poly803

Θέλω μια φορά να έρθεις να μαγειρέψουμε μαζί. Με έναν όρο, όμως, να είμαστε γυμνοί. Να μην κρύψουμε την επιθυμία μας μέσα σε δαντελένια εσώρουχα κι ακριβά πανωφόρια. Ίσα-ίσα να φορέσουμε μια ποδιά που να καλύπτει τα απολύτως απαραίτητα –ίσως ούτε κι αυτή– και το άρωμά μας. Εκείνο το μεθυστικό άρωμα, που διεγείρει κάθε εκατοστό του κορμιού και σαν υπνωτισμένοι θέλουμε να παραδοθούμε σε ένα ατέλειωτο μαραθώνιο σεξ με πολλαπλούς οργασμούς κι ακόρεστη κάβλα.

Όλο το παιχνίδι θα ξεκινήσει από πριν. Αφού βγάλουμε ό,τι φοράμε κι αφήσουμε τα πάντα σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού, θα σε καθοδηγήσω στην κουζίνα κι εκεί θα σου δώσω τα ηνία. Θα το αντιμετωπίσω σαν να μη συμβαίνει τίποτα και κρυφά θα παρατηρώ όλες σου τις αντιδράσεις. Τη διαστολή του ματιού στη θέα του γυμνού κορμιού κι εκείνο το αναψοκοκκίνισμα του προσώπου θα μαρτυρούν πως αυτό που ήθελα το πέτυχα!

Σε φαντάζομαι να ψιλοκόβεις τα υλικά, όσο προετοιμάζουμε το φαγητό και να τα τοποθετείς στην κατσαρόλα ενώ ταυτόχρονα δε χορταίνω να σε χαζεύω κι ετοιμάζομαι να μας βάλω λίγο κρασί, για να χαλαρώσουμε λίγο ακόμα. Να αναρωτιέμαι τι άλλο μπορούν να κάνουν αυτά τα χέρια και να τρελαίνομαι ακόμα πιο πολύ. Όλο να σ’ ενοχλώ και να το απολαμβάνεις, να έρχομαι και να κλέβω μερικά φιλιά, να δαγκώνω τα χείλη σου στο τέλος και να σε κοιτάζω στα μάτια όλο νόημα.

Θέλω να έρθεις και καθώς ανακατεύω το φαγητό, να αγγίξεις με τα δάχτυλά σου το λαιμό μου ενώ ταυτόχρονα μου ψιθυρίζεις πόσο πολύ με θες. Να μου λες στο αφτί με κάθε λεπτομέρεια αυτά που θέλεις να μου κάνεις κι εγώ να μην αντιδρώ, για να σε βασανίζω γλυκά για να προσπαθήσεις κι άλλο. Να μην αντέχεις τόσο που να βγάλουμε βιαστικά την κατσαρόλα απ’ το μάτι και να με αρπάξεις πάνω στον πάγκο της κουζίνας, δίπλα στο φαγητό που πολύ πιθανό να μείνει μισοτελειωμένο.

Να κάνω, τάχα μου, πως αντιστέκομαι για να κάνω ακόμα πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι μας. Εσύ να μην πτοείσαι και σφίγγοντας τα χέρια μου να κερδίζεις αυτή τη μάχη κι εγώ να παραδίνομαι άνευ όρων.

Να αισθάνομαι κάθε ανάσα σου που βγαίνει καυτή πάνω στο στήθος μου ενώ ταυτόχρονα μπήγω τα δάχτυλά μου στην πλάτη σου, σημάδια ικανοποίησης. Να σε κοιτάζω στα μάτια και να γεύομαι έναν-έναν τους οργασμούς που μου προσφέρεις. Να παραλύω μόλις δαγκώνεις το λοβό του αφτιού και ταυτόχρονα τα δάχτυλά σου σχηματίζουν ακανόνιστα σχήματα στο στέρνο και στο στήθος μου. Να χανόμαστε μέσα στους αναστεναγμούς και στα βογγητά. Να ζητάω λύτρωση κι εσύ να με βασανίζεις προσπαθώντας να με κάνεις να μην τελειώσω ακόμα.

Μπορεί τελικά να μη φάμε, αλλά θα χορτάσουμε ηδονή σε κάθε πιθανό κι απίθανο μέρος της κουζίνας. Απ’ το τραπέζι στο πάτωμα κι απ’ τον μαρμάρινο πάγκο, να βρεθούμε όρθιοι μπροστά στο ψυγείο. Βαριές ανάσες, βογγητά ικανοποίησης κι εκείνες οι λίγες λέξεις που θα λένε πόσο γουστάρουμε όλο αυτό. Παιχνίδια κυριαρχίας. Πότε να κερδίζω εγώ και πότε εσύ.

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!