xenia809

Πολλές φορές, το υποσυνείδητο μιλάει με το δικό του τρόπο. Ικανό να σου δείξει, με τα πιο περίεργα όνειρα, τις βαθιές επιθυμίες σου, ακόμα κι αν ντρέπεσαι να τις εξομολογηθείς. Ακόμα κι αυτά που είναι ικανά να σε οδηγήσουν σε μια μεγάλη σου ευχαρίστηση. Ικανά να σε ξυπνήσουν με χαμόγελο στα χείλη κι ενθουσιασμό το πρωί.

Νύχτες γεμάτες με ερωτικές περιπτύξεις. Άλλοτε σε ρόλο πρωταγωνιστικό κι άλλοτε σε ρόλο παρατηρητή, σε φέρνουν σ’ ένα πρωινό ξύπνημα γεμάτο με αισθήματα οργασμού. Με χυδαίες εικόνες κι άκρως ακατάλληλες σκηνές να συνθέτουν τα όνειρά σου, βγαλμένα σαν μέσα από ταινία πορνό.

Σεξουαλικές επαφές άλλου τύπου. Με γνωστά κι άγνωστα πρόσωπα. Σκανδαλώδεις περιπτύξεις που μπορεί να σε φτάσουν σε ακραία πάθη, βία και φαντασιώσεις που δεν ομολογούνται. Να περνάνε μέσα απ’ τα κλειστά σου μάτια πρώην και νυν εραστές, συνάδελφοι, ηθοποιοί, περαστικοί και γείτονες. Σκηνικά που ξεπερνούν κάθε αναστολή σε δημόσιους χώρους. Πάνω σε γραφεία και καρέκλες. Αναστολές που φεύγουν από φτηνά ξενοδοχεία και χάνονται σε πανάκριβες σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.

Και κάπου εκεί κρύβεται κι όλη η μαγεία του. Γιατί αυτό ανήκει σ’ εσένα. Σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος είσαι εσύ. Γι’ αυτό και μόνο δε χρειάζεται να ψάχνεις να βρεις απαντήσεις κι ερμηνείες σ’ αυτό που βιώνεις τα βράδια σου. Απλά το απολαμβάνεις.

Απολαμβάνεις αυτές τις ώρες που θα σου χαρίσουν ηδονή κι υγρές στιγμές. Για τις οποίες δε χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις το πρωί, αλλά ούτε και να αναρωτηθείς. Γι’ αυτό μένεις στα κλειστά σου τα μάτια κι αφήνεσαι.

Αφήνεσαι, σ’ εκείνα τα χάδια και τα φιλιά που δίνεις και παίρνεις από παντού. Τις εναλλαγές στις εικόνες και τους συντρόφους σου. Τα χέρια που δεν μπορείς να πάρεις, πάνω απ’ το κορμί σου, γιατί τα θέλεις όλα και τίποτα λιγότερο.

Και συνεχίζεις να κάνεις έρωτα χωρίς αμφιβολίες και ξεσπάσματα. Καθετί που μπορεί να επιτρέπεται και καθετί που σου απαγορεύεις, δεν υπάρχει πουθενά γραμμένο. Το παθητικό σου στοιχείο γίνεται ενεργητικό και βυθίζεσαι σ’ όλες εκείνες τις αμφιβολίες σου, που μπορεί να ήρθαν στον ύπνο σου για να σου δείξουν κάτι.

Να σου δείξουν τον κίνδυνο και το απαγορευμένο, γύρω και πάνω σε μαύρα σεντόνια, με κορμιά που τρέμουν απ’ την ηδονή. Με νερά να πέφτουν πάνω σε πρόσωπα που προσπαθούν να ξεκολλήσουν. Με δύο χέρια που απλά σε πετάνε πάνω σ’ ένα γραφείο ή φιγούρες ανθρώπων, που θολώνουν γύρω σου, αλλά σε ανατριχιάζουν με τα αγγίγματά τους.

Με τον άγνωστο, που κάνεις τρελό σεξ στο σιντριβάνι της πλατείας ή καβάλα πάνω σ’ ένα φωτοτυπικό. Μέσα στο καρότσι του σούπερ μάρκετ, με τον κόσμο να πηγαίνει και να έρχεται κι εσύ να μη νοιάζεσαι για καμία προσβολή της δημοσίας αιδούς.

Και να συνεχίζει να σε λούζει ο κρύος ιδρώτας όταν μπροστά σου γονατίζει κι ένας σελέμπριτι, παίρνοντας επιτέλους εκείνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που ήθελες, μ’ όλους τους προβολής στραμμένους επάνω σου. Τι κι αν είναι ερωτικό το περιεχόμενο; Την παράσταση την έκλεψες.

Ξυπνάς μέσα στον ύπνο κι ακούς φωνές. Η μία είναι σίγουρα δικιά σου κι η άλλη μάλλον της φαντασίας σου. Χωρίς να το καταλάβεις ένα «αχ» βγαίνει απ’ το στόμα σου και θέλεις να βυθιστείς και πάλι στα όνειρά σου. Να χαθείς μέσα στις φαντασιώσεις σου.

Εκεί όπου το πικάντικο και το πονηρεμένο εκδηλώνονται μέσα απ’ την ανεξαρτησία, το δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ό,τι αναζητάς γίνεται πραγματικότητα. Άλλωστε, η ευχαρίστησή σου δεν κρύβεται.

Μαρτυριέται απ’ τον ιδρώτα σου που τρέχει και την ικανοποίηση απ’ τον οργασμό που νιώθεις μέσα σου. Μαρτυριέται απ’ το χαμόγελο που έχεις στα χείλη σου κι απ’ ένα μικρό εκνευρισμό. Εκείνο που σε φέρνει στην πραγματικότητα.

Πόσο, όμως, μπορεί να απέχει ένα όνειρο απ’ την πραγματικότητα;  Στο χέρι σου είναι. Άλλωστε στο σεξ όλα επιτρέπονται. Ακόμα κι εκεί και πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πράξη. Αρκεί να εκφραστούν.

Συντάκτης: Αναστάσιος Καλλίας
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!