Η βιομηχανία του σ#ξ είναι μια από τις βαριές βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, απασχολώντας εκατομμύρια ανθρώπους. Για κάποιους αποτελεί μυστήριο, για άλλους θέμα που νιώθουν πως δεν τους αφορά. Πολλοί ίσως έχετε αναρωτηθεί τι ζητούν συνήθως οι άνθρωποι που αναζητούν τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία του σ#ξ.

Εμείς βρήκαμε ποιες υπηρεσίες ζητούν συχνότερα οι πελάτες τους, δια στόματος των ίδιων και σας τις παρουσιάζουμε:

 

Μια εμπερία πραγματικού ραντεβού ή αλλιώς GFE (The Girlfriend experience)

Η Christina Pereira, πρώην συνοδός και υποψήφια διδάκτωρ που ασχολείται με την έρευνα στον τομέα της βιομηχανίας του σ#ξ, δηλώνει σε βίντεο στο κανάλι της στο YouTube πως σε αντίθεση με όσα πιστεύουν οι περισσότεροι αλλά και όσα πίστευε και η ίδια όταν άρχισε να εργάζεται ως συνοδός, οι περισσότεροι πελάτες δε θέλουν μόνο σ#ξ, αλλά είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν πολύ περισσότερα για τη συντροφιά ενός επαγγελματία που μπορεί να συζητήσει μαζί τους ή ακόμη και να τους συνοδεύσει σε μια κοινωνική εκδήλωση σαν να ήταν σύντροφός τους. Τα αντίστοιχα πρακτορεία, μάλιστα, συνήθως θεωρούν την υπηρεσία αυτή premium και χρεώνουν πολύ περισσότερο, συνήθως 500 με 1000 δολάρια την ώρα.

Επαγγελματίες του σ#ξ που ρωτήθηκαν σχετικά, δήλωσαν πως το να ανοιχτούν και να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο σε ένα πελάτη είναι κάτι που όντως πρέπει να κοστίζει περισσότερο από το απλό σ#ξ, αναδεικνύοντας την υπεροχή του μοιράσματος και της ουσιαστικής σύνδεσης ακόμη και στη βιομηχανία του σ#ξ. Μια συνοδός χαρακτηριστικά αναφέρει πως οι περισσότεροι πελάτες που επιλέγουν την υπηρεσία αυτή είναι μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ θυμάται πως ένας γηραιότερος πελάτης της, στο τέλος ενός ραντεβού, την ευχαρίστησε καθώς τον έκανε να νιώσει ακριβώς όπως η σύζυγός του στα χρόνια της πρώτης γνωριμίας τους.

 

Sissification

Στα αγγλικά λέγεται Sissification ενώ στα ελληνικά ο όρος θα μπορούσε να αποδοθεί ως καταναγκαστική θηλυπρέπεια. Όπως δηλώνει η αφέντρα Alexa Cai, πολλοί πελάτες της ζητούν από εκείνη να τους αναγκάσει να φορέσουν γυναικεία ρούχα και παπούτσια, μακιγιάζ και τακούνια και στη συνέχεια τής ζητούν να τους ταπεινώσει. Η τακτική αυτή φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής σε όσους αρέσκονται στο να είναι υποτακτικοί στο κρεβάτι. Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και το γεγονός πως τέτοιου είδους ερωτικά σκηνικά μπορούν να γίνουν η αφορμή ώστε να εξερευνήσει κανείς τη σεξουαλικότητά του, το πως την εκφράζει αλλά και να μπει στη διαδικασία να σκεφτεί πέρα από τους κοινωνικά διαμορφωμένους ρόλους των φύλων που επιβάλλει η κοινωνία. Όπως αναφέρει η αφέντρα αλλά και συγγραφέας Kitty Stryker, σε αντίστοιχες περιπτώσεις αποφεύγει οποιαδήποτε χρήση λεκτικών ή σωματικών μέσων ταπείνωσης και καλεί τους πελάτες της να εξερευνήσουν τη δική τους ταυτότητα.

 

«Καταναγκαστική» επαφή με άτομο του ίδιου φύλου

Όταν φυσικά μιλάμε για καταναγκαστική επαφή με άτομο του ίδιου φύλου, αναφερόμαστε σε καταναγκασμό στο πλαίσιο της φαντασίωσης κατά την οποία ένας πελάτης ζητά από τ@ συνοδό τ@ να τ@ υποχρεώσει σε σ3ξουαλικές πράξεις με άτομο του ίδιου φύλου για τις οποίες φυσικά έχουν συζητήσει πριν. Ο Oz Bigdownunder ο οποίος εργάζεται για χρόνια ως άνδρας συνοδός, δηλώνει πως οι άνδρες συνήθως τείνουν να ξεκινούν με υποκατάστατα, όπως το να ζητήσουν από μια συνοδό ή σύντροφο να χρησιμοποιήσουν ένα str@p-on ή και άλλα σ#ξουαλικά βοηθήματα με τα οποία εκείνοι βρίσκονται σε θέση υποτακτικού κι έπειτα βρίσκουν το θάρρος να δοκιμάσουν την πραγματική εμπειρία του σ#ξ με έναν άνδρα. Όπως δηλώνει ο ίδιος στην HuffPost, οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως δεν το έχουν ξανακάνει, όμως στην πορεία αποδεικνύονται αρκετά έμπειροι.

 

Παιχνίδια ρόλων

Τα παιχνίδια ρόλων αποτελούν επίσης μια φαντασίωση που οι πελάτες των επαγγελματιών του σ#ξ επιθυμούν να εκπληρώνουν αρκετά συχνά. Μια δημοφιλής φαντασίωση φαίνεται να είναι μια παράνομη σχέση μεταξύ εργοδότη και γραμματέως ή καθηγητή και φοιτήτριας, σχέσεις δηλαδή που εκτός από το turn on της παρανομίας, χαρακτηρίζονται κι από διαφορά εξουσίας αλλά και στερεότυπα ρόλων φύλου. Σε thread του Reddit μια χρήστης δήλωσε πως ένας πελάτης της στέλνει φωτογραφίες της γραμματέως του και της ζητά να ντυθεί και να φτιάξει τα μαλλιά και το μακιγιάζ της με τον ίδιο τρόπο στη συνάντησή τους. Η αντιστροφή ρόλων στις περιπτώσεις αυτές φαίνεται να λειτουργεί και αντιστρόφως, καθώς στις σχέσεις αυτές, αρχικά ο ένας από τους δυο μοιάζει να είναι υπό ενώ αργότερα μπορεί να αρχίσει να εκβιάζει τον πελάτη πως θα στείλει φωτογραφίες στη γυναίκα του. Όλα φυσικά στο πλαίσιο της ερωτικής φαντασίωσης και συμφωνίας μεταξύ πελάτη και επαγγελματία του σ#ξ.

 

Ένα τρίο

Φυσικά, το τρίο δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Μια κλασική και διαχρονική φαντασίωση αλλά κι αίτημα πολλών πελατών είναι να συνευρεθούν με περισσότερα του ενός άτομα συγχρόνως. Πέρα από αυτό, πολλοί πελάτες φαίνεται να αρέσκονται στο να παρατηρούν απλά δυο άτομα του ίδιου φύλου ή έναν άνδρα και μια γυναίκα να κάνουν σ#ξ κι εκείνοι να αυτοϊκ@νοποιούνται.

 

C@ckolding

Το c@ckolding έχει να κάνει με άλλη μια κλασική φαντασίωση ανδρών και γυναικών που θέλουν να βλέπουν το ταίρι τους να κάνει σ#ξ μπροστά τους, με άλλο άτομο, εκτός σχέσης. Όπως δήλωσε στη HuffPost η συνοδός Hayley Gade, πολλοί πελάτες της ζητούν να υποδυθεί τη σύζυγό τους και να κάνει σ#ξ με άλλον άνδρα μπροστά τους. Πολλές φορές, οι πελάτες απλά παρατηρούν, αυτοϊκ@νοποιούνται ή είναι δεμένοι, κάποιες φορές ακόμη και μέσα σε κλουβιά, μην μπορώντας να αντιδράσουν. Άλλη μια φορά που ένα παιχνίδι εξουσίας στο σ#ξ έχει να κάνει κυρίως με την απώλεια ελέγχου.

Παιχνίδια ρόλων κι εξουσίας, η εξερεύνηση της σεξουαλικότητας αλλά και η αναζήτηση της πολύτιμης οικειότητας φαίνεται να κυριαρχούν ως τα πιο συνηθισμένα αιτήματα πελατών προς τους επαγγελματίες του σ#ξ. Το σίγουρο είναι πως αν γίνονται με σεβασμό και πλήρη συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών, μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερες κι αξέχαστες εμπειρίες!

Συντάκτης: Νεφέλη Μπαντελά
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου