Όσοι είστε σε μια σχέση αρκετό καιρό, χρόνια θα τολμήσω να πω, πώς τα πάτε στο κρεβάτι; Με το σεξ, τι γίνεται; Όλα καλά, ερεθιστικά κι ωραία; Η σπίθα με τον καιρό έγινε φλόγα ή ήταν μια φλόγα στην αρχή και τώρα τρεμοπαίζει; Τι γίνεται με το πάθος, την καύλα που είχατε τότε και οι δυο; Αυτό, που βρίσκατε αφορμές να πετάτε τα ρούχα σας και να χάνεστε, γυμνά κορμιά δίχως κανέναν έλεγχο, εκείνες τις αλησμόνητες στιγμές, τις ατελείωτες ώρες που προσπαθούσατε να ανακαλύψετε τη μαγεία του έρωτα με τον σύντροφό σας. Είναι ακόμη μαζί σας ή τα αναπολεί το μυαλό και το σώμα σας;

Ακούω από ζευγαρωμένους να λένε ότι το σεξ φτιάχνει με τον καιρό, γίνεται μακράν καλύτερο όταν έχεις τυφλή εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, όταν ξέρει τα κουμπιά σου και άλλες θεωρίες. Πολύ σωστά άλλα δε λένε την ωμή πραγματικότητα. Την καθημερινότητα της σεξουαλικής τους ζωής. Όλοι προσπαθούν να δείχνουν ότι περνούν άψογα και ικανοποιούνται πλήρως. 

Για να μην τα πολυλογώ, ένα είναι το νόημα των παραπάνω ζευγαριών και ας’ τους να φαντάζονται ή να παραμυθιάζονται. Το στόρι είναι ίδιο. Ανάβεις, ξεδίνεις, τελειώνεις. Στο τσακ μπαμ (έχουν να ασχοληθούν και με άλλα πράγματα) άντε και μια φορά στο τόσο θα ανάψουν κανένα κεράκι για ατμόσφαιρα, τίποτα σέξι εσώρουχα, ίσως μια λίστα με αισθησιακά κομμάτια και δυο ποτήρια από το αγαπημένο τους κρασί Δυστυχώς, μόνο σε γιορτές και επετείους ενώ τις άλλες μέρες, ρουτίνα. Ναι, ρουτίνα είναι όταν κάνεις το σίγουρο, απλά καλό σεξάκι σου (βέβαια, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι ένα βαρετό σεξ αλλά ευχαριστούν τα «Θεία» που υπάρχει και αυτό).

Λίγοι είναι εκείνοι που μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση περνούν όπως στις αρχές τους «στα μέλια» τους και ακόμη καλύτερα. Δεν έχουν κάποιο μυστικό οι άνθρωποι, ούτε είναι «επαγγελματίες» του είδους. Δυο είναι οι λέξεις που τους χαρακτηρίζει και τους εξελίσσει. Φαντασία και προσπάθεια.

Αν αναρωτιέσαι τι να κάνεις για να ξανανιώσεις την αναμονή που είχες στην αρχή, το μεγάλο πόθο, το άγνωστο που ήθελες να ανακαλύψεις με το ταίρι σου, βάλε λίγο τη φαντασία σου να δουλέψει. Επίσης, μη θεωρείς τίποτα δεδομένο στο ήδη υπάρχον σεξ που κάνετε.

Για ένα βράδυ, ενώ είστε μαζί στο σπίτι κλείστε laptop, pc, τηλεοράσεις. Ξεκινήστε να συζητάτε ενώ βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση ώστε να μπορείτε να αγγίζετε ο ένας τον άλλο. Κοιταχτείτε στα μάτια, δώστε αφοσίωση στον άνθρωπό σας. Παρατηρείστε τις κινήσεις του, τι σας ερεθίζει επάνω του. Αποκαλύψτε του τις κρυφές σας φαντασιώσεις. Να κυλάει ο χρόνος αργά, χωρίς βιαστικές κινήσεις, αυτοματοποιημένες όπως συνήθως.

Αν σας είναι τόσο δύσκολο, μεθύστε με καλό κρασί για να απελευθερωθείτε και θα ‘ρθουν και τα υπόλοιπα. Ειδάλλως βγείτε έξω τα δυο σας για μπαρότσαρκα πιασμένοι χέρι-χέρι και φλερτάρετε, κάντε εύστοχα κομπλιμέντα. Ό,τι περίπου κάνατε τα πρώτα σας βράδια. Αν μένετε μαζί, δώστε ραντεβού σε ένα αγαπημένο σημείο. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη όταν σας αντικρίσει από μακριά καθώς θα πλησιάζεστε και θα χαμογελάτε γεμάτοι υποσχέσεις.

Μην ξεχνάτε να ξαφνιάζετε ο ένας τον άλλον με υγρά φιλιά διαρκείας μια στο τόσο. Πότε θα γίνει λίγο πιο ακατάλληλη η σκηνή μεταξύ σας; Να ξέρεις ότι δε γίνονται μόνο στο πονρό περίεργα σκηνικά με δυνατά βογκητά και πολλούς οργασμούς. Πίσω από τις κάμερες γίνονται τα καλύτερα ή στα homemade sextapes. Δοκιμάστε οτιδήποτε θα σας βγάλει έξω από τα νερά σας και ευχαριστηθείτε το.

Επιμέλεια Κειμένου Αγγελικής Κατσουλίδη: Kατερίνα Κεχαγιά.

Συντάκτης: Αγγελική Κατσουλίδη