Λένε ότι καλούμαστε να προσέχουμε δεόντως πού βάζουμε την υπογραφή μας και το επίμαχο σημείο μας. Ή τι βάζουμε μέσα στα ιδιαίτερά μας. Είναι μια νέα τάση που επιτάσσει να βάζεις αλόη στην ευαίσθητη περιοχή σου σε περίπτωση που διαθέτεις αιδ@ίο. Ξέρω δεν ακούγεται πολύ kinky, αλλά δώσε μου μια ευκαιρία να στο πλασάρω. Μείνε στη γραμμή θα επωφεληθείς της προσφοράς.

Λοιπόν, τώρα θα μιλήσω σοβαρά. Καθώς φαίνεται από επιστημονικές προσεγγίσεις γυναικολόγων, η αλόη έχει σχεδόν το ίδιο ph με αυτό του κόλποu, οπότε δεν κινδυνεύεις να διαταράξεις την ισορροπία εκεί κάτω. Να περιοριστεί η διατάραξη στους σουμιέδες τέλος πάντων. Τα οφέλη της αλόης φαίνεται να ανοίγουν πολλαπλά tabs, ωστόσο, όπως εκείνο της καταπολέμησης των μυκητιάσεων, των δυσάρεστων μυρωδιών, των ερεθισμών και του ενοχλητικότατου κνησμού. Γυναίκες που δοκίμασαν το εν λόγω γιατροσόφι για την κολπίτιδα λένε πως απαλλάχτηκαν από το δυσάρεστο αίσθημα καψίματος μόλις βούτηξαν το ταμπόν μέσα στη γέλη του φυτού της αλόης.

Κάνοντάς το αυτό και αφήνοντας το ταμπόν για 2 περίπου ώρες τη μέρα κι επαναλαμβάνοντας για 2-3 φορές οι παθούσες παρατήρησαν ότι καταπραΰνθηκε το μέσα τους. Δε χρειάζεται να σε έχει βρει απαραίτητα κάποιο κακό, όμως, για να τη χρησιμοποιήσεις. Μπορείς ακόμα και μετά την έμμηνο ρήση να δοκιμάσεις την πρακτική, για να καταφέρεις εκείνη την ηδονική φρεσκάδα.

Προσοχή στα ψιλά γράμματα, όμως, γιατί δεν έρχεται κάθε μορφή αλόης τόσο ειρηνικά. Καλό είναι να περιοριστεί η χρήση στην ακατέργαστη μορφή της κι όχι σε κάποιο τζελ που προμηθεύτηκες από φαρμακείο γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι αλλοίωσης του φυσικού ph με τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου, τρέχα στο κοντινότερο φυτώριο, πάρε τη γλαστρούλα σου και πότιζέ την, δείξ’ της αγάπη κι εκείνη θα κρατάει το δέρμα σου στην καλύτερή του βερσιόν. Μην ξεχνάς πως η αλόη βοηθάει ακόμα και σε αυτοάνοσες δερματικές παθήσεις όπως ψωρίαση και κνίδωση, αφήνοντας το δέρμα σου ανακουφισμένο. Πολύ σημαντική υποσημείωση είναι να γίνεται χρήση όταν οι πόροι είναι ανοιχτοί και μετά να την κλειδώνεις ξεπλένοντας την περιοχή με νερό. Η επουλωτική κι αντιφλεγμονώδης δράση της την κάνουν σύμμαχο της γυναίκας ενάντια ακόμα και στις τυχόν ραγάδες του πρwκτού.

SOS! Εδώ φρόντισε να περιορίσεις τη χρήση εξωτερικά και μόνο γιατί αν τυχόν μπει πιο βαθιά δε θα έκανε την an@l εμπειρία τόσο ευχάριστη. Ο βαθμός οξύτητας της αλόης (περίπου 4.5) δεν εναρμονίζεται με εκείνον του πρωκτού (7-8) συνεπώς για να υγρανθεί αυτή η περιοχή όπως πρέπει, απευθύνσου σε άλλες λιπαντικές ουσίες ή ακόμα καλύτερα κάνε εσύ τη δουλειά με σάλιο και υπομονή.

Σε γενικές γραμμές είναι γνωστές οι καλλυντικές ιδιότητες της αλόης από αρχαιοτάτων χρόνων, ενώ οι Αιγυπτιακοί μύθοι έλεγαν πως κρυβόταν πίσω από το αψεγάδιαστο δέρμα της Κλεοπάτρας. Κι όντως, δεν πρόκειται για ανακρίβεια, αφού είναι γεγονός πως τα πιο ωφέλιμα συστατικά για το δέρμα και την υγεία μας είναι σε αφθονία στη φύση. Η αλόη επιβεβαιώνει, απλώς, τον κανόνα κι αν θες, το πας και ένα βήμα παραπάνω.

Ας συντονιστούν τώρα και οι κάτοχοι πeουσ που μπορούν κάλλιστα να εφαρμόσουν μερικές σταγόνες αλόης και στα δικά τους επίμαχα σημεία, μιας και λειτουργεί σαν το τέλειο λιπαντικό. Αυξάνοντας την υγρασία κι εξαλείφοντας πιθανότητες ερεθισμού, η αλόη μπορεί να εκτοξεύσει την ικανοποίηση στο σ3ξ προσφέροντας και μια δωρεάν θεραπεία και στους δύο. Μη διστάσεις να βουτήξεις και τυχόν s@x toys στην αλόη μέχρι να εξαγνιστούν εκείνα, γιατί εσύ αμάρτησες τεκνό μου. Αν παρ’ όλα αυτά έπαθες Δήμητρα Παπαδοπούλου και θέλεις να γίνεις μάνα, θα σου προτείναμε να αποφύγεις την αλόη στις τρυφερές σου περιπτύξεις, καθώς το ph των εκκρίσεων αυξάνεται κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας προκειμένου να διατηρήσει τη ζωή του σπέρματος. Άρα, καλό θα ήταν να διαλέξεις ένα λιπ@ντικό με ph 7 ή ανώτερο για να έχεις όσες δυνατόν περισσότερες πιθανότητες να συλάβεις τους καλούς απογόνους.

Enjoy!

Συντάκτης: Δάφνη Κανελλοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου