kalp653

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, στο άκουσμα της λέξης σεξ; Κι όταν το σκέφτεστε, τι εικόνες πλάθετε στο μυαλό σας; Αφήστε κατά μέρος τις ντροπές και ξεχάστε επιτέλους τις στερεοτυπικές αντιλήψεις του τύπου «Οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ».

Και τα δυο φύλα το σκέφτονται αρκετά συχνά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και γιατί όχι άλλωστε, αφού είναι ο πιο ωραίος τρόπος για να εκτονωθείς και να βγάλεις όλη την ένταση και το άγχος που πιθανόν κουβαλάς.

Ας γυρίσουμε όμως στο αρχικό ερώτημα. Στο άκουσμα της λέξης σεξ, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε; Στόματα ενωμένα, χείλη να ταξιδεύουν στα πιο απόκρυφα μέρη, κορμιά εκστασιασμένα και κραυγές ηδονής. Ωπ, εδώ ακριβώς, σταματάμε.

Σεξ και βογγητά πάνε μαζί. Σεξ στα μουγκά, δε θεωρείται καν σεξ και με συγχωρείτε πολύ, αλλά η κάβλα για να εκτονωθεί θέλει φωνή. Είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να δείξεις στον άλλο, ότι αυτό που κάνει το κάνει καλά. Ότι φτιάχνεσαι ρε παιδί μου, ότι γουστάρεις τρελά, πώς το λένε;

Όσο κι αν σπαρταράς, όσες δαγκωματιές κι αν ρίξεις, αν δε συνοδεύονται από ελαφριά βογγητά πνιγμένα στην ηδονή, δε θα μπορέσει να καταλάβει πόσο πολύ το απολαμβάνεις. Στο σεξ, η λογική πρέπει να πηγαίνει περίπατο και να παραδινόμαστε άνευ όρων, δείχνοντάς το με κάθε τρόπο. Κι η φωνή, είναι ένας από αυτούς.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κολλάτε σε λεπτομέρειες του τύπου, «θα μας ακούσουν οι διπλανοί» κι άλλες τέτοιες ξενέρωτες δικαιολογίες. Σας πληροφορώ, πως υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνονται στην ιδέα και μόνο, πως γίνονται αντιληπτοί την ώρα που κάνουν σεξ. Τρελαίνονται γνωρίζοντας πως τα βογγητά τους ακούγονται στο γείτονα, στο συγκάτοικο ή ακόμη και στους περαστικούς, όταν μιλάμε για γρήγορο σεξ σε ένα δημόσιο χώρο.

Το σεξ δεν πρέπει να περιλαμβάνει απαραίτητα κρεβάτι, καναπέ ή την ασφάλεια του σπιτιού τέλος πάντων. Αν δεν το κάνεις και λίγο πιο πικάντικο, πιο ριψοκίνδυνο, δεν έχει νόημα.

Κι όπως είπα, υπάρχει κι εκείνη η κατηγορία ανθρώπων που όχι μόνο δεν τους νοιάζει να ακούγονται, αλλά το επιδιώκουν κιόλας. Όλοι μας δεν το έχουμε κάνει, έστω και μια φόρα; Όχι; Είπαμε να αφήσουμε κατά μέρος τις ντροπές αλλά οκ, θα το θέσω αλλιώς. Σε όλους μας έχει τύχει να ακούσουμε κάποια στιγμή το γείτονα, την ώρα που φτάνει στην κορύφωση, έτσι δεν είναι;

Ε κάποιοι, λοιπόν, το κάνουν εσκεμμένα. Βάζουν περισσότερη ένταση στις κραυγές τους κατά τη διάρκεια του σεξ, όχι μόνο επειδή το ευχαριστιούνται περισσότερο, αλλά και γιατί θέλουν να γίνουν αντιληπτοί. Ανάβουν στην ιδέα και μόνο ότι την ώρα που εκείνοι κάνουν σεξ, κάποιος άλλος μπορεί να έχει στήσει αυτί και να φτιάχνεται κι εκείνος ακούγοντάς τους. Τους αρέσει να ξέρουν οι άλλοι ότι περνάνε καλά, ότι το ευχαριστιούνται βρε αδελφέ.

Και φυσικά δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς. Είναι σαν εκείνους που γουστάρουν το  σεξ σε δημόσιους χώρους, ανάβοντας στην ιδέα και μόνο ότι κάποιος μπορεί να τους κάνει τσακωτούς.

Εδώ που τα λέμε πάντως, δεν έχει και τόση σημασία αν θα το κάνεις εσκεμμένα ή αν θα σου βγει αβίαστα. Το σίγουρο είναι πως το καλό σεξ συνοδεύεται από ήχους και κραυγές ηδονής κι ευχαρίστησης. Άλλες με περισσότερη ένταση κι άλλες με λιγότερη. Γι’ αυτό, κάντε στην άκρη τα ταμπού και τις ντροπές κι απολαύστε το για όσο κρατήσει. Και την επόμενη φορά που θα θέλετε να φωνάξετε, αλλά θα σκεφτείτε ότι μπορεί να σας ακούσουν, βάλτε τον παρτενέρ να σας κλείσει το στόμα για να καταφέρετε να κρατηθείτε σιωπηλοί. Αυτό θα σας ανάψει ακόμα περισσότερο, πιστέψτε με.

Επιμέλεια Κειμένου Εύας Αξιώτη: Σοφία Καλπαζίδου

Συντάκτης: Εύα Αξιώτη