Συχνά μπαίνουμε στον αυτόματο πιλότο και στο τριπάκι να θεωρούμε τη σχέση μας δεδομένη, να τη βλέπουμε να βαλτώνει και  παρ’ όλα αυτά να ξεχνάμε ότι για να κρατηθεί θέλει δουλίτσα, είτε υπάρχει απόσταση, είτε όχι. Αν βέβαια μπει κι η απόσταση στο παιχνίδι, τότε το πράγμα θέλει δραστικότερα μέτρα, οπότε η καλύτερή σου φίλη σ’ αυτό το παιχνίδι του μυαλού, είναι σαφέστατα η τεχνολογία. Πάμε να δούμε μερικά έξυπνα τρικ για να κρατάς πάντα θερμή τη σχέση σου από απόσταση.

 

Ερέθισε με το μυαλό σου

Η δύναμη κι η φαντασία του μυαλού σου είναι αστείρευτες, οπότε χρησιμοποίησέ τις για να γίνεις εξπέρ στα ερωτικά μηνύματα. Μπορείς για παράδειγμα να στείλεις ένα πρωινό μήνυμα, διότι ως γνωστόν η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Περίγραψε το χθεσινό σου όνειρο που “εντελώς τυχαία” ήταν μια καυτή στιγμή μεταξύ σας. Αυτό από τη μια φαντάζει σαν κάλεσμα, μα συνάμα είναι και καθήκον που πρέπει να εκπληρωθεί.

Ομοίως μπορείς να παίξεις και το βράδυ με το εξής: “Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι όλα όσα θα μπορούσες να μου κάνεις αν ήσουν εδώ.” Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις. Να είναι έτσι διατυπωμένο, ώστε να μη δίνει την αίσθηση ότι δεν ασχολείσαι με τίποτα άλλο, ούτε να κάνει το ταίρι σου να ασφυκτιά.

 

Ερέθισε μ’ ένα τραγούδι

Κάλεσε στο κινητό κι αντί, όπως περιμένει, ν’ ακούσει τη φωνή σου, βάλε να παίζει το «δικό σας τραγούδι». Αυτό που σας κάνει να μεταφέρεστε στη δική σας «ιστορία». Μη μιλήσεις, μην πεις τίποτα.

 

Ερέθισε με τον λόγο σου

Εδώ πάμε σε πιο προχωρημένα πράγματα. Όταν ξέρεις ότι είναι σε φάση χαλάρωσης, ξεκίνησε δειλά να περιγράφεις κάτι ερωτικό που θέλεις να κάνετε κι οδήγησε στο ίδιο mood και το αμόρε σου. Συνέχισε περιγράφοντας τώρα με περισσότερες λεπτομέρειες πράγματα που θέλεις να δοκιμάσετε και βάλε και τον «συνομιλητή σου»  στην κουβέντα, ώστε να γίνει διάλογος. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει και ξεκίνα να βάζεις και τα χέρια στο παιχνίδι, μην ξεχνώντας να περιγράφεις εννοείται με λεπτομέρειες τι αγγίζουν και πώς σε κάνουν να αισθάνεσαι. Η βεβαιότητα σ’ αυτή την περίπτωση είναι μια: Αν η χιλιομετρική απόσταση το επιτρέπει, σε λίγη ώρα τα κορμιά σας θα συναντηθούν, αν όχι, θα κάνετε έναν τέλειο έρωτα νοερά.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ερέθισε με το σώμα σου από απόσταση

Τι πιο ερεθιστικό από το να στείλεις μια ημίγυμνη φωτογραφία σου. Από ένα σώμα δηλαδή που ο ερωτικός σου παρτενέρ έχει αγγίξει, έχει λατρέψει, έχει γίνει ένα. Ο μηχανισμός της συμπληρωματικότητας ενεργοποιεί τη φαντασία και παρακινεί το αμόρε σου να «κολλήσει» και να σκέφτεται αποκλειστικά αυτό το σημείο και πώς θα γίνει σύντομα να το συναντήσει. Απλώς τέτοιες κινήσεις χρειάζονται εμπιστοσύνη και μια οικειότητα, ενώ καλό είναι πάντα να σκέφτεσαι και τι μπορεί να πάει λάθος αν αυτή η φωτογραφία πέσει σε λάθος χέρια.

 

Ερέθισε με αντικείμενα

Στις σχέσεις πολλές φορές διάφορα αντικείμενα αποτελούν μορφές φετίχ. Μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο ένδυμα, ένα βοήθημα, μια τροφή, ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά δεν είναι για να τα χρησιμοποιείς μονάχα στο κρεβάτι, αλλά μπορείς να τα βάλεις και στο παιχνίδι του ερεθισμού από απόσταση. Αναζωπύρωσε το πάθος, είτε απλώς δείχνοντάς το σε φωτογραφία, ή περιγράφοντάς το, ή αφήνοντας να το φανταστεί.

 

Ερέθισε στη δουλειά

Γενικώς δεν πρέπει να αφήνουμε τη σχέση μας να χαλαρώνει. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενεργοποιούμε μικρές δόσεις τρέλας, ακόμα κι όταν είναι στη δουλειά. Μπορεί να είναι ένα μικρό δεματάκι μέσω courier που να περιέχει ένα ένα εσώρουχο, ή κάτι που να βάλει τη φαντασία να δουλέψει, αλλά από την άλλη κάνει τον/ην σύντροφό μας να αισθανθεί αυτοπεποίθηση, χαρά κι υπενθύμιση πως βρίσκεται στο μυαλό κάποιου ατόμου. Το μόνο που πρέπει εδώ να προσέξουμε είναι να γίνει όλο αυτό διακριτικά, χωρίς να εκτεθεί στο εργασιακό περιβάλλον.

 

Ερέθισε με τη φωνή σου

Ένας άλλος τρόπος να κάνεις τη σχέση σου να λιώνει από απόσταση είναι η αφήγηση μιας ερωτικής ιστορίας ή φαντασίωσης σου, μέσω ηχητικών μηνυμάτων ή κλήσης. Μπορείς να έχεις επιλέξει τις ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές σας και με κλειστά μάτια να λες τι είναι αυτό που αναπολείς εκείνη την ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ακροατής της άλλης πλευράς του τηλεφώνου δε θα μείνει παθητικός.

 

Ερέθισε με την παρουσία σου

Κλείσε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη μου διαμένει ο έρωτάς σου και στείλε μήνυμα σε ποιο δωμάτιο περιμένεις.

 

Ερέθισε με τη γραφή σου

Δε χρειάζεται να είναι γραμμένο αυτό που θα σκεφτείς λες και το έχει επιμεληθεί αρθρογράφος. Λέξεις απλές, ανθρώπινες οδηγημένες από συναίσθημα, έρωτα κι έξαψη. Στείλ’ το με το ταχυδρομείο και περίμενε την αντίδραση. Μπορεί ν’ ακούγεται ξεπερασμένο αλλά δείχνει νοιάξιμο κι ενδιαφέρον και σίγουρα δε θα παραμείνει ασχολίαστο.

 

Ερέθισε με μια homade  movie

Τράβηξε με το κινητό σου ένα μικρό video όπου θα κάνεις μια ερωτική εξομολόγηση, αναφέρσου στο πόσο σου έχει λείψει κι έπειτα περίγραψε τι θέλεις να κάνετε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε με όσο πιο τολμηρές εικόνες μπορείς.

Συντάκτης: Μαρία Παναγή
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου