Η απόλυτη ελληνίδα ποπσταρ Έλενα Παπαρίζου μόλις κυκλοφόρησε νέο κομμάτι και το διαδίκτυο έχει αρχίσει να παραληρεί! Η πάντα ταλαντούχα κι εκρηκτική ερμηνεύτρια και performer, το «number one μας» εδώ και πολλά χρόνια, κρατάει πάντα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της για τους θαυμαστές της κι επιλέγει προσεκτικά το τι θα ερμηνεύσει.

Το νέο κομμάτι της Έλενας Παπαρίζου είναι ένα δυναμικό ρυθμικό ποπ κομμάτι και μετά την αισθαντική μπαλάντα «Φεύγω» που έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία, η Έλενα επιστρέφει σε γνώριμους ήχους με ένα κομμάτι αφιερωμένο σε όσους δε μας τα λένε καλά.

Το «Δε μου τα λέει καλά» είναι ένα τραγούδι που κινείται με dance-pop beats και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη κλαμπ επιτυχία του φετινού καλοκαιριού. Μιλάει για όσους μας κάνουν στην άκρη, παραμερίζοντας τη σχέση και ξενερώνουν όσο περνούν τα χρόνια που βρίσκονται μαζί μας. Τις δύσκολες διαπροσωπικές σχέσεις, τις φορές δεν αντιλαμβανόμαστε το τρίτο πρόσωπο, ή εκείνες που η σχέση βυθίζεται σιγά-σιγά στο ψέμα.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok. Στο βίντεο έδειξε το νέο της τραγούδι «Δε μου τα καλά» κι ακολούθησε η εκρηκτική της εμφάνιση στα Mad Video Music Awards που μαζί με τη Holy Grace παρουσίασαν ένα υπερθέαμα με χορευτική κι ερμηνευτική δεινότητα.

Μετά το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου «Φεύγω» που είναι μια συγκινητική και δυνατή μπαλάντα σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Ελεάνας Βραχάλη, το «Δε μου τα λέει καλά» είναι ένα διαφορετικό είδος τραγουδιού που παραμένει γνώριμο, καθώς είναι στο είδος που τόσα χρόνια η Έλενα Παπαρίζου μας έχει συνηθίσει.

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία και θα ταξιδέψει σε διάφορα μέρη για να μας ξεσηκώσει με τη μουσική της. Η περιοδεία της ξεκίνησε το Σάββατο 10 Ιουνίου με πρώτο σταθμό το Ηράκλειο της Κρήτης κι ακολουθούν κι άλλες πόλεις της Ελλάδας με σημαντικότερες τις συναυλίες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι η Παπαρίζου μας τα λέει πάρα πολύ καλά και θα έχει για πάντα μια θέση στην καρδιά και τα ηχεία μας. Το «Δε μου τα λέει καλά» είναι σε μουσική και στίχους των: Stan, Arcade και κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία της Minos- EMI.

Με φίλους του συνέχεια βγαίνει
Μα το ένστικτό μου με τρελαίνει
Γιατί δεν στέλνει
Κάτι συμβαίνει, κάτι συμβαίνει

Με γρίφους όλο μου μιλάει
Σε ό,τι ρωτάω δεν απαντάει
Το κινητό του μόνο κοιτάω
Πού θα το πάει

Δε μoυ τα λέει καλά
Δεν κάνω πίσω
Δε μoυ τα λέει καλά
Δεν θα γυρίσω
Και από τη ζωή μου
Τώρα θα τον σβήσω
Χωρίς πολλά – πολλά
Δε μoυ τα λέει καλά

Συνέχεια κάτι τον πειράζει
Τόσο που νόημα δεν βγάζει
Κάτι αλλάζει, κάτι αλλάζει
Κάτι αλλάζει

Το χέρι μου σφιχτά κρατάει
Ορκίζεται πως μ’ αγαπάει
Να δούμε ακόμα αυτό το ψέμα
Πού θα το πάει

Δε μoυ τα λέει καλά
Δεν κάνω πίσω
Δε μου τα λέει καλά
Δεν θα γυρίσω
Και από τη ζωή μου
Τώρα θα τον σβήσω
Χωρίς πολλά – πολλά
Δε μoυ τα λέει καλά

 

Πηγή φωτογραφίας

Συντάκτης: Ανδρέας Πετρόπουλος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου