O Ερμής στις αρχές της εβδομάδας σταματά την ανάποδη πορεία του. Χρειάζεται μερικές ακόμη μέρες υπομονή κι η επικοινωνία θα ξεκινήσει σιγά-σιγά να καλυτερεύει. Η Πανσέληνος στον Κριό (20/10) επηρεάζει κυρίως Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και Κριούς που δοκιμάζονται στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Η κόντρα ανάμεσα στο εγώ και το εμείς αλλάζει ό,τι στηρίζεται σε φαινομενική σταθερότητα. Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές κι οι καβγάδες είναι αναπόφευκτα. Το ψέμα αποκαλύπτεται, αποδυναμώνεται και τελικά χάνει. Προς το τέλος της εβδομάδας, με την είσοδο του Ήλιου στον Σκορπιό, οι προτεραιότητές μας αλλάζουν.

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου, οι μέρες κυλούν χαλαρά, αλλά τα έξοδά σου αυξάνονται συνεχώς για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Το καλό νέο είναι ότι αυξάνονται και τα έσοδά σου, προσφέροντας σημαντική ανάσα, ώστε να καλύψεις αρκετές απ’ τις ανάγκες σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα θα ΄ναι πιο ήπια συγκριτικά με την προηγούμενη, αν και η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε εξακολουθεί να σ΄ επηρεάζει, με αναταράξεις να προκύπτουν απ’ το πουθενά. Η επικοινωνία σου με τους άλλους σιγά-σιγά αποκαθίσταται κι οι εντάσεις ομαλοποιούνται. Νιώθεις, όμως, εξαντλημένος κι αυτό δημιουργεί εμπόδια στις επιδιώξεις σου. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, είναι εξαιρετικά απαιτητική, καθώς πρόκειται να κλονίσει σημαντικές προσωπικές σχέσεις, γάμο κι επαγγελματικές συνεργασίες. Απαιτείται ψυχραιμία απ’ την πλευρά σου, εάν επιθυμείς να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Ίσως έχεις κουραστεί να βιώνεις τα ίδια και τα ίδια. Κι αν αυτό ισχύει, εσύ είσαι αυτή τη φορά που θα ορίσεις το τέλος για να προχωρήσεις σε μία νέα εποχή.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου, εξελίξεις στη δουλειά σου και γενικότερα σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν πλησιάζουν και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Προς το τέλος, η ενέργεια αλλάζει κι επικεντρώνεσαι περισσότερο στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα τις αισθηματικές. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα ξεκινήσεις σιγά-σιγά να βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητάς σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Παράλληλα, η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται, αλλά μην αρχίσεις πάλι να υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή σου στην ψυχική σου υγεία. Όπως φροντίζεις το σώμα, φρόντισε και την ψυχή σου, κρατώντας την ήρεμη και μένοντας μακριά από αρρωστημένες καταστάσεις. Απομάκρυνε το παρελθόν απ’ το παρόν σου.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου, νέες ευκαιρίες στα οικονομικά εμφανίζονται στο προσκήνιο. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς, ενεργώντας πάντοτε με βάση τη λογική κι όχι παρορμητικά. Προς το τέλος της εβδομάδας, ξεκινάς να ασχολείσαι περισσότερο με τα επαγγελματικά σου και εντείνεις τις προσπάθειές σου να επιτύχεις τους στόχους που ΄χεις θέσει. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές θα ΄χεις περισσότερες ευκαιρίες για χαλάρωση, ξεκούραση και διασκέδαση με φίλους ή ακόμα και για γνωριμίες και επαφές που θα παίξουν θετικό ρόλο στα σχέδιά σου. Θα αντιληφθείς ότι η στήριξη κάποιων ανθρώπων είναι παρούσα περισσότερο από ποτέ. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, σε βάζει στη διαδικασία μέσα από έντονες και δύσκολες καταστάσεις με το φιλικό σου κύκλο, να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς επιθυμείς απ’ τους άλλους κι αν τελικά λαμβάνεις από εκείνους όσα προσφέρεις κι αυτά που χρειάζεσαι. Τα ξεκαθαρίσματα είναι αναπόφευκτα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές σου υπόσχονται κάποιες ευκαιρίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στον οικονομικό τομέα. Αν το προηγούμενο διάστημα φρόντισες να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, τα πράγματα θα ΄ναι ακόμη καλύτερα. Προς το τέλος της εβδομάδας η ενέργεια διαφοροποιείται. Επικεντρώνεσαι στις σχέσεις σου και στον έρωτα. Επιτέλους! Εσύ του β΄ δεκαημέρου, την εβδομάδα αυτή θ’ αποφασίσεις ν’ ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση, είτε ακολουθώντας ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής είτε προσθέτοντας περισσότερη κίνηση στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και για κάποιο λόγο είχαν κολλήσει, θα ξεκινήσουν να επιλύονται. Εσένα του γ΄ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Κριό σ’ επηρεάζει περισσότερο και τονίζει τα προβλήματα με την οικογένειά σου και κάποια ανεπίλυτα επαγγελματικά ζητήματα που σχετίζονται περισσότερο με την ουσία της σχέσης που διατηρείς με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου. Διαφύλαξε τα κεκτημένα σου και τα συμφέροντά σου, δρώντας με σύνεση και ψυχραιμία. Μόνο έτσι θα καταφέρεις ν’ αποφύγεις μια σύγκρουση που μετά βεβαιότητας θα οδηγήσει σε ρήξη.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου, το κλίμα σταθεροποίησης των σημαντικών για σένα διαπροσωπικών σχέσεων -αισθηματικών κι επαγγελματικών- φαίνεται να συνεχίζεται. Προς το τέλος της εβδομάδας, η πλανητική ενέργεια αλλάζει και θα σε ωθήσει ν΄ ασχοληθείς περισσότερο με τα του οίκου σου, τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς σου, αλλά και τις βαθιά εσωτερικές επιθυμίες σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου, τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς οι εξελίξεις στα προσωπικά σου και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες θα ΄ναι θετικές. Ενδέχεται, μάλιστα, μέσα από γεγονότα να επιβεβαιώσεις όλα όσα το τελευταίο διάστημα αντιλήφθηκες για την ουσία της σχέσης σου με κάποιους ανθρώπους, είτε του φιλικού είτε του εργασιακού σου κύκλου, και να σχεδιάσεις τον τρόπο που θα κινηθείς από εδώ και στο εξής. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργεί ένα επικοινωνιακό χάος με τους άλλους. Ενδέχεται να ξεσπάσουν εντάσεις με την παραμικρή αφορμή, οπότε φρόντισε να ‘σαι προσεκτικός και στη δράση αλλά και στα λόγια σου. Προσοχή στις μετακινήσεις και στα ταξίδια.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου, πρόκειται για μια εβδομάδα που θα πιεστείς αρκετά στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Η ευσυνειδησία σου αλλά και οι εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες που διαθέτεις σε βοηθούν αφενός να εδραιώσεις τη θέση σου αφετέρου να βελτιώσεις ταυτόχρονα τις συνθήκες της ζωής σου. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να κληθείς να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες ή/και οφειλές που προέρχονται από το παρελθόν. Οφείλεις τουλάχιστον να προσπαθήσεις να μην τις αναβάλλεις και πάλι για το μέλλον. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα κι ιδιαίτερα όσα σχετίζονται με άλλα πρόσωπα. Η ανασφάλειά σου στον τομέα αυτό τονίζεται ακόμη περισσότερο, καθώς κυριαρχεί η αστάθεια. Αισθηματικά ενδέχεται να εμφανιστεί και πάλι μια παλιά σχέση που μόνο καλό δε θα κάνει στην ψυχολογία σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα ξεκινά χαλαρά κι ενδεχομένως βαρετά, όμως όσο προχωρά το κλίμα διαφοροποιείται και ξεκινάς να δραστηριοποιείσαι περισσότερο, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο, προκειμένου να εξελίξεις τα σχέδιά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας, τη σκυτάλη παίρνουν τα οικονομικά σου και μάλλον πρόκειται για τομέα που θα σε απασχολήσει για αρκετό διάστημα. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να δεις ένα πρόσωπο του παρελθόντος να επιστρέφει στο παρόν σου. Η σχέση σας αυτή τη φορά μπορεί να πάρει μια διαφορετική μορφή ή/και να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε. Σε κάθε περίπτωση αυτό το πρόσωπο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου από εδώ και στο εξής. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, αποτελεί ένα γερό «κρας τεστ» για τις σημαντικές σου σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές. Αποκαλύψεις δημιουργούν δράματα κι οι εξελίξεις θα ‘ναι αρνητικές. Η πόρτα της εξόδου είναι πλέον ανοιχτή. Το ζητούμενο είναι αν θα τη δείξεις εσύ ή θα στη δείξουν οι άλλοι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου ξεκινά ένας νέος προκλητικός κύκλος που σου ζητά να δραστηριοποιηθείς σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Τα γεγονότα θα σ’ αναγκάσουν να μιλήσεις ανοιχτά, να κινητοποιηθείς και να κυνηγήσεις όσα σε εκφράζουν. Μην κολλήσεις πάλι. Πρέπει να προλάβεις τη ζωή σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Έχεις τη δύναμη να το καταφέρεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, εξακολουθείς να βιώνεις ανατροπές, κάτι που θα συμβαίνει και το επόμενο διάστημα. Απρόβλεπτα γεγονότα θα προκαλέσουν αναταράξεις και θα σε αναγκάσουν ν’ αλλάξεις. Τελικά θα συνειδητοποιήσεις ότι κι εσύ τις ήθελες τις αλλαγές, αλλά τις φοβόσουν. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, εφιστά την προσοχή σου στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στο εργασιακό περιβάλλον. Μπαίνεις υπό το μικροσκόπιο των ανωτέρων σου, των συναδέλφων και υφισταμένων σου. Η διακριτικότητα, η διαλλακτικότητα κι η υπομονή μπορούν να αμβλύνουν τις εντάσεις. Παράλληλα, δείξε προσοχή στην υγεία σου, καθώς ενδέχεται κάποια παλαιότερα προβλήματα να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου, από τώρα και για το επόμενο διάστημα τα γεγονότα θα σ’ αναγκάσουν να συνειδητοποιήσεις αν ο τρόπος δράσης και συμπεριφοράς σου συνάδει με τις πραγματικές σου επιθυμίες και όνειρα. Ενδεχομένως να αντιληφθείς ότι κάτι κάνεις ή εκφράζεις με λάθος τρόπο, ιδιαίτερα στον οικογενειακό τομέα. Θα δουλέψεις με τον εαυτό σου, αφενός για ν’ αλλάξεις, αφετέρου για να εξελιχθείς. Και θα το καταφέρεις. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, επανέρχονται στο προσκήνιο κάποια επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν και ξεκινούν επαφές και συζητήσεις για την επίλυσή τους. Παράλληλα, προσφέρονται ευκαιρίες για να λύσεις παρεξηγήσεις με φίλους. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να δημιουργήσει έντονες καταστάσεις στα αισθηματικά σου. Αν, όμως, διοχετεύσεις αυτό που θα νιώσεις, στην αναθέρμανση της σχέσης με το ταίρι σου, θα κατορθώσεις να ξεπεράσεις πιο εύκολα το δύσκολο αυτό φεγγάρι. Αρκεί η άλλη πλευρά να ‘χει την ίδια επιθυμία με σένα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου, το διάστημα αυτό παρουσιάζονται δυνατότητες τόνωσης των οικονομικών σου και αυτός είναι ένας τομέας που σ΄ έχει ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Βέβαια, οι δυνατότητες εξελίσσονται ανάλογα με τα δικά σου μέχρι σήμερα πεπραγμένα. Προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι το ταμείο σου και φρόντισε να ΄χεις δίπλα σου πρόσωπα που ‘χουν αποδείξει τη στήριξή τους. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου, οι εξελίξεις αφορούν στα επαγγελματικά σου και στις επιστροφές προσώπων του παρελθόντος, με τους οποίους ενδέχεται να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός από πλευράς σου. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, δημιουργεί καταστάσεις γεμάτες ένταση, φέρνει καχυποψία κι εκδικητικότητα στην οικογένεια, αλλά και στο επαγγελματικό περιβάλλον. Πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή και να προσπαθήσεις ν’ αντιμετωπίσεις όσα συμβούν, με υπομονή, ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Πιο απλά, καλύτερα ν΄ ακούς παρά να μιλάς.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι αρκετά ψυχρή για τη συναισθηματική σου κατάσταση. Απ’ τη μία απογοητεύεσαι, απ’ την άλλη κάποιες διφορούμενες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου βελτιώνουν την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι ότι οι αλλαγές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία χρειάζονται χρόνο. Άλλωστε ο Κρόνος στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη το δικό σου δεκαήμερο, σημαίνει χρόνος. Σημαίνει προσεκτική προετοιμασία. Αν προτρέχεις, η αποτυχία θα ΄ναι βέβαιη. Εσύ του β΄ δεκαημέρου, θα ΄χεις σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, νομικές υποθέσεις ενδέχεται να κάνουν την επανεμφάνισή τους, όπως και ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές στο εξωτερικό. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, θα ανασύρει στην επιφάνεια κρυμμένα ή «ξεχασμένα» προβλήματα με οικεία πρόσωπα, στενούς φίλους ή/και το ταίρι σου. Προσπάθησε να ‘σαι αμέτοχος, καθώς όσα θ’ ακούς, θα σε αφήνουν άφωνο. Κάτι που δεν το λες και κακό. Επειδή τελικά το φεγγάρι «ζητά» από εσένα μόνο «αφωνία».

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου, οι εσωτερικές εντάσεις και τα διλλήματα που αυτό το διάστημα βιώνεις είναι έντονα. Αισθάνεσαι κολλημένος στο παρελθόν. Νιώθεις ότι βρίσκεται σε τέλμα, ότι δεν έχεις τη δύναμη να βγεις. Η περίοδος, όμως, αυτή σου ζητά να παραμείνεις εστιασμένος στον εαυτό σου. Να νιώσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες και να αποφασίσεις τι χρειάζεται να κρατήσεις και τι να διώξεις απ’ τη ζωή σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από πρόσωπα εμπιστοσύνης. Τα καλύτερα για σένα έρχονται. Μην απογοητεύεσαι. Σε σένα του β΄ δεκαημέρου, οι μέρες αυτές προσφέρουν ευκαιρίες για διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σου, αλλά και σε επαγγελματικά ζητήματα που σε ταλαιπωρούν. Πρόκειται επιπλέον για το κατάλληλο χρονικό διάστημα να ρυθμίσεις τυχόν οφειλές ή/και να πάρεις ένα δάνειο. Η Πανσέληνος στον Κριό, που επηρεάζει περισσότερο εσένα του γ΄ δεκαημέρου, ενδέχεται να σε πιέσει έντονα στον οικονομικό τομέα, με επιπλέον χρέη και απώλειες, κάτι που θ’ αυξήσει υπέρ του δέοντος το αίσθημα της ανασφάλειας και της αστάθειας στη ζωή σου. Το φεγγάρι αυτό θα σε ωθήσει αναγκαστικά ν΄ αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι όχι μόνο τα χρήματα, αλλά και τα συναισθήματά σου.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου