Αν έχετε δει τη σειρά $ex/Life του Netflix και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1, επεισόδιο 5, θα έχετε δει την καυτή ερωτική σκηνή όπου ο Μπραντ κάνει μια σ3ξι στάση στην Μπίλι χρησιμοποιώντας την τεχνική CAT στο σ3ξ. «Όταν γίνεται σωστά, παρέχει την απόλυτη σύνδεση, τόσο σωματική όσο και συναισθηματική», λέει η Billie σε ένα voiceover, καθώς ο Brad λικνίζεται αργά πάνω της, κοιτάζοντας τη βαθιά στα μάτια. «Ένιωσα πιο κοντά του απ’ ό,τι με οποιονδήποτε άλλον».

Η τεχνική CAT, γνωστή κι ως “riding high”, είναι μια στάση που έχει σχεδιαστεί για ν’ αυξάνει τη διέγερση της κλeιτορίδας κατά τη διάρκεια του διεισδυτικού σ3ξ. «Το CAT μπορεί να μοιάζει πολύ με το ιεραποστολικό σ3ξ σε κάποιους αλλά εστιάζει στη διέγερση της κλeιτορίδας κατά τη διείσδυση, ευθυγραμμίζοντας τις λεκάνες των δύο ανθρώπων ακριβώς σωστά και κινούμενοι με διαφορετική κίνηση απ’ αυτή που έχετε συνηθίσει», λέει η οικοδέσποινα του Ask a $ex Therapist podcast, Heather Shannon. Με το π3ος ή το str@p-on το ταίρι σου χρησιμοποιεί περισσότερο μια κίνηση λείανσης ή κουνήματος παρά ώθησης για να βοηθήσει στη δημιουργία τριβής στην κλeιτορίδα. Ο άξονας του π3ους ή του str@p-on τρέχει κατά μήκος της κλeιτορίδας, ενώ η κεφαλή του π3ους βρίσκεται στον κόλπ0 και διεγείρει τη διείσδυση.

Το κομμάτι της διέγερσης της κλeιτορίδας είναι τεράστιο, δεδομένου ότι μόνο το 18% των ανθρώπων μπορούν να φτάσουν σ’ οργ@σμό μόνο κατά τη διάρκεια του διεισδυτικού σ3ξ. Δεδομένων αυτών των πιθανοτήτων, η επιτυχία της τεχνικής CAT εξαρτάται απ’ το σώμα σας, τι σας αρέσει περισσότερο και τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. «Για όσους αντλούν ευχαρίστηση ή και οργ@σμό απ’ την τριβή με το πάνω μέρος της εξωτερικής κλeιτορίδας, αυτή η στάση μπορεί να ταιριάζει. Αν και είναι πιο πιθανό ν’ απολαμβάνετε την εσωτερική διέγερση η επιπλέον τριβή μπορεί να μη σας εξυπηρετεί – κι αυτό είναι μια ΟΚ!» λέει η Jess O’Reilly. Η συγγραφέας Rachel Varina το δοκίμασε και είπε ότι ήταν ένας ενδιαφέρον τρόπος να νιώθεις συνδεδεμένος με το ταίρι σου αλλά δε μού έδωσε τον εκρηκτικό οργ@σμό που νόμιζα ότι θα προκαλούσε.

Ανεξάρτητα απ’ το αν η στάση καταλήγει ή όχι σ’ οργ@σμό, αξίζει σίγουρα να τη δοκιμάσετε. Το να έχετε οργ@σμό είναι σπουδαίο, αλλά δε χρειάζεται να έχετε οργ@σμό για να κάνετε καλό σ3ξ. Η σύνδεση μπορεί να είναι εξίσου σημαντική και ευχάριστη. Η CAT δίνει προτεραιότητα στην αμοιβαία ευχαρίστηση και των δύο συντρόφων, καθιστώντας την τεχνική αυτή μια τεχνική που ενθαρρύνει μια πιο ισορροπημένη προσέγγιση του σ3ξ.

Παρακάτω, θα εξετάσουμε μερικές στάσεις με την τεχνική CAT ώστε να τις δοκιμάσετε με το ταίρι σας και πού ξέρετε; Μπορεί να φτάσετε στον απόλυτο οργ@σμό και να κάνετε το καλύτερο σ3ξ της ζωής σας.

Η κλασσική στάση CAT

Η κλασική εκδοχή της τεχνικής CAT απαιτεί απ’ το ταίρι σου να ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια του ανοιχτά, όπως ακριβώς και στο ιεραποστολικό. Ο σύντροφός σου έρχεται από πάνω, ανάμεσα στα πόδια σου. Ανασηκώνει ψηλότερα το σώμα σου, έτσι ώστε το στήθος του να ευθυγραμμιστεί με τους ώμους σου κι οι ηβικές περιοχές και των δύο να πιεστούν μεταξύ τους. «Η άκρη του π3ους ή του δ0νητή εισέρχεται στο άνοιγμα του κόλπ0υ ενώ η βάση, ο άξονας και το ηβικό οστό ακουμπούν στο αιδ0ίο και την κλeιτορίδα σας», λέει η Renee Denyer, ειδική στο σεξ και ιδιοκτήτρια του Sh! Women’s Store.

Το καρεκλάτο CAT

Ενώ η τεχνική CAT σχεδιάστηκε για το σ3ξ μεταξύ ενός π3ους κι ενός κόλπ0υ, μπορεί επίσης να λειτουργήσει και για τα ζευγάρια του ίδιου φύλου, ειδικά αν ο ένας απ’ τους δύο μπορεί να φορέσει ένα str@p-on. «Ο ένας σύντροφος κάθεται σε μια καρέκλα ή στην άκρη ενός κρεβατιού ενώ ο άλλος κάθεται στην αγκαλιά του, κοιτώντας τον. Αυτή η παραλλαγή επιτρέπει περισσότερο έλεγχο κι ευελιξία στην κίνηση και την τοποθέτηση», λέει ο Lozano, σ3ξολόγος. «Αν θέλετε επιπλέον διέγερση, προσθέστε έναν δ0νητή διπλής όψης ή πιέστε έναν επίπεδο δονητή ανάμεσά σας».

Outdoor CAT

Θέλετε κάτι ακόμα πιο clit-forward; Δοκιμάστε το χωρίς διείσδυση! Χρησιμοποιήστε το π3ος ή το str@p-on για να τρίψετε την κλeιτορίδα ή το π3ος, προτείνει η Lyndsey Murray, πιστοποιημένη σεξοθεραπεύτρια στο Relationship Matters Therapy, η οποία συστήνει αυτή την παραλλαγή σ’ όποιον αντιμετωπίζει κ0λπικό πόνο ή ξηρότητα κατά τη διάρκεια του σ3ξ. «Είναι ένας τρόπος να λάβετε ευχαρίστηση χωρίς πόνο και μπορεί να είναι ακόμα πολύ διασκεδαστικός!» Η δική μας πρόταση; Χρησιμοποιήστε πολύ λiπαντικό για να το κάνετε κι ακομη καλυτερο!

Συντάκτης: Ανδρέας Πετρόπουλος