Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά, πες μου τι θέλεις, το μωράκι αγκαλιά ή μοναξιά; Ιούλιος μπήκε κι επίσημα, το καλοκαίρι ξεκίνησε για τα καλά, 40 βαθμοί και το κορμάκι λιώνει σαν παγάκι μέσα σε φραπέ γλυκό. Υπάρχει όμως κα ένα ερώτημα διαχρονικά καλοκαιρινό που έρχεται και μας κάνει να καιγόμαστε λίγο πιο πολύ. Σας ρωτήσαμε λοιπόν αν θέλετε τον έρωτα στο καλοκαίρι σας. Και ιδού οι απαντήσεις σας.

Είστε πάρα πολύ ερωτικοί, έχω να πω! Και μαζί με εσάς κι εγώ, διότι είμαι υπέρ της σχέσης το καλοκαίρι. 44% απ’ τους ερωτηθέντες απάντησαν πως θέλουν να περάσουν καλοκαίρι αγκαλιά με το μωράκι και το μοχιτάκι. Αλλά ας πούμε την αλήθεια τώρα, λεφτά για νησάκι δεν, αλλά απ’ τη στιγμή που έχουμε στο πλάι μας έναν άνθρωπο να ανάβει τον ανεμιστήρα στις δύσκολες ώρες, όλα είναι πιο δροσερά κι ανάλαφρα.

Είμαστε εκείνοι που γουστάρουμε διακοπές παντού, roadtrip, βουνά και λαγκάδια με το αμόρε γιατί καλύτερη παρέα δεν μπορούμε να επιλέξουμε. Έτσι κι αλλιώς, ποιο το νόημα του να έχεις μια σχέση όλο τον υπόλοιπο χρόνο και να αποφασίζεις να την τελειώσεις την καλύτερη εποχή; Κανένα!

Και κάπως έτσι περνάμε στα party animal της παρέας και του κρεβατιού. Δε με εκπλήσσει το ποσοστό, να πω την αλήθεια, του 12% που περνάει το καλοκαίρι του με one night stand κι ό,τι κάτσει. Πολλοί υποστηρίζουν πως η κάψα του καλοκαιριού ταιριάζει απόλυτα με εκείνη την ερωτική που προκαλείται με το πρώτο βλέμμα ενός αγνώστου.

Πάνε κι έρχονται τα γκομενάκια, τα κεράσματα στα μπιτς μπαρ επίσης, το stalking στο Facebook και πρώτη προτεραιότητα στην παραλία δεν είναι να κάνεις μπάνιο, αλλά να κοζάρεις τα διάφορα γκομενάκια στην ακροθαλασσιά. Χτυπάτε εσείς τα οne night stand σαν τα κουνούπια και μπράβο σας, γιατί αλήθεια εγώ δεν ξέρω αν θα είχα ποτέ τη δική σας αντοχή για τέτοιο «κυνήγι θησαυρού».

«Πως, ναι, περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά!» μας είπε το 26% από εσάς και με αφήνει άφωνη και δεν μπορώ να συνεχίσω μαζί σας να τραγουδήσω το άσμα το γνωστό παιδιά, σας ζητώ συγγνώμη. Μα καλά, είστε σοβαροί; Ούτε κάτι ελεύθερο; Ούτε κάτι χαλαρό; Ένα σεξάκι εκεί που σκάει το κύμα δε σας εμπνέει; Εντάξει, δίκιο έχετε εν μέρει γιατί τέτοιου είδους γυμναστικές επιδείξεις με τέτοια ζέστη, σε ξεζουμίζουν. Όμως, δεν μπορώ να φανταστώ καλοκαιράκι χωρίς έστω ένα μικρό φλερτ. Ερωτική εποχή είναι κι αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη. Δε είπαμε να δεσμευτείτε και να βάλετε στεφάνι, άλλα όχι και μοναξιά!

Και πάμε τώρα στα πονεμένα παιδιά του 18% τα οποία τα καημένα περνάνε καλοκαίρι παρέα με δουλειά κι ένα ρεπουδάκι μια στις τόσες. Είστε ήρωες! Θέλω να σας στεφανώσω με δάφνες γιατί το έργο σας πραγματικά είναι πάρα πολύ δύσκολο. Και να μου πεις, με τη δουλειά να σου τρώει τόσο χρόνο, πώς να μπορέσεις να αφιερωθείς στα προσωπικά; Εσείς κοιμηθείτε αγκαλιά με το κλιματιστικό για παρέα, σας αξίζει.

Τόσες κατηγορίες το καλοκαίρι, τόσο διαφορετικοί άνθρωποι. Σε οποία κατηγορία κι αν ανήκετε, εύχομαι ολόψυχα ό,τι ψάχνετε αυτό το καλοκαίρι να το βρείτε και να το ευχαριστηθείτε!

Καλές βουτιές, καλές αγκαλιές, καλό σεξ, καλή μοναξιά και καλή δουλειά να έχετε!

 

Επιμέλεια Κειμένου Έλλης Β. Ζάχου: Πωλίνα Πανέρη

Συντάκτης: Έλλη Β. Ζάχου