ksenia479

Αν  νομίζεις ότι σε μία σχέση υπάρχουν πράγματα που απαγορεύονται, τότε μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς ότι έχεις αφήσει ένα κομμάτι του εαυτού σου να κολλήσει σε λίγο κομπλεξικά στερεότυπα και καταστάσεις γεμάτες ταμπού.

Τώρα αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να θεωρείται ταμπού και τι όχι, είναι ένα θέμα που κατά βάθος το δημιουργείς εσύ μέσα στο μυαλό σου. Κυρίως απ’ τους ηθικούς φραγμούς που βάζεις στον εαυτό σου όσο δεν του επιτρέπεις να εκφραστεί.

Γιατί στον έρωτα σου ανήκουν όλα. Όταν αγαπάς, αγαπάς τα πάντα στον άλλον. Όταν τον θέλεις, θέλεις το καθετί πάνω του. Ακόμα κι εκείνα τα σημεία τα απόκρυφα. Εκείνα τα σημεία που ουσιαστικά είναι δικά σου, αλλά δεν αποτελούν μέρος του σώματός σου. Όταν όμως ενωθούν μαζί σου γίνονται ένα. Ας πέσουν, λοιπόν, οι μάσκες και τα πέπλα κι ας ανοίξουμε τα χαρτιά σου.

Η ερώτηση είναι μία: Έχεις μελετήσει ποτέ το αντίπαλον δέος; Και δεν αναφερόμαστε φυσικά σε ζώδια κι αστρικές θεωρίες αλλά σε μόρια. Που δεν αποτελούν μέρος χημικών ενώσεων αλλά μέρος προκαταρτικών στο σεξ. Γιατί όπως κι οι γυναίκες μπαίνουν στη διαδικασία να συγκρίνουν μέρη του σώματός τους, το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σε μια αντροπαρέα.

Είναι απ’ εκείνες τις ανησυχίες που έχουν οι άντρες απ’ την εφηβική τους ηλικία. Απ’ εκείνες τις ανησυχίες που τους βρίσκει –κάποια στιγμή στη ζωή τους– με μια μεζούρα στο χέρι και παράλληλα να διαβάζουν στατιστικά περί του μέσου όρου. Γιατί όπως τα περισσότερα πράγματα κρύβουν μια θεωρία από πίσω τους, έτσι συμβαίνει και με το πέος. Πρέπει να ξέρεις τι θα συναντήσεις και πώς θα του φερθείς.

Μπορεί να είναι μικρό στο μάτι αλλά μεγάλο στο κρεβάτι. Μπορεί να είναι στραβός ο γιαλός. Μπορεί να είναι το τέλειο. Μπορεί να έχει περιτομή, μπορεί κι όχι. Μπορεί να είναι το πέος «μανιτάρι», το «λεπτεπίλεπτο» ή και το «ελεφαντάκι». Μπορεί ακόμα να είναι και το μικρούλι. Όλα θέλουν τον τρόπο τους. Θέλουν υπομονή, επιμονή κι αγάπη. Κι όχι φυσικά μόνο στο σεξ.

Θέλουν την απαραίτητη προσοχή και το ενδιαφέρον μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Κι αν αυτό σου φαίνεται κάπως χαζό και παιδιάστικο, θα πρέπει να σκεφτείς ότι κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για τον σύντροφό σου. Σαν μερικές ερωτικές πινελιές, που τον βοηθάνε να το αγαπήσει και να το αποδεχτεί περισσότερο. Αρκεί να του αποδείξεις κι εσύ ότι σ’ αρέσει ν’ ασχολείσαι μαζί του.

Ξεκίνα, λοιπόν, να του μιλάς σαν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση σου. Δώσε του ένα όνομα –απόφυγε υποκοριστικά κι οτιδήποτε έχει πρώτο συνθετικό το «μικρό– κι αφιέρωσέ του μια καλημέρα και μια καληνύχτα σου. Κάνε του μερικά χατίρια και χάρισέ του ένα χάδι. Γιατί αν δεν το ήξερες, στους όρχεις, αρέσουν τα χάδια και πολλοί είναι οι άνδρες που απολαμβάνουν στο σημείο αυτό ένα αισθησιακό άγγιγμα.

Δώσε του ένα φιλί, την ώρα που ξαπλώνετε στον καναπέ. Χάιδεψέ το απαλά την ώρα που οδηγάει. Απόλαυσε ένα μπάνιο που δε θα σε οδηγήσει απαραίτητα στο σεξ ή ακόμα κι αν οδηγήσει θα έχει άλλη χάρη. Κάνε του ένα ελαφρύ μασάζ στην σπονδυλική στήλη και κάτω χαμηλά. Αυτό ηρεμεί. Άλλωστε, η εκσπερμάτωση, έρχεται απ’ το νωτιαίο μυελό κι όχι απ’ τον εγκέφαλο.

Στον έρωτα πρέπει να υπάρχουν εκπλήξεις. Κι αν το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν βρεθείς με τον σύντροφό σου στο  κρεβάτι είναι το μέγεθος και πώς αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά, κάτι ανάλογο σκέφτεται κι ο ίδιος.

Η διαφορά, όμως, έρχεται στο μετά. Αυτό που κάνει ένα ζευγάρι να διαφέρει. Εκείνες οι στιγμές, δηλαδή, που αποτελούν τα κρυφά κι όμορφα μυστικά. Με σημεία που μπορεί να πιάνεις, όχι απλά επειδή μπορείς, αλλά γιατί το θέλεις.

Συντάκτης: Αναστάσιος Καλλίας
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!