«Μεγάλες προσδοκίες είχα. Άλλα μου έταζαν οι πρόστυχες ματιές σου και άλλα μου έδειχνε η γλώσσα του σώματός σου, πριν ανοίξουμε το κουτί με τα προφυλακτικά. Τι ξενέρωμα ήταν αυτό; Μάλιστα. Φαίνεται πως μόνο εγώ νιώθω λίγο -ως πολύ θα έλεγα- άβολα. Πόση ώρα ακόμη θα πρέπει να μείνουμε στο κρεβάτι ολόγυμνοι κι αγκαλιασμένοι; Να κοιμηθούμε μαζί απόψε δεν παίζει, αλλά ούτε και να το ξανά κάνουμε.

Αν σηκωθώ σιγά-σιγά κι αρχίσω να ψάχνω να βρω τα ρούχα μου να ντυθώ, θα είναι αγένεια; Θα με παρεξηγήσει; Κοίτα να δεις, χαμπάρι δεν έχει πάρει. Πλάκα θα ‘χει να νομίζει πως κάναμε και καλό σεξ. Λες να πήρε τίποτα πιο πριν και όντως το πέρασε για καλό; Ούτε καν μέτριο δεν ήταν.

Με κοιτάς και μ’ αυτό το χαμόγελο. Αχ, με φιλάς κιόλας. Φιλάς τόσο ωραία, ρε μωρό μου, αλλά δεν μπορώ να ανάψω. Θα σε σταματήσω με τρόπο. Γαμώτο μου. Πώς θα ξεμπλέξω τώρα; Σε όλα τα άλλα μια χαρά, δε λέω, αλλά εδώ, στο σημαντικότερο κομμάτι που περίμενα πώς και πώς γιατί μου τα χάλασες; Πού πήγε η χημεία και το πάθος που είχαμε πριν φτάσουμε εδώ; Έτσι όπως με κάβλωναν τα δαγκώματα στο λαιμό, τα χάδια κάτω απ’ τα ρούχα, ανατρίχιαζα όπου με άγγιζες και περίμενα να τα δω όλα μαζί σου.

Δυστυχώς, αποτυχία το πρώτο μας κρεβάτι. Μ’ αρέσει που είχα κάνει και πλάνο για το πώς θα κυλήσει η βραδιά. Μου ‘βγαζες το γλυκό, το σέξι και το πρόστυχο. Νόμιζα πως θα κάναμε παιχνίδια στην αρχή, φανταζόμουν τη γλώσσα σου να εξερευνεί το γυμνό κορμί μου, εγώ να σου ανταποδίδω την ηδονή, να τρέμουμε κι δυο από κάβλα. Ήθελα ένταση κι ύστερα πάνω στην έξαψη το απόλυτο χάσιμο. Γλυκός έρωτα και πήδημα ταυτόχρονα.»

Σκέψεις έπειτα από ένα αποτυχημένο πρώτο κρεβάτι που δεν ξεστομίζονται ποτέ. Για την ακρίβεια, βιαστικά συμπεράσματα της στιγμής, κρίνοντας τη μέχρι τότε κατάσταση. Η συγκεκριμένη αντιμετώπιση γίνεται συνήθως από όσους εραστές βλέπουν το ποτήρι τους μισοάδειο ή από όσους βιάζονται να κρίνουν.

Κι αν ήταν απλά ένα ατυχές συμβάν το -όχι καλό- σεξ που μόλις έκανες; Κι αν ήταν η αναγνωριστική πρώτη φορά που στην ουσία δεν πιάνεται; Σκέψου ότι λίγο το άγχος, λίγο η αμηχανία δε σ’ αφήνουν το χαρείς όπως θα ήθελες. Η συσσωρευμένη επιθυμία του να προσπαθείς να «τελειώσεις» κι ο οργασμός να χάνει το δρόμο του είναι γιατί ο ερωτικός σου παρτενέρ δεν ξέρει ακόμη τα κουμπιά σου. Δεν είναι μάθημα ανατομίας η ερωτική επαφή ενός ζευγαριού, ειδικά στην αρχή. Οι μυστικοί ερωτικοί συνδυασμοί δε λύνονται μέσα σε λίγες ώρες.

Το καλό σεξ ανάμεσα σε δυο, θέλει τον χρόνο του, χρειάζεται να δώσεις χώρο και προσοχή. Ο κάθε ερωτικός σου σύντροφος είναι διαφορετικός. Δε γίνεται να ανταποκρίνονται και να ερεθίζονται όλοι στα ίδια πράγματα. Αυτό ισχύει και για σένα. Δε φτιάχνεσαι κάθε φορά ακριβώς με τα ίδια. Κατά παραγγελία προτιμήσεις, γούστα και το τέλειο σεξ φαντασίωσης, μόνο σε τσόντα θα το δεις.

Πριν προλάβεις να κρίνεις απ’ την πρώτη σας φορά, αν το σεξ μεταξύ σας είναι αποτυχία, παίξε το παιχνίδι με τις τρεις νύχτες -ή μέρες, δεν έχει σημασία ποια ώρα της ημέρας θα γίνει η «δουλειά». Πώς παίζεται; Είναι απλό. Έχεις περάσει ήδη το πρώτο στάδιο του παιχνιδιού, το μόνο που χρειάζεται είναι να ξανακάνετε σεξ άλλες δύο φορές μέσα στις επόμενες μέρες. Αν και στην τρίτη φορά βιώσεις όσα στην πρώτη, μίλα. Μπορεί να έχετε συνηθίσει σε διαφορετικά πράγματα, μπορεί οι δικές σου οι εμπειρίες να ‘ναι άλλου τύπου.

Χίλια δυο μπορεί να συμβαίνουν, γι’ αυτό συζητήστε πριν πάρεις την τελική σου απόφαση.

Συντάκτης: Αγγελική Κατσουλίδη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη