Όταν αναφερόμαστε στο κρεβάτι (κι ενίοτε στα άλλα έπιπλα ή και στην απουσία τους) μην περιμένεις να υπάρχουν κανόνες και δεδομένα. Ούτε σχετικά με τον χώρο, ούτε την ώρα, ούτε το ντύσιμο. Τίποτα από τα παραπάνω δεν ακουμπά σε κάποιον κανόνα του savoir vivre. Άμα είναι να σε κυκλώσει μια φούντωση μια φλόγα, δεν πα’ να βρέχει, δεν πα’ να γκρεμίζεται ο κόσμος όλος, εσύ τον τρόπο θα τον βρεις.

Συνήθως, τη στιγμή που όλα τα σημεία του σώματός σου αναστατώνονται για μια επαφή, δεν κοιτάς αναστολές και ντροπές. Βάζεις σε fast forward τη σκέψη σου και ξεκινάς το σχεδιασμού του πλάνου σου. Μπορεί να είναι χειμώνας, αλλά σύμφωνα με μελέτες έχει παρατηρηθεί αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος κατά τη διάρκεια της επαφής. Μπορεί δηλαδή να φτάσει με ένα άγγιγμα κατά μέσο όρο περίπου +0.1°C κάθε φορά, ανάλογα βέβαια και με την ένταση των παλμών. Πιο έντονη θερμότητα παρατηρείται στα σημεία επαφής όπως ο λαιμός ή το στήθος. Έτσι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να μην εκμεταλλευτείς αυτήν τη στιγμή.

 

 

Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε έξι μέρη και τις ανάλογες στάσεις, που μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα, ώστε να βρεθείς με το ταίρι σου σε πιο ιδιαίτερες στιγμές όπου και αν βρίσκεστε, με μόνο «εξοπλισμό» τη φαντασία.

 

1. Αγκαλιά στα όρθια και τοίχο-τοίχο

Πες πως εκεί που τα λέτε αρχίζει να φουντώνει το πράγμα. Αυτοκίνητο κοντά δεν υπάρχει, σπίτι το ξεχνάς, μέχρι να φτάσετε θα ‘χει σβήσει η λάβα, τι μένει; Ένα καλά σκοτεινό σημείο για να αφεθείτε χωρίς πολλά αδιάκριτα βλέμματα. Ο τοίχος σε κάποιο σημείο ενός σοκακιού ή ένα πεζούλι, μέχρι και σκάλες εισόδου που θα σας δυσκολέψουν τη ζωή αλλά θα σας ανεβάσουν την αδρεναλίνη. Voilà λοιπόν, η ατμόσφαιρα έτοιμη, η «φλόγα» για να βλέπεται καλύτερα ο ένας τον άλλον εκεί, έφτασε η ώρα που ξεκινάς να ενδίδεις. Εκμεταλλεύσου την όρθια στάση ακουμπώντας ο ένας τον άλλον με ορμή και κόντρα προς τον τοίχο. Επίσης το «δέσιμο» γύρω από την μέση και τους μηρούς, για καλύτερη ευχαρίστηση και των δύο, είτε όρθιοι είτε καθιστοί. Το νου σας μονάχα στους θορύβους μην ξυπνήσετε όλη τη γειτονιά και σας πάρει κάνα σκυλί στο κυνήγι!

 

2. Στη φύση, στα βουνά και στα λαγκάδια

Και πες ότι βρίσκεστε μια εκδρομή στη φύση και λίγο η ατμόσφαιρα, λίγο ο καθαρός αέρας και η ανεμελιά, σας κάνει θηρία ανήμερα. Εδώ το πράγμα είναι ακόμη πιο εύκολο. Έχεις περισσότερες επιλογές κι ευκαιρίες να το απολαύσεις περισσότερο, χωρίς να μετράς αναπνοές και δευτερόλεπτα. Αξιοποιείς από θάμνο μέχρι κούτσουρο για καρέκλα. Άσε τα καλούδια της φύσης να σε βοηθήσουν στην περιπέτειά σου αυτή. Ένα δέντρο ίσως είναι ιδανικό για να μπορέσετε να έρθετε κοντά. Εδώ μπορείτε να γυρίσετε πλάτη και να αγκαλιαστείτε ακουμπώντας ο ένας το στήθος στον κορμό και ο άλλος στην πλάτη. Επίσης χρησιμοποίησε τη στάση «φωλιά» που σου επιτρέπει και να απολαύσεις τη θέα, αλλά και να έχετε και οι δύο τον έλεγχο για μεγαλύτερη απόλαυση. Χέρια ελεύθερα, αλλά σώματα κουρνιασμένα και ενωμένα, όπως είπαμε χειμώνα έχουμε, ας υπάρχει πρόγνωση για θερμή επαφή.

 

3. Κάτι νέο για την αλλαγή

Υπάρχουν φορές που έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και βρίσκεστε σπίτι. Τα αίματα έχουν ανάψει. Όλες οι επιφάνειες του σπιτιού έχουν παραχωρηθεί για την προσωπική σας «συζήτηση». Τώρα το μόνο που θέλετε είναι λίγο δράση. Βγείτε στο μπαλκόνι, αδράξτε την κίνηση γύρω σας και ετοιμάστε το έδαφος. Αν υπάρχουν τέντες κατεβάστε τις για κάλυψη από τα αδιάκριτα βλέμματα, αν όχι απλώστε σεντόνια «να στεγνώσουν» κι αφεθείτε. Εδώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες η επαφή σας να γίνει με περισσότερη άνεση. Δηλαδή, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια κουβέρτα ή ένα πάπλωμα για να το ρίξετε κάτω αλλά και για να καλυφθείτε. Είπαμε καλή η αδρεναλίνη, αλλά το θέαμα είναι περιττό. Εδώ ακόμα και η πιο απλή στάση, ανεβαίνει level λόγω περιβάλλοντος και ρίσκου. Ξαπλώστε μαζί και γλιστρήστε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Καθώς ο ένας κινείται επάνω στον άλλον, κλιμακώνεται η πράξη. Μια συμβουλή μονάχα, φροντίστε σε ό,τι στάση φανταστείτε να κάνετε να έχετε κατά νου να φέρεστε φυσιολογικά, με άνεση. Αν φέρεσαι ύποπτα, είσαι ύποπτος και όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σας.

 

4. «Εν κινήσει» για λίγη παραπάνω δράση

Σχεδόν όλοι έχουμε βάλει στην παλέτα του ερωτικού παιχνιδιού το αυτοκίνητό μας. Είναι εύκολο να σε μεταφέρει σε κρυψώνες μακριά από πολυκοσμία. Το μόνο που μπορεί να δυσκολέψει την κατάσταση είναι η άνεση. Αλλά γιατί να μην το προτιμήσουμε; Ή επιλογές για στάσεις πάρα πολλές. Από τη γνωστή του «καβαλάρη», με δυνατότητα για μεγάλη διάρκεια και απόλαυση και από τις δυο μεριές καθώς μπορεί να επιτρέψει την ευλυγισία και την πίεση που θα ασκηθεί, μέχρι και την απλή αλλά έντονη στάση των «αγγέλων» που σας επιτρέπει και την οπτική επαφή για περισσότερα βλέμματα με νόημα. Εννοείται πως αν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του αυτοκινήτου και στους εξωτερικούς του χώρους, το καπό αλλά και η ανοιχτή πόρτα θα σας λύσει τα «χέρια» και θα σας δώσει πληθώρα επιλογών. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι το καμουφλάζ. Είπαμε, μόνοι στις ερημίες, αλλά καλού-κακού αφήστε κάνα προβολέα ανοιχτό και λίγη μουσική να σιγοπαίζει στο ραδιόφωνο.

 

5. Όσα ξέρουν τα W.C.

Εδώ είναι σίγουρα ένα από τα μέρη που πας με διακριτικότητα. Πόσο μάλλον αν είστε έξω με παρέα και εσείς απλά δεν μπορείτε να περιμένετε. Ένα μπάνιο είναι συχνά η πιο εύκολη λύση. Σίγουρα όλα ξεκινούν από τα βλέμματά σας και την καλή «συνεννόηση» με τις διακριτικές κινήσεις σας. Πείτε πως τα καταφέρνετε και βρίσκεστε οι δυο σας χωρίς να σας πάρουν χαμπάρι. Προετοιμαστείτε κατάλληλα για την επαφή αυτή. Δεν θέλετε να σας καταλάβουν, γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξετε στάσεις που δε θα χρειαστεί μετά να καθαρίζεστε με τις ώρες ή να μη χρειαστεί να φωνάζετε κάτι λαχανιασμένα «άλλος» για να διώξετε κάποιον πριν σας τσακώσει. Επίσης επαφή θεωρούνται και τα προκαταρκτικά, οπότε μην ξενερώσετε αν σπάσει η φάση από κάποιον που θελήσει να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Το να προλάβετε να ικανοποιήσετε ο ένας τον άλλον με παθιασμένα φιλιά, χάδια και αγγίγματα σε όλο το σώμα είναι μια πολύ καλή αρχή για το τι θα ακολουθήσει αργότερα. Κάντε μια στάση στα γρήγορα και όρθια ή επιλέξτε τη στάση στα τέσσερα που δε θέλει πολύ προετοιμασία και βγάλσιμο ρούχων. Αφού κάνεις ό,τι κάνεις, θυμήσου να στρώσεις μαλλί και ρούχα ώστε να μη φωνάζει από μακριά το πράγμα και βέβαια αν η φάση εντέλει είχε πασάλειμμα φρόντισε να μην αφήσεις ίχνη.

 

6. «Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε»

Από τις πιο δύσκολες συνευρέσεις, αλλά και από τις πιο spicy. Το ότι βρήκατε τον χώρο και τον χρόνο να το κάνετε στο ασανσέρ χωρίς να φοβάστε μη σας δει κάποιος, δε σημαίνει πως δε θα πάρετε τα μέτρα σας. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να σταματήσετε το ασανσέρ είτε στον όροφο του υπογείου, είτε στον τελευταίο όροφο της ταράτσας, που ίσως και εδώ που τα λέμε, είναι ιδανική για να αξιοποιηθεί αν θελήσετε να συνεχίσετε στα «ενδότερα». Με τη σκέψη αυτή θα κάνετε λιγότερο θόρυβο, δε θα ανησυχείτε τόσο για το ποιος θα σας δει αν ανοίξουν οι πόρτες του ασανσέρ. Η στάση που βοηθά είναι κυρίως η λεγόμενη «γέφυρα», όρθιοι, με λυγισμένη την πλάτη και σε καμπύλη που φέρνει σε άμεση επαφή τα κορμιά σας. Οτιδήποτε άλλο, είτε δε βολεύει λόγω χώρου, είτε κάνει υπερβολικό θόρυβο όπως το να υπάρχουν ανασηκώματα ή στάσεις στο πάτωμα. Φροντίστε να φοράτε άνετα ρούχα και ευέλικτα, θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη και γρήγορη χωρίς να αφήσετε υποψίες. Επίσης προσοχή στις κάμερες, καθώς τα νέα ασανσέρ είναι αρκετά εξοπλισμένα και τεχνολογικά καλυμμένα, πράγμα που στην περίπτωσή μας θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο!

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε για να μείνετε λίγο «μόνοι» σας, επιστρατεύστε τη φαντασία σας και αφεθείτε στα αρχέγονα ένστικτα του σώματός σας. Όλα έχουν τη χάρη τους στον ερωτικό τομέα και προσφέρουν την ικανοποίηση στο σώμα αλλά και την εγκεφαλική υπερδιέγερση. Ίσως εντέλει δεν κατάφερες μόνο να το κάνεις, αλλά και να προσαρμοστείς στο περιβάλλον και να αποκτήσεις περισσότερα ένστικτα και εμπειρίες!

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Νίνα Λυβιώτη
Επιμέλεια κειμένου: Μαρία Ρουσσάκη