xenia965

Στο σεξ οφείλεις να είσαι ο εαυτός σου, αν θες να το χαρείς και να το απολαύσεις. Να ξεδιπλώσεις τη φαντασία και τις ικανότητές σου, να κάνεις τον άλλο να παραμιλά από ηδονή και ταυτόχρονα να προσμένεις και να διεκδικείς και τη δική σου ικανοποίηση.

Προϋπόθεση για όλα αυτά που έχουν έναν πυρήνα είναι η επαφή με το σώμα σου. Να το έχεις εξερευνήσει, να γνωρίζεις και την ανατομία και τους τρόπους να σε κάνεις να εκτοξευτείς, να εξωτερικεύσεις όλη αυτή την κάβλα που έχεις μέσα σου. Και να εκτονώσεις κι όση καταπιεσμένη λίμπιντο αποθήκευσες μες στη μέρα. Ίσως το χρησιμοποιείς κι ως μέσω χαλάρωσης. Χωρίς απαραίτητα αυτό να αρκεί για να τελειώσεις.

Όπως και να έχει, αυνανίζοντας σε παρατηρείς κι ανακαλύπτεις κινήσεις που σε κάνουν να καβλώνεις και να χύνεις. Ξέρεις τι σ’ αρέσει και τι όχι. Νιώθεις περισσότερη σιγουριά για σένα κι αυτομάτως σε καθιστά πιο ξεκάθαρο κι ανοιχτό στον εκάστοτε παρτενέρ σου, γιατί ξέρεις τι θέλεις και αντίστοιχα τι να ζητήσεις από εκείνον.

Για να μην αναφέρω το γεγονός πως απ’ τις καλύτερες φαντασιώσεις είναι να κάνουμε τσακωτό τον ερωτικό μας σύντροφο την ώρα που αυνανίζεται. Ένα παραπάνω όταν μας σκέφτεται και μας το αναφέρει ή το κάνει γνωρίζοντας πως σε λίγο θα επιστρέψουμε σπίτι.

Φαντάσου να γυρίσεις ένα μεσημέρι και να τον πετύχεις να χαϊδεύει τον εαυτό του, να χαλαρώνει χρησιμοποιώντας το σώμα του. Όταν σε δει θα νιώσει την ανάγκη να ικανοποιήσει κι εσένα αφού σίγουρα οι ορμόνες σου θα έχουν χτυπήσει κόκκινο και θα ερεθιστείς όσο δεν πάει.

Αντίστοιχα, μπορείς κι εσύ να προκαλέσεις κάτι ανάλογο. Να προσκαλέσεις το σύντροφό σου σε δείπνο. Μόνο που το δείπνο δεν θα το πάρετε στο τραπέζι, αλλά στο κρεβάτι και το φαγητό του θα είσαι εσύ. Δημιούργησε μια ατμοσφαιρική κατάσταση στο σπίτι με χαμηλό φωτισμό, αρωματικά έλαια για χαλάρωση κι απαλή ερωτική μουσική. Φρόντισε μόλις έρθει να σε βρει στο δωμάτιο, ξαπλωμένο και χαλαρό, να τρίβεις την ευαίσθητη περιοχή με το ένα χέρι ενώ με το άλλο τον προσκαλείς για μοναδικό θεατή σου.

Μόλις σε δει, συνέχισε να χαϊδεύεσαι και να καρφώνεις το βλέμμα σου πάνω του. Μην τον αφήσεις να σε αγγίξει, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αυτό το γλυκό βασανιστήριο θα εκτοξεύσει το πάθος και στο τέλος θα ανταμειφτείτε κι οι δυο και με το παραπάνω.

Παρότρυνέ τον να κάνει και εκείνος το ίδιο, να καβλώσει βλέποντας εσένα να καβλώνεις και το αντίστροφο. Παίξε με τον εαυτό σου μέχρι να χύσεις κι αν ο παρτενέρ σου δεν έχει τελειώσει, τότε μόνο ίσως να τον βοηθήσεις. Μπορείς να καθίσεις από πάνω του ή να χρησιμοποιήσεις γλώσσα και χέρια. Τι καλύτερο απ’ το να του προσφέρεις τη λύτρωση που αποζητά;

Ακόμα και χαλαρά να βρίσκεστε σε κάποια ερημική παραλία κι εσύ να αρχίσεις τα πειράγματα εκεί κάτω, στην περιοχή σου, χωρίς καν να μιλήσεις θα έχεις ήδη ρίξει σπίθα για τη φωτιά που θα σας κάψει με έναν οργασμό. Ίσως στην αρχή παραξενευτεί, ειδικά αν δε σε έχει συνηθίσει σε τέτοια άνεση, όμως εσύ συνέχισε. Μετά την απορία στο μάτι θα ακολουθήσει η ασυγκράτητη ερωτική επιθυμία κι η απόλυτη ηδονή.

Το σεξ χρειάζεται θάρρος και θράσος. Σιγουριά γι’ αυτό που θες και πείσμα για να κατακτήσεις την απόλυτη ευχαρίστηση. Αποφασιστικότητα και διεκδίκηση. Να έχεις ως στόχο την ικανοποίηση και τον οργασμό τόσο το δικό σου όσο και του άλλου.

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!