη, και η αισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, ενώ η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Αντίθετα, για σένα του γ΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα προβλέπεται κατά κάποιο τρόπο καταθλιπτική και πιεστική. Φοβίες κι ανησυχίες που μπορεί να προέρχονται από σένα και μόνο ρίχνουν την ψυχολογία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις και κάποια προβλήματα υγείας, δικά σου ή κοντινών σου προσώπων, και να αναγκαστείς να τους φροντίσεις, κάτι που θα σε ωφελήσει κυρίως συναισθηματικά.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου