Βλέπεις μπούτια ή κοιλιακούς, αντιστοίχως, και γουρλώνουν τα μάτια σου. Στον υπολογιστή μόλις πατάς you, δε βγαίνει η γνωστή ιστοσελίδα με τραγούδια κι άλλα διάφορα καλούδια, αλλά η άλλη, η πρόστυχη. Φοράς στο δρόμο μόνο τζιν και ποτέ φόρμα, γιατί μονάχα η υποψία πως το πλάσμα απέναντί σου, μέσα απ’ τα παλτά και τις μπλούζες έχει στήθος, απ’ αυτό που έχεις να πιάσεις καιρό τώρα, μπορεί να προκαλέσει άβολες δραστηριότητες στην περιοχή του κάτω εγκεφάλου. Αυτά είναι μονάχα λίγα απ’ τα βασανιστήρια τα οποία καλείται να αντέξει όποιος έχει να κάνει σεξ κοντά στο εξαμηνάκι.

Τους πρώτους δυο μήνες όλα είναι όμορφα. Δε σου λείπει και πολύ, το παίζεις κουλ, έχεις αγκαλιάσει και το δόγμα που όλοι έχουμε ενστερνιστεί κάποια στιγμή στη ζωή μας, το «άμα πετύχει η μαλακία τύφλα να’ χει το γαμήσι» κι έτσι περνάς τις ώρες σου όμορφα και δημιουργικά, ανακαλύπτοντας νέες «στάσεις» με τη Μαρία την Παλάμη, την αγαπημένη όλων των ανδρών, ή τον αγαπημένο δονητή της εκάστοτε γυναίκας. Εξερευνάς ενδελεχώς κάθε ξεχασμένη πορνοστάρ του πλανήτη Γη, έχεις συνεχώς εκείνο το χαζό χαμόγελο το οποίο ακολουθεί τη φράση «Εγώ μαλάκες την έχω βρει την υγειά μου, ποιο σεξ και χαζομάρες, όλα στο μυαλό είναι κι εγώ είμαι ο αφέντης του μυαλού μου», σαν αυτό που έλεγε ο Σέλντον στο Big Bang Theory, πως είναι ο αφέντης της ουροδόχου κύστης του. Μόνο που στην τελική το κατούρησε το βρακάκι του.

Απ’ τους δυο μήνες ως το εξάμηνο έχουμε πολλά να περάσουμε, βέβαια. Κάθε ύπαρξη γίνεται πιο ελκυστική, ακόμα και εκπτώσεις του γούστου μας θα δεχτούμε να κάνουμε πολλές φορές. Οι δυνατοί, όμως, αντέχουν. Μπορεί να περάσουν το στάδιο που βλέπουν όνειρα πως περνάνε βράδια αχαλίνωτου σεξ με μοντέλα και με απωθημένα βρέχοντας τα βρακάκια τους και ξυπνώντας με μια άθλια αίσθηση, μπορεί να σκέφτονται να στείλουν στο παλιό το αίσθημα ή ενδεχομένως σε κάποια καβάτζα αλλά όχι, κεφάλι ψηλά.

 «Έχω να κάνω σεξ έξι μήνες κι είμαι καλά!» λες και το αστείο είναι πως το εννοείς. Δεν έχεις στερητικό σύνδρομο. Θέλεις, σου λείπει, αποζητάς τη σωματική επαφή και την ανταλλαγή υγρών αλλά μονάχα με τους όρους τους δικούς σου, τις δικές σου απαιτήσεις. Μπορεί να πιάνεις τον εαυτό σου ν’ αναστατώνεται την ώρα που η κολλητή αναστενάζει δίχως λόγο στον καναπέ σου, μπορεί να κοιτάς τα χείλη της λιγάκι παραπάνω απ’ ότι είθισται. Είσαι κύριος όμως.

Κρατάς τις φαντασιώσεις για τον εαυτό σου.  Έχεις σηκωμάρες δίχως λόγο κι αιτία πια. Ξέρεις πως όταν γίνει το καλό, δε θ’ αντέξεις πάνω από ένα λεπτό. Γελάς με τον εαυτό σου γιατί ξέρεις πως δεν είναι εμμονή αυτό που έχεις, δεν έχεις γίνει τρελός, απλώς σου λείπει κάτι τόσο γαμάτο, κάτι που ξεπερνά και τη σοκολάτα και την πίτσα και τον καφέ, ακόμα και τον ύπνο, αλλά έχεις καταφέρει κι έχεις επιβιώσει δίχως να μετανιώνεις για βεβιασμένες κινήσεις κι επιλογές που μετά θα μετανιώσεις.

Έχεις να κάνεις σεξ 6 μήνες και τι έγινε; Ανακάλυψες τις αντοχές σου, άρχισες να συμπαθείς τον εαυτό σου παραπάνω, άσε που κατάλαβες πως το μυαλό σου είναι ικανό να φανταστεί πράγματα που ούτε οι μεγάλοι συγγραφείς και ζωγράφοι δεν μπόρεσαν. Καλή είναι η αποχή απ’ το σεξ. Να δεις και πόσο καλό θα’ ναι το σεξ μετά την αποχή.

Επιμέλεια Κειμένου Ιωάννη Κυράπογλου: Κατερίνα Κεχαγιά

Συντάκτης: Ιωάννης Καράπογλου