xenia481

Καθένας είναι ελεύθερος να αφήνεται σε ό,τι τον καυλώνει. Φαντασιώσεις, σκηνικά, ακόμα και κινήσεις-κλειδιά που θα τον κάνουν να σπαρταράει στα χέρια του άλλου. Τι γίνεται, όμως, όταν η λίμπιντο του παρτενέρ μας μπορεί να εκτοξευτεί μόνο όταν πιάνει κουβεντούλα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης;

Κι είναι εντάξει αν κι εσύ βρίσκεσαι στην ίδια φάση και καυλώνεις –και– με αυτόν τον τρόπο ή αν μιλάς ακατάπαυστα και δεν μπορείς να ησυχάσεις ούτε όταν ξεσπάς τις ορμές σου. Αν, όμως, ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που προτιμούν να κάνουν σεξ στα μουγκά, άντε το πολύ-πολύ κανένα βογγητό –κάτι να εκδηλώνει πως το απολαμβάνεις– και σου τύχει ο άλλος να θέλει να πιάσει κουβέντα με κλασικές –και καθόλου αγαπημένες– ρητορικές ερωτήσεις, ε,  η ξενέρα είναι προ των πυλών. Τη βλέπεις να πλησιάζει και κάνεις τάμα σε ό,τι έχεις πιο ιερό εκείνη τη στιγμή, οι φόβοι σου να μη βγουν αληθινοί.

Απλά σκέψου να σε ‘χει αρπάξει ο άλλος παθιάρικα κι άγρια, να σε γδύνει κι εκεί που σκέφτεσαι εσύ πως θα αναστενάξει ο τόπος, να το ανοίγει για να πει ό,τι πιο προβλέψιμο και ντεκαβλέ. Έχει το θράσος και σε ρωτάει «Τι σου κάνω;», λες και δεν ξέρει τι σου κάνει! Κι όταν επιτέλους μάθει, συνεχίζει: «Σου αρέσει αυτό που σου κάνω;» κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις που μαστιγώνουν δίχως έλεος την όρεξή σου για σεξ.

Μάτια μου, αν ήθελε μπίρι-μπίρι ο άλλος θα έβαζε δυο ποτήρια κρασί, δε θα έβγαζε το βρακί του. Κι επιτέλους, μη ρωτάς τα προφανή. Αν το απολαμβάνει θα το καταλάβεις. Εκφράσεις προσώπου, βογγητά, κινήσεις άκρων, είναι μερικά σημεία που μπορείς να εστιάσεις για να καταλάβεις αν αυτό που κάνεις, το κάνεις καλά ή χρειάζεσαι αναβάθμιση λειτουργικού.

Επιπλέον, απορίες που αφορούν τη δομική μορφή του γεννητικού σου μορίου καθώς και τη γνώμη του άλλου γι’ αυτό, δεν είναι η κατάλληλη ώρα να αναλυθούν, ενώ ο άλλος προσπαθεί να φτάσει σε οργασμό. Άσε που εκείνη την ώρα, δεν παίζει να σου πει την αλήθεια. Γιατί, έλα τώρα, μια διακριτικότητα κι ένα τακτ όλοι μας τα διαθέτουμε. Δεν πρόκειται, λοιπόν, να κάτσει να σου εξηγήσει πού σε παίρνει να διορθωθείς. Στο κάτω-κάτω, αν σε καίει τόσο πολύ να μάθεις, συζήτησέ το στο τσιγάρο που θα κάνετε μετά.

Αν, ωστόσο, επιμένει σώνει και ντε να πιάσει ψιλή κουβεντούλα εκείνη την ώρα, τι να πω, απάντα γενικά, περίμενε να τελειώσει, ντύσου διακριτικά και φύγε με ελαφρά πηδηματάκια. Αφού σε ξενερώνει να μιλάει, τόσο πολύ, ο άλλος στο κρεβάτι, αναζήτησε σύντροφο που θα ανταποκρίνεται στα δικά σου γούστα, θέλω κι ανάγκες. Να το χαρεί κι εκείνος με έναν εξίσου πολυλογά παρτενέρ. Ξέρεις, με αυτές τις επικές στιχομυθίες. «Τι σου κάνω;». «Τι μου κάνεις;».

Αν πάλι επιμένεις εκεί, καλή τύχη. Μπορείς πάντα να συζητάς τι σου αρέσει και τι όχι. Τόνισε πως σε ξενερώνει να μιλάει ο άλλος ακατάπαυστα και να σε βομβαρδίζει με ερωτήσεις, εκείνη τη στιγμή που το μόνο που θες να ακούς είναι οι ανάσες σας. Να ξεσπάς την ένταση και τις ορμές σου, όχι να πιάνεις ψιλή κουβεντούλα.

 

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!