Μεταξύ των επιθυμιών μας, υφίσταται και η επιθυμία μας να βρισκόμαστε με άλλα άτομα. Η σεξουαλικότητα που διακατέχει τον άνδρα, διακατέχει και τη γυναίκα στον ίδιο βαθμό. Ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο άνδρες και γυναίκες.

Όμως είναι καιρός, εν έτη 2015, να εξαλειφθούν τυχόν στερεότυπα για τη σεξουαλικότητα της γυναίκας. Με απλά λόγια, η γυναίκα έχει το ίδιο δικαίωμα στο σεξ με έναν άνδρα. Όσο απλά ακούγονται τα λόγια, τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνουν πράξεις.

Η ερωτική επιθυμία δεν εξαρτάται από το φύλο, μόνο στον τρόπο που εκδηλώνεται αλλάζει. Τα δύο φύλα διαφέρουν στον τρόπο που εκφράζουν την σεξουαλικότητά τους ήδη από την εφηβεία. Δεν είναι μόνο οι άνδρες που σκέφτονται πως το σεξ αποτελεί κατασταλτικό παράγοντα σε μια σχέση.

Αν μία γυναίκα δεν ευχαριστιέται το σεξ δεν έχει σημασία αν είσαι και ο πιο ωραίος του χωρίου. Δε θα σε θέλει ποτέ το ίδιο με κάποιον που την ευχαριστεί. Ακριβώς το ίδιο που θα έκανε και ένας άνδρας. Μέσα από το σεξ οι γυναίκες αναγνωρίζουν τη θηλυκότητά τους και νιώθουν αυτοπεποίθηση.

Φυσικά και θέλουν να κάνουν σεξ στο πάρκο ή στο αυτοκίνητο. Δε χρειάζεται να τις μεθύσεις ή να είναι σε ..χαλαρή φάση. Αρκει να σε γουστάρουν. Συνήθως δε θα πουν τι  φαντάζονται ή τι θέλουν. Και οι άντρες με αυτόν τον τρόπο μένουν τις περισσότερες φορές αδαείς στο τι θέλει μια γυναίκα. 

Θέλει να κάνει σεξ από τη πρώτη στιγμή, είτε το δείχνει, είτε όχι. Δεν είναι κι αυτό παρά ένα μέσο επικοινωνίας – και πολύ ουσιαστικής μάλιστα. Δεν είναι αναγκαίο πάντα να υφίσταται σχέση για να υπάρξει επαφή μεταξύ δύο ατόμων, αυτοί οι γυναίκες το γνωρίζουν καλά, γιατί τις περισσότερες φόρες ξέρουν τι θα προκύψει. Στην πραγματικότητα εκείνες οι γυναίκες κανονίζουν το αν, το πώς και το γιατί. 

Είτε φύγουν μέσα στη νύχτα, είτε αποφασίσουν να μείνουν ξέρουν τι κάνουν. Και εάν όχι, εθελοτυφλούν προσωρινά.

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να φοβάται να ικανοποιήσει τον εαυτό της με ό,τι κι αν αυτό συμπεριλαμβάνει, γιατί η κάθε γυναίκα έχει επιλογή, όπου κι αν κατοικεί, σε όποια επαγγελματική/κοινωνική/ταξική κατάσταση κι αν βρίσκεται. Ή θα έπρεπε να την έχει. Και του ναι και του όχι. Το ναι της δε θα έπρεπε να κατακρίνεται, ενώ το όχι οφείλει να είναι σεβαστό.

Κι εκτός από επιλογή, έχει πάνω από όλα, δικαίωμα. Δικαίωμα στην άνευ όρων κι ορίων απόλαυση. 

Επιμέλεια Κειμένου Χριστίνας Χατζηθεοδώρου: Κατερίνα Κεχαγιά

Συντάκτης: Χριστίνα Κουλιάτσα