Όλοι μας ξέρουμε ότι το σεξ στην εφηβεία είναι κάπως τρομαχτικό, για το λόγο ότι είναι κάτι το πρωτόγνωρο κι όλοι συζητάνε για αυτό. Οι φαντασιώσεις και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν είτε είσαι με την παρέα σου είτε είσαι μόνος σου.

Μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου είναι να το σκέφτεσαι και να φαντασιώνεσαι πώς θα ήταν αν γινόταν, σε ποιο μέρος του δωματίου θα το έκανες και με ποιο σύντροφο θα ήσουν. Θα τα κατάφερνες  ή όχι; Η φαντασία όσο είσαι μικρός οργιάζει.

Οι κανόνες των γονιών σου όμως δε σου αφήνουν και πολλά περιθώρια και ναρκώνουν τη φαντασία σου βάζοντάς τη σε λήθαργο. Καταπίεση και πάλι καταπίεση. Είσαι σε μια φάση που ανακαλύπτεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα κι εκεί που θες να εκτονωθείς με τον άνθρωπο που γουστάρεις και τραβιέσαι, δεν μπορείς να το πας στο επόμενο επίπεδο. Αν είσαι αρκετά τολμηρός και τυχερός μπορεί να καταφέρεις να τρυπώσεις κάποια «φίλη»  σου στο δωμάτιο και να πειραματιστείτε παρέα. Όχι ότι θα καταφέρεις πολλά, αλλά κάθε προσπάθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Περνάει ο καιρός και σιγά-σιγά, φεύγεις φοιτητής κι επιτέλους έχεις το δικό σου χώρο και μπορείς να βγάλεις ό,τι γούστα θέλεις κι όπως τα θέλεις. Δοκιμάζεις από εδώ κι από εκεί, παίζεις με τη μία και με την άλλη κι είναι πλέον θέμα χρόνου να αποκτήσεις εμπειρίες κι ικανότητες στον τομέα αυτόν.

Τελειώνοντας με τις σπουδές σου ή σε κάποια επίσκεψη που θα κάνεις στους δικούς σου, θα τύχει η στιγμή που θα γυρίσεις με κάποια σχέση σου ή γκομενάκι που τραβιέσαι και θα κλειδαμπαρωθείτε μέσα στο δωμάτιο. Όχι τυχαία, αλλά επειδή αυτό το δωμάτιο δικαιούται επιτέλους ένα καλό σεξ.

Το άλλοτε αθώο παιδικό δωμάτιο που είχες στο μυαλό σου μέχρι εκείνη τη στιγμή, έγινε ένα σκοτεινό δωμάτιο μέσα στη φαντασία σου αστραπιαία και το μόνο που σε ενδιαφέρει εκείνη τη στιγμή είναι ο άνθρωπος που έχεις μαζί σου και με πόσους διαφορετικούς τρόπους θα ικανοποιήσεις τις ορέξεις σας και θα εξοντώσεις όλα τα απωθημένα που κουβαλάς από μικρός.

Επιτέλους το απαγορευμένο φρούτο που λέγεται σεξ στο παιδικό δωμάτιο με τους γονείς σου να βρίσκονται στο ίδιο σπίτι, είναι δίπλα σου και μπορείς να απλώσεις το χέρι και να το φας. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις θόρυβο, κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ξεκινάς με φιλιά κι αφήνεις τη γλώσσα σου να χορέψει στο λαιμό της ξεντύνοντάς την αργά-αργά. Σε μερικά λεπτά είστε στο κρεβάτι με τα απολύτως απαραίτητα και με μια κίνηση στο πάτωμα και σαν θύελλα αισθήσεων γυρνάτε από έπιπλο σε έπιπλο με διαλλείματα στον τοίχο και στο πάτωμα.

Το κάποτε γραφείο που μελετούσες για το σχολείο, είναι τώρα βοήθημα για τις πιο τρελές φαντασιώσεις σου. Ο ιδρώτας από τα κορμιά σας σε όλα τα σημεία του δωματίου σκόρπιος για να θυμίζει στο επόμενο άτομο που θα μπει ότι το δωμάτιο ενηλικιώθηκε πριν λίγες ώρες.

Όσα φαντάστηκες μικρός μπορείς πλέον να τα κάνεις πραγματικότητα όπως το είχες σχεδιάσει στο παιδικό μυαλουδάκι σου. Με μόνιμα το χέρι σου στο στόμα της για να μη ξεφύγει ο παραμικρός ήχος και με συγκεκριμένα νοήματα με τα μάτια καθοδηγείς το πώς και το πού.

Τελειώνοντας σιγουρεύεσαι ότι το δωμάτιο θα μείνει όπως το βρήκες και φεύγοντας από το σπίτι με τη φθηνή δικαιολογία του «Εμείς πάμε για καφέ» ελέγχεις για τελευταία φορά τα βλέμματα των δικών σου για τυχόν υποψίες.

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Καπτζιλής
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη