Η γιορτή του έρωτα έφτασε. Κάποια ζώδια τη λατρεύουν κι άλλα τη μισούν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θα θελήσουν να γευτούν ένα κομματάκι σοκολάτα. Αρκεί η σοκολάτα να τους προσφέρεται απ’ τον κατάλληλο έρωτα. Πάμε, λοιπόν, να πούμε μερικές γλυκές κι άλλες πικρές αλήθειες.

 

Κριός

Κριέ μου, όσο bossy και να δείχνεις, όσο κι αν δε βάζεις μέσα τη γλωσσίτσα σου, που μέχρι κι έναν Δίδυμο τρελαίνεις, όσο και να θέλεις να μιλάς για τον συγκλονιστικό εαυτό σου που κανένας δε μπορεί να συγκριθεί μαζί του, άλλο τόσο δοτικός και υποστηρικτικός είσαι με όσους αγαπάς. Θέλεις ν΄ αναπνέεις στη σχέση σου και όταν προσπαθούν να σ΄ ελέγξουν, το βάζεις στα πόδια. Υποστηρίζεις, όμως, ότι εσύ δικαιούσαι να ελέγχεις, επειδή ξέρεις ότι όσο και να εκνευρίζεις τον άλλον, το πάθος σου θα τον κάνει να γυρίζει σε σένα ξανά και ξανά.

Love: Λιοντάρι, επειδή ένας Θεός θέλει δίπλα του τον Βασιλιά. Άσε που θα στήνεστε μπροστά στον καθρέφτη και μαζί θα εκθειάζετε τους εαυτούς σας.

Marry: Τοξότης, καλό μου, επειδή αγαπά την ελευθερία περισσότερο από σένα κι έτσι θα βρεις την πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σας.

F*ck: Καρκίνος. Εδώ δεν αντέχεις τα δικά σου ξεσπάσματα, θ’ αντέξεις τα δικά του;

 

Ταύρος

Ταύρε μου, μπορεί να ‘χεις τη φήμη του σταθερού χαρακτήρα, η κυκλοθυμία σου, όμως, χτυπάει κόκκινο. Τη μια είσαι μες την τρελή χαρά, την άλλη σαν να ΄χεις πέσει σε κώμα και την τρίτη βρίζεις όποιον βρεις μπροστά σου. Άσε που το ματάκι σου ενίοτε παίζει. Όταν, όμως, αγαπήσεις και πάντα υπό την προϋπόθεση ο άλλος ο δύσμοιρος να ‘χει περάσει με άριστα τις εξετάσεις σου, αφήνεσαι συναισθηματικά. Όμως θεωρείς τον άλλο κτήμα σου, ζηλεύεις και κάνεις οτιδήποτε για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Μοιάζεις λίγο και με Σκορπιό.

Love: Σκορπιός, επειδή σε κάποια σημεία μοιάζετε. Άσε που θα ελέγχετε ο ένας τον άλλον, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι το κάνετε και θα είστε και σούπερ ευχαριστημένοι.

Marry: Παρθένος, γιατί είναι ο μόνος που δε θα σου δώσει δικαιώματα να τον αμφισβητήσεις. Όχι επειδή είναι άμεμπτος, απλώς γνωρίζει καλά τον τρόπο.

F*ck: Υδροχόος, επειδή δεν μπορείς να διαχειριστείς τόση ελευθερία. Ναι, αυτή την άγνωστη λέξη.

 

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, γνωρίζεις ότι δεν έχεις τη φήμη του πιστού συντρόφου κι ότι προτιμάς να πετάς σαν μελισσούλα απ’ το ένα λουλούδι στο άλλο. Όμως αυτό που δε γνωρίζουν οι άλλοι είναι ότι βρίσκεσαι συνεχώς με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους και μιλάς ακατάπαυστα επί παντός επιστητού, επειδή βαριέσαι απίστευτα μέχρι και τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι, όμως, αλήθεια ότι αν κάποιος σε διεγείρει διανοητικά, ως γνήσιο τέκνο του Ερμή, ερωτεύεσαι και γίνεσαι υπερπροστατευτικός. Αλλά δε θέλεις με τίποτα ν΄ αντιληφθούν αυτή τη γλυκιά πλευρά του εαυτού σου. Τι; Όχι;

Love: Υδροχόος. Και οι δύο ζείτε μόνο για το παρόν και το βιώνετε με πάθος.

Marry: Λιοντάρι που σε σαγηνεύει, γιατί μόνο ένας Βασιλιάς κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου κι ο γάμος σας θα ΄ναι μια συνεχής περιπέτεια που εσύ λατρεύεις.

F*ck: Ένα βροντερό όχι στον Αιγόκερω που ακόμη και στον έρωτα βάζει στόχους, κάτι που σε τρελαίνει.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, πίσω απ’ τη γνωστή σε όλους μας εικόνα του ευαίσθητου και αγαπησιάρη, κρύβεις έναν σκληροτράχηλο χαρακτήρα. Αν νιώσεις ότι σε προδίδουν, δε θα συγχωρήσεις ποτέ. Ποτέ όμως! Και σε επόμενη ζωή θα εξακολουθείς να καταριέσαι. Απ΄ την άλλη, λατρεύεις το σπίτι και την οικογένειά σου, καθώς επίσης και την γκρίνια. Και καλά να γκρινιάζεις στον κολλητό σου, όμως πού έφταιξε το έρμο σου το ταίρι ν’ ακούει συνεχώς μουρμούρα; Πώς, όμως, να σου αντισταθεί όταν του αφιερώνεσαι ολοκληρωτικά και τον προστατεύεις με όλη σου την ψυχή; Ε; Πώς;

Love: Σκορπιός, επειδή κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν. Κι ας τον κυνηγάει ένας Ταύρος. Με σένα θα καταλήξει.

Marry: Σκορπιός, επειδή κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν -επιμένω.

F*ck: Κριός, επειδή η ειλικρίνειά του, η έλλειψη τακτ και η επιθετικότητά του σε πληγώνουν και το ξέρει, αλλά μη νομίζεις ότι τον νοιάζει και πολύ.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, βασιλιά του ζωδιακού, ζεις στο κάστρο σου -το σπίτι σου ήθελα να πω- κι έχεις τον έλεγχο των πάντων με δημοκρατικό, βεβαίως, τρόπο. Εντάξει, μπορεί να ουρλιάζεις και να καταπιέζεις τον άλλο, δημοκρατικά, όμως, πάντοτε. Αν υπάρξει ανάγκη, είσαι ο πρώτος που θα τρέξει να βοηθήσει. Απ’ την άλλη, βιώνεις τον έρωτα απόλυτα, δεν αντιστέκεσαι και το δείχνεις. Απαιτείς τον απόλυτο έρωτα του άλλου, σε σημείο που μπορεί και να κουράσεις.

Love: Κριός, επειδή στην περίπτωσή σας το πάθος δεν είναι λάθος.

Marry: Δίδυμος, επειδή έχετε τα ίδια γούστα και δε θα βαρεθείς ποτέ μαζί του.

F*ck: Ιχθύς, γιατί αφενός η εσωστρέφειά του σου σπάει τα νεύρα κι αφετέρου δεν μπορείς να κατανοήσεις πως είναι δυνατό ν’ απεχθάνεται όλα αυτά τα μεγαλεία που αρμόζουν σ΄ ένα Λιοντάρι.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, αγαπημένε, δες πως έχουν με σένα τα πράγματα. Είσαι το ζώδιο της υπηρεσίας. Αγαπάς να προσφέρεις, σε σημείο, όμως, που μπορεί να επιλέξεις κάποιον που χρειάζεται βοήθεια, μόνο και μόνο για να αισθανθείς χρήσιμος. Απ’ την άλλη, αφοσιώνεσαι στη σχέση σου, αφιερώνεις όλο σου το είναι και δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις. Μέχρι, βέβαια, να βάλεις τα γυαλάκια σου. Τότε, παίρνεις το ύφος της δασκάλας και ξεκινάς μια ατελείωτη κριτική που μαζί με την γκρίνια σου κάνει τον άλλο να το βάζει στα πόδια. Ο έρωτας δεν είναι παιδί της λογικής, αλλά για σένα είναι και παραείναι.

Love: Αιγόκερως. Η λογική και η τελειομανία στο μεγαλείο τους!

Marry: Ταύρος, επειδή είναι τόσο κτητικός κι εσύ καλό μου λατρεύεις ν’ ανήκεις.

F*ck: Τοξότης, επειδή μπορεί ν’ αντέχεις πολλά, αλλά μια σχέση τύπου «φύγε εσύ, έλα εσύ» με τίποτα.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ως παιδί της Αφροδίτης, είσαι του φλερτ, της απόλαυσης και της σχέσης. Αυτό, όμως, σημαίνει ότι δεν μπορείς να μείνεις ούτε δευτερόλεπτο με τον εαυτό σου, επειδή τρομάζεις στην ιδέα της μοναξιάς και πάντοτε επιδιώκεις να ΄χεις ταίρι ή και πολλούς συντρόφους  ταυτόχρονα. Επίσης, σημαίνει ότι μπορεί να παραμένεις σε μια σχέση που δε σε καλύπτει, μόνο και μόνο για να μην είσαι μόνος. Το καλό νέο για σένα και κακό για τους άλλους είναι ότι δύσκολα σε παίρνουν χαμπάρι. Απ’ την άλλη, όμως, η διπλωματία σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο είναι και η γοητεία σου.

Love: Ιχθύς, επειδή μαζί του θα ζήσεις έναν έρωτα βγαλμένο από παραμύθι. Παντού καρδούλες, αρκουδάκια και σοκολάτες. Ναι, είναι μαγικό, όμως μην ξεχνάς ότι τα παραμύθια  δεν έχουν μόνο happy end.

Marry: Ζυγός, ο εαυτός σου δηλαδή. Επειδή τελικά μόνο κάποιος σαν εσένα μπορεί να καταλάβει την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα σου.

F*ck: Αιγόκερως, επειδή ο χαρακτήρας του απλά, λιτά κι απέριττα δε σου ταιριάζει.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου παρεξηγημένε, σε λένε άπιστο, αλλά δε γνωρίζουν ότι είσαι τύπος «show me loyalty and I’ll show you too». Είσαι δύσκολος χαρακτήρας και κανείς δεν εισχωρεί στην ψυχή σου. Είσαι, όμως, πιο δύσκολος για τον εαυτό σου. Το μυαλό σου σκαλώνει, τα σενάρια ξεφεύγουν και οι αρνητικές σκέψεις κάνουν πάρτι, επειδή φοβάσαι μην πληγωθείς. Aν πληγώσουν εσένα κι όσους αγαπάς, θα προσπαθήσεις να πάρεις το αίμα σου πίσω. Είσαι ο μοναδικός που έχει την ικανότητα ν΄ αναγεννιέται απ’ τις στάχτες του.

Love: Σκορπιός, επειδή μαζί του θα πας ή στον παράδεισο ή στην κόλαση. Άλλος προορισμός δεν υπάρχει. Άλλωστε κι εσύ ως γνήσιος Σκορπιός λατρεύεις και τα δύο.

Marry: Καρκίνος, επειδή, όπως είπαμε, κάποια πράγματα είναι γραφτό να γίνουν.

F*ck: Κριός, εκτός αν θέλεις κυριολεκτικά f*ck. Κατά τ΄ άλλα μόνο ασυνεννοησία κι εντάσεις.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, είσαι μια περιπέτεια από μόνος σου. Την ίδια περιπέτεια αναζητάς και στον έρωτα. Έτσι μωρέ για την εμπειρία. Κυνηγάς τον στόχο σου αλλά όταν τον κατακτήσεις, χάνεις το ενδιαφέρον σου και φεύγεις για να κυνηγήσεις τον επόμενο. Είσαι, όμως, τόσο ειλικρινής, που μπορεί να χαρακτηριστείς μέχρι και αγενής. Νοιάζεσαι περισσότερο για το «πού οδεύει αυτός ο κόσμος» παρά για τη σχέση σου και για τους δικούς σου γενικότερα. Σαν γνήσιο παιδί του Δία είσαι διασκεδαστικός, ευχάριστος και πιστεύεις ότι κάποτε αυτός ο κόσμος θα γίνει ιδανικός. Γι΄ αυτό σ’ αγαπάμε!

Love: Λιοντάρι, επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να κατανοήσει και αποδεχτεί την ειλικρίνειά σου, όσο σκληρή κι αν είναι.

Marry: Κριός, γιατί η σχέση σας είναι φωτιά και μια περιπέτεια που συναρπάζει χωρίς να σβήνει τη φλόγα που συνεχώς καίει μέσα σας.

F*ck: Παρθένος, επειδή εσύ κοιτάς το δάσος, ενώ αυτός βλέπει τα φύλλα. Ούτε καν τα δέντρα. You know what I mean!

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε Αιγόκερε, λένε ότι μετά από μια πυρηνική καταστροφή, οι μόνοι που θα επιβιώσουν είστε εσύ και οι κατσαρίδες. Κι έχουν δίκιο. Πράγματι είσαι ανθεκτικός. Άλλα είσαι και μεγάλο ψώνιο λόγω του χαρισματικού εαυτού σου. Σε λένε ψυχρό, όμως κρύβεις τον υπέρμετρο συναισθηματισμό σου, δείχνοντας ένα σκληρό κι ενίοτε αναίσθητο πρόσωπο. Στον έρωτα έχεις στρατηγική και σχεδιάζεις βήμα-βήμα την κατάκτηση του στόχου, ακόμη κι αν σου πάρει χρόνια. Αρκεί ο στόχος να πληροί τις προϋποθέσεις σου και ν΄ ανεβάζει το κοινωνικό σου status. Έρωτας ίσον business, λοιπόν.

Love: Παρθένος, επειδή είστε οι μόνοι που μπορείτε να συνδυάζετε έρωτα με λογική.

Marry: Ιχθύς, επειδή είναι ο μόνος που κατορθώνει να «σπάει» το σκληρό καβούκι σου και ν’ ανασύρει στην επιφάνεια τον κρυμμένο ερωτισμό σου. Άσε που γλυκαίνει το «σκληρό» αλλά γοητευτικό πρόσωπό σου.

F*ck: Ζυγός, γιατί αρχικά τον βρίσκεις ελκυστικό, στη συνέχεια, όμως, όχι μόνο δε σου εμπνέει εμπιστοσύνη αλλά σου βγάζει και τον χειρότερό σου εαυτό.

 

Υδροχόος

Ασυμβίβαστε κι επαναστάτη Υδροχόε μου, σ΄ εξιτάρει το διαφορετικό, το εκκεντρικό, το παράξενο, το μη συμβατικό. Και δε δίνεις και λογαριασμό σε κανέναν, επειδή πολύ απλά δε σ΄ ενδιαφέρει η όποια γνώμη σχηματίσουν οι άλλοι για την αφεντιά σου. Στον έρωτα λειτουργείς το ίδιο εκκεντρικά, με μόνη διαφορά ότι επιθυμείς το ταίρι σου να ΄ναι και φιλαράκι σου. Τώρα, λοιπόν, καταλαβαίνεις γιατί συχνά μπλέκεις τον έρωτα με τη φιλία και το αντίστροφο. Αγαπάς την ελευθερία σου και συχνά αποφεύγεις τη δέσμευση. Αν, όμως, ερωτευτείς, είσαι εκεί.

Love: Δίδυμος, για έναν έρωτα ανεξάρτητο, εγκεφαλικό και προοδευτικό. Άσε που είστε και τα καλύτερα φιλαράκια.

Marry: Ζυγός. Και οι δυο απεχθάνεστε τους περιορισμούς στη σχέση, μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα κι η αλήθεια είναι ότι ποτέ δε ζητάτε παραπάνω απ’ όσα μπορείτε κι εσείς οι ίδιοι να προσφέρετε.

F*ck: Ταύρος, με τίποτα. Άντε τώρα να προσπαθήσεις να τον πείσεις να ζήσει, έστω και για λίγο έξω απ’ τα κουτάκια που ‘χει τοποθετήσει τη ζωή του όλη.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου ονειροπόλο, ζεις το έρωτα σαν παραμύθι κι ως πρωταγωνιστής δείχνεις συνεχώς και με κάθε τρόπο στον άλλον το πάθος σου. Έτσι καταφέρνεις και τον πλανεύεις. Πλανάσαι, όμως, κι εσύ ο ίδιος, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλου συναισθήματα που μπορεί και να μην υφίστανται. Γι’ αυτό υπάρχουν φορές που παραμένεις σε μια σχέση που δεν έχει προοπτική. Εξιδανικεύεις τον άλλον εύκολα κι όταν διαψεύδεσαι, πέφτεις στα πατώματα. Για να λέμε, όμως, και την αλήθεια το μοιρολόι σου δε διαρκεί και πολύ, επειδή τη στιγμή που πέφτεις στα πατώματα, έχεις ήδη βρει και τον επόμενο συμπρωταγωνιστή του παραμυθιού σου.

Love: Ζυγός, για έναν έρωτα παραμυθένιο. Ο πρίγκιπας βρίσκει τη Σταχτοπούτα του και η Νεράιδα το παλικάρι της. Μέλι, καλό μου, πολύ μέλι και στο τέλος θα λιγωθείτε.

Marry: Αιγόκερως, επειδή είναι ο μόνος που μπορεί και θέλει να σε προστατεύει, αλλά κι ο μόνος που καταφέρνει να σε τραβάει απ΄ το παράλληλο σύμπαν σου και να σε προσγειώνει στην πραγματικότητα.

F*ck: Λιοντάρι, γιατί είναι καλύτερο να τον έχεις συνέταιρο ή συνάδελφο. Το νερό σου σβήνει τη φωτιά του. Κι ο νοών νοείτο.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου