Πόσες φορές, είχες φανταστεί ένα παθιασμένο βράδυ, αλλά αρκέστηκες σε ένα απλό και γρήγορο σεξ. Χωρίς να βάλεις εκείνο το πάθος και την ένταση που λαχταρούσες. Χωρίς να προσπαθήσεις, να δώσεις στον σύντροφό σου κάτι αξέχαστο.

Απλά βολεύτηκες, σε μια γρήγορη ξεπέτα. Ίσα-ίσα για να καταλαγιάσεις την καύλα της στιγμής, για να ξεδώσεις τις ορμές σου. Συνήθως έτσι γίνεται, προτιμάμε την ξεπέτα, το γρήγορο. Ποιος κάθεται τώρα να ασχοληθεί με το κρεβάτι; Δεν υπάρχει χρόνος.

Είναι πολύ εύκολο πια να βρεις γρήγορο σεξ της μιας στιγμής. Φευγαλέο κι άψυχο. Χωρίς καμία ηδονή. Δύο άψυχα κορμιά που απλά πηδιούνται. Αλλά το θέμα κι η μαγκιά είναι να προσφέρεις και να εισπράττεις καλό σεξ, γεμάτο φωτιά, όχι απλά ένα ξερό γαμήσι. Ξενέρωτα πλάσματα που το μόνο που κάνουν είναι να πηδιούνται, χωρίς καμία στάλα πάθους, έχουμε καταντήσει.

Ε, λοιπόν, σε προκαλώ να έρθεις και να μου χαρίσεις μια παθιασμένη νύχτα. Γεμάτη ηδονή και πάθος. Μια νύχτα που κανένας δε θα μπορέσει να ξεχάσει. Με το καλοριφέρ στους τριάντα, έλα να ξεσκίσουμε τα πάντα. Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και να χτυπάει κόκκινο, καθώς τα χείλη κι η γλώσσα σου θα δροσίζουν το ιδρωμένο σώμα μου. Έλα να βάλουμε φωτιά στα κορμιά μας, να ποτίσουμε τα σεντόνια. Να χαρίσουμε ο ένας στον άλλον μια ατελείωτη ηδονή.

Έξω κρύο. Μέσα ζέστη. Τα τζάμια ιδρωμένα απ’ τις καυτές μας ανάσες. Απ’ τη ζέστη του καλοριφέρ δε θα αντέχουμε τα περιττά ρούχα πάνω μας. Με γρήγορες κινήσεις θα ξεντύνουμε ο ένας τον άλλον. Ο χώρος θα γίνεται όλο και πιο καυτός κι η αδρεναλίνη θα μας τρελαίνει.

Έλα να σβήσουμε τα κορμιά μας, που έχουν ανάψει, απ’ τη ζέστη του καλοριφέρ κι απ’ την καύλα. Έλα να κάνουμε το σπίτι να πάρει φωτιά, να μην μπορούμε να σβήσουμε το πάθος, να μην αντέχει ο ένας μακριά απ’ τον άλλον. Να τελειώνουμε μόνο στην ιδέα των κορμιών μας κολλημένων.

Ξέχνα τις ξενέρωτες ξεπέτες που βολεύεσαι και βγες απ’ την ασφαλή ζώνη σου. Αφέσου σε ένα παθιασμένο κρεβάτι και μη φοβάσαι να δώσεις κάτι παραπάνω. Δε θα χάσεις. Θα κερδίσεις πολλά. Θα καταλάβεις πολλά για τη σεξουαλικότητα που έκρυβες και φοβόσουν να βγάλεις προς τα έξω.

Θα νιώσεις αυτά που μόνο ένας καλός παρτενέρ μπορεί να σου προσφέρει, που θα είναι αξέχαστα και μοναδικά ώστε να σε απογειώσουν. Σκέψου με το πάθος, να κάνεις τον άλλον να σε ζητάει απεγνωσμένα, να σε θέλει και να μην αντέχει στιγμή χωρίς το άγγιγμά σου.

Το σεξ θέλει ηδονή. Θέλει πάθος. Δε χωράνε χλιαρά πράγματα εδώ. Θέλει να αφήνεσαι και να δίνεις τα πάντα για να μπορέσεις να το ζήσεις. Να μπορέσεις να κάνεις τον άλλον να έρθει σε οργασμό μόνο με ένα χάδι σου. Να τρελαίνεται και να ανάβει μόνο που θα τον κοιτάς.

Το σεξ πρέπει να είναι φωτιά και να καίει τα πάντα στο πέρασμά του. Να το ζεις μέχρι να κοπεί η ανάσα σου. Γι’ αυτό σου λέω, έλα να ανάψουμε το καλοριφέρ και να κάψουμε τα πάντα.

 

Συντάκτης: Σταυρούλα Τζουβάνη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη