Εντάξει τώρα και ποιος δεν έχει δει μια πονηρή ταινία; Σεμνοτυφίες εδώ δε χρειάζονται. Ανεξαρτήτως φύλου, το να δεις μια τσόντα για την πάρτη σου, δεν είναι ντροπή, ούτε κάτι κατακριτέο. Όμως, όσο ωραία μπορεί να είναι, το ίδιο καλά μπορεί να σε φτιάξει και ένα απλό home made υλικό, κατά προτίμηση με εσένα και το ταίρι σου για πρωταγωνιστές. Δε χρειάζονται πολλά για να γυριστεί ένα καλό σεξ tape, αρκούν μια απλή κάμερα και η συναίνεση όσων συμμετέχουν.  Ας δούμε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να στείλεις μια σκηνή πάθους, χωρίς περιττά ρίσκα:

 

1. Εμπιστοσύνη

Για να στείλεις την ταινία σου, ενδεχομένως στο σύντροφο σου, -όπως και για να τη γυρίσεις εξ αρχής- χρειάζεται εμπιστοσύνη. Δε στέλνεις μια προσωπική στιγμή σε άτομα τα οποία δεν εμπιστεύεσαι απόλυτα. Είναι πιο πρακτικό να το απολαύσετε όταν είστε στον ίδιο χώρο, άλλα αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί ώστε να ακολουθήσει παθιασμένος έρωτας, τότε μάλλον θα πρέπει να τη βρείτε ηλεκτρονικά Έχει κι αυτό τη γλύκα του.

 

2. Συγκεκριμένες Πλατφόρμες

Το να πάρεις έξτρα προφυλάξεις για το μέλλον ποτέ δε βλάπτει. Δε μιλάω για κανονικές προφυλάξεις -που ελπίζω να πήρατε- αλλά για διαδικτυακές. Όταν στείλεις μια φωτογραφία, ένα βίντεο, έστω ένα ηχητικό, αυτό αυτόματα αποθηκεύεται στη συνομιλία σας. Χρησιμοποίησε πλατφόρμες στις οποίες αφού ανοιχτεί το όποιο αρχείο στείλεις, αμέσως μετά διαγράφεται και παράλληλα σε ενημερώνουν αν το άτομο που το είδε έκανε σκριν σοτ και το αποθήκευσε. Πολλές οι εφαρμογές που μπορούν να σου λύσουν τα χέρια, όπως το Instagram, το Snapchat, το Viber κ.α.

 

3. Απόφυγε τα πρόσωπα

Για ασφάλεια, μπορείς απλά να αποφύγεις την προβολή των προσώπων και να μείνεις μόνο στα σώματα. Το κομμάτι του γλειψίματος, ας μείνει παραπονεμένο στην προσπάθεια προστασίας της ιδιωτικότητάς σας. Είναι πιο εύκολο και περισσότερο ασφαλές να στείλεις ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου όταν δεν περιέχονται πρόσωπα.

 

4. Αλλοίωση φωνής

Δε χρειάζεται να καταφύγεις σε δύσκολα προγράμματα για να αλλοιώσεις τις φωνές στο βίντεο κι απλές εφαρμογές σου δίνουν τη δυνατότητα να μουτζουρώσεις τον ήχο αλλάζοντας το χρώμα του. Το αποτέλεσμα ίσως είναι λίγο αστείο, αλλά δε θα αλλάξει πολλά στο βασικό κορμό του.

 

5. Μοιράσου το χωρίς να το στείλεις

Αν έχεις το ιντερνετικό καβλάντισμα, μπορείς να το παίξεις αρκετά με το να επιμένεις να μη στέλνεις αυτό που ζητάει. Περιέγραψε όλα όσα θα ήθελες να κάνετε και άφησε το ξαναμμένο να περιμένει για φωτογραφίες ή βίντεο. Πάντα υπάρχει εκείνη η κατάλληλη στιγμή, όταν το πράγμα πηγαίνει πολύ καλά, που θα εκπλαγεί ευχάριστα όταν λάβει ένα δείγμα των ταλέντων σου το οποίο φυσικά θα ρυθμίσεις έτσι ώστε να διαγραφεί σε μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι προστατεύεσαι κι εσύ από το να το κρατήσει και το άτομο πορώνεται ακόμα περισσότερο μαζί σου.

 

Μπορεί η ιδέα του να στείλεις tape πονηρού υλικού να φαντάζει αρκετά ελκυστική και να ανεβάζει τις διαθέσεις, αφού ανά πάσα στιγμή έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τις πιο ιδιαίτερες στιγμές που έχεις με το ταίρι σου, όμως κρύβουν και διάφορους κινδύνους. Αν κατά λάθος -ή και επίτηδες πολλές φορές- οι ερωτικές στιγμές διαρρεύσουν, ξεκινάει ένας αγώνας υπεράσπισης της υπόληψης και του ονόματός σου, αλλά ταυτόχρονα είναι και αγώνας για όλους τους υπόλοιπους που πασχίζουν να βρουν και να αναμεταδώσουν το βίντεό σου.

 

Συντάκτης: Αντώνης Ανδρόνικος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου