Ο όρος sex buddies ή fuck buddies δεν είναι καθόλου καινούριος.

Ίσως μάλιστα να υπήρχε στα άγραφα από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας και πρόσφατα κέρδισε ένα δικό του τίτλο, μιας και βρίσκεται στα καλύτερά του.

Οι άνθρωποι που δέχονται ή θέλουν ν’ ανήκουν σε αυτή την κατηγορία όλο και πληθαίνουν.

Οι λόγοι απλοί και κατανοητοί από τον ίδιο τον όρο. Κάνουμε περιστασιακό σεξ χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς μέλια και αγάπες, χωρίς ευθύνες και περιττή επικοινωνία.

Φυσικά δεν μιλάμε για μία μόνο φορά που θα κάνεις σεξ με κάποιον γιατί τότε μιλάμε για one night stand. Mιλάμε για σεξουαλικές σχέσεις με χρονική διάρκεια. Υπάρχουν περιπτώσεις που άνθρωποι προχωρούν τη ζωή τους κάνουν σχέσεις ή οικογένεια και εξακολουθούν για χρόνια να συναντώνται για «ένα στα γρήγορα».

Είναι όλα όμως τόσο απλά όσο ακούγονται;

Έχω την εντύπωση ότι σε τέτοιους είδους σχέσεις πάντα ο ένας από τους δύο τρέφει συναισθήματα, όσο κι αν δεν του επιτρέπεται να τα εκδηλώσει. Γιατί αν τα εκδηλώσει περνάει κόκκινη γραμμή και πλέον από ένα «εργαλείο» ευχαρίστησης, γίνεται pain in the ass, που λένε και οι Άγγλοι.

Υπάρχουν φυσικά πάντα και οι εξαιρέσεις.

Οι πιο απελευθερωμένες γυναίκες που έχουν διάφορους sex buddies στη ζωή τους και ίσως και μία σταθερή σχέση.

Αυτές λοιπόν είναι που χαλάνε την πιάτσα!

Την πιάτσα για ποιες; Μα γι’ αυτές τις πιο ρομαντικές (έτσι τις λένε πλέον) γυναίκες που ονειρεύονται μία μονογαμική και αληθινή σχέση με τον σύντροφό τους.

Όταν όμως υπάρχουν τόσες πολλές που προθυμοποιούνται να κάνουν απλά σεξ χωρίς δεσμεύεις και αισθήματα, τότε τον έχασες τον άντρα. 

Γιατί εσύ πλέον είσαι το αδύναμο κομπλεξικό κοριτσάκι που θέλει αγκαλιές και μηνύματα μετά το σεξ, που θες βόλτες και δείπνα, ενώ με την άλλη, τη «δυναμική», ο άνθρωπος παίρνει αυτό που θέλει απλά και όμορφα και φεύγει κύριος!

Συνήθως για τους άνδρες οτιδήποτε δεν είναι σεξ ή φαγητό, είναι για πρήξιμο.

Υπάρχουν φυσικά και οι πιο υποχωρητικοί, αυτοί που θα σου κάνουν τα χατίρια, γιατί πολύ πιθανόν να τους αρέσεις πολύ στο κρεβάτι. Όμως, πρώτα ή ύστερα, θα συναντήσει κάποιαν πρόθυμη ν’ ακούσει τον πόνο του και φυσικά να του τον απαλύνει, ανοίγοντας τα πόδια της.

Λυπάμαι κορίτσια, αλλά όσο υπάρχουν αυτές οι ελκυστικές (για τους άνδρες), μεταμοντέρνες γυναίκες που ζητάνε ή δίνουν μόνο σεξ, δύσκολα θα κρατήσετε πιστό το αμόρε σας. 

Καλή τύχη σας εύχομαι!

Συντάκτης: Πράξια Αρέστη